Не е било просто секс, а любов! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не е било просто секс, а любов!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1877 пъти
Не знам защо пиша тук. Може би искам съвет и помощ, а може би просто искам да ми олекне...
Преди 3 години започнах работа в една фирма като техник. В един от филиалите се запознах с една страхотна мацка- джобно гадже, с готино дупе, големи цици, перверзен поглед, плътни устни, дълга тъмна коса, изключително поддържана и в последствие се оказа доста умна млада жена.
По това време бях още с бившата си, но си имахме проблеми някакви. Та се впуснах във флирт, колежката и тя, и след известно време се оказахме в леглото. Никога не съм правил толкова добър секс! Тя се оказа пълен звяр в леглото, знаеше какво прави, следеше моите реакции, и ме задоволяваше повече от перфектно, въобще все едно си имах частна порно актриса между краката! Покрай секса, чувствата и се задълбочиха само за месец, и се наложи да и призная, че имам връзка. Това я разочарова много и тя се отдръпна.
Истината е, че не исках да се разделям с приятелката си, и някък не бях готов да се разкрия пред колежката. Тя беше през цялото време искрена с мен, а аз не и тя дефакто почти нищо не знаеше за мен. Всеки път, когато тя търсеше емоционална близост, аз бягах от нея и сменях темата. Освен това имам дете на 4 години( по онова време, сега е на 7 ), за което също не и бях казал.
Като цяло си мислих, че секса е единственото нещо, което ни свързва...
След като тя се отдеъпна от мен, уж останахме приятели. Разделих се с тогавашната ми приятелка, и отново потърсих колежката. Оказа се, че си имала приятел. Смисъл за има няма месец и си беше намерила някой...попитах я нали уж ме обичаше, какво стана, и тя каза, че нямам правото да и се сърдя, че е продължила напред.
След няколко месеца, спряхме да се засичаме на работа, и след още няколко разбрах, че е бременна.
Не съм я търсил, защото не исках да досаждам. Честитих и първата рожба още щом постна снимки в социалните мрежи, и после се чухме. Казах и, че ми липсва, и че не спирам да мисля за нея.
Знам, че тя ме обичаше и прецаках всичко. Така я искам, а тя е с друг и има дете от него...
Тя ми каза само, че явно така е било писано, и пожела да ме я търся повече. Но аз наистина я обичам, не е само заради секса...
И дори след раждането пак изглежда супер!
Не знам какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0005b08db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Секс си искал, секс си получил. Толкова. Отнели са ти любимата играчка - порно актрисата между краката. Като загубиш нещо, тогава усещаш колко ти липсва.
Честно казано, не ти съчувствам. Бил си нечестен с бившата си приятелка, лъгал си и си мишкувал, че и дете имаш. Наранил си тези жени, сега ти се връща на теб.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 858f6b7f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пий една студена вода. Толкова добре те разбирам! Някои грешки са непоправими.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4ee1a94d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   След дъжд качулка. Нямаш шансове, примири се.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b5ce73dda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Горският, как може толкова лесно да се даваш, секс, без чувства.. Жена, дете вкъщи, толкова лесно ги оставяш, тази вкъщи какво е точно за теб? Толкова бързо си я оставил, а и с дете... Гади ми се... Ама видиш ли дупе и големи цици, веднага може да кръшнеш.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e43ed1f415
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Обичала го била колежката-я не ме разсмивай. Веднага ти е намерила заместник, че и дете е родила даже. На една обичаща и наранена жена и трябва много време за да продължи напред. Кой знае колко е въртяла успоредно с тебе тая зверкиня в леглото. Ти си прецакания в цялата история-да се разделиш с майката на детето си за да гониш Михаля. Баща ми има такава приказка-каквото сам си направиш, селото да се събере, не може да ти го направи.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5dec3e0997
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Нали знаеш поговорката-От два стола се пада на земята. Така се е случило и с теб. Продължавай няпред и си вземи поука.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1ec2d5b6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разбира се,че е хубава и след раждането,а на теб ти се е случило точто това,което заслужаваш

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c625e51570
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Няма да те храня като горните коментари. Трябвало е да си искрен от самото начало с нея и да й кажеш, че имаш жена и дете. Ако бяха потръгнали нещата щеше да се разведеш и да заживееш с новата при тези условия. Допуснал си фатална грешка. Откажи се вече.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 35d104581a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И да подминеш коментара ми е все тая , за мен ти си един глупак.И добре ти се е случило така ;) Много се радвам че съдбата си знае работата Сега отиди и обясни на детето си че си ч*кал друга жена докато си бил в отношения още ..Та дано и то продължи по твоя път хахаха И да сте имали някакви дразги , как би се почувствал ако приятелката ти се е*е с някой си готин сексуален и възбуждащ я мъж на работното и място , без даже и да знаеш ааа ???Това заслужаваш пич Разбирам че всеки човек е различен и може да си праи каквото иска , но е вярно и това че съвестта и истинските мъже са на изчезване , а тея к*рвари като теб са като хлебарки
жена 26

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fe83092b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   1-во си я лъгал, че си сам
2-ро искал си я само за секс
3-то уплашил си се, че тя иска нещо повече
Ми какво очакваш, нормално да те разкара. Пък ако си оставил жена си, точно заради тази, сега си от 2-та стола на земята.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 24c094ea84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От автора:
Не съм изяснил явно нещата- детето е от друга жена, и живее с нея, взимам го само за уикендите, а с бившата бяхме само на семейни начела. Не разбирам защо ме нападате? Все едно ако вие бяхте на мое място щяхте да устоите на такава колежка. Пък и връзката ми с бившата си беше към края, просто беше въпрос на време...
Дали ако направя романтичен жест, би се върнала при мен макар и с дете от друг? Те не са женени до колкото знам?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8546555151
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не таи надежди ,ако си държи на семейството и обича мъжа си няма шанс

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e43ed1f415
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   "Все едно ако вие бяхте на мое място щяхте да устоите на такава колежка"-а,не бе...то само ти си виждал жена.Няма да ти казвам какво мисля за тая твоя колежка-нали не бива да се нападаме тук.Само ще спомена,че дълбоко ме отвращават жени,които не ходят на работа за да работят и си вадят хляба,а да си събуват гащите на който им падне.Или ти си нещо специален?Тя ясно колко пари струва,ти и теб те разбрах-дете от една жена,друга ти го гледа,с трета хойкаш-и после защо те нападали хората.И на въпроса ти-тя трябва да е луда,за да дойде при теб,да откъсне детето си от баща му и да го заведе при чужд човек.Никоя нормална жена не би постъпила така.Пий една студена вода,за да си охладиш мераците и се заеми със нещо смислено.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4c602a5a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Правилно ли разбрах ? Ти мислиш че просто жест макар и романтичен ще я накара да нарани мъжа си ,да отдели детето си от баща му и да тича при теб -примитивния нерез?Ако е умна както каза не би го направила.И още нещо -твоето е похот.Дори и да си я върнеш ти искаш секс и удоволствие
А тя е вече и майка.Бързо ще ти омръзне защото ти грижа не предлагаш ,мишкуваш ,тя няма да приеме това.Ще имате конфликти и ще яфзахвърлиш.Ти ще си си направил кеф на пишока , а жената ще остане сама с дете .И от тук нататък живота и ще буде суров .Защото всички мъже бягат от жена с дете .Егоист си.Дано не се върне при теб.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 91703657db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Абе любов... внимание ти е липсвало, натаковал си една яка мацка, и ти заради готиния гъз си мислиш, че си влюбен!
Тя като ти е казала да не я търсиш повече, значи не тв иска. Гледай си живота, и стига гледа на коя да го сложиш, ами намери жена с която да изградиш стабилна и хубава моногамна връзка!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 54033c4032
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Идва момент, в който и най-голямата играчовка, ако има малко мозък в главата, ѝ светва, че е време да си намери стабилен и сигурен мъж и да има семейство или съжителство на семейни начала. Вместо да се друска от х.. на х.. и да прави кефа на такива като тебе, които я искат само за секс играчка. И след сеанса да се прибират при друга, а тя да накрая да остарее сама.
Закъснял си с романтичните жестове, да си ги правил, като си бил с нея, вместо да играеш нечестно.
И не те нападаме, просто ти казваме какъв изглеждаш в нашите очи.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cf351bc14c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Тригодишно дете от една жена, вече в уж връзка с друга и докато си в отношения, които вече не вървят, спиш с трета, която не подозира какъв цирк е животът ти... И ти си изненадан от крайния резултат?

Така, като се погледнеш от страни, харесваш ли се? Считаш ли се за стойностен мъж?

Как описваш жената - дупе и гърди, страхотен секс.. И се чудиш защо жената те е заменила не просто за секс с друг, а за семейство и дете.

Не разбрах детето ти от какъв пол е, но ако имаш дъщеря, би ли искал да някой ден да срещне такъв мъж?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker