Обсебен Обвързан Мъж !!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обсебен Обвързан Мъж !!!!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1155 пъти
Здравейте , историята ми е малко странна,да не кажа страшничка.
От известно време познавам един човек,запозна ни общ приятел и не знам как се случи , но този въпросния започна да ме ухажва.Намери ми телефона,профили в социални мрежи,всичко , пишеше,звънеше,аз не отговарях първоначално,но след това не знам какво стана и започнах и аз да му пиша.Скоро разбрах,че е обвързан.
Стана ми много странно,как си има приятелка,а в същото време не спира да ме търси.Аз си се държа нормално с него , излезнали сме няколко пъти и то не само двамата, а с други хора ,като единия път ме закара до къщата ми , но нищо,абсолютно нищо не се случи,даже си мълчхме повечето време ,отговарям му съвсем нормално,когато пише ,но той става Леко,да не кажа изобщо не леко , а Мноого обсебен,не спира да пише,блокирах го той виси пред дома ми.Има ли някой ,който е изпадал в подобна ситуация и как вие си обяснявате това,да имаш човек до себе си, а в същото време да търсиш друг,означава ли това,че той може да не е щастлив с нея и аз имам шанс ако поискам нещо по сериозно с него,да,знам че ще разваля една връзка,но тя не е ли вече развалена,за да търси друга?Аз ли слагам спирачки на нещо не знам,но просто не мога да се занимавам с човек,който е в връзка,гузно ми е и гадно,да се бутам,там където нямам работа,харесвам го,но не искам да развалям нищо и това прави положението ми много лошо,нито да му споделя чувствата си,нито да не ги споделям.Ще се радвам ,а ко има някой,който е изпадал в подобно положение.

Мерси!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9ce87d454c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Мноого обсебен,не спира да пише,блокирах го той виси пред дома ми" Трябва много да си закъсал за внимание че, дори така да обмисляш вероятност да започнеш връзка с него. На всичкото отгоре обвързан. Какво?! Толкова си пропускана ли? Грозна може би? Можеш да се поразкрасиш! Дебела? Отслабени за да не ти се налага да падаш на психари! Ако вече са ти много бавни невроните...колкото ги имаш, де, там и господ не може да ти помогне. Изчакай поне и да те ступа поне един път и тогава щастливо се хвърляй на врата му!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4e541f1299
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Явно много ти се иска да си на мястото на приятелката/жена му? Да живее с теб, а да досажда и да е обсебен от друга? Защото докопа ли те веднъж, ще загуби интерес към теб и ще се повлече след друга.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ef3978670d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Душа, за какво ти е този перко? Утре, нали ще е обвързан с теб и ще виси пред прага на някоя друга? Или ще го "променяш", с теб ще бъде различен... Моля те, не си губи времето и енергията. Няма такъв филм.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 188e8584ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Този го разкарай!
ж32

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c276fbdfb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ключът е в това изречение:

".... означава ли това, че той може да не е щастлив с нея и аз имам шанс ако поискам нещо по сериозно с него".

Ти не се оплакваш от "обсебения", а се хвалиш с него. Роалд Дал има един такъв разказ за две сервитьорки, едната хубавка веселячка, другата - невзрачна мишка. Първата клиентите канаят на среща, оставят й бакшиши, правят й комплименти, докато втората не я забелязват. Един ден в ресторанта влиза мъртво пиян един от редовните посетители, сграбчва грозноватата сервитьорка и я целува пред всички. Тя му удря плесница, но от този ден се променя. Започва да идва на работа с прическа, да кокетници, да се издокарва с нови роклички и скоро клиентите започват и на нея да оставят бакшиши и да правят комплименти. Девойката просто цъфти! Оплаква се на всеки как наскоро са я "обидили", но все поглежда към вратата дали онзи "нахалник" няма да се появи, но него го няма. На колежката си казва, че направо я е страх от него, че той може от ревност да я убие, че чак такава страст е опасна. Накрая пичът се появява, отива право при нея и казва: "Госпожице, аз от срам да ви погледна в очите не идвах досега. Искам най-смирено да ви се извиня за случката миналата седмица. Кълна се, че ако не бях пиян като свиня, никога, никога, за нищо на света не бих ви целунал! "

Нещо такова се случва и с теб, авторке. Аз неведнъж, особено като бях по-млада, съм си имала работа с психопати. Висяли са ми пред вратата, тормозили са ме с постоянно звънене по телефона, следили са ме, дебнали са ме пред къщи като се прибирам, нахлували са в работата ми, абе луд народ... Изобщо не съм си задавала въпроса имат ли връзки, нямат ли, камо ли пък дали да имам нещо общо с емоционално неуравновесен човек.
Ако този мъж наистина те притесняваше, досега да си се обадила в полицията, а ако е агресивен, да си изискала ограничителна заповед. Но ти всъщност разсъждаваш на тема "имам ли шанс да съм с него". Затова ти преразказах разказа на Роалд Дал.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2d3da88047
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Първо, дори и да се раздели с партньорката си в момента, ти би ли искала да бъдеш с човек, който е изневерил (макар и емоционално, пак си е изневяра). Дори и да има сериозни проблеми във връзката им, нормалното решение е първо да се разделят и след това той да си търси нова жена. Много е вероятно (не казвам, че историята ще се повтори на 100% с тебе, но все пак е много вероятно, защото хората почти не се променят, онова клише с първите седем години, през които се формираш като личност е много вярно) един ден ти да се окажеш в положението на настоящата му приятелка. Това ли искаш?

И втора още по-сериозна причина да му затръшнеш врата. Ами, че той е луд. Да стои пред вас и да те чака не е признак за добро психично здраве. Да предположим, че не си се вслушала в точка едно, то само заради този факт (че е ненормалник) не трябва да го допускаш по никакъв начин в живота си. Даже би било добре да кажеш на някой познат или роднина мъж за това, ако трябва да си поговори с него да му каже по мъжки да не те преследва и да те остави намира.

Толкова ли няма нормални свободни мъже, че се хващате с най-непоходящите. Чисто, като бройка мъжете във възраста от 18 до 45 са с мако повече от жените в същата възраст. Като изключим гейовете, които са с една идея повече от лесбийките нещата си идват на място. За всеки мъж има по една жена и обратното. Просто оставете боклуците мъже да се събират със съответните им жени, а качествените хора и мъже и жени да се събират също с себеподобни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1b161d6336
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мнооого ви благодаря , особено на номер 8 и 9 , наистина е странно как човек се вслушва в думите на напълно непознати и това му помага,Много Благодаря! Имате право , че щом ,докато е с нея,постъпва така, много вероятно е ,а ко е с мен,отново да бъде обсебен от друга. И номер 9 правилно е написал/а ''Просто оставете боклуците мъже да се събират със съответните им жени, а качествените хора и мъже и жени да се събират също с себеподобни.'' Това си е чистата истина,има си хора за всеки,но откачалките трябва да са си при откачалките!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker