Изгубих го звинаги - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изгубих го звинаги
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1825 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 18 и имам нужда да споделя проблема си.Приятелят ми, ми писа, че вече няма чувства към мен. Всъщност той още октомври беше решил да скъса с мен и ми го съобщи чрез съобщение по Месинджър. Причината за раздялата бе меко казано ъбсурдна, бях му звъняла и спамила тогава защото исках да се срещнем ( той живее в друг град ) и съответно излях чувствата си, казах му че съм наранена, защото не съм го виждала от много време и той просто ми съобщи, че късаме защото не му било приятно, че се чувствам тъжна заради него. Та така не му писах 2 седмици, после отново възстановихме контакта си, попитах го дали може дойда да се срещнем и той тръгна да си измисля всякакви оправдания само и само да не дойда, продължаваше с оправданията абсолютно всеки път щом го попитам. Нямал настроение за никого, не искал да се среща с никой и тн. Днес го помолих да дойда поне за Коледа и той ми обясни , че след 2 седмици ще заминава за неговата страна (той не е българин) и не бил сигурен кога ще се върне заради ситуацията с коронавирусът.Аз тогава се ядосах и му написах, че ако означавам нещо за него, дори и само приятелка, той щеше да има желанието да се видим. Той ми отговори, че ме харесвал като приятелка, но наистина нямал желанието да среща никого на този етап. Аз се обидих, тръгнах да го питам дали изпитва вече само и единствено приятелски чувства към мен и той потвърди, че вече не изпитва нищо към мен. Ние постоянно се разделяме и събираме, но някак си чувствам, че този път е по-сериозно, защото наистина дълго време сме в подобно положение, просто нещо ми подсказва, че това е краят вече. Септември се бяхме скарали жестоко, защото едно момиче беше спало у тях и аз съм сигурна, че той е правил нещо с нея колкото и да отрича. И от тази случка отношенията ни зачочнаха да се влошават още повече, тогава се разделихме и после пак се събрахме, след което се случи това. Преживявам всичко изключително тежко. Просто не мога да разбера, защо отношението му към мен се промени, каква е причината вече да няма чувства и най-вече какво мога да направя, за да си го върна и да се срещнем отново? Той е първата ми любов и наистина имам огромното желание да си го върна, за това пламенно ви моля изразете мнението си и ме посъветвайте как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6a41bb24a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти ли си авторката на темата "Губя ли го"?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a2d2eef4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Положението не изглежда много добре. Ако беше моя случката, да ти кажа честно бих отишла до дома му и бих опитала за последно...
Разбирам те, аз също адски много съм се привързала към сегашната ми любов (която е и първа сериозна) ии се е случвало да се разделим за 1 ден и ни беше адски трудно и на двамата, особено за мен...

Опитай още, но ако не става нищо, колкото и да ти е трудно трябва да го приемеш. Силно се надявам случващото се да не е заради момичето, което е спало при него

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 624904d9ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз се занимавах с едно момче месеци наред и накрая ме остави за едното нищо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c0d1fcc1e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз ако съм мъж няма да искам някаква връзка с теб. То драми, лигавщини. Порасни и се дръж адекватно. За връзка трябва двама и двамата трябва да го искат и да се дължат, като възрастни.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4d99374f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Казал ти е, че не изпитва нищо към теб...съжалявам, но е редно просто да спреш да го търсиш. Двама души ако истински се обичат и имат чувства един към друг, колкото и да се карат, те си прощават грешките колкото и да са големи. Не го търси повече. Това е съвета ми.

М22

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b3c4f2e2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си го изгубила, никога не си го имала. Мъжете могат да се преструват много, за да получат интимност.. и после никакви ги няма. Недей да даваш секс рано.. никога не си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6b35c8a731
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Разбирам те, първата любов...и първата раздяла...много боли...
Няма да останеш стара мома, пак ще се влюбиш, и може би дори по-силно. Не се отчайвай, успех.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9f1cea052c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Причината е, че мъжете са боклуци. Иска да спи и с други, ти го ангажираш с чувствата си. Търси по разкрепостена, която да може да залъгва и да не му прави проблеми за изневери. Той е оравил секс с другата, но ти си реагирала бурно и това го е отблъснало от теб. Както сама се сещаш, влюбената си само ти. Аз съм на 31 години и ми отне цял живот, за да осъзная тези неща за мъжете. Причината не е в теб, не е и в това, че не си срещнала подходящия. По-скоро вече почти всички са като него. Ако е хубав, ако има някакви качества изобщо и привлича с нещо жените, трудно ще е само с една. Аз за себе си съм решила да престана да се стремя към любови. Това е доста наивно в днешно време, защото мъжете станата прекалено прагматични егоисти.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 52198ea292
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако имаш дори капка самоуважение, няма да го търсиш повече. Спри да се унижаваш и продължи напред.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 904224c81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Той ти изневерява и не те обича. Кава ти го ясно. Ти какво не разбра? Насила хубост не става, е казал народът. Нищо не можеш да направиш. Спри да го търсиш и да се унижаваш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ec48c85842
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Mнението ми е, че не иска да бъде с теб и колкото и да му вадиш душата с ченгел, е насилена работа. А, ти прецени, дали ще си свиеш перките или ще си причиняваш още мъка.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 282ed1bb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мило момиче, колкото и в момента да не ти се иска това да е така, истината е, че най-доброто за теб ще е да не го търсиш повече и дори той да те потърси да го "отрежеш". Да, разбирам, че ти е тежко и че думите ни няма да ти помогнат да спре да ти е тежко. Потъгувай! Но разбери с разума си, че правилното е да се разделите. Насила хубост не става! Та той кани друга да спи у тях, а с теб дори не иска да се види?! Защото да - ако искаше да се видите, щяхте да се видите. И не да се оправдава с коронавируса! Точно заради него щеше да иска да видите, докато можете, защото после не се знае кога ще можете! Да, знам, че истината боли, но я приеми и дай време на времето да те излекува. Знай, че животът е пред теб. Изживей си болката, но бъди сигурна, че тя ще премине и от теб зависи да имаш по-хубава любов! Забрави за този! Заслужаваш нещо по-добро!
Ж32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 03cd33e5e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Абе момичета млади и момчета. Научете най-сетне, че връзка по интернет/вайбър и др. не се започва/поддържа! Такава комуникация е саката. Питайте бабите си какво означава "далече от очите-далече от сърцено".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker