Как да върна уважението на мъжа ми към мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да върна уважението на мъжа ми към мен
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2038 пъти
С две думи откакто се роди детето, мъжа ми почна да се държи лошо с мен. Обиждал ме е, предизвиквал скандали и няма помен от предишния мил и грижовен човек. Ако се държеше така преди, нямаше да родя от него, а ако бях забременяла, щях да направя аборт. Разбира и разни неща за мен незнайно откъде. Вчера майка ми беше при детето и отидох за ден при баба ми, тя е на 90, да й помогна с домакинството и да се видим. Тя живее сама. Майка ми остана при детето. Той се върна от работа, бях вече вкъщи и ме посрещна с въпроса къде се шляя цял ден, като няма откъде да знае. И за други неща е ставало така, цитира разговори, които са били в негово отсъствие. Почнах да си мисля, че е поставил бръмбар в стаята с детето и не го мисля само аз. Мисля да се дистанцирам, защото не издържам повече скандали и обиди и каквото стане. Най-хубавите период в живота ми е помрачен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5f4196fd28
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С деца е зор, идва му в петък вече, няма как да стане насила. Ако се държи зле, недей търпя.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e9130db8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Веднъж почне ли неуважението ако не им се покаже стабилно, че не може така не спират.
Ж 30

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cbbf9d5729
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Крил е истинското си лице докато ти натресе детето и сега започва да те "реформира" според болните си нужди.
Ако се поддадеш ще станеш страхлива и зависима, в един момент дори няма да си даваш сметка вече че, си жертва.
Мисли добре докато още имаш свободна мисъл...вече мислиш как да спечелиш уважение на един сбъркан човек... Мисли! И действай!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b81b27be4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Той се е преструвал на добър докато не му родиш дете. Вероятно не те е обичал, просто и искал дете. Затова след следващия скандал, го напусни и се премести при майка ти. Започни колкото се може по-рано работа и се разведи с него. Иначе може да те разболее сериозно и да те съсипе.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aa989b7cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Правилно си се сетила, че те подслушва, а може би и следи. Постави му ясни граници на позволеното. Щом не може с добро, уважение се печели с твърда ръка.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 79c174852c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   " Разбира и разни неща за мен незнайно откъде. " какво ли е научавал!? Защо се чудиш, че си е променил отношението, явно е научил нещо скрито от тебе. Затова лакомията ви за чукане на младини ви изиграва лоши номера когато направите семейства! Да би мирно седяла, не би чудо видяла!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a94d82a639
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   5, от авторката: ние живеем при майка ми, той живее у нас. Другото, което е, по време на бременността си направих фейсбук. Беше извънредното положение, бяхме затворени и исках да си зяпам нещо, лекарката ме остави за задържане 9 месеца на легло. Харесвал е всички снимки в един определен женски профил, заоправдава се, че е случайно. Жената живее в Естония, та физически няма как да ми е изневерил. Заживя у нас след раждането на детето. Той е със средно образование, аз с висше. Когато чета книга, а аз много обичам да чета, ми казва, че се чувствал в библиотека. Секс не му липсва. Открих профил на негово име в секс сайт, исках да го изгоня, а той почна да ми крещи, че съм курва и боклук и накрая измисли, че друг му е направил профила от неговия телефон. Поводи за ревност преди не ми е давал, а и сега. В смисъл, от работа се прибира директно вкъщи. Финансово поема разходите около детето, помага за домакинството - пазарува и чисти в неделя. Не се сеща да ме целуне, освен ако не иска свирка или секс. Навън не ме хваща за ръка вече, както преди. С раждането на детето се озлоби и дори майка ми го пита каква е причината да се озлоби към мен. Когато тръгвам да се отдръпвам настоява за видеоразговор през Вайбър, когато е в почивките на работа, защото се съмнява, че съм с друг. Не съм с друг изобщо, но и не искам да го успокоявам и да си мисли, че може да се държи както иска с мен. По-добре да има някаква илюзия, че ще ме изгуби.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fa3d815a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   8, не говоря за изневяра, а за разговори в негово отсъствие, които цитира дословно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: da5e82d064
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №9, баси, и ти не си цвете за мирисане... Не искаш да го успокояваш, значи съзнателно го поддържаш в състояние на ревност... Що за вампирска психика имаш? Искала да не се чувства сигурен! Значи, нарочно го провокираш, измъчваш и предизвикваш, какво очакваш в отговор? Така именно се развихря спиралата на семейната война и никога не може да се спре, като и двамата са вироглави добичета. Гледай филма "Войната на семейство Роуз", да видиш ,какво те очаква по този път. Оттук насетне всичките ти оплаквания тръшкания са безпредметни, като нямаш мозък. Сама си го просиш и сама си помрачаваш най-хубавия период. Впрочем, отдавна е доказано, че жената след раждането, особено на първото дете, става някакво необуздано диво същество, нямащо нищо общо с предишната любяща съпруга. Така че, не се извъртай, ами поне отчасти потърси отговорността и у себе си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ced804722b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторке и какво се чудиш за промяната на отношенията ви? Ти си се променила и той ти отвръща, няма нищо чудно.
Ти си ровила в нета за него извадила си разни факти, докато преди детето не си правила такива неща. Преди детето не сте живели заедно, затова книгата ти тогава не му е пречила. Ровиш му в телефона къде имал профили, преди детето не си ровила. Разбери промяната в него идва от промяната в отношението ти към него.
Кажи как да те целуне по същия начин, както преди, след като той вече има различна от предишната жена. Преди детето е имал жена която му има доверие и не рови да проверява, преди е имал жена която не е изтъквала, че е по образована. Просто той обича онази жена, която не мърмори, не търси отговори и е доволна че той се прибира навреме, грижи се за детето и помага в домакинството.
Ако ти се променяш напълно нормално е и отношението на човека срещу теб да се промени.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f8d7a95fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   " По-добре да има някаква илюзия, че ще ме изгуби." Голяма глупост си написала. Подклаждай безпричинна ревност у него, после се чуди и питай защо те мрази. Ревността ражда омраза, не любов. Ти също си го загубила, както описваш нещата.
И какво ще спечелиш от това? Най-много някой шамар, защото омразните чувства ескалират. Най-добре се раздели, няма бъдеще такова "семейство".

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9ac3881c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Не ти трябват гейове, намери си мъж с нормална сексуалност, психично-здрав, адекватен, любящ, верен и всеотдаен. Да, много трудна задача е като за България, но не забравяй, че има и други държави. Най-добре си намери чужденец.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5e9e05efa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Прочетох продължението на историята... той живее у вас с майка ти и те нарича курва и боклук? Мила, историята за мен щеше да приключи в същият ден.

За това не се хващай с нискоинтелигентни примати и не си ги прибирай вкъщи. Къде ти беше акъла? Как ще създадеш семейство с мъж, който няма къде да те заведе... жалка история. Или го напускай или гледай как психическият тормоз прераства във физически.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fa3d815a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   13, за мен интернет беше зона, на която гледах с насмешка. Не е въпроса, че съм ровила, а какво съм открила. Аз нямам регистрация в сайт за запознанства и то за секс запознанства. Има същата жена, но останала със своите съмнения. Пречи му книгата ми, защото явно гледа с насмешка на книгите и не изпъквам, че съм образована, а обяснявам защо е такава реакцията му. За предизвикването на ревност, която коментирате толкова ожесточено: това, че не се явявам във Вайбър на видеочат ли трябва да бъде голямото предизвикване на ревност? 24/7 съм с детето и открита към човека до мен, който си държи телефона с код, изтрещява за битовизми непрекъснато и емоционално наистина е примат.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 81a2689173
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Да си си намерила по образован.
Била си сред висшисти в университет би трябвало да можеш да правиш разлика м/у нивото на хората.
Не че всички са стока, но в твоя случай си имаш работа с комплексиран и посредствен бачкатор, на който света му е крив.
Заплаши го с развод.
Впрочем 8 е прав ако на младини си била шавлива може и да е дочул за някое твое изпълнение.
В такъв случай ше береш плодовете на своето лекомислено поведение.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 832dacad5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Авторке, тази история може да приключи много зле. Разбирам те, че, както се казва, току-що сте станали родители и не ти се иска детето да расте без баща. Но нямаш представа до какви поражения на психиката може да доведе това. Аз години се съвземах след подобен мъж; не бях в състояние да създам нова, пълноценна връзка; бях като подплашено животно.
Ще прескоча началните фази, защото историята е дълга. Ще спомена в края, преди да го напусна, на какви въпроси се очакваше да давам отговор. "Защо хълцаш? Е, как не знаеш, кой да знае?", "Един хляб 20 минути ли се купува?", "Защо тази сутрин си отишла по-късно на работа?", "Защо лъжеш, че те боли глава като виждам, че не те боли?", "Не, това не са моите чорапи, аз такива чорапи нямам, чии са?", "Записал съм ти час при психиатър. Как така не си луда? Разбира се, че си!", "Приятелките ти влияят зле, обещаваш ли да не се виждаш повече с тях?", "Звънях ти по телефона, по каква причина не вдигна?", "Защо пак си с температура?", "Какво правеше на метростанция "Сердика" миналия петък, видах те от влака?"На 3 април (това се казва през ноември) си изтеглила 50 лв. от банкомат, за какво ти бяха тези пари?". Но най-любимите ми са: "Защо не получи оргазъм?" и "Как така не ти стават тези обувки?"
Всичко това се казваше със застрашителен глас. Звучеше като обвинение. Като въпроси на следоветел към арестант. Сериозността и строгостта на тона беше стряскаща.
Началото на края дойде, когато един уикенд - мъжът ми беше зает - отидох на вилата ни в планината да свърша някаква работа в двора. Съвсем сама бях. Наоколо гора, природа, Искърът тече някъде в подножието, спокойствие. Тъкмо се отпуснах след един ден прекаран на чист въздух и в неделя сутринта си пия кафето на терасата. И изведнъж в далечината гледам - мъжът ми идва. Слиза по една пътечка. Изпаднах в такава паника, че моментално излях кафето, втурнах се вътре в къщата и взех да подреждам; загасих си цигарата, сресах се, незнайно защо си обух чорапи... Това бяха хаотични действия на много уплашен човек. Сърцето ми блъскаше така, че го усещах чак в гърлото си, изби ми студена пот, ръцете ми се разтрепераха, бях пред припадък. Но когато излязох пак навън, видях вече отблизо приближаващия се човек. Не беше мъжът ми, а някакъв виладжия, който просто минаваше.
Тогава, авторке, седнах и анализирах реакцията си. Нашите тела понякога ни казват много, стига да разчетем сигналите им. При едни нормални отношения, би трябвало да се зарадвам, че и съпругът ми идва, даже да изтичам да го посрещна, да ми стане приятно от изненадата. Но аз се почувствах като престъпник, сварен на местопрестъплението от някой много лош полицай, докато просто си пиех кафето и зяпах облаците, нищо друго не правех. Тогава осъзнах до каква степен бракът ни е отровен. Стана ми ясно, че тази отрова е проникнала толкова дълбоко в съзнанието ми, че вече имам проблем с адекватното възприемане на реалността. Слава Богу, нямахме деца, така че решението ми не беше трудно. След няколко месеца подадох молба за развод.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c99554e860
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 19, радвам се, че сподели твоята история тук и, че си се решила да приключиш тези отношния. Надявам се , сега си по-щастлива и да срещнеш мъж , който да ти пасне.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cbbf9d5729
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Въпрос: защо СЛЕД раждането сте заживели заедно, авторке?
Иначе без значение кой и как е провокирал скандал, какво и защо е набрал, но да ме нарече курса и боклук и след това да продължа с него е абсурд! Хвърчи на мига именно като боклук!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker