Бременна на 20! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бременна на 20!
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2416 пъти
Здравейте, хора! Аз съм на 20 години, студентка втора година, живееща с приятеля си. Той е на 26 години. Заедно сме вече три години и живеем от почти 2 заедно. Но разбрахме, че съм забременяла. Родителите ни много ни подкрепят, но мен сякаш ме обзе параноята и страха. Знам, че.има хора, които и на 30 не са готови да бъдат родители има и такива, които са страхотни и на 20. Приятеля ми работи и ме подкрепя на милион процента. Въпроът ми е такъв, ако бяхте на мое място какво бихте направили. Бихте ли задържали бебчето или бихте направили аборт и ще почакте някоя друга година, когато всичко е планирано. Не знам дали съм готова, не знам дали бих се справила, дали бих дарила цялата си любов на това дете. Ако смятате да се държите арогантно или грубо , моля подминете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4957919b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Навърших 19 г. и родих сина си ,в далечната 1984г. Мъжа ми беше на 23г. Края на 1985 родих дъщеря ни. И ето вече 36 г. сме заедно,имаме 3 внука ,обичаме се много всички и много си помагаме.Не прави аборт,детето е благословия.Ако той те обича,ще те подкрепи.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f1f2038d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз бих го махнала не на 100 а на 1000 процента.Казала съм си че нямам ли възможност да му осигуря всичко необходимо (и тук не говоря за разглезване) не искам да раждам.Животът стана скъп и не искам да ми се налага да лишавам детето ми както моята майка ме е лишавала,не искам детето ми да ходи със скъсани дрехи,да няма пари за едно тъпо кафе с приятели или за да иведе някое момиче на по сокче. Нямам ли финанси не бих се хванала да раждам.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7941118c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На първо място ще те посъветвам да вземеш бързо решение относно аборта, защото с всяка следваща седмица шансът за усложнения се увеличава. Да не говорим и че с аборта има риск след това повече да не можеш да забременееш.

Понякога животът ни поднася големи изненади. Не знам достатъчно за теб, за да мога да ти дам достатъчно пълноценен съвет, но съм на мнението, че, ако планираш да имаш деца в близките години, ще бъде по-добре, ако не правиш аборт.

Абортът е сериозна процедура, която ще остави сериозна следа върху психичното ти здраве. След няколко години, когато както казваш всичко може да бъде планирано, ще можеш ли да кажеш, че абортът си е струвал?

Предполагам, че си съвсем в началото на бременността, това означава, че имаш близо 9 месеца, за да се подготвиш за това бебе. Това не е малко време. За това време спокойно можеш да прочетеш достатъчно онлайн статии относно бременността плюс няколко книги за отглеждане на деца.

Напълно нормално е да се чувстваш уплашена и несигурна в себе си в момента. Всяка бъдеща майка се чувства така, когато забременее за първи път. Ще бъде най-добре, когато си сама, да си затвориш очите и просто да си представиш, че си родила и вече си майка. Как те кара да се чувстваш? Какви емоции изпитваш?
По този начин ще можеш да разбереш дали искаш и се чувстваш готова да бъдеш майка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 85f32a5fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами... когато бях на 21 години забременях. Бях като теб втори курс /края/. С него се бяхме запознали преди три месеца. Уплаших се много, защото имах много планове за живота. Тогава без наш дом, без образование и работа, аз знаех че не ми е време. Направих аборт. Беше ми много гадно, но се опитах да не мисля за това. След 6 години вече бях завършила и магистратура, имах стаж, точно си бях получила постоянен трудов договор на невероятна работа, имахме дом, бяхме се оженили преди година, направихме опит и стана от първия път. За мен това беше най-доброто решение. А когато родих и видях какво е, още веднъж си казах колко правилно съм постъпила тогава... И двамата сме доволни, че се получи така.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e349f23e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Според мен ще съжаляваш ако направиш аборт. Не знам поради каква причина се е загнездило разбирането, че да направиш аборт е като да се разходиш в парка. Няма да говоря за моралната гледна точка понеже ми е ясно, че за съвременния българин тя не означава нищо. Но при аборт винаги съществува опасност да не можеш след време да забременееш "планирано". Действително има риск. А притеснението е нормално навярно, но все пак след като имаш цялата подкрепа на хората около тебе е ясно, че ще се справиш. Даже има много предимства да си млада майка. Толкова по-голям смисъл ще придобие живота ти, не се лишавай от възможността да държиш в ръце твоята плът и кръв. Не се лишавай от детския смях и от будните нощи, понеже това е труд за който се знае, че е смислен. Успех, бъди смела. И се надявам България получи този дар да има още една,, българска майка юнашка".

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6940aa2dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мен трябва да задържиш бебето,ще се справиш щом имаш пълната подкрепа на мъжа до теб няма страшно!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fc7cb44b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не след 30 поне

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bf56fa1bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ти работиш ли нещо в момента? Работила ли си досега нещо? Можеш ли да издържаш семейството, ако приятеля ти сега остане без работа? Все пак семейството евентуално ще се увеличи с още един човек, можете ли да се справите финансово? Той знае ли за бебето? Готов ли да е поеме отговорност за него? Ще се грижи ли, ще помага ли? Това са важните въпроси, на които трябва да си отговориш. Един мъж може звезди и луни да ти сваля и т.н, но появи ли се дете, може да изчезне или стане раздразнителен и да обвини теб за всичко. Може и да реши, че да е баща не е за него, че не е готов още. Обсъди това и с него, защото не е безразлично дали сама ще гледаш дете или ще имаш мъж.
Брак имате ли? Би ли ти предложил? Говорили ли сте ли някога за брак и деца? Как се виждаш след 5 години примерно?
Май ти реално не си готова за майка, така личи по начина на писане. Нормално , имайки предвид възрастта ти. Аз лично на тази възраст не бих искала да имам дете, защото аз самата като личност няма да съм се изградила, пък какво остава да отглеждам дете. Ако родиш сега, образованието ти ще остане на заден план, както и бъдещият ти живот, защото следват години майчинство. Това е труден избор наистина. Много жени предпочитат да имат деца, когато вече имат какво да им предложат и знаят какво искат. Единици са младите майки.
Сядаш и обсъждаш с този приятел какъв ще бъде евентуално живота ви занапред и обсъждаш и с родителите ви. В крайна сметка изборът е твой, това е твоето тяло и твоето бъдеще.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 81375bd7a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какво би направил някой друг няма никакво, ама никакво значение за ТЕБ (понеже си задала такъв въпрос към нас, случайни читатели на историята ти).
Ако сега си обзета от страхове, не мисля, че след 2-3 или 4 години ще е много по-различно, тази склонност е до психика и характер, не до години.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5af05e76a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имам две, прекрасни са, но е трудно, мъжа се изнервят, поемам почти сама грижите. Според мен изчакай, няма да ти е лесно решението. Но ако го искаш роди го. Децата се отглеждат дълго и трудно. Безгрижието си отива, млада си още. Успех каквото и да решиш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ad0042a25d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Какъв аборт, ти луда ли си? Тъкмо сега ти е време. За аборта бог ще те накаже, не си го и помисляй. Защото детето е дар от Бога. Да отхвърлиш този дар по-лошо нещо няма.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 663aaf2fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бях бременна студентка на 20 години. Какво направих? Изобщо и не се замислих, а родих детето! Положението ми беше такова, че заради това раждане и до ден днешен ми е трудно да се справям, но оцелявам и никога не бих променила решението си! Днес - 13 години по-късно, считам, че това е най-правилното решение, което съм можела да взема! И се радвам!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 519056d36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не бях привърженик на ранното забременяване, но животът ме научи, че един човек става родител, когато/или ако/съдбата му отреди това. При положение, че имаш подкрепата на бащата и на родителите си не мисля, че изобщо има за какво да се колебаеш.Колкото до паниката и параноята-може и на 30 о на 40 да я има.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c1e3d10c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Не прави аборт, това е човешки живот, ако с приятеля ти се обичате, а и щом имате подкрепата на родителите ти, запази детето!

Знаеш ли колко хора искат да имат деца, а не могат, или такива които са направили аборт и след това не могат да забременеят...

Преди са раждали жените по-млади, сега всеки гони кариера...и мен мама ме е родила на 21, но това не и е попречило да си завърши висшето, а после и да работи...да, като имаш дете се лишаваш от някои удоволствия, то е и отговорност, но и голяма радост. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 029efecb9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Роди го. После ще съжалиш, ако го махнеш. Ще искаш деца слеь време и няма да има от кого.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4f1abf9568
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Животът е отговорност. В 21 век има достатъчно методи за предпазване. Аборт от безотговорност. Промини си мисленето. Носиш дете в утробата си. Гладна ли си, жадна ли си, сама ли си? Какъв ти е проблема? Нямаш подкрепа ли? Жените са раждали във войни, гладни, болни, в мизерия. Ти имаш всичко. Осъзнанаш ли го?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: acf4bb5078
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   След като се чудиш - не, прекалено си млада. Сигурна ли си, че не го е направил нарочно? Моят така направи, разбрах в последствие. Моят съвет е да изчакаш. Виж го първо, на тая възраст мъжете още се развиват, не знаеш в какво ще се изроди и какъв баща ще бъде. Изчакай го да мине 30 или рискуваш да се сблъскаш с много сериозен проблем. Аз съм сега с дете и баща наркоман - от 3 години е така, 7 бяхме заедно преди това. Идва, хвърля предмети, крещи. На 31 сме, детето е на 6,разделени сме от една година, не съм предполагала, че ще се стигне до там. На 26 този човек е още млад и незрял, ти на 20 - също. Може да се окаже свестен ще кажеш, но в днешно време малко са такива. Теб кой ще те издържа, той ли? На мъж вяра - не. Утре ще си хване парцалките и ще иде при друга. Ти образование, стаж и работа имаш ли? Освен ако родителите ти не са богати, недей рискува. Издръжката на дете е висока. Аз поне имах образование и работа като родих. Не ми се мисли какво щеше да стане, ако нямах.. То са после и едни изнудвания как ще ти се вземе детето. Почти всички мъже го правят като ги отрежеш. Помисли си дали си готова и за този сценарий. Дете не се ражда, ако не можеш да го гледаш сама. Нали виждаш, че повечето хора са разведени сега. Ще поживеете няколко месеца, година-две и ще започне с мизериите. Ти имаш ли план за след това? Ако имаш богати родители и искаш детето, само в този случай е удачно. Аз поне не бих рискувала, с най-добри намерения ти го казвам.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 06ed5eef52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Никога няма подходящо време за дете, ако се замисли човек...въпрос на избор и желание е. Има хора, които цял живот не са говоти. Има други на по 20-25 вече са готови и го искат страшно много. Има други, които на по 40 стават майки/бащи.

Усещане, желание, защото иначе се превръща в досаден дълг и ти взима следващите 20 години от живота.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3c4ac564f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   По-добре го роди това бебе надали ще има по добър вариант и момент от този

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fe8845d7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Раждай. Иначе после цял живот ще го мислиш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c52ace49ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Роди си бебчето! Ние със съпругата ми дълги години нямахме дете! Няма по-голямо щастие от това! Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6c06771d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   На 20 по принцип е малко рано, но щом имаш подкрепа, мисля, че ще се справиш. Няма да те лъжа, ще ти е трудно, даже много, но вече не си дете и е време да поемеш отгорност.
Не прави аборт, роди детето, няма да съжаляваш, а след години ще се гордее със себе си и ще се радваха на голям син или дъщеря когато приятелите ти ще гледат бебета.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 43a51d62ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Не бих направила аборт, като бебето порасне малко можеш да си продължиш образованието. Ако абортираш, цял живпт ще съжаляваш и ще се питаш как е можело да изглежда детето ти сега. А ученето няма да избяга.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 272021fde5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Аборта не е ходене в увеселителен парк, нанася и психически травми, а също и може да има усложнения.
Ако обичаш приятеля си и си сигурна, че искаш да останеш с него и да имате дете след 5 години например, по-добре задръж детето.

Ако имаш съмнения, че приятеля ти няма да ти помага за детето, не те обича или искаш друг мъж това вече е друго нещо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c14a1e3f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Здравей, аз забременях последната година от следването си. Това, което искам да ти кажа предвид мои колежки, които родиха по време на следването си е, че наистина ще имаш нужда от помощ. Сега е идеално време да родиш, защото заради този вирус няма да ходиш на университет. Ще вземеш помощ от 2880 лв и след това ако може се прехвърли задочно иначе просто няма да стане без помощ някой да гледа детето докато си на лекции и упражнения. Аз като забременях изобщо нямах представа какво е да гледаш наистина дете просто толкова много неща трябва да дадеш за това дете смисъл трябва да си наясно, че ще ставаш на всеки 3 часа да го храниш до 3-4 месец или нощно време заради зъбите., аз тези неща не ги знаех или просто не ги взимай на сериозно. Колкото повече пораства детето толкова повече внимание ще иска и ще е по буден. Говоря за себе си, че като човек на малко повече години за мен беше наистина тежко от начало. Няма значение дали си яла или спала, реване ли детето ставаш и това е. Аз бях свикнала с едно ежедневие без да се съобразявам с никого т. Е. Каквото съм с искала си го правя когато искам. От друга страна е хубаво да си млад родител, защото на стари години нито енергия ще имаш нито ще ти се занимава с това. Просто трябва да имаш помощ било то от бавачка или родители и ако си задочно 100 процента ще се справиш. Аз не можех да съм задочно и наистина тегаво тогава.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4cf2b052ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Феминистката пропаганда в днешно време учи жените, че трябва да преследват кариера и преди 35 да не мислят за деца. В което няма нищо лошо, но не мисля, че е задължително.
Напълно ОК е да имаш дете и на 20, ако си сигурна в човека до себе си, обичате се и имате нормални доходи. Кариера може да градиш и после, след майчинството. Няма как да знам кое е правилно за теб, но според мен след като си забременяла, това е дар от Бог.
Аз лично смятам, че аборт трябва да има само в краен случай (непълнолетни родители, изнасилване, забременяване след случаен секс и скъсан презерватив).

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 73bf80c4f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Запази бебето!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 871e895ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Аз лично не бих. Според мен човек за да е готов да има дете, не трябва да има и грам колебания. Тепърва живота ти започва, а ти ще се обречеш на бърсане на наакан задник, безсънни нощи и 18 години грижи? Ти избираш по кой път да поемеш, но според мен си прекалено млада за майка. Сега е момента да избереш, защото после ще е късно. Седни и си помисли много добре какво искаш от живота. Всичко най-добро!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2caeaa4fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Бих задържала бебето. Има кой да ти помага, мъжът ти те подкрепя. Какво искаш повече?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7db286b734
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Независимо от всичко е заченато с любов. Затова те съветвам да родиш бебето. С общи усилия ще се справите.
В бъдеще използвай противозачатъчни или кондоми.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4f561dcc9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Добре, защо някои смятат, че няма по- голямо щастие от детето? Не е ли егоизъм- аз да съм щастлив чрез детето, пък все тая дали то самото ще е щастливо или нещастно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bc332cccfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Авторке, те хубаво ти казват "роди" но само и единствено ти ще се ангажирал следващите 18- 20 г с дете. Забрави учене/развитие/ хобита т. н. Поне следващите 3- 4 г а после много по- ограничени възможности. Мисли добре какво ще правиш! И ако решиш да родиш, да си сигурна че, ще обичаш това дете!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: abb3cf6995
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   В никакъв случай не прави аборт всичко ти е ОК. Ще се справите.
Накога хората са гледали деца в далеч по трудни условия и бедност.
Пазете се и успех.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 582415e607
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Благодаря на всеки за отделеното време и мнение! До някои от хората, да работя дори и в момента и го правя от 15 годишна. Не мъжа ми не го е направил нарочно със сигурност и ми казва, че иска да го задържим. Попадали сме с доста ситуации свързани и с наши близки и ако беше някое келешче със сигурност щеше да забегне, а той не ме е оставял за секунда.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8b5919393e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Според мен не си готова, недей. Аз имах спонтанен аборт и сега след време виждам, че това ме е спасило, мъжа ми не ми помага по никакъв начин и сега без дете ми е тежко, а с дете не ми се мисли. А какви обещания и какво чудо беше от негова страна, за да задържа бебето. Слушай интуицията си, тя казва НЕ!

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ad0042a25d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Кание Уест е един от най-богатите рапери в света. Има повече от един милиард долара. Това не мога да го разбера, но както и да е, това сега не е важното. Важно е друго, че по време на среща с избиратели и почитатели, (защото той се кандидатира и за президент), се разплака пред всички хора в залата и пред всички медии, които отразяваха срещата. И така, ридаейки призна, че е щял да убие дъщеря си, която сега обича повече от всичко, повече от всички милиарди на света. Защото, преди да се роди момиченцето му, е искал от жена си да махне плода. При него въпросът за издръжката не стои, нали така? Обаче моралният въпрос стои пред него, както и пред всички други хора. Хора, замислете се, с тоя егоизъм накъде отиваме. Нека му се подиграват за сълзите, но той е всъщност много и много прав! От тия въпроси няма къде да се скриеш, те ще те преследват цял живот.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8820c8df51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Аборта не е като да хвърлиш една играчка на боклука. И е много вероятно след аборта вие 2-мата да се разделите. Знам, че при много хора се случва. Аз съм ЗА абортите, но когато хората много добре са мислили преди това и не са питали непознати в интернет.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4e9f66dfb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Ми тя Ейми Джъргинс забременя на 15 години и искаше да направи аборт, обаче реши, че ще задържи бебето и си го роди и го отгледа. И после се хвана с Рики, бащата на бебето, и като се започнаха едни целувки, едни любови (а тя уж му беше ядосана, но накрая - все за устата му залепена).

Да не ти пука! Има много по-големи проблеми от това!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d78852629d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Оф...Такива като н 21, аман! Вие като сте нямали години, дай сега всички други а е съобразят с вашата ситуация и да раждат защото на вас ви е било нещастно?!
Защо сте такива, защо прехвърлят в на мига вашите си проблеми на други?! "Ние нямахме, вие почувствайте нашето нещастие от нямането ни, за това не си позволявайте да отказвате това чиято липса нас ни правеше нещастни?!"
Много сте сбъркани някои, честно!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2255e92f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Съветвам те са махнеш детето, аз родих въпреки че вътрешно не се чувствах готова, също студентка. Сега вече съм разделена с приятеля ми и сама си гледам детето. То не бяга приказки как щял да ми помага, какво ли не и т. Нат. Толкова стиснат човек не мислех че е, въпреки че живях с него сигурно 2 години. Сега съжалявам че не направих аборт. Стигна се дори и до побоища за съжаление.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker