Неприятна първа среща след онлайн запознанство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неприятна първа среща след онлайн запознанство
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 3291 пъти
Здравейте,аз съм момиче на 23г и преди 2 дена излизах с мъж на 26 години.Запознахме се онлайн,писахме си 2 месеца всеки ден и след срещата ни спряхме тотално.Още в началото като се видяхме изглеждаше,че излиза на сила,все едно нямаше търпение да си тръгне още преди да сме говорили,беше по-грозен отколкото на снимките.На мен са ми казвали,че съм красива, а в този момент се почувствах точно обратното,именно заради реакцията и погледа му. Ако аз бях спряла да говоря ,щяхме само да си мълчим.Заведе ме на място,на което на него му харесва,дори не можах да се наям,защото храната на мен там не ми хареса.Седеше пред мен, пушеше цигари и гледаше в пространството.Беше малко болен и се пошегувах, че ще ме зарази,а той гордо ми заяви,че изобщо не ме бил докоснал през цялото време.Плати сметката,но не положи труд да си говорим нещо общо или прекараме хубаво.Нарочно се пошегувах и за излизане следващ път, той ме отряза.Не си е имал приятелка от 4 години.Посрещна ме със здрависване и ме изпрати по същия начин,нямаше търпение да се прибере вкъщи.Прекарахме 2 часа заедно и ми беше напълно достатътчно.

Според мен не съм била,това което той е очаквал и затова са се развили така нещата.Вие какво мислите по въпроса и какви неприятни първи срещи сте имали от онлайн запознанства?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: f2a484f8ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Не виждам някаква драма. И двамата не сте се харесали.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 33189257e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз се имам за красива. Сигурна ли си? Мен така една "красавица" с подправени снимки ме нави и 2 тека клатех сланини, защото вече нямаше накъде. Жените фалшифицирахте онлайн визията.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a3400da905
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз не виждам драма. Даже много време сте прекарали заедно. При това негово поведение просто е трябвало да си тръгнеш тактично. Аз съм излизала и за 30 мин. се е разбирало че няма химия м/у нас и всеки по пътя си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c3bb3249a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен, за да няма загуба на време и излишно емоционално привързване е най-добре онлайн срещите да преминават възможно най-бързо в офлайн такива. 1 седмица максимално, писане и говорене и след това среща. 2 месеца и после горчивина...няма нужда от това.
Иначе на първа среща е нормално да има дистанциране, но това, което описваш ясно е било, че не е имало привличане. Драмата е била в това какво време сте си загубили преди това, не в самата среща.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 10adf971d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ами какво да ти кажа и аз така, писахме си с един известно време. Излязохме на кафе, като цяло разховора протече добре. Той спомена, че излизал с друга от същото онлайн приложение в продължение на 2 седмици, но нямсли нищо общо и спрели.
С мен каза, че има обшо, но уви след срещата изобщо не ми писа. Аз също. Подозирам, че е станало същото като при вас, не ме е харесал на живо. И аз се чувствах най грозната, а иначе се имам за симпатична. Не знам. Той даже ми каза, няма ли да излизаш с други, да си по активна. Wtf. Отиваш на среща и караш човека да си търси и други срещи, този също няма връзка от години. Сега ми стана ясно че е червен флаг, когато някой ти каже, че няма отношения с години.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f58cfe56f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Грозен бил.. ахахаха, дори и така да е, на мъжа не му трябва да е красавец, за да върви.

Виж вече ти ако си красива, едва ли нямаше да те претури един път...


Бо́рат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fa98bfeaa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Е какъв е проблемът? Случвало ми се е десетки пъти. Запознали сте се онлайн, излезли сте, не сте си допаднали на живо. Няма нищо лошо в това. Излизал съм с много жени от нета, понякога има привличане, понякога те ме режат, понякога аз тях. И всичко това е ОК. С колкото повече хора се запознаваш, толкова по-вероятно е да попаднеш на някого, с когото си допадате.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e43b7da64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не го търси и ти.Явно се е взел за звезда,трябнало е по-рано да ни каже,че е забравил ютията включена и да изчезне.Какво като не ти пише,нали е грозен.Или иска всички приятелки да са като предната му.
До номер 2 -ти сериозно ли си бил ,,принуден,, да клатиш сланини,кой въобще ще те принуди.Или си тотално животно,заслужаващо това,щом така се изразяваш за жена,която даже се е навила да излезе с теб на живо.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c8714e9d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Проблемът ти е, че са ти сринали самочувствието. Според мен срещата е преминала чудесно и е успяла да те отрезви и да те върне обратно в реалността. Не може да очакваш всеки мъж да те хареса. Красотата не е точна наука. За един мъж ти може да си най-прекрасната, но за друг може да си зле изглеждаща. Всеки си има вкус, както имаш и ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4a262eb72f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   М34г, Преди две седмици бях в командировка в малък град. Запознах се онлайн с една жена, която беше омъжена, но си търсеше секс. Дойде на срещата със своя приятелка, също омъжена. Мислех, че втората е за прикритие, но не, и двете се домъкнаха в квартирата и трябваше да ги лашкам и двете 47-48 годишни госпожи не видели... от доста време. От горе на всичко на следващия ден трябваше да пътувам 400км. Е, това скоро няма да си го причиня пак... по кофти е от напиване с махмурлук.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ce48bc998e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не е имал връзка от 4 години, тук има нещо гнило. Възможно е да има някаква психологическа травма от раздяла, изневяра и т.н. Не е в тебе грешката. Забрави го и не си спомняй повече за това преживяване. Проблемът при онлайн запознанствата е, че много хора създават грешно впечатление за себе си у другата страна. При срещите наживо тези различия излизат наяве. Имала съм подобна история, младежът пишеше интересно и доста активно, имаше хубави снимки и ми направи добро впечатление онлайн. След месец всекидневен чат решихме да се срещнем на кафе и познайте. На срещата дойде брадясал с избеляла от пране метълска тениска и прашни обувки. Говореше толкова тихо и откъслечно, че едва му разбирах... През останалото време аз поддържах разговора, разказвах някакви истории от работа, за хобитата ми и т.н., колкото да не седим в пълна тишина. Честно казано, тогава се бях разочаровала, че не съответсва изобщо на онлайн образа си. След срещата ми писа, че много му е харесало и би искал да се видим пак. Аз честно му казах, че не искам втора среща и му обясних какво не ми е допаднало. Той започна да ми се извинява, че бил с ниско самочувствие, защото не му вървяло с жените, еди-коя си го отсвирила и се омъжила за друг и подобни. Какъв е изводът от тази история? Не се влюбвай преди среща наживо и не отивай с големи очаквания.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b7d1748ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Случайно да не си изпращала нагласени снимки? Примерно много далечни или съвсем отблизо само лице? Може да е бил неуверен, но повече прилича на объркани представи. Колко килограма си?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5603075401
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Случвало се е човек да не е прежалил предна връзка и да се впусне в нещо за което не е готов. На мен ми се е случвало така да гледам в безкранността, добре че лампите бяха загасени и тя беше отгоре...
Не го мислете толкова, не се е получило - продължавате напред.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fee66c265e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ами, грозен бил, а си поддържала срещата и си искала отново и сега ти е тъпо, че не те търси? А ти уж красива, а като те е видял е замръзнал. Дали това е така. Вероятно е останал крайно разочарован от външността и повдението ти. Просто не те е харесал. Може и да си глуповата, това сама няма как да узнаеш, а той да е някой интелигентен мъж много над нивото ти. Затова мразя социалните мрежи. Срещаш мъж, на живо, случайно, а не като идиоти да си пишете и да си гледате снимки и пози и чалъми... като те хареса и идете на среща знаеш, че наистина те е харесал, а не да седиш на среща, на която може да ти е неприятно, защото не знаеш с кой отиваш...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c3d1e5449a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 8 не можеш да ме обидиш. Попаднах в капан. Прати ми голи снимки под някакви специални ъгли и изглеждаше стегната. Жената беше с черна рокля и високи токчета и доста добре се беше прикрила. Вече като я съблякох нямаше някъде. Вече съм опатил лъв-тигър. Всичко с тези онлайн срещи е пълна измама най-хубавите жени съм срещал на улицата.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6be09328c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Виж, може много неща да са му били в главата. Може да е имал проблеми за които не ти е казал, може да му се е срало, можи и да си е писал и да си е намерил друго приятелка. Най-вече това. В текива моменти хората мислят за себе си, за това са и онлайн. Търсят си подходящ партньор. Щом сте се намерили онлайн надали си единствената с която си е писал в този момент. Пича си е писал със маса жени най-вероятно. Най-вероятно и ти си си писала с маса мъже. На не товя е въпроса. Щом е онлайн значи и двамата сте си търсили нещо. Тава което ти е тъпо е че си инвестирала време в нещо което накрая не ти се е получило - уж. Плюс, няма значение че не се е получило това пак е опит - следващият. Плюс, сори ама това със мъжа да плаща сметката и твърде паразитно. С една камара жени ако излезе докато си търси, ако трябва на всяка да плаща сметката.. това със 'дама' ала-бала е яко демоде. Трябвало е да настояваш да си плащаш дори и да ти кажи че той ще плати. Показвай независимост..

Другото нещо, два месеца е много време да не сте се виждали изобщо. Това което правят хората е да си пишат известно време (разбирай леко поопознаване) и след това да се мотивират да говорят чрез видео разговор, препоръчително не по месинджър а друго като снарчат, знам ли.. ). Няма по изтощително от съобщенията и масата редове. Вие сте си разказали живота в писане без да сте осъществили персонален контакт (персонален идва от думата персона, личност). Това какво се пише и какво е на живо да говори човек е различно.

Плюс, интересувай се от нещата които прави човек ако ще излизаш. Амбициозен ли е, мотивиран ли е, какво поведение има. Това нещо щеше да го знаеш ако беше водила разговор по видео чат вместо писане и сляпа среща. Щяхте още в началото да знаете пасвате ли си.

Следващият път да знаеш (и разбира се внимавай с лекета или някакви долнопробни).

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e61286aca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До 10

Ами виж ... то хубаво, ама каквото и да си правил, колко ще се умориш за 30-40 секунди?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e30cb17853
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ами няма как всеки да те хареса. За един може да си прекрасна, за друг - ужасна. А и в крайна сметка ти също не си го харесала.
Пострадало е самочувствието и егото ти. Ще ти мине.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8a40db440f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Случвало се е и при мен! С някои съм си писала около 2 - 3 години и когато решихме да се видим, слънцето се скри хаха Всичко е до това какво ни се върти в главите. Никога няма да забравя едно момче, писахме си нон стоп и винаги е имало какво да си кажем, но когато се видяхме видях неговото разочорование, направихме 10 минути разходка и той ме помоли да го изпратя до спирката, че си имал работа. Не съм грозна, не съм някоя проста дето не може да върже 2 думи.. Винаги съм питала нещо, изслушвала съм човека срещу мен, подхвърляла съм някоя шегичка и така. Стана ми толкова гадно, че два дена гледах в една точка и даже ревах, но бях някъде на 15 /16 години, а той някъде на 20 г и го бях взела присърце. После пък един друг, уж много близки в онлайн чата, пък наживо някакси разговора не вървеше, но момчето беше доста свясно и добро. След това просто продължихме чата, той ми писа.. Може би за приятел съм му допаднала, но е имал други намерения, шанс бе. Имам и доста сполучливи срещи, които няма да забравя никога, с много готини и свесни мъже, с някои от тях и връзка съм имала. Не се отчайвай мила, не може всички да се харесаме, важното е самата среща да приключи с усмивка дори и да не сте се харесали ;)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b3c7e5cf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Преди години беше когато опитах запознанство чрез такива сайтове.
В началото още включих че, реагираха на визията ми и на никой не му дремеше що за човек съм. Никой не ме попита какви интереси имам, цели, мечти, какъв е мирогледът ми, какво очаквам от една евентуална връзка т.н.
Всички реагираха на на визията ми, без изключение. Видят ли хубава жена, не ги вълнува душевността и.
Така че, изтрих профилната снимка, която си беше и съвсем нормална (нямах други) и си написах кратък текст- описание на мен и с какви бих желала опознаване.
Намаляха драстично "мераклиите" имаше 2- 3 по- настойчиви.
С един от тях си писахме около месец. Не споделяше много за себе си, повече беше проучване от негова страна така че, започнах и аз да практикувам "весна еквилибристика" да проверя дали ще се усети и промени тактиката. Накрая започна да ми говори някакви че, най- вероятно съм грозна или поне дърта, а можело даже мъж да съм, не ме е виждал, не го интересувало какво ще кажа за себе си при положение че, не знае как изглеждам.
Там ме загуби окончателно, но реших най- после да се съглася на скайп с камера просто за да види и му кажа "очи в очи" каквото имах да му кажа след тези му изцепки.
Като включих камерата, той изключи...зяпаше ме като идиот, мозъкът му мина в режим "заето".
Седях и го наблюдавах без да говоря, само се усмихвах. Когато включи, започна да ми се извинява, безразборно ми говореше ту хвалейки сам себе си (изведнъж много му се прищя да споделя неща които преди не) на няколко пъти се обърна към мен на "Вие" после пак на ти... беше ми смешно и жалко.
Изключих камерата, изтрих си профила и никога повече не съм пробвала запознанство така.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b7967bba4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   20, ами както жените гледат само парите и статуса, така и мъжете гледат само визията. Кое е странното?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 18f779ef95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Веднъж, малко след като се преместих от родния си град, се запознах със столичанин от Казичене. Беше едър мъж - сигурно имаше два метра, а килцата му далеч не бяха от мускули и здрава структура в повече. Не беше никак симпатичен в лице, но на писане беше читав. На снимките беше в приглушена светлина и ставаше. Като го видях на живо определено не се очаровах, но реших да не отдавам голямо значение на това и все пак да изкараме някакво време заедно. В средата на разговора той каза, че аз изобщо не съм това, което търси и открито заяви, че външният ми вид не го привлича. Не уточни какво харесва. Не попитах. Тогава наистина не бях в най-добрата си физическа форма, но... по принцип поне в лице съм симпатична според мнозинството. Не му отдадох голямо значение - всеки с вижданията си. Не може всеки мъж да ме намери за привлекателна и няма значение дали ме отхвърля Аполон или някой грозник.
Имах среща с един симпатяга, футболист. Като красота го докарваше, като приказки - на писане супер, на живо - нищо общо. Имах чувството, че някой друг бе писал вместо него. Начинът му на изразяване беше толкова простичък, че то нямаше какво да завъртим като тема. Той пък ми каза, че с мен би правил само секс, не усещал други трепети. Благодарих на Бог за това му мнение, тактично му обясних, че аз не излизам с мъже само за забавление, както го наричат, и повече не се видяхме.
Най-кофти срещата беше с един мъж от друг град, наблизо, с който си писахме седмица-две, говорихме по телефона няколко дена и една вечер излязохме. Всичко беше чудесно, докато не дойде момента да се разделяме. Той настоя да ме изпрати до вкъщи, аз изобщо не исках ама беше зима, той бил джентълмен. Като тръгнах да слизам в общи линии веднага като спря, ме помоли само минутка да остана. Целуна ме, хубаво, да речем че е ок. Искаше да се качи до горе, убеждавайки ме че няма да правим нещо повече от това да изкараме просто още време заедно. Отказах категорично. В последствие той заключи вратите на колата и потегли. Като тръгна да излиза от града звъннах на 112, което го убеди да ме върне обратно до нас. Обясняваше ми, че не искал нищо лошо да ми стори, а просто да имаме още време заедно. Навярно наистина беше така, но... Аз си се уплаших.
И веднъж излязох с някакъв гений, който ми каза, че "Мама каза да ти взема рози, но нямаше" подавайки ми букет цветя, при което ме изгуби моментално. Напомни ми на едно гадже в тийнейджърските години, на което майка му му казваше кога да ме изпрати, къде да ме заведе и кога да ме покани у тях. :D

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 353c0f940d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номер 2/15 и пак можеш да откажеш,ако се уважаваш.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e6c611f155
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   От авторката до номер 22,интересни случки си имала,аз си бях казала,че повече онлайн няма да излизам точно,за да предотвратя губенето на време и неприятните изненади,
но уви....
56кг на ръст 162 съм,просто тези месеци е студено,не съм обличала най-хубавите си дрехи,а блуза и дънки.Ходя на фитнес и той го знае,работя върху тялото си,не мога да кажа,че е в перфектна форма,но се надявам скоро....
Днес момчето ми писа,разговорът не беше дълъг или смислен,не говорихме за срещата, а само как е минал денят ни.Не знам какво иска,ще се разбере.Може би нямам желание повече да му отговярам,точно заради поведението му когато излязохме.
Мисля че егото ми е наранено и благодаря на всички за коментарите!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 353c0f940d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Номер 10 аз също съм от малък град и чакам настървено да дойдеш да ми оправиш всичко.И после пътувай където сакаш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e6c611f155
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Отново от авторката,да поддържах срещата от учтивост.Един възпитан,зрял човек трябва точно това да направи,колкото и да е разочарован от външия вид на другия.Каквото и да си очаквал се нагаждаш според ситуацията,излизала съм с момчета,които не са ми допаднали на външен вид и какво трябва да си мълчим?
Щеше да ме улесни ако ми беше казал,че не съм негов тип и няма смисъл,щях да се прибера,дори и да се разходим за 10мин пак би ме устройвало,просто не е учтиво да поднесеш по този начин нещата.Когато го питах за някоя случка ми отговаряше,че не знае дали ще ми бъде интересно да ми я разкаже.Явно е коствало ужасно много усилия да не гледа мълчаливо в пространството.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8b656475ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   "На мен са ми казвали,че съм красива"

Това е като - мама ми каза, че съм красив/а... Тук чета полу редовно, и само около 1-2% са некрасивите. На всички други са им го казвали...

Интересното е, че трябва да си доволна, поне не сте се харесали взаимно, няма драма. Но пак недоволна, че и нея не я харесали, как може такова нещо...

Друго голямо откритие - че хората качват в нета само най-хубавите си снимки (често и след фотошоп), и после що на живо нещата не били такива. Като си е сложил истинска снимка пак добре. Можеше на е 120 кг, 45 годишен, тогава да видиш драма...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 05b2b257e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Не сте си допаднали на живо и толкова забравяш тая случла и продължаваш напред. И на мен ми се е случвало в гимназията подобно нещо с тази разлика, че 2 месеца по - късно след като се изниза от срещата пак тръгна да ми пише е тогава го отрязах.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b023d0ec11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Трябва му, трябва му :)
До Борат

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4c89ece483
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Излъгал те е! Докосвал те е и то два пъти! Дано си си измила ръцете...

Аз за грозен сдърльо и най-вече смрадлив пушач (къде е това място, където пуши при хранене, това е ЗАБРАНЕНО!?) не бих съжалявала грам!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 28e0d89b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Щом чак тук споделяш и у теб има разни въпросителни, значи с нещо те е заинтригувал. Това, че е бил индиферентен, е по-хубаво, отколкото на първата среща да се старае да ти угажда и да те забавлява - той да не е шут? Така че, всъщност се е държал добре. Изчакай да видиш, какво ще предприеме и дали, а ако искаш, ти го покани на среща, но не се вълнувай, ако откаже.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a4d411ca1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Точно това е гадното на онлайн запознаствата - като си пишете може да се харесате, но като няма физичски конаткти, това е да градиш къща на картонени основи. Виждате се, подушвате се така да се каже, снимките винаги лъжат и разочарованието е готово. След няколко такива срещи, ти става едно гадно и все едно си пълен лузър, обвиняваш се, че не те харесват и ти си неспособен да харесваш - което не е вярно. Но се понижава самочувствието на човек. А това е много решаващо за каквато и да е връзка. По-добре е живото общуване - така веднага виждаш дали някой има интерес. И ако има продължавате, ако ли не - кой откъде е.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e6c611f155
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Аз за въпросният човек не съжалявам, случвали са ми се и преди подобни случки и хората се връщат да ми пишат след няколко месеца примерно. Ако ми пише пак след време ще го питам по този въпрос. Колебаех се дали външния ми вид или характера не ми е харесал толкова много.
Горчивината идва от това че си влагал време, усилия и така нататък и за 1 среща всичко това отива на вятъра Споделяли сме си и сме станали по някакъв начин близки.
Не смятам да се унижавам, канейки го аз. Абсурдо е при такова поведение да му ходя след задни**, имам си достойнство, а и не съм толкова отчаяна!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9180834360
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Никаква драма не е, човек не може да се хареса на всички. И мис България я харесват всички. Както и никой не е длъжен да харесва никого. По-зле щеше да е, ако някой играч ти завъртеше главата, изч-каше те и те зарежеше,

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker