Липса на внимание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липса на внимание
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1038 пъти
Здравейте. Аз съм мъж на 32 години, тя е на 24. Заедно сме от година и няколко месеца. В началото, през първата година, се виждахме всеки ден и като се приберехме всеки в своя дом продължавахме комуникацията. Обаче в един момент спряхме да се виждаме ежедневно, а само веднъж през седмицата. Съответно, тя спря да ме търси често и аз забелязвайки това също спрях да я търся. Стигнахме до там, че не сме общували със седмици, докато единия не реши да потърси другия и се виждахме само през уикенда или отново 1 път седмично.

Направих опит да прекараме 3 дни заедно, но след това отново същата песен - веднъж седмично и даже без толкова. Тя се разболя няколко пъти и беше нормално да не се виждаме, но независимо от това не си комуникираме и през социалните мрежи.

Не знам в мен ли е проблема, че страдам от липса на внимание или тя е болна или просто сме заедно насила. Тя нито един път не ми звънна по телефона за цялото това време, ей така, да пита как съм, докато аз го правих рядко, но поне го правих. От нейна страна тотално спря комуникацията, но имаме бъдещи планове и не мисля, че ме игнорира заради друг.

Тя е от онези хора, които се бунтуват против доста неща и ако си науми, че не иска нещо, значи няма начин да го направи. Мен това лично ме натоварва, защото считам, че в живота човек трябва да прави компромиси.

Тя ми намеква с типичните женски номера, че иска да заживеем заедно, но инфантилното и държание ме отблъсква и ми алармира, че се опитванда ме манипулира, а реално не ме харесва. Тя живее сама от години и няма почти никакъв опит с мъжете, във всеки аспект на думата ( по мои наблюдения и нейни думи).

Не искам да се променя, това ще е унизително за нея и мен, но бих искал внимание. Все пак не сме непознати.

Знам, че ще прозвучи тъжно, но нямам приятел или роднина, на който да разкажа това и да ме разбере. Всеки директно ме пита кога ще заживеем заедно и т.н, а аз просто искам разбиране...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: deb96761ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би е добре да си изясниш дали искаш да имаш бъдеще с нея. Защото изброяваш доста различия между вас. Ти си мъжът и е редно ти ад си активния. Когато тя беше болна ти отиде ли да я видиш, да й занесеш бонбони, примерно или цветя? Да й направиш чай? Истинските отношения се виждат в тези жестове.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: eab7df35f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От автора до 1. В момента е болна от вируса. Накупих и продукти и ги занесох на прага на вратата. Не съм я оставял за минута без подкрепа и внимание, тя също ми е помагала, когато съм имал нужда и тук няма проблем. Обаче тя ми е най-близкия човек и приятел и не ми обръща внимание. Мисля, че е с мен насила или напук на техните или е болна от нещо, нямам представа, но вече ми е писнало и мисля да се разделя с нея.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aae6d635d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе едно не мога да разбера от историята ти. Казваш, че тя живее сама от години, а казваш че тя е на 24г. Това ще рече ,че тя живее поне от 20 годишна сама. Има собствен апартамент ли или е притежател на цял блок и дава апартаменти под наем. На 24 г. и няма почти никакъв опит с мъже. Кажи ти ли й беше първия или втория секс партньор. Ти си на 32г. но разсъжденията ти са като на 12 годишен. Прочети си последните две изречения на историята: "...,но нямам приятел или роднина на когото да разкажа това и да ме разбере. Всеки директно ме пита кога ще заживеем заедно и т.н......"
Е, как така, уж нямаш приятел или роднина, а всеки директно те пита кога ще заживеете заедно. Това означава, че ти им си разказал всичко за вашите отношения и те знаят всичко за вас, затова и те питат. Историята ти е много инфантилна за 32 годишен мъж. Не ти харесвам и коментара номер 2. Личи си много ясно, че историята ти е инфантилно блудкава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4a4a33bab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не мисля, че връзката ви е здрава и изпълнена с любов точно в момента. Не ме разбирай погрешно, всички двойки имат възходи и падения, но ме притеснява начина, по който говориш за нея.
Сякаш си цялостно недоволен и си забравил това, което си харесал първоначално в нея.
Не е добър знак, че не изпитвате нужда да прекарвате време заедно. Няма лошо да се виждате веднъж в седмицата, но пак е нормално да говорите по телефона, да си изпращате съобщения и да се проверявате по-често. Тя се е отдръпнала, ти си се отдръпнал. Казваш, че е инфантилна, но и твоите действия не са напълно зрели според думите ти тук поне. Бъди зрял човек и поговори с приятелката си за връзката ви. Разбери тя как се чувства, какво иска, защо се дистанцира от теб и какво се случва в главата ѝ. Може нещо в поведението ти да я отблъснало, а после двамата да сте се заиграли с инатите ви и да сте стигнали дотук. Причини за такъв срив в отношенията винаги има, трябва да ги откриете заедно и да вземете решения за бъдещето. Тя може да е на 24 години и да няма против да губи време и енергия, или да се инати до безкрая понеже ѝ е простено, но ти трябва да си по-зрял и отговорен към себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 68114ee569
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мисля, че в началото си я преситил със себе си. Това по цял ден да сте заедно, пък и чак след това да си комуникирате до безкрай, и това всеки божи ден... - това е направо непоносимо за когото и да било. Вече сте си знаели и мислите, и кътните зъби. Не е чудно, че си ѝ омръзнал, нищо ново и неочаквано не можеш да ѝ предложиш. Има голяма вероятност нейният следваш приятел и партньор да е някакъв заплес, на който няма кой знае колко да му пука за нея. Но затова пък няма да ѝ натрапва себе си и ще е непредсказуем.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 68114ee569
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Май се досещам какво иска да ти каже момичето с поведението си - че не желае да я размотаваш сума ти време, без да имаш някакви определени намерения, защото тя не иска да си губи времето. Има си цел - да се задоми, вероятно и да си роди дечица. Затова възприемаш някои нейни думи като манипулации. Ами, на нея й е неудобно да ти каже - "Ожени се за мен! Направи ми предложение!" - защото това е работа на мъжа. Но очевидно това иска, и аз смятам, че има право. Иска да се убеди в сериозността на твоите намерения. Затова е съкратила контактите и те лишава от внимание, за да те подтикне към решителни действия. Ти си преценяваш, но това е едно от обясненията. Ако я обичаш, направи го. Какво ще си играете на шикалки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7ec0487dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тя просто не те обича. Това е горчивата истина. Връзката ви върви по инерция, по навик, от мързел да промените живота си. Когато обичаш някого, не може да се наситиш на присъствието му. Постоянно искаш да си до него, да го докосваш, да усещаш топлината му. Това е присъщо както за младите, така и за възрастните двойки, даже с годините тази потребност от другия се засилва. Ние със съпруга ми не можем да спим през нощта, ако един от нас е в командировка, а сме заедно от 10 години. Спомням си и майка ми и баща ми, които до края на живота си се целуваха всеки път, щом се разминеха в коридора. При вас, авторе, нещата са приключили още преди да са започнали.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4e9b7f5b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автора, Случайно спомена, че в момента приятелката ти е болна. Ако кара тежка форма на ковида сигурно се чувства като парцал и през повечето време спи. Сигурно не й се занимава с никой , даже и с тебе. Успокой се! Обаждай й се, пиши й мили неща и я подкрепяй. Като оздравее ще се изяснявате.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker