Има ли нормален сайт за запознаства. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли нормален сайт за запознаства.
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2622 пъти
Добър вечер. В сайта вече не еднократно са коментирани сайтовете за запознанства и тяхната успеваемост, но сред с стотиците, дори хиляди мнения изписани темите, не успях да намеря, някой потребител да е визирал някой нормален такъв. Под нормален имам предвид такъв в в който може да срешнеш хора имащи различни желания от бързия секс. Над половината от мъжката част в тези сайтове търсят точно това. Тези, които търсят жена до себе си за сериозна връзка, над 90 % са 40+ години, неграмотни, роми и крайно и невъзпитан типове. Има ли изобщо някоя фейсбук група или сайт, който филтрира или поне да има някакъв критерий за прием в групата по намерения и възпитание ? Изобщо възможно ли е да срещнеш млади, ерудирани и възпитани хора в тези сайтове ? За седмици престой напрактика се нагледах на глупости и извращения. Приложенията от рода на Тиндър изглеждат привлекателно, но след няколко седмици нито едно съвпадение и няколко скрити харесвания, с две думи рекетират те да плащаш. Има ли някаква надежда изобщо за търсещите обвързване по интерент ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: c7663ba999
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Повярвай ми, не.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 69268a5a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Със сигурност - НЕ. Интернет вече е не само неподходящо място да си търсиш мъж/жена, но и опасно.
Личен опит от десет години!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c7663ba999
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Всяко нещо, когато стане масово, обикновено го налазват и най-пропадналите и гонят свестните.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9486030e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   OkCupid не е лоша алтернатива на фона на останалите, но всичко изброено се среща навсякъде вече.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 22d2793c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 2, какво имаш предвид под опасно. Хайде да не преувеличаваме. В истинския живот също можв да срещнеш психопати.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c203b67394
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Честно казано, свестните хора се познавят по изражението и облеклото, но масовата българка е далече от стремежите да търси читави мъже. Крайностите са или злобен хулигански тип дебил, или някакъв залухав и смотан, на който всички да се чудят на късмета. Има избор и то доооста качествен между тези двата, но понеже преобладават мъжете без подход и качества, няма как да стане. Тъжната истина е, че някой трябва да мисли вместо тези жени, защото нямат добра преценка. Всеки мъж го виждат по един начин, като пращащ пениси и предлагащ вулгарни идеи. И класиката в представите, че изглеждащите читаво се преструват за секс. Аз познавам всяко момиче по снимката, за положителните впечатления не съм бъркал и са ми прописвали веднага, лошото е друго, че те са също недоверчиви, не преценяват. Не са успешни главно заради грешна женска реакция. Няма шансове в БГ да се случи нещо в сайтове, много вдигнаха акциите тия кухички парчета.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c7663ba999
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, в истинския живот имаш възможност да поопознаеш човека (освен ако не тръгнеш с него от първия ден на запознанството, което малко хора го правят), имаш мнения и от други хора. Знаеш, че един човек ако не е приятен, всички странят от него и то се вижда. Докато в нета никога не можеш да си сигурен какъв човек стои от другата страна. Ако не си пусне камерата, дори не можеш да знаеш, че е същия на снимката. Всеки може да се преструва на какъвто си иска зад клавиатурата за седмица-две.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9e4369698a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Аз съм имал редица сериозни връзки с жени от Тиндър. Супер малоумно е човек да мисли, че има само хора търсещи секс там, еле пък в България.

Ако си жена и нямаш съвпадения.... това вече говори за нещо много по-сериозно.


Бо́рат.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c7663ba999
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Мъжете влизат за секс, жение да си чешат егото, това е. Едно време си търсех жена за сериозна връзка и общо взето никоя нямаше интерес да излиза, а просто си чешеше егото. Реших да експериментирам с най-грозната възможна в сайта, която никой мъж нямаше да погледне дори да е последната жена на света, просто за да видя дали дори и тя ще се съгласи на който и да е мъж. Беше една около 150 кила живо тегло и с изключително грозен и претрупан грим, но пък имаше самочувствие на гръцка богиня и очакваше едва ли не само Аполоновци. Чак беше смешно на какво отгоре. Щом дори и тя го раздава придирчива и нахакана кифла, смятай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8ec3fb255b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако питаш дали може да срещнеш човека, с когото да имаш сериозна връзка, според мен е много, ама много трудно. Иначе някои от най-добрите ми приятели, ги открих в социалните мрежи или в сайт за запознанства.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6afcb9a7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Да търсиш в сайт за запознанства нещо добро и стабилно, което да удовлетворява и двамата, е като да търсиш игла в купа сено. Ако не и по-зле. Поне такова е положението у нас. В чужбина не знам как е. Имам дългогодишен опит в сайтовете за запознанства. Не съм развивала почти нищо след запознанство в тях, защото в общия случай не си заслужава. И все пак - аз лично намерих своята "игла" в "купата сено" "Елмаз". Там се запознахме с мъжа ми. Но отново акцентирам - това е огромен късмет!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b76ffc61eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не... и причината е проста - хората не искат реално да се запознаят и общуват... Всеки е там да си начеше егото по един или друг начин, и всеки останал бива третиран като отпадък. Просто лъсва яко егоистичната природа на човека. В "реала" поне се преструваме малко, но онлайн, като можеш да се скриеш... елементарна култура липсва. Не просто да пишат грамотно - изобщо да сменят клавиатурата на кирилица да си попълнят профила... Естествено, това говори много и за това какви са хората в "реала", та опитът е поучаващ. Но да си губиш времето там и очакваш нещо - абсурд...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6e6be5d522
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   11, и аз съм намирал, ама беше преди 15-20 г., когато все още влизаха поне малко нормални хора. Последните години е 6-ца от тотото, ако намериш свестен човек там. Ако изобщо успееш да издържиш повече от два дни, защото като те залеят 50 пълни селтака още първия ден и втория вече се замисляш сериозно дали да влезеш пак, а втория ден ти става толкова отвратително, че вече не можеш да понесеш повече. Аз пробвах преди няколко години и издържах 2 дни със сетни сили и повече не можах да си причиня това. Доста натоварващо е за един ден да се сблъскаш с 50 кифли.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 69268a5a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Номер 8 Самият израз редица сериозни връзки е нонсенс. Освен ако не смяташ две седмици за сериозна връзка, хахахахахах. А Тиндър е най-големият капан и боклучарник.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f7986f0538
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   По принцип има, но ако искаш нещо истинско и качествено трябва и ти да се напънеш малко.
Жените в тези сайтове са повече от пасивни и чакат да им се напълни с обожатели който да направят лирични чудеса.
Вярно е че е пълно с идиоти и всякаква сган но това е и проекция на човешкият ресурс в момента .
Аз имам профил в такъв сайт по скоро за разнообразие и все пак ми надхвърли очакванията 2 добре изглеждащи жени ми предложиха да се срещнем, но не се получи заради карантината.
Друга пък каза че се интересувала от кура ми, но аз не съм идиот да си снимам оная работа и и отказах.
С повечето чата приключва след някаква сесия от думи и изречения.
Хубавито е че можеш да комуникираш с хора, които вреалния живот няма да срещнеш, но все пак не бива да се взима на сериозно всичко.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0503db286c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   За съжаление мъжете влизат със прекалено големи очаквания в приложения като Тиндър. Говоря от личен (и не само мой) опит. Всички сме слушали как "С тоя тиндър яко ги еба брат, яко връзват" все едно жените там са някакво подивяло стадо разгонени животни и само тебе чакат да ти се нахвърлят.
Истината е съвършено различна.
Платформи като тиндър влияят зле на мъжкото самочувствие, защото жените там разполагат буквално с каталог от мъже, всичките готови да излязат с тях, а ти като мъж си просто 1/20 от каталога й за деня.
За да имаш редовен успех в Тиндър трябва да изглеждаш като фотомодел и да правиш адски много съвпадения.
Аз досега от тиндър съм излизал само с едно момиче за 3 месеца, не казвам че е невъзможно, но не е това, което говорят.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d0553eb4bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз съм мъж на 22 и също търся своята половинка в сайтовете за запознанства, но все още нямам късмет. :))

Ако харесваш eurodance от 1994, ето поздравче :))
https://www.youtube.com/watch?v=6Ievo6j1k3k

Явно наистина сме "родени луди" в този свят :D


- Б./Sunshine Stargazer

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker