Спогаждане с дете ревнуваща куче. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Спогаждане с дете ревнуваща куче.
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 804 пъти
Здравейте, живея на квартира в къща, има различни хора, къщата е голяма хазяйна(накратко х) също живее там.

Х и жена му вече дядо и баба си взимат куче и го пускат в двора много често. Аз никога не съм бил близък с куче, но обстоятелствата да минавам всеки ден през двора ме прикараха да изразявам себе си.
Кучето порасва, беше едно малко, сега като ми скочи право да ме прегръща е почти колкото мен високо 186. Кучето много ме обича, не знам защо :D добре се отнасям с него нищо, че първо ме беше страх, защото никога не съм бил близак с куче. Понякой път не ми дава да излизам докато не го галя 2 минути. Аз ходя, то си промушва лапите отстрани на единия ми крак, прекръства ги и така ме натиска надолу и ме хваща да не бягам. (направо ми промени мнението за всички кучета). Когато се прибирам ако е в двора на вратата ми казва здрасти и ако няма нещо интересно на улицата ме изпреварва преди да си вляза в квартирата и с тяло застанала напряко на стълбите не ми дава да мина, докато не я пообичам малко. Случва се и да прекалява, но разбира като й кажа. Х има внучка на около 8г, тя си играе с кучето обича го и т.н. Обаче внучето вижда, че кучето иска да дойде при мен дори за 1 пипане когато минавям и детето ревнува. Стиска го до стената и му казва Не Не да не ходи при мен. Или ако се срещнем на улицата, то тича да е първо за да спре кучето да ми обръща внимание.

Разбирам, аз не ревнувам, но ми се иска да не пряви така това дете и не знам какво да му кажа много често детето е заедно с родителите си, бащата е вечно намръщен както и на 1-2 пъти се бяха държали лицемерно с мен и аз не им обръщам много внимание. С бабата и дядото си говоря особено бабата.

Попринцим мислех да питам детето нещо от сорта, може ли да погаля ***, и ако каже не да кажа ние сме приятели с кучето, че ако я помоля дали ще ми позволи тогава и т.н. Но не знам, един път се карахме с родителите, глупави причини мисля че ме мразят и дори чувам детето казва от време на време "той еди си какво ли" пита баща си, с което разбирам че са ме обсъждали. Заради това ми е странно как точно да постъпя. И дали да правя нещо.

Спомних си сега, че един път детето си играеше с кучето и аз просто ги подминах и се прибрах, като точно преди да затворя вратата детето го хикнаха от горе да хапва, затича се да се прибира, а кучето си показа главата точно преди да си затворя вратата от вътре. Реших да го погаля 1 път да не му затварям вратата под носа и видях как детето беше се обърнало и ме гледаше всякаш искаше да ме изяде :D

Някакси ако мога да се сближа с детето да ми позволява да галя кучето без да ревнува. И това, което казах за отношенията ми с родителите се чудя да правя ли изобщо нещо. Не знам детето какво мнение има за мен вече...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: bac31d9303
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Детска му работар кво се палиш

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9be920c7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хаха влюбил си се в кучето :) и сега търсиш начин да имаш спокойно контакт и достъп.
Не можеш нищо да направиш относно малката, предполагам че, реагира по каквото е чувала от родителите си. Много родители са така, изобщо и не си дават че, тровят съзнанието на децата си като коментират негативни неща пред тях.
Не отказвам на кучето да се поздравяват и да му покажеш че, ти също се радваш да се видите. А останалото "добър ден- лек ден/довиждане" и до там.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aad36d2570
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбра се, че си висок колкото кучето - 186 см, но не пишеш на колко си години и с какво се занимавош, май си още с детско мислене. Зрял мъж не би разсъждавал така!?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker