Как бихте се почувствали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как бихте се почувствали?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1059 пъти
Здравейте. Имам връзка от 6г. Приятеля ми още в началото не изпитваше голямо сексуално желание към мен. Виждахме се 1 път седмично. След година заживяхме заедно по негово желание. Знам,че ме обича,но знам,че не съм негов тип жена. Предпочита да си гледа порно. Правим секс 1 път месечно. От секса не може да свърши не изпитва удоволствие,от свирка също не изпитва нищо...единственото,което го кефи е да ме лиже и да си бие чикия само тогава свърша. Той твърди,че ме харесва,но аз му нямам доверие. Още в началото на връзката видях негова обява,че търси жена за лизане и му оисах от друг профил,разпитах го дали си има приятелка и т.н той каза да,но не била негов тип само очите харесваш в нея... Тогава му признах,че пише с мен и много страдах исках да го зарежа,но той ме убеди да си останем заедно от тогава 9-тия месец на нашата връзка заживяхме заедно по негово желание. Но аз се чувствам нежалана и не харесвана от него....1 път месечно секс пък и го карам на сила...не се кефи и не изпитва удоволствие от секса. Другия проблем е ,че не обича целувките аз обичам да се целувам,но този не. 1 път месечно я сецелунем я не. Обичам го много и го харесвам много,но ми е много болно,че той не е харесва... Не съм някоя грозница 1,55 51кг. Средно големи цици,дълга светло кестенява начупена коса и кафяви очи. Не съм кльощава не съм и дебела. Ами как бихте се почувствали,ако партньора не ви желае? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 02eba59b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бях в подобна ситуация на твоята, моя е темата "Възможно ли е мъж да иска връзка с жена и да я обича, без да я харесва външно?", разликата беше в това, че аз прекратих нещата много по-рано в зародиш. Не бях достатъчно сигурна, че да си оставя всичко и да живея с мъж с когото не се чувствам харесвана като жена. Той беше на 35 и твърдеше, че търси зряла връзка и външността не е толкова важна и също искаше да живея с него, но според мен нещата между мъжа и жената не се случват по естествен начин така. И той твърдеше, че ме харесва външно, но аз не се чувствах желана, не го показваше, само аз си играех с тялото му и му правех неща, той с мен - не. Колкото и да ме боли и да страдам, и да знам че такъв мъж никога повече няма да намеря, това беше адекватно решение, по-натам щях да си патя сигурно. На теб ти се чудя как търпиш от толкова години такова нещо, твоят е дори по-краен. Мъже има колкото искаш, и такива, които ще ти показват отношение и че ги интересуваш истински като Жена. И това ще прави връзката ви онова, което се различава от другите видове връзки т. е. между мъж и жена. Знам колко сриващо се отразява това на самочувствието ти, минала съм от там, според мен само се мъчиш...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b68664f551
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оо, той вече е увреден от порно и със сигурност и проститутки.
Бий си камшика и БЯГАЙ!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f2eeb8e3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   При мен се чувствах така и на края става ясно, че човека имал интерес към всички други около мен а не и към мен
Ж 30

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ed0d0335e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ама какво ви става,момичета? Защо нямате самочувствие? Защо стоите с подобни индивиди? Веднъж месечно секс, не искал да я целува.. Аз сама си изкарвам по-добре от вас двамата. Махай го този,просто няма смисъл от вашата връзка.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 34e2d1862f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От авторката. Благодаря за коментара. Знам я темата ти :) Много хубаво, че си го разкарала! Желая ти да откриеш човека за теб и да бъдете много влюбени! :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d165c67655
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Като не те желае и не си ок, защо си с него? Какво му обичаш- близането ли? Че той този и за истински секс не става. Извинявай, но се показваш като доста глупава жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fea07763c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как бих се почувствала -ами , бих се чудила 6 години като една голяма бяла птица или по-точно като една малка сладка овца . За по-сигурно , бих се чудила още 6 години дали да го зарежа . За след после - не знам , сигурно бих останала с него до края на живота си ,защото го обичам .Или , поне , докато той ми бие един шут по опашката

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9381549380
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами как? ! Като нехаресвана и нежелана! Направо не разбирам какво правите толкова време заедно. Сексът не е всичко в една връзка, но е много важен, без него не може. Твоят дори и не те целува, това не мога да си го обясня. Ние с моят приятел правим секс почти всеки ден че и по 2-3 пъти. Той е супер готин и секси, аз съм с малки гърди, да не кажа без никакви, но си ме обича и приема такава каквато съм. Не знам на колко години си, но се замисли добре дали искаш да водиш такъв живот и занапред. Чувството, когато мъжът те гледа с обожание и това да чуваш и виждаш как те желае, е несравнимо.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aaa5135553
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тази връзка чисто и просто ти събаря самочувствието бавно, но сигурно. Не мисля, че някой заслужава да се чувства нежелан и непривлекателен. Едно е сексът да се прави рядко, а съвсем друго ти със сигурност да знаеш, че не привличаш сексуално и визуално човекът, с когото си във връзка.
Според мен не бива да си го причиняваш. За всеки влак си има пътници. Нормално е за някои мъже да си непривлекателна, но това не означава, че наистина си такава в очите на другите.
Външността и страстта не са всичко, но с тях е далеч по-хубаво. Вярвам, че любовта е лесна и тя включва разбиране, приятелство, обич, страст, химия... всичко. Когато срещнеш човек, с когото имаш всичко, връзката ви сякаш сама върви напред и нещата се случват много естествено. Вашето е някак измъчено и насилствено.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 34e2d1862f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Благодаря за коментарите. Ще се вслушам в тях.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0c9eb2aabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами вие не сте гаджета, а приятели щом няма секс. Имала съм такава връзка и знам колко е мъчително. Щом не може да свърши с теб връзката ви е безнадеждна. И колкото по-бързо се разделиш с него, толкова по-добре е за теб. На него ти си му удобна - переш, чистиш, готвиш. Тоест той си има безплатна прислужница. А ти си губиш времето. За жените имаме период от време, в който можем да имаме дете. След като минеш определена възраст вече не можеш. И ти си пропиляваш годините в една безнадеждна връза, а в това време може да си търсиш нормален мъж, с който да имаш дете. А детето се прави със секс.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2f64c88bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Или е прикрит гей и не желае да си го признае...дори пред себе си или пича е с овредена психика. Има си едни такива специялни доктори там да се лекува. Ти си бии шута и не си губи времето с глупости, не знам на колко годинки си но след определена възраст на такива по оптна жена ше му плясне червения картон и the next. В морето има много риба. Не е единствен и неповторим. Ще се смееш след време с к'ви глупости си се занимавала. Живеи си живота и на тоя едно голямо ЧАО му кажи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker