Възможно ли е да съществува такава връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е да съществува такава връзка?
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2761 пъти
Здравейте!
Искам да попитам читателите на този сайт дали е възможно да съществува любовна връзка с 3 участници, особено ако двама от тях имат много близка роднинска връзка? Ще се опитам да уточня.

Две момчета... братя може ли да обичат едно и също момиче и да не се ревнуват? Всеки да подкрепя другия и никой да не бъде ощетен във връзката. Колкото и глупаво да звучи единия да позволява на другия да спи с приятелката му, но всичко да е наред и нормално ли е въобще? Да гледаш как някой друг докосва любимия ти човек и тази гледка да ти достави удоволствие?

Попаднах в нещо подобно и съм много притеснена, изненадана и дори не мога да опиша. Искам да спомена, че живея в Западна Европа и се смята, че отношението на хората към тези неща е по-различно, но за мен пак е неразбираемо. Единственото, което ме успокоява до някъде е, че и аз и приятеля ми сме така да се каже млади. Не ми се иска да уточнявам, но около сме на около 20.
Самата връзка не ме кара да се чувствам зле, защото е много ценна, но ме кара да се питам много неща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 40cf5f31d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не е за чудене вече, но бягай по-далече, нещо прекалено перверзна е такава братска любов. Горе-долу свикнахме с хомосексуалните бракове, а това ще да е зародиш на една нова форма - семейство от трима. Хубаво е човек да е широко скроен, ама тук кройката е калпава.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d8ea302085
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей
Не, не е нормално, това не е любов а сексуално увлечение или психично изкривяване. Или просто момчетата си играят с теб.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2a47217d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здрасти, явно си попаднала в Северна Страна, а там хората действително имат друго отношение към тяло и секс. Това не значи, че са по-малко морални, напротив - създават си и семейства и деца, а жената е много уважавана и е на почит.

Все пак на 20 те не мислят за семейство и връзка някаква до края на живота, за деца, жилище и такива глупости. Според мен и двамата просто искат да си поживеят.
Нямат намерение да прекарат живота си с теб, но лошо има ли? Нима ти е лошо? Нима се чувстваш използвана? Ако е така, бягай, но ако ти е готинко, ако се радваш на вниманието и на двамата, защо не?
Не знаем колко ще живеем, живей сега!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7577e3548a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Замислих се над историята. И сякаш ми се иска да разбера подобно съществуване без задръжки и табута, щом е предизвикано от приятелство и разбиране. Ако хората имат толерантност и способност да запазят достойнството си и защитават принципите си, защо да не изградят подобни отношения. Особено ако душите се потапят една в друга. Може би е време да погледнем по нов начин на живота ни. Дали не се нуждаем от повече хора в този свят на стрес и самота. Дали намираме в единствената си половинка всичко, което да ни държи само с него. Все повече се замислям, като чета историите за изневери, че става въпрос на дефицит на разбиране и доверие, които всеки търси, понякога отчаяно. А може би е дошло времето на нов тип връзки, отворени и честни, където няколко личности намират обща хармония на много нива...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker