Търся съвет от женската аудитория. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Търся съвет от женската аудитория.
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1424 пъти
Здравейте. Аз съм почти на 30, нормален не излизам много но в последно време се отдавам на развитието на малък собствен бизнес. Всичко върви добре а и не съм имал така да се каже липса на женско внимание. В последно време ми омръзнаха детските глупости и започнах да се оглеждам за сериозно момиче. Не бързам за никъде но мисля че момента си дойде. Посредните две връзки ми бяха с хубави момичета но знаете как е то се усеща когато имат сериозност в отношенията и държанието. Даже пробвах с последната така да насоча нещата , може би към семейни начела но уви тя искала да поживее още. Наскоро срещнах момиче. Красива , умна ,и визуално е топ. Нямам регистрация в социалните мрежи , а и смятам контактите очи в очи за много по ползотворни. Намерих начин да я заговоря, и след като забелязах че и е приятно започнах да търся контакт по често. Последните две седмици се завъртяха доста бурно.От разгоровите ни разбрах че е наранявана много в миналото, но и все още се чуди дали да прости лъжите и изневерите на бившия си. А тя е на моите години и си мисля че точно такъв човек търся- видял това онова от живота и искаш стабилност и уважение.
Не обичам да увъртам и и подсказах че не ми е съвсем безразлична даже и целувка имаше. И ето тук идва объркването. Тук идват и въпросите ми.
Защо когато чуят от сериозен и отговорен човек че проявяват интерес и почват да увъртат? И какво вижда в деградирала личност която е хващала не веднъж в изневяра но все още го търси? Дали си гали егото с мен ?
Пишем си всеки ден, виждаме се за малко всеки ден, и казва че все още не знае по кой път да поеме. Търпелив съм и и казах че няма да досаждам или натрапвам. Уважавам мнението на когото и да било до мен и и давам време.
Писъл съм преди време в сайта и реших пак да пиша за да прочета различни мнения.
Благодаря на всеки прочел.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 11d05f4506
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На твоите години, видяла това-онова, ала-бала, ама още не знае какво иска. Наистина съжалявам да го кажа, но когато някой те иска, не би ти оставил съмнения за това.

Била съм влюбена, също и много влюбена, чак не бях на себе си от любов. Нищо не спестих. Не казвам, че и твоята потенциална любима трябва да е като мен, но поне не би говорила за бившия си, ако беше сериозна.

Ж,23

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4727e148b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз мисля, че ако си влюбен/а, няма да се ослушваш и да се чудиш искам ли, не искам ли, да чакаш някой си бивш да се сети за теб и т.н. Предполагам, че ѝ е приятно да има кой да ѝ тича след фустата, да ѝ казва, че е харесвана и да ѝ обръща внимание. Гали самочувствието определено. Не си ѝ неприятен, но определено не се държи като адекватен и почтен човек. Ако може ти да я обслужваш, ама тя да си въздиша по бившия. Не знам дори струва ли си да поставяш въпроса ребром, някак унизително е да караш някого да решава дали те харесва.
Всички прекрасно знаем какво е правилно да се направи - биеш ѝ игнора и ако толкова държи, тя да те търси и да се чуди какво става, а не да те държи в резерва, докато другият благоволи да ѝ обърне внимание. Но не съм аз влюбената, така че ми е лесно да го кажа. Никога не бих се държала така с човек, към когото имам чувства, даже обратното. Едно е да се съвзема от дълга връзка и да иска малко време сама, друго е да се чуди дали да прибере някакъв дебил обратно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4de4091705
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бате е на 30 си и оше не си им научил номерата бе да му се невиди. Били и разбивали сърцето.. Абе тия глупости не си ли ги слушал и преди та пишеш тука?
Просто иска да си се праска още без да се обвързва. А тебе ще те държи настрана за план Б, когато всички, които я изчукат изчезнат от живота и.
Не знаела била по кой път да поеме... Айде бе голема екзистенциалистка се извади.
Само да те светна, че докато ти седиш и чакаш принцеската, тя праща голи снимки и се чука с най големите овчари и точно тия, които обвинява. Тия приказки съм ги слушал същите и става винаги точно това, което ти казвам. Чуеш ли че жена плюе по бившия бягай с 200.
Що не се дръпнеш и спреш да и пишеш и звъниш да видиш как ще дойде веднага. Щото иска да те държи. Бета орбитърс, като тебе които и глаят егото.
Пич, тая си пише с поне още 5 човека не си мисли, че стои вкъщи и размишлява над живота. Не бъди наивен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ef7d18efaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво,подхождаш правилно,колебанието идва от това дали ще има сили за нещо ново,но ако тя самата даде шанс на себебси с теб, вероятно щеразбере,че си заслужава да опита.Намекни и да си даде шанс,да опита да бъдете заедно

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a50fbcba14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма нужда от инвестиция на време в нещо, ако има въпросителни. Аз имах доста въпросителни и се самоуспокоявах и накрая гръмнаха нещата
Ж30

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8195121fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм колкото теб, но вече съм с две деца. Жена на 30 предполагам търси сериозна връзка, ако не е сигурно, може да не иска точно теб. Аз съм казвала че не искам връзка, на такъв дето точно него само не искам. То при мъжете по-късно настъпва периода да искат нещо сериозно.. Желая ти успех, но за сега не я търси прекалено често...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8cd7f6b266
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си попаднал в класическата ситуация да те разглеждат като материал за сериозна връзка.
Много жени се държат така, когато срещнат някой, от който става материал за сериозна връзка. На пръв поглед поведението й е парадоксално, но всичко си има логическа причина. Тя не иска да изглежда като лека жена и да те "изпусне", затова забавя секса, придава си "тежест", определила си е някакъв период, в който ще те държи на нокти, за да не те "изпусне" като ти пусне твърде бързо и загубиш интерес. Докато мине този срок, тя винаги ще има нужда от време, няма да е готова, ще "се колебае" и т.н....т.е ще си покачва цената :)
Така че, не е толкова зле ситуацията.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b01bdef927
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не мога да оправдая дамата, но мога да ти обясня ситуацията. Тя може би наистина е страхотен човек, който желае да има сериозна връзка и семейство, но тези неща се случват едва тогава, когато пуснеш емоционалния багаж от миналото. Тоест, тя може и да е разбрала желанията си с разума си, но със сърцето си да не е готова.
Какво е видяла в бившия си? Не знам, никой от нас не знае. Вероятно в началото всичко между тях е било чудесно, заради което оправдава лошите му постъпки и до днес. Глупаво е, но е човешко и повечето от нас са минали през това или ще минат. След такава грешка, човек до някаква степен губи способността си да вярва.
И не съм съгласна с номер 1, според мен сериозните отношения се градят на честност. Ако не си напълно откровен пред другия, той няма как да те разбере и няма да знае с какво се захваща, когато избира теб.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c456e6ccaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Щом не е сигурна, няма и да стане.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d3bf82601b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, от собствен опит, според мен има такъв тип жени, които си падат по подобни мъже, като бившият й. Да, знам че звучи нелогично и дори абсурдно, но е така. Ти я познаваш по-добре, но аз лично бих бил много внимателен, да не казвам, че не бих се занимавал. Аз за себе си гледам момичето да е добра и работлива. Ако няма професия и работи колкото да отбива номера, бягам далеч. Важно е също и да не е спусната някъде от родители с връзки, защото съм излизал с такава преди време и ми струваше големи нерви, докато осъзная за какво става въпрос.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 95f5e25239
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Щото никой не харесва путкопоклонници.

Дадеш ли фандък на жена за 12 милисекунди и си свършен.


Бо́рат.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 066054024a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Колкото и влщбена да е една жена, да скоочиш от връзка в друга е най - голямата глупост, защото тази, която започваш е потенциално обречена. Кой каквото и да говори, не мине ли време, да речем около 3-4 месеца, в които жената да открие себе си и да има всичките си качества, за да бъде пълноценен партньор в новата си.
Така, че, според мен недей да и правиш компания, докато все още се бори със сенките от миналото. Кажи и да избере какво иска и ако това си ти, да се отърси от болките от предишния и да започне с теб наново и начисто. Без неговото присъствие в отношенията ви. Успех.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 10d983cf46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Явно не те харесва много или е някоя, с която не трябва да си хабиш времето.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 970828a04f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Отдръпни се малко от нея. Жените когато усетим, че някой е в кърпа вързан губим интерес, затова и още мисли за бившия, защото той си играе на котка и мишка с нея. Направи го и ти, започни да се държиш объркващо. Примерно няколко дни не й пиши,после пък я покани и се дръж супер. След това пак изчезни за малко и ако ти пише се дръж все едно сте си просто приятели. Объркай я, за да я заинтригуваш и да се зачуди как да те впечатли.

Дотук бяха съветите, сега личното ми мнение - така разсъждавах като бях на 21-2, с течение на времето осъзнах, че не искам да си играя на скришка мишка с неосъзнати мъже, а искам ясни и точно взаимоотношения. Щом твоята още има Интерес към подобни игрички , значи не е узряла умствено за сериозна връзка, повярвай ми.

Една мъничка

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ae856a82ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторе, навремето приятели ми подшушваха, че един Мариан от компанията ни е лудо влюбен в мен. Аз се смеех, защото ние с него бяхме просто приятели. Никога, по никакъв начин не ми е давал сигнали за по-различно отношение. Веднъж излязохме вечерта само двамата да хапнем пица. И в края на вечерята въпросният Мариан внезапно ми се обясни в любов и приключи с думите "аз имам много сериозни намерения към теб и общото ни бъдеще". Е, това уби всичко! Бях толкова шашната и стресната, че се изпотих от притеснение. Не защото момчето ме обича, а заради тези "сериозни намерения".
След тази случка започнах да избягвам този мъж. Минаха няколко години, той се ожени и чак тогава подновихме приятелските си отношения.
Защо тогава това ме уплаши така? Ами защото този човек дори не ме беше целунал още, а намекваше за брак. А аз се свързвах емоционално с него по съвсем различен начин, бях му просто приятелка, даже не бих имала колебания да спим в една палатка например, без никакви задни мисли. Т.е. Мариан прескочи не един, а няколко етапа в сближаването. И, естествено, получи отказ. Аз не бях готова.
Мисля, авторе, че разбираш защо ти разказах този епизод.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e1d9342663
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Просто и трябва време. Може би е вярна на себе си и връзката си и и трябва време да се дистанцира. Всяко ново нещо носи несигурност, а жените са особено чувствителни към това. За сега се справяш добре, ако продължаваш да си търпелив и точен, шансовете са на твоя страна. И ние с моята в началото разигравахме сюжета с бившия, разделяхме събирахме и накрая останахме заедно, а бившите са си в миналото. Всичко е относително и не трябва да се отсъжда твърдо и повърхностно, че някой не бил за теб , щото бил направил или не еди какво си. Минава време, хората преосмислят. Един вид, автора сега е в тестов период и ако си изиграе добре картите, ще е негова. :)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 86c0b9c956
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Грешен подход имаш. Ако жена има колебания дали да си в живота ѝ или не тя няма място в твоя. Като цяло ми се виждаш и доста натрапчив и директен, което е отблъскващо.

П.С. Извън темата е, но пишеш неграмотно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ad29c71989
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Смятам, че е точно това, което ти предполагаш: Гали си егото с теб и твоето сериозно внимание тя употребява, за да си излекува раните на самолюбието от измените на тази, както ти я наричаш, "деградирала личност". Всъщност, личността може и да не е точно такава, но ти, поради ревността си, естествено, забелязваш само лошите страни в личността на бившия й.
Смятам, че грешките са двустранни, но предимно твои, защото жената си търси своето - иска отново да се чувствува желана, но основният й интерес е точно към този, който я е наранил. Може да ти се струва парадоксално, но е точно така - защото целият позитив и сериозни намерения, които ти й даваш, се забравят, човек лесно навиква към хубавото, обаче раната в сърцето й не минава, затова онзи човек тя го помни и ще го помни - мъките, обидите не се забравят. Тя те използва, за да си го върне, да си отмъсти на оня другия, а не толкова заради теб самия.
Другата ти грешка е, че бъркаш твоите нужди и желания с нейните. Еми, като искаш да се задомиш, с деца, и така нататък, това не означава автоматично, че и отсреща момичето веднага ще поиска същото. Ето защо би трябвало постепенно, неусетно и незабележимо да я водиш за ръчичка към твоята заветна цел, а не да я пришпорваш в момент, когато тя самата не е оформила своите желания. Така че, постъпил си повърхностно и неумело, неопитно. Насила не можеш да я накараш да приеме твоите цели и намерения, трябва да я изчакаш самата тя да го пожеалае, няма друг начин. Ти си избързал, и затова тя, както се изразяваш, е почнала да "увърта". Ами товар е напълно логична реакция от нейна страна, не разбирам, защо се учудваш. Ти трябва да си проницателен психолог, а не да бързаш да я упрекваш за всичко. Тя в момента иска именно да забрави за "онзи", да си излекува раните. Твоята личност като такава по-малко я интересува. Действай според ситуацията, изчаквай, не се разкривай пръв за нищо на света, защото така попадаш в слабата позиция на молещ, на натрапващ се. Обаче вече си го направил... Освен да я игнорираш известно време, да си почине от теб, отново да пожелае твоето внимание, ако й е приятно, друг начин няма. Ако тя те потърси, може да продължиш, но много по-полека и по-внимателно. Не натрапвай своите желания, трябва неусетно, много постепенно да я настроиш за близост и за съжителство, не изхождай от своето състояние, а се постарай да усетиш нейното! Другият вариант е да й поставиш ултиматум, тя, обаче, ще го отхвърли и вие ще скъсате. И няма гаранция, че следващия път няма да се повтори същото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ad29c71989
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Много си предвидим. А онзи я играе и затова е в мислите й. Жените обичат интригата, предначертаните неща не ги вълнуват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker