Фетиш към доминация от зрели жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Фетиш към доминация от зрели жени
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1499 пъти
Здравейте,момче на 18 съм. Имам малко странен "проблем",ако мога така да го нарека и не знам с кого друг да го споделя,тъй като всички познати ще ми се смеят. Работата е там,че имам фетиш към доминация от по-зрели жени на средна възраст, даже и малко над средната възраст около 45-50 години. Възбуждам се от мисълта да ме доминира сексуално някоя запазена,зряла дама от горепосочената възраст и да прави с мен каквото си поиска,да ме използва като нейна играчка за задоволяване. Да ми върже китките за леглото,да ме пляска с камшик,да ме хапе по ушите,зърната и езика,когато се целуваме,да ми плюе в устата,да ми заповядва да го глътна,да ми целува,ближе и смуче цялото тяло,да ме кара да ѝ ближа краката,да ѝ правя френска любов,да се изпишка в устата ми,да ме рита в топките,да ми прави footjob,и после да ме накара да си го изчистя от краката ѝ с език и да го изгълтам. Искам да ме унижава и да бъда Нейното непослушно момченце,което заслужава наказание. Искам да ме обучи да бъда Нейн послушен роб,да ѝ готвя,чистя,пера,да върша цялото домакинство,да ѝ сервирам закуска в леглото,да ѝ купувам скъпи дрехи,бижута и обувки,а тя да работи и да изкарва парите,т.е.,тя да е независимата,и тя да командва парада,а аз да съм зависим от Нея всякак-финансово,душевно и др. Всеки ден след работа,да я посрещам с целувка по краката,да ѝ подарявам букет от рози,кутия шоколадови бонбони и чисто ново кулие и гривна за милиони. Да послужа като Нейн пепелник и табуретка,на която да положи прекрасните си,божествени крака,които са изморени след толкова много стоене в офиса. Да разтривам нежните ѝ,прелестни крака с етерични масла и да ѝ правя маникюр и педикюр,докато тя си рови във Facebook и Instagram. Да почиствам обувките ѝ от потта и влагата,която са събрали от ходене по цял ден и да ги преглъщам. Искам да притежава душата ми,тялото ми и сърцето ми в едно,и да прави с тях каквото си поиска без граници. Но най-възбуждащ е психологическият аспект. Преди всичко,тя е по-зряла,по-възрастна от мен. Тя е по-опитна от мен,видяла е повече в живота от мен,и може да ме научи на много неща,които не знам и да обогати знанията ми с безценния си житейски опит,който е натрупала от многото връзки,през които е преминала,за разлика от мен,и да ме поразчупи. Може да ме научи как да уважавам и ценя повече жените,и да ме обучи на правилните обноски,респект и почитание,с които да се отнасям към една зряла дама,които заслужава. Затова една зряла,опитна,умна,интелигентна,стилна,класна,изискана, самоуверена и независима дама,знаеща какво иска и как да си го вземе е много по-ценна от някоя невзрачна пикла на моите години,и винаги ще е в моята топ листа за предпочитани жени. Моля,ако има тук дами,подобни на гореспоменатите в историята ми,да се включат,би ми било много любопитно да видя тяхната нагласа към такива мъже като мен с подобен фетиш,и ако някой Ви предложи на живо такъв тип връзка,бихте ли се съгласили на такива взаимоотношения?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: fbee9f97ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Леле , каква фантазия ! Че кога успя да ги научиш тия думи фетиш и доминация .Аз , на твойте години , едва се сещах филм с Гойко Митич да гледам . Евала ! Ти имаш голямо бъдеще .
Скоро ще се яви в темата преводачката от руски език , тя е твоят човек .Само не знам как ще се свържете .

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 55ac2e3846
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм в тази възрастова група и имам същата връзка, за която описваш. Така че, не се отчайвай, търси такава и ще намериш!
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bbbccc9b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Той пет лева за кафе иска от мама, обаче на бабата ще подарява гривни за милиони... Смех, смеееех! Голяма фантазия, голямо нещо!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b3e6b4dc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Тази е същата дето мразел жените в една тема, а в друга не можела повече заради тежки психологически проблеми.
Стилът и на писане е един и същ. Различни сценарии, но подобни в същината си. Скучаеща стара мома.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 201f9974b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Жените не се занимават с момченца като тебе. Някой от тези имат деца на твойте години. Не им трябва още един син.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a283adb1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За мен мазохизма е вид автоагресия.
И общо взето повечето подчинени си търсят "властна майка" коят да се грижи за тях.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1a93e3f614
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Номер 1,е че как така кога съм успял да ги науча тия думи фетиш и доминация? Аз си ги знам тези думички от 13 годишен,днес младите хора бързо се образоваме сексуално,така че не се очудвай. И за коя преводачка от руски език говориш,познаваш ли я лично,и как да се свържа с нея?
Автора

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1a93e3f614
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 3, какво искаш да кажеш с това, че искам 5 лева за кафе от мама? Аз не пия кафе, а и да пиех никога не бих се усмелил да искам от майка си толкова много пари наведнъж, защото тя е много стриктна и дисциплинирана жена и не би ми дала, без да съм си ги заслужил. За тези 5 лева ще трябва минимум да изчистя прозорците и пода и да си подредя стаята, и въпреки това пак не съм сигурен дали някога ще е склонна да ми даде. Но аз така или иначе нямам нужда от много скъпи неща, така че не проявявам претенции.
Автора

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0ba853cac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Аз вас мъжете не мога да ви разбера как си падат по тези дъртачки. Искате някой да ви готви храни и пере ли???? Вече не познавам момче което да не е било с по възрастна жена.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker