Твърдят, че приятеля ми не е добре с главата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Твърдят, че приятеля ми не е добре с главата
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1611 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 24. Случи се така, че се преместих да живея в по-малък град, защото тук се отдаде възможност да се занимавам с това, което искам. Не познавах никого тук, но бързо завързах запознанства покрай работата. Намерих си приятелки, мина се повече време и се запознах с едно момче...в което се влюбих. Той е на 27.

Момчето се отнася изключително добре с мен, прави ми жестове, които някои може да помислят за старомодни, но мен страшно ме трогват. Да, на моменти се държи малко странно и понякога ми се радва с прегръдки и жестове, които само той си разбира явно...но дори и това е сладко. Всичко върви добре, криехме връзката си известно време, но от скоро приятелките ми разбраха...и се започна...Тук нали е малък град и всички се познават. И се почна с едно "ти знаеш ли че това момче не е добре. От малък е така, нали го виждаш, живее си в собствен свят, няма приятели...", "Не се занимавай, ще стане беля." и т.н. Наскоро едната дори ми каза "Знам, че му има нещо сериозно, но не искам да те плаша и разубеждавам, защото си го харесваш"...

На мен не ми направи някакво такова впечатление, че му има нещо сериозно. Вече казах, малко е странен на моменти, затворен в себе си (но не и с мен), много чувствителен...Но аз го обичам. Държи се мило с мен, никога не ме е наранявал и обиждал, дава ми любов. Но тези мои приятелки твърдят, че едва ли не е луд.

Реших да поговоря с него и му казах, какво са ми казали тия момичета...той видимо се притесни, после ме прегърна и започна да повтаря "Не ме оставяй, ти си ми всичко, ти си моя ангел" и как никога не би ме наранил и ще се грижи за мен. Каза че имал проблеми в деството и от тогава си живеел в различен свят. но свикнал с това и не било толкова лошо...и някакви такива...така и не ми каза точно какво му има.

Не че съм се разколебала, защото момчето изглежда много добре, изключително чист телесно и по душа, възпитан и грижовен. Работи (макар и не много сложна и добре заплатена работа), почти винаги на среща идва с цветя, купени или набрани грижовно отнякъде и с някаква картичка вътре с някакви обяснения в любов...и въоще е много различен в добрия смисъл на думата...Но дали е луд? Или останалите сме луди, а той възприема света по правилния начин?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5f285db59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   E , ние няма как да му знаем диагнозата , нали ?
Но , това , което ти наричаш странно , старомодно , букети и картички на всяка среща , на мен лично , ми звучи инфантилно .Което , може и да значи , малко със забавено развитие . Имам , точно такъв познат . Аз нищо не забелязвах , но майка му го водеше още от 1 клас по психиатриите . В по-късна възраст започна да се забелязва точно такава инфантилност ,която естествено му причиняваше проблеми .

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: de6a09f9db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Луд е, бягай.
Защо им е на приятелките ти да ви разделят?
Сега е във фазата на медения месец, скоро ще пишеш,че ти проверява телефона,че плаче като излизаш без него или ревнува като си ходиш в родния град.
Моли се да не стане агресивен по време на връзката или след раздялата.
По-добре го направи сега, докато още не е толкова влюбен в теб и зарязването ти няма да го афектира толкова. Иначе може да ти се наложи и да замесваш полиция.
А и за какво ти е да излизаш със странно момче и странните му прегръдки? Има и много добри и красиви момчета с идеално функциунираща глава.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 515993a917
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако не е проявявал в миналото агресия, защо не, остани си с него.
По различен от днешната разюздена младеж, не е непременно луд, много си права, че може той да е нормалния.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8dcefd5926
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зависи какво разбират под "не е добре с главата".

Много хора още си мислят че ако имаш депресия например или тревожност и посетиш психиатър, то значи "не си добре с главата". Ти трябва да си го усетила, не знам колко дълга е връзката ви... опитай се все пак да разбереш какво му е, пие ли някакви лекарства... "живея в собствен свят" може и да е аутизъм, макар и в лека форма.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4b5b19302c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Странно е, че няма приятели. Защо? И изглежда вкопчен в теб. Не бързай със заживявания заедно. Изчакай и ще се види дали приятелките ти са прави.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d31e9b4b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не е луд, разбира се, не слушай негативните. Щом ти харесва - значи нищо му няма.
Всеки си има странности - няма такива с "идеално функционираща глава".
Ето - примерно номер 2 е накакъв негативен злобар(ка) - повече ли харесват такива?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 71e3f6d718
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тук няма да намериш нищо по-различно от мнението на твоите "приятелки" в кавички. Защото манталитетът на българките като цяло е крайно посредствен. С една дума казано - еснафски. Затова, ако искаш да си като сивата безлична маса женуря, вслушай се в съветите на приятелките ти и на тия дежурни врачки и оплаквачки тук, в Сподели. нет, които заслужават единствено презрение. Защото самите те са, видиш ли, цъфнали и вързали, та са тръгнали да оправят живота на другите. А ако искаш да си по-различна и да не робуваш на мнението на ограничени и посредствени хора, да си отстоиш правото на самостоятелно мислене, както и да не позволяваш напълно нетактично и просташки да ти се месят в личния живот, постъпвай по друг начин - както пееха Роксет, вслушай се в сърцето си. Напълно неприемливо е тези твои приятелки да си врат нахалния нос там, където не им е работа- в твоя интимен свят. Само по това да съдиш, що за птици са тия твои приятелки в кавички. Ако почнеш да слушаш подобни хора, едно че няма да си господар на собствения си живот и ще станеш робиня на някакво хорско мнение, и второ, най-накрая, както е в известната басня, за да угодиш на тия, дето постоянно плямпат и съдя другите, ще носиш магарето върху плещите си. Ти си решавай - дали ще робуваш на еснафите, или ще си свободен човек, който се бори за своето щастие и за своята любов.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6178b8604b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Добре, какво му има на момчето? По описаното излиза, че ако едно момче е мило, прави жестове и се държи добре с теб, значи е луд? Вероятно като не сме го видели на живо е трудно да преценим, моля сподели конкретно кое в поведението му приятелките ти намират за обезпокояващо? Така не се разбира много. Излиза, че момчето си е добре, но приятелките ти са тъпи и ограничени и се държат като 15 годишни. Момчето просто е по-ранимо, всеки като се сблъска с трудности става по-човек в повечето случаи и оценя света повече...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fdcafebdab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Авторке, нормалните хора в тази страна са мъжете, които взимат над 10к месечно, всичко друго е утайка и психично болни... Поне според бг м*стиите.

Сега ще започнат да ти набиват в главата как може този луд мъж да те гледа с ниската си заплата и ти цветя ли ще ядеш?
Милите му думи ще се превърнат във викове и обиди, а прегръдките му в бой и синини по тялото ти...

На българката яко ѝ хлопа нещо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d3094c4cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Към авторката: Това означава, че те уважава и цени, не е като днешните тежкари да парадират с парите и колите си! Явно затова си мислят, че не е наред! А това, че знае как да се държи с дамите не го прави ненормален, а точно обратното! Нарича се "кавалерство", по модерному "джентълменство"! Или никога не си чувала тези две думи? Или си падаш по лошите момчета, така ли да го разбирам? Те не се държат с дамите по подобаващ начин, държат се с тях като с измет, ти това ли искаш? Вразумявай се момиче, докато е време, после вече ще бъде късно! Ако става дума за принца на белия кон, то това е точно той-добър, внимателен, вежлив! Радвай се, че най-после ще имаш човек до себе си, а не някой развейпрах, който постоянно е пиян, играе комар, дрогира се, у вас няма нищо за ядене, бие те, псува те-нима искаш това? Не ги слушай ония завистници-те го правят от завист-не им обръщай никакво внимание, не се вкарва във филми!

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 89f4d377fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   В никакъв случай не е луд, щом не можеш да ни опишеш никаква лудост която е извършил.
Моето мнение е че Рядко много рядко се срещат момчета толкова наранеи в детството си, че да избият на такава надежда за обич. Той се държи към теб странно понякога, защото полага и не възможните за него усилия да те очарова, затова се проваля в очароването понякога. Той постоянно мисли за теб как да те зарадва и затова понякога се държи странно. Намерил може би за първи път човек който истински да го обича той се старае, а няма нищо лошо в това.
Държанието му обърква приятелките ти защото са свикнали на "нормални" мъже, които избиват комплексите си върху тях. Мъже които са егоистични и мислят най вече за себе си, такива които ще купят плюшено сърце само ако знаят че ще получат секс. И за жените в Бг вече не е нормално да съществува мъж като Ромео, който би дал живота си за любовта си, дори без да са получили секс, обявяват го за луд. Изглежда и едно време такива мъже са били рядкост щом са правили такова впечатление, че да ги описват в книгите.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fa67325e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Изглежда много "обсебен" към теб. Отскоро си там и не те познава от дълго, а вече е зарибен, а и щом други ти го казват ? Странен ми е малко, не знам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b2e87501be
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Това, че няма приятели и живее в собствен свят, не означава, че е луд, а просто че е интровертен по характер. Аз не прочетох да е направил нещо наистина ненормално, като изключим приказките на тези кокошки, които ти се водят приятелки. По какво съдят, че е луд? Ако всеки, който не се събира с местните бабаити, е луд, то доста луди ще да има по света.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 47ddc1449e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От кога да си по-чувствителен, различен и да се държиш добре с приятелката си е ненормално? Аз също не съм особено социален, но виждайки какви са хората нямам и желание за безразборни приятелства и контакти, предпочитам до мен да са подбрани хора. Съветът ми е да не слушаш толкова хората, да не влияеш от интриги, злоба и завист. Да слушаш сърцето си и да съхраниш връзката си, като оцениш човекът до себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d3094c4cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз съм номер 16! И аз съм същия-на 37 съм вече, живея с майка си, имам си хоби, което е свързано с посещаване на културни събития и заснемането им с камера! Ходя предимно сам, но и като не бързам да си тръгвам, печеля контакти-така си имам приказката с хората там-било от публиката, лекторите или изпълнителите! Ще се надявам бъдещата ми жена да не бъде като авторката-а и в случай, че имах приятели, едва ли щяха да споделят моите интереси! Всички парадират с парите и колите си, колко бройки имат, а в главите им-нищо! И аз си живея в свой свят-това е светът на спокойствието! Нито ме интересува къде ходи масата, нито нищо! И аз се държа кавалерски с дамите-държа им вратата, изчаквам ги да минат, не се бутам в тях-все пак знам къде се намирам и спазвам етикета, защото и утре може да се видя със същите хора! Не бих казал, че не съм социална личност-ако не бях, нямаше да ме интересува, че пропускам нещо интересно

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker