На 25, а се чувствам като на 15 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 25, а се чувствам като на 15
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 786 пъти
Не знам как ще е най добре да започна.... Така... От малък град съм, преди 6 месеца започнах нова работа и има един мъж, който в началото ми правеше впечатление и до там, но от скоро започнаха нещата да стават по странни... Абе усещах някакво привличане, но сега имам чувството, че съм обсебена от тази особа... Иска ми се нещата някак си да се развият в моя полза, но не знам какво точно трябва да направя, защото не работим заедно той е в съвсем различна сфера и се засичаме от време на време и сме само на здравей-здрасти.... Чувствам се точно като 15 годишна, която не знае какво да прави... Ако имах удобен момент знам как да действам, но в това положение освен като се засечем да му кажа Здравей аз май съм хлътнала по теб... Друго не се сещам... Та приемам всякакви съвети.....
От една откачалка хаха з з

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8d6e6c916b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе ако си държиш на работата ще е много особено.... Колегиалните връзки са си тънка работа и не за предпочитане и ако е нещо мимолетно по-добре не се занимавай.

Иначе ако искаш съвет как да действаш, добави го във фейсбук като за начало, ако имате такива. като го засечеш го питай нещо, как върви работата, например... Да се завърже лека-полека малко повече комуникация между вас. Бъди вежлива и усмихната, но не натрапчиво.
Така директно да му кажеш, че си хлътнала е абсурд. Гледай нещата да се случват естествено и постепенно, а и така като гледам ти също не го познаваш достатъчно. Може да спреш да го харесваш, ако го поопознаеш повече.
Заговори го един, два пъти. Няма лошо да вземеш инициативата, но не го изтипосвай изведнъж и ненадейно без да се познавате дори. :D

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2208fca90d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На прав път си - трябва да действаш. Само че не така, както си го описала: "Абе, мой, аз май яко съм хлътнала по тебе!" - защото това никак не звучи женствено и просто ще уплашиш човека, ще го отблъснеш. Нещо завоалирано трябва, а не да му споделяш, как усещаш влага между краката, когато го видиш... Избери си някаква неутрална тема, покани го някъде, уж по работа, и така. Той сам ще се досети, няма нужда да му се обясняваш. Следващата стъпка е, щом усетиш, че проявява поне известен интерес, да се отдръпнеш. Един вид частично игнориране. Това е, за да създадеш интрига и да му позволиш да влезе в ролята си на ловец и на завоевател. Уж че се дърпаш, ама не много, за да не се откаже. Може и да подметнеш, че си имаш някакъв кандидат, който те преследва... Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7a937bd7c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Към №2 - Петела гони кокошката, тя разсъждава по следният начин - ако продължа да бягам може и да се откаже да ме гони, ако се спра всички ще ме помислят за курва, що не взема докато му бягам да се спъна че да ме догони.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker