Възможно ли е да се получи между нас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е да се получи между нас?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2074 пъти
Привет на всички!

М на 28 съм и моята история е следната:
Излизам с една жена на моите години в последните седмици. Познаваме се отдавна, но обстоятелствата бяха такива, че бяхме далеко 1 от друг, всеки имаше свой живот, а и не представляваше интерес за мен.. И така докато тя не ме потърси 1 ден... Това доведе и до първата среща само 2 дни по-късно... Тя е красива, но не това е най-привлекателното у нея - тя ме привлича с естествеността си, с това че намерихме много интелигентни и смислени теми за разговор, с много общи виждания за живота в близкото и далечно бъдеще.

До момента сме се виждали около 6-7 пъти в различни ситуации (вечеря на ресторант, вечеря в тях, обяд навън и т.н.) и очевидно и на двамата ни е приятно щом се търсим - тя мен и аз нея.

Харесвам я и искам да опитаме да сме заедно, но има един проблем - човек на име Митко, с когото са заедно от 5-6 месеца, но се виждат рядко ( тя в София, той в Русе). Като се видим или чуем с нея, често споделя разни ситуации с него и проблеми, които имат.. Картината, която си изградих от тези ни разговори, е че тя е по-скоро нещастна в тази връзка, влага много усилия да им се получи, а на него сякаш не му пука особено за нея и няма намерение да заживеят заедно.

Нямам нищо против тези ни разговори, но се притеснявам от факта, че се превръщам в емоционална кърпичка, заместител.. и нищо повече.. Не искам да съм в ролята на кърпичка и бърсач на сълзи, а бих искал да се получи между нас..

Давам сигнали, че не съм безразличен към нея, но се движа на бавна скорост, защото тази история с Митко е с неизвестен край... Бих искал да е щастлива и тази мисъл не ми позволява да зарежа просто така нещата...

Имам нужда от вашето мнение - да забързам ли темпото, с риск да бъда отхвърлен... ; да изчакам ли развитието на тази история с Митко или да зарежа идеята за връзка с нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: a742c7382b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Забързай темпото, но не да се хвърляш да я целуваш, а просто и кажи. След това и дай време да обмисли и постъпи коректно спрямо другият, себе си и теб.
Ако чакаш още...дори и още да не си приет като "кърпичка за сълзи" скоро ще бъдеш. Пък и подозирам че, си в етап в проучване за нея... явно и ти и допадаш, но още не е сигурна в каква посока ще се развива между вас.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 71f01e61f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ох милата била влюбена, ама имала някакъв Митко.
Брат на твойте години тая е всичко друго, но не и влюбена в тебе. Леко по леко и е време за дете и сигурност и опипва почвата да види дали си на разположение. Ти веднага си клъвнал естествено. Била нещастна викаш.
Не е нещастна, а умира от скука. Митко си я ебе, а ти и даваш валидация през останалото време, в което го няма. Точно шото на него не му пука има по-голям шанс от тебе, който седи и слуша фалшиви и ревливи истории на поредната, на която и липсва внимание.
Заебвай я. Какви са тия искам да е щастлива?!
Кога пък я опозна толко, че вече искаш и да е щастлива..

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b940ea79f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен имате шанс. Забързай! Но не прекалено и не се превръщай в "любовник". Нека тя да е наясно какво искаш и че искаш връзка, не нещо по-малко. Бъди Мъж!
ж

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 96f9abb216
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Братле, минах го същото.
Стреляй директно :)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bb9fee432c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами представи си хипотетично, че стават нещата да сте заедно , минава, да речем госина и идва труден период . И както сега е с него, но излиза с теб, така вероятно ще е с теб и ще ходи да се оплаква при Х. Никога не позволявай да си втора цигулка.
А като се правиш на незаинтересован, тя вижда в теб приятел, че не гледаш на нея като на "женска". Това са театри. Единият се прави, пък другият е герой в турска сапунка в собствения си живот.
Или те кефи като жена или не. Ако да, слагаш картите на масата. Ако ти я кефиш, ще стане. Ако си и отдушник ще извърти, ще отлага и прочее.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 97c5dfb55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Действай малко по-бързо.Сподели и че я харесваш,и би искал да си с нея.Не очаквай да ти отговори веднага с"да" ,но поне ще си по-спокоен .Говори с нея,кажи и че връзка от разстояние,не се пидържа лесно,че я харесваш достатъчно,че да искаш да бъдете повече от приятели.Каквото и да отговори първо начално знай,че нещата се променят и знаейки,че я харесваш ще го имапредвид и ще има вероятност нещата да ви се получат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0b07194ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   И ти си искаш да си с жена, която докато е във връзка, си кани на вечери в тях, , бърсача си на сълзи". Ми действай.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 069a302764
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Тя те е поканила на вечеря у тях и ти не си я изплющял ли ве, шматка?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cb44b4e71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Виш, аз просто ще те посъветвам, ако си много влюбен, по преценка от тв. стран, по- бавен темп приложи в това да я зарежеш. Просто се откъсни от нея с бавен темп, тъкмо да видиш дали нещо ще се промени с нея.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0aa85c310d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си в ролята на кърпичка, но си стабилно в ролята на приятел (fried zone). Понякога жените се обръщат към мъже с въпроси за връзки, защото искат да чуят обективно мъжко мнение, с цел да разберат приятеля си. Разбира се, то между мъж и мъж има разлика, така че е малко вероятно да получат истински обяснения и помощ, но това се осъзнава на друг етап. Най-доброто, което можеш да направиш за себе си (не за жената) е да ѝ кажеш какво наистина мислиш за нея, за връзката ѝ и какво искаш. Може да те отблъсне, но може и това да е удара с мокър парцал, от който се нуждае за да се сдобие с ясен поглед над живота си. И нали знаеш, казвайки ѝ колко я харесваш, тя ще се почувства оценена, което сега ѝ липсва и везната ще се наклони. В тази ситуация, ако те разиграва дълго време и не се раздели с приятеля си, просто спираш всякаква комуникация и продължаваш напред. Ти в момента чакаш нещо, но тя не знае, че чакаш. Просто няма да ти се получи със сегашната тактика, тя нищо няма да си помисли и да направи, ако не е сигурна какво ти се върти в главата и защо.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 82cedd6203
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Казваш си в прав текст че имаш интерес, и ако се раздели с въпросния да те потърси. Дотогава изобщо няма смисъл да си губиш времето, не само че те използва, но и падаш в очите ѝ като перспективна връзка, защото започва да те възприема като мекушав.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 01f37459c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом жена говори за други мъже прес теб е сигнал, че не те уважава и те има само за приятелка. Изстрелвай я като подводница торпедо от живота си за да не съжаляваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cdb89774a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Именно, хванала те е за канарче - да си изплаче болката на нечие рамо. Всъщност, колкото и да не ти се иска, но си в дълбока френдзона, иначе казано, приятел-носна кърпичка, без перспективи за нещо повече. Казваш, че тя влагала много усилия да им се получи с онзи другия, а на него сякаш не му пука особено за нея... Ами именно!! Колкото повече една жена влага усилия във връзката, толкова повече се влюбва. А той, като не й отговаря, това я амбицира да се старае още повече, става нещо като комар.. Не знам, какво ще правиш, но тя към теб няма нито сериозни чувства, нито намерения. Отдръпни се, и ако те потърси, може да продължиш, но ти си решаваш. Как се излиза от френдзоната? Много трудно. Това е цяла наука. Ако не ти се занимава, просто скъсай с нея.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cdb89774a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Пич, вместо да се кахъриш за нейното щастие, което, повярвай, най-малко от теб зависи, я по-добре се погрижи за своето, че както личи, ще има да го търсиш още дълго... Ако искаш да слушаш от женски уста за някого си другиго, продължавай. Може просто да не поддържаш тази тема, и тя вероятно ще бъде принудена да спре, защото иначе ще си говори сама със себе си. Така ще й дадеш да се усети, че темата е напълно неуместна и не те ебе. Може демонстративно, за да не спорите и да не се карате, да подхванеш съвсем друга тема, пак със споменатата цел. Може да приложиш към нея нейното оръжие - да почнеш да й разправяш, колко сте си пасвали с еди коя си... То ест, да я дразниш на свой ред. Ако си много хлътнал, както ми изглежда, по-добре гледай да се овладееш, защото с едното хлътване не се стига до никъде. Трябва и тарикатлък...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7ed441d942
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От автора:

Благодаря за съветите - дадох си сметка къде съм в момента и какво ми предстои. Истината ще стане ясна следващата седмица

А до тогава.... Приемам още съвети! :)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 48bd6d0d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Най- добре я покани на среща, изненадващо си свали гащите и се опитай да й го нахакаш отзад. Ако се получи- купувай кутия презервативи и взимай неплатен отпуск до март, 2022. Ако не стане- удари си една злобарка и я попитай колко е годишна сестра й. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c6d6c2f948
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторе, как се развиха нещата между вас?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker