Тя иска да скъсаме, защото ще сме далеч един от друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя иска да скъсаме, защото ще сме далеч един от друг
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2678 пъти
Моята история започна на майтап преди няколко месеца. Просто преспахме заедно един ден, а уж само за кафенце щеше да е работата. Преди това не се познавахме само се знаехме и ей така като на шега тръгна. В началото се виждахме само без да влагаме нещо, въпреки че всеки един от нас е имал нещо на ум. После започнахме да се привързваме един към друг... постоянно искахме да сме заедно.

Вече станаха 4 месеца, като последните 2 чувствам много силни неща към това момиче. Последните 2 седмици нямаме много време да се виждаме, и почти не се... Преди 1 седмица усетих че нещо не е наред и й се обадих да се видим. Бях и се затъжил много.

Е тогава тя ми изтърси че е решила да сме заедно още 15 дена и да приключваме, тъй като аз ще заминавам за друг град и ще се прибирам по-рядко (въпреки че заради нея ще се старая това да е няколко пъти на месец).

Стана ми много тъжно опитвах се да я разубедя няколко дена, но не се получаваше, просто го беше решила окончателно. Казва ми, че и на нея ще и е много мъчно и тежко (но ще ни мине ) и го правила, за да ни е по добре, защото щяло да бъде много трудно да сме далече един от друг.

Тя е още ученичка и не може да се мести с мен. Много ми е тежко не знам какво да правя. Накрая, за да не се скараме по-отрано се съгласих да е на нейното. Говорих с най-добрата и приятелка да я питам дали знае какво и има и дали има друг проблем. Споделила и е, че много съм и бил скъп

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4d8d57a879
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно чувствата й не са били толкова силни, колкото твойте към нея... П

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 19e5dc6bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, не се отказвай от плановете си заради нея. Чувствате ти са несподелени. Тя е искала просто секс и малко момче за разходки. Приеми го и продължавай да търсиш!
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 67ad256b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Повярваи ми тя до някъде е права връзка от растояние траеизвестно време рано или късно пак щяхте а се азделите Хектор

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 543c2a4301
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж знам какво е наистина да цениш един човек, ама знам и как се чувстват хората разделени от много километри. Така е по-добре, тя е абсолютно права, ще ви е гадно и никак няма да е розово, обаче е по-добре от това едвам да се справяте. Когато сте разделени, някак ще се чувствате като оковани с вериги- имаш гадже, ама не го виждаш няма сигурност че той/тя не се захласва с други... чувствата изстиват, няма тръпка, виждаш някой друг и не искаш да се случва съпротивляваш се, обаче все пак я има онази тръпка и дори да не направиш нищо с него, пак си окован. И сега като четеш ме взимаш за тъпа кучка, мислейки че при вас няма да се случи, ами да и аз така си виках преди време ама НА хората бяха прави- същото. И има случаи. където продължаваш да обичаш другия, обаче се разкъсваш и просто пак късате. По-добре е сега и да останете в добри отношения, отколкото след време тотално изгубени...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ac44a01911
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това са глупости. Две години и половина съм имала такава връзка, с 1-2 виждания в месеца, и когато завърших училище се събрахме, оженихме се и вече 23 години сме заедно. Ако любовта е истинска, си заслужава чакането. Щом момичето не иска да продължите връзката си, значи чувствата й не са силни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker