Влюбих се в момче от компанията... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в момче от компанията...
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2764 пъти
Пиша това, тъй като няма на кой да го разкажа. Защо е така, ще разберете сами. Влюбих се в момче от компанията, с която излизаме, но си имам приятел от 4 години, както и той. Още по - ужасното е, че тя ми е приятелка, той също.. Чувствам се ужасно, тъй като никога не ми се е случвало подобно нещо, и още по - мъчно ми става, като знам, че няма никаква надежда.

Аз съм красива жена (не искам да прозвучи като хвалба) и доста пъти съм попадала в ситуации с хора и от нашата компания и по принцип, за които съм усещала, че ги привличам и доста ме харесват, но винаги съм поставяла дистанция. С него обаче не стана така. Още повече ме измъчва това, че усещам, че и той изпитва нещо към мен - какво точно не знам, но не е безразличен съм се убедила на сто процента.

Както се досещате това изобщо не ме радва, а ме кара да се чувствам още по - виновна и да се филмирам осемдесет и пет пъти повече :( Още когато започнахме да излизаме с тази компания, а то беше преди около една година, го усетих някак близък и винаги сме си говорили много, но като го опознах започнах да се усещам, че мисля доста често за него. Както и да е, не отдадох голямо значение, тъй като доста често се виждахме и сме имали доста моменти, прекарани заедно с останалата част от обкръжението ни.

След като скъсихме дистанцията, той започна по - често да се обажда на моя приятел, да ни кани навсякъде, а аз започнах да мисля единствено и само за него :( И колкото да се опитвам да го отдам само на някакво сексуално влечение, толкова повече осъзнавам, че ме привлича неговата интелигентност, това, че ме разбира, нещата, с които се занимава, начинът, по който се държи с приятелката си..

Още повече, че той супер много ме измъчва - винаги като се видим ми обръща цялото внимание на тоя свят, чак се чудя кога ли някой ще забележи нещо ;( Скоро бяхме на сватба на общите ни приятели, и както си седя права до масата, звучеше някаква балада, той идва гушка ме отзад да танцуваме, слага си главата на рамото ми и ме целува по врата леко.. направо полудях, хора :Д Подкосиха ми се краката и направо не можах да повярвам, че аз - отворената , мога да откача така по чуждия мъж.

След това - същата вечер, отидох нещо да го питам, но той беше седнал между двама и нямаше как да мина пред него, застанах отзад и се наведох да го питам (даже забравих какво), говорихме малко, той ме дръпна леко и аз веднага реагирах остро с едно звучно ''какво''. И той ми каза, че много хубаво мириша и май пак ме цунка леко по бузата. Никой отново не забеляза, но аз цяла вечер полудявах и исках просто да ида да го гушна..

На следващия ден пак се засякохме на общо събиране, тоест той беше домакин, и той пак като ме видя ме прегърна леко, след това говори с приятелката си по телефона (тя липсваше) и като чух как и казва ''и аз те обичам'' , нещо ме жегна, направо щях да се разплача. Много виновна се чувствам, и няма нищо да предприема, за да разваля неговата връзка, или мойта, също така не знам той какво чувства точно, а най - лошото е, че не мога да говоря с него, или с който и да е по този въпрос.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 308fedd185
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Господи, знам какво ти е :( Много кофти ситуация... За съжаление няма какво да се направи. Тоест има, но ще причини много болка на много хора, включително на теб самата...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9372acdccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гадна ситуация, затапи ме отвсякъде. Очевидно той си пада по теб и не съм сигурна, но да не е намислил да изневерява на приятелката си или е просто флиртуване, знаете доста хора обичат да го правят. Та в крайна сметка какво изпитваш към приятеля си, като чета имам чувството, че връзката ви е по-дълга или поне достатъчно, че да няма тръпка. Ако бях на теб следващия път, щом този обожател отново направи нещо такова ще го питам просто и ясно, , защо? ".

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e196dd592a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторката: Благодаря ви за разбирането.

До 1.: Точно затова казвам, че не искам да предприемам нищо - много хора ще бъдат наранени. ;(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 58a5f5a29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мислиш ли, че в тази ситуация нещата могат да останат така, след като - цитирам: "аз започнах да мисля единствено и само за него"? Стигнала си твърде далеч и ако искаш да си запазиш настоящата връзка, трябва да се отделите с приятеля ти от компанията незабавно. Още повече, че от твоите думи личи, че другият търси развитие на отношенията и си играе с огъня. Такава силна любов, ако не я последваш, може да ти изгори душата.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1e7a70cdd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката до 4.: Знам, усещам, че ще има ужасни последствия, ако не предприема нещо... Днес пак бяхме заедно и ходихме на една вила с едно Чероки, бяхме натъпкани леко, тоест аз като най - мъничка трябваше да седна почти в него.. просто няма какво да ви разказвам - ужас.. Вече много се изтормозих и отчаях... Благодаря искрено за разбирането, тъй като пак казвам - няма на кой да споделя...

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4af765dd87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мацка и аз имах подобен случай като твоя... въпросния човек ме сваляше в продължение на 5 месеца с разликата, че той си нямаше приятелка, а и аз си нямах също. бях хлътнала до уши, докато не се е... трябва добре да разбереш какво иска и той и ти, ако е само секс и ти го искаш ок, но трябва все пак да си наясно и с неговите мисли и чувства свързани с теб

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker