Глезят ли ви? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Глезят ли ви?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1416 пъти
Здравейте, как показва половинката ви, че ви иска, обича, какво прави за вас? Спираме ли да обръщаме внимание на другия след по-дълъг период заедно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: c9eb4f841e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И двамата обичаме да се глезим взаимно, да се гушкаме милваме и малки жестове на грижа и внимание колкото щеш.
Има привличане, любов, обич между нас, предполагам, че с годините няма да се променим, защото и двамата търсим един от друг това.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: eaaa0fc38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   След над 15 г продължава да ми прави сутрин кафе, ставам след като е излязъл и на мен още ми е много приятно да си намирам готово, прясно и топло кафе от него.
Често като се прибира купува от любимите ми бонбони или салата.
Често ей така между другото пуска "красивото ми момиче"
Заставя понякога зад гърба ми докато правя нещо и ме опипва като тинейджър, казвам му да изчезва, но ми харесва и го знае.
Усещала съм понякога вечер като ме завива ако съм избутала одеяло/юрган и много сладко го подпъхва от другата на него страна на тялото ми.
Целувката когато сме се прибрали и двамата вечер е "задължителна".
Разбира се и аз правя нещица които знам че, му харесват.
Случвало се е за всичките тези години скандал да се превърне в цунами, но никога не е траело търсенето над три дни в най- лош случай. И на двамата по принцип много бързо ни минава гняв, бесове. Не знам как и защо някои се сърдят по седмица и повече за съвсем тривиални неща. И те така...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fab80d6bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ние сме заедно от относително кратък период, но да - той ме "глези". Как? Физически - с прегръдки, целувки, мили думи, галене, с правене на любов, така че да ми хареса. Носи ми домашно произведени хранителни продукти. Понякога и нещо друго, купено - храна (включително сладки), цветя и други неща. Придружава ме на места, на които искам да отида (не говорим за лукс!) и ме води там. Звъни ми, когато не сме заедно. ... Погледът му... Той не може да се сбърка!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8089938b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Заедно сме от 10 години, женени от 8, имаме дете на 3. Нищо във връзката ни не се е променило. Обичаме се все така. Аз му правя подаръци тайно /скоро му подарих любимият му парфюм/, купих си и секси бельо изненада, а той ми подари дантелени прашки с камъче като изненада. Отделно си помагаме много в живота. Ако ми трябва превоз той ще излезне от работа да ме закара, ако на него му трябва превоз и съм с колата, тогава аз излизам от работа, взимам го и го карам. Понякога идва на работа на гости, чакам го с нещо за хапване. Често ми подарява червена роза. Винаги избира най-хубавата, едра и тъмно червена. Ако си харесам нещо държи да ме заведе да си го купя. Води ме в мола и ме чака докато пазарувам, но гледам да съм бърза, а дългите разходки в мола оставям за когато съм сама и без детето. Носи торбите от пазар, не ме оставя да ходя по рейсове, ако ме чуе че ще хвана рейс веднага тръгва и ме пресреща някъде. Всеки ден ме кара на работа и ме взима, после заедно взимаме детето от градина. Сродни души сме, вечер си говорим много на чаша вино. Занимаваме се с детето. Преди да го вземем често ходим за подаръче и му правим изненада, а то се радва. После и ние се радваме. Понякога спорим, когато сме на различно мнение, но бързо се нагаждане един към друг и е за кратко. Много се гушкаме, понякога танцуваме у дома, гушкаме се тримата и т. н. Обожаваме да готвим заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0828de0a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тук главното и задължително условие е глезенето да не е едностранно. Защото едностранното глезене обрича връзката на печален край. Иначе няма лошо, ако е с мярка, за да не заприлича на сапунен сериал, че ще стане противно.. )))

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8e2cbe1e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Много, много важно е любовният език на двамата да съвпада и да имат същите потребности.

Истинската любов не гасне. Никога. Няма 2, 5, 25 години. Гасне онова, 'дето всички го бъркат с любов.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: feffaa4fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съпругът ми спонтанно, докато разговаряме, взема ръката ми и я целува. Винаги, когато приготвя нещо вкусно, ми казва: "Благодаря за чудесната вечеря, любов моя". Докосва ме непрекъснато. Когато се прибере вечер, пет минути сме в коридора, защото не може да се напрегръщаме. През нощта не може да спи, ако не съм в прегръдките му. Гледа на моите приятелки като на свои сестри и винаги е до тях, за да помогне. Казва, че има две майки - едната неговата, другата моята и се грижи еднакво за тях, но никога пренебрегвайки мен. Мъничките жестове - те са солта в една връзка. Онзи ден купил цвете в саксия, защото решил, че ще ми хареса. Вчера донесе луминисцентна лампа и я монтира над бюрото ми, за да не ми се уморяват очите, докато чета. Лятото спрял до някаква нива и ми откъснал един слънчоглед за вазата. Имаме традиция кафето в събота да го прави той и да го пием в леглото. Никога не ми е правил скъпи подаръци, ние сме разумни хора и предпочитаме парите си да използваме за по-практични неща. Но когато виждаш грижата, любовта и желанието да те направи щастлива у човека до теб, то и комат хляб ти стига.
Една случка описва доста добре отношението на мъжа ми към мен. Бяхме на една литературна премиера, имаше чуждестранни гости и една част от компанията, заедно с чехите, на които им беше интересно да разгледат София, решихме да придължим вечерта в някой ресторант. Когато седнахме, понеже чужденците не ни познаваха, започнахме да се представяме по професионален признак. Например: "Аз съм Константин, главен редактор съм на издателство еди кое си... Аз съм Бойко, шеф на отдел "Култура" в този и този вестник" и т. н. Дойде и моят ред, представих се, дойде и реда на мъжа ми. Той каза само четири думи: "Аз съм съпругът на М. Д. " и ми целуна ръката.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 43723bc1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Батко, ако сам не се поглезя няма кой да ме поглези.
И жена да има, винаги ще ти намери за какво да мрънка, да дудне постоянно. Та някакъв малък жест не променя факта, че през останлото време нон стоп е недоволна.
Щото уж всички много се обичате, ама добре сте си манипулирали мъжете просто.
Та в тоя ред на мисли, не жаля средства за собствения си кеф и глезене. Кеф ти уиски, кеф ти пури, кеф ти любима храна, кеф ти да се качиш на колата и да отидеш където искаш без да слушаш глупости.
Кеф ти да спиш до 12, кеф ти да напуснеш работа и да почнеш нова. Защото жените искат просто сигурност, останалото е ала бала.
А тия приказки за чистата любов... Не се излагайте, всичко е до време.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 624f86fe75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Братан, мерси, имах нужда да го чуя. Че във форума само бой между жени и мъже гледам, рядко някой/я да напише надежден коментар. Ден и нощ коментари работещи да убият всяка надежда за съществуването на истинска любов с приятелство и разбирателство.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f3117dd9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, Братан в случая уцели десятката! Точно така е! Истинската любов не гасне!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker