Не знам какво се случва... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво се случва...
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1355 пъти
Здравейте на всички.
Имам нужда от съветите ви и без хейт моля, нямах идея към кого да се обърна, с кой да си говоря за това.
Почвам директно с проблема...
Момиче съм на 22 години. Май съм влюбена в един семеен приятел, той е много голям от мен, ама като кажа много наистина много на 62 е. Даже не знам дали това се нарича любов.
Всичко започна като ми се наложи да пътувам с него от София до Пловдив и имахме време за говорене, не бяхме насаме имаше и друг човек при нас, обаче в повечето време ние си говорихме двамата, за всичко например световни проблеми, икономика, история, живот и тн.
След този ден малко, по малко почнахме да си пишем, ама не сме си писали някакви интимни работи.
Просто начина му на мислене, говорене много ми харесва. И след този ден аз правя всичко възможно, за да се срещнем, отидам на места, където предполагам, че ще го видя, много ме кефи да си говорим.Даже трябва да си призная, понякога си говорим и по телефона. Това беше моята история накратко, моля посъветвайте ме какво правя, защо го правя не знам, само за него мисля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: a58d4f81b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си расла без баща наблизо, то виждаш в него фигурата на баща, която ти е липсвала. Ако -не, ти си знаеш. Според мен не задълбочавай връзката, останете си просто приятели.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6917483120
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А защо бъркаш приятни разговори и добре прекарано време с любов? Интелектуално привлечена си, ок, той е възрастен мъж с повече опит в живота, от "старата школа" на кавалери, таланти, с разностранни интереси. Не че, няма и много типични дърти отпадъци, де...
Не е романтична любов това.
Работя за мъж много по- възрастен от мен, около 20 г. Изпитвам дълбоко уважение към него, но и вид "обич" пасваме си страхотно като характери и интереси. Много са ми приятни разговорите с него, винаги научавам нещо ново и интересно. Помагали сме си взаимно в някакви моменти. Загрижена съм за него, има сериозни проблеми със сърцето. Загрижен е за мен, помогна ми изключително дискретно в кофти момент, толкова дискретно че, ми трябваше малко време да включа че, от него идва помоща. Познават се и с мъжът ми и си имат взаимно уважение също, но за мен е и приятел.
За това и много повече към днешна дата мога да кажа чистосърдечно че, изпитвам обич освен уважение към него, но не е романтична любов в никакъв случай.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8bb6c8c723
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   После годините са били без значение. Явно си расла без баща или не е бил това,което си искала. Несъзнателно търсиш баща си в този човек.Това не е любов, а запълване на липса.
Едва ли те възприема различно, освен като дете, та ти може да си му внучка.Има и такива, които не биха имали против да преспят с тебе, дано този не е такъв. Не е здравословно да се натискаш на такъв мъж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e9924baf06
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче, този не баща, ами дядо може да ти е по възраст, не се излагай! Приказвал, чесал си езика, колкото да мине времето, общи лафове и ти вече си била влюбена? Удари си два яки шамара и си заври главата под студената вода на чешмата, изтрезней и ела на себе си! Толкова сте глупави 20тина годишните, сякаш сега карате пубертета! Обърне ви някой внимание, каже две приказки, усмихне ви се и вече сте влюбени и готови да навирите краката! Толкова малко знания имате, че всеки средно интелигентен ви се струва страшен ерудит по всички въпроси.
Не се занимавай с дядото остави го да си гледа внуците. Никакви, ама никакви перспективи няма да свърши добре тази история за теб.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e7dc3940a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Възможно е да си от изключително редкият тип който се привлича на интелектуално ниво. Имаше даже измислена дума за тоя тип сексуалност, но не я помня. Кофти късмет, защото в крайна сметка животът се върти около това да се наебеш като животно с някой близък до възрастта ти, колкото се може по-добре изглеждащ... Игра на хормони и гени. Повечето хора нямат твоя тип сексуалност, и ще те виждат като сбъркана. Казвам от опит, защото в някаква степен и аз съм така, но съм се движил в разумни граници (до 10 години). 62 намирисва съмнително, и наистина може да е опит за компенсиране на липсващ или неадекватен баща. Т.е. аз лично се съмнявам, че става дума за нещо наистина интелектуално (все пак си на 22, и като ви знам колко четете и колко се интересувате от нещо различно от вас самите...). По-скоро ти харесва външното - държанието на възрастен към дете.

Ако наистина е интелектуално, възрастта няма значение. Така че лесно да провериш, опознай някой на по-близка възраст с който имаш допирни точки. Всъщност е илюзия, че възрастните имат по-зряло мислене. Имат повече опит, и мисленето им може да е по-ясно оформено. Но като качество на характер и интелект, зрялост, хората не се променят особено. Виж, може да се държат по-зряло, но като пийнат няколко чашки и лъсват в оригиналният си вид. Това имам предвид.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 82db4c97c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Оле божее, ма сега включвам че, става дума за баш много възрастен...неее

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ea85989a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намери си спешно приятел! След 10г. ти ще си в разцвета си, а той ще е дядо. Едноцифрена разлика - да, но двуцифрена, ако е повече от 12-15г., вече е кажи-речи 1 поколение.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8c947a803e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Отново тъпите и ограничително-забраняващи коментари за възрастовата разлика. Няма нищо лошо в такава връзка, виж семействата на Брус Уилис, Джанлука Ваки, Харисън Форд, Майкъл Дъглас, Алек Болдуин, Селин Дион, Уди Алън, Никита Михалков, френския президент Макрон, и много, други. Ако родителите на Конфуций навремето страдаха от същите идиотски предубеждения, като редовите български комплексари, сега човешката история нямаше да притежава един от най-великите умове на човечеството.
Изчакай да видиш накъде ще се развият нещата, и действай според вътрешното си усещане, то ест, прави това, което ти носи вътрешно удовлетворение на самата теб, а не слушай някакви ограничени интернет-комплексари. Няма нищо по-тъпо от български еснаф с набити предразсъдъци в тиквата.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8bb6c8c723
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   8, човекът е на 62, тя на 22. Та това са си 40 години разлика! Почти двойно повече от целия и живот. Реално може да и е дядо! Извратено си е. Не че дядото не би преспал с нея, ако му се отдаде възможност, ама чак любови, семейства- бая книги и филми четете и гледате.
Девойката да си намери нормален мъж, а не такъв, който ще трябва да гледа и да е срам да се покаже с него. Роднините и няма да го приемат изобщо, нито приятелите и. И да си обрече живота , заради един старец?
Просто и липсва баща или някой с по-силно влияние в живота и. Като срещне някой готин младеж, ще забрави пенсионера.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker