Не правим секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не правим секс
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1484 пъти
Здравейте,

Историята е следната. С приятеля ми сме на по 21 и вече заедно повече от половин година,но не ни върви секса. Той е по-доминантна натура, харесва груб секс, от типа да си говорим мръсно(което за мен е горе-долу ок, но доста често се прекалява и нещата са тип "оо, колко искам да ти го набутам, курво", и разни такива, които съвсем не ме възбуждат). В самия секс също, или на задна, или по гръб с крака нагоре и тези пози определено не са приятни,тъй като той е доста надарен и е споделял,че и преди момичета са му казвали за този проблем. Някой пъти сме правили секс под душа и е бил хубав. Но за толкова месеци 2-3хубави секса. С предишните две момчета не съм имала такъв проблем(едното беше година и половина връзка) и доста често аз съм инициирала секса,но сега някак не се получава и той винаги реже опитите ми,понеже не били кой знае колко умели и искал да съм по-развратна. Уж иска повече инициатива от мен,аз се опитах да му обясня в началото,че не ми допада да ме обижда по време на секс и това далеч не ме възбужда, както и за позите, но никога не съм му отказвала секс,нито някоя поза. Опитвах да проявя инициатива в началото, а той всичките ми опити ги режеше буквално,даже започна да се "шегува" с мен "оо, усещам,че искаш секс, ама ще трябва повече да се постараеш, аз да не съм някой несдържан тийнейджър). Наясно съм,че това е третото момче, с което правя секс и нямам много опит. Но предишните ми две гаджета бяха доволни(или поне не са се оплаквали). Винаги съм пробвала било някоя интересна поза,било свирка. И двамата ми предишни приятели са казвали,че правя страхотни свирки. Сегашния също ми каза,че съм първото момиче, с което е свършвал на свирка. Аз нямам проблем и да гълтам даже. Но другите неща в секса и тази грубост ми идват в повече и не знам как да напасна нещата. Допълнително ме е страх,че може и да започне да ми изневерява(то ние правим секс 1път месечно или на 2 седмици),тъй като го е правил в последната си връзка, но уж не би го направил повече.

Аз искам да правим доста повече секс,но някак вече се уморих да проявявам инициатива,а той да ме реже. За момента не мисля,че ми изневерява,понеже доста често сме заедно и нали живеем заедно, пък той работи хоум офис.

Моля, споделете своя опит,ако имате подобен и как сте оправили положението и дали би могло да се оправи.

П.С. Той се държи добре с мен, живеем заедно почти от както се запознахме по негова инициатива, правим си планове за бъдещето,познавам родителите му и т.н. Доста е напорист и той проявява инициатива в това отношение. Но някак е прекалено агресивен характер на моменти(един-два пъти се стигна до физическа агресия) и не се съобразява с границите,които се опитвам да договоря като поведение в емоционален и физически план. Та, още веднъж моля да споделите някой съвет, в който и да е аспект от историята ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 681fb676a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужас, и мен мъжа ми много ме реже както казваш. За сега спри да искаш, отдръпни се да разбере, че той губи. Ще ти писне...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7e3289850b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 21, мината от трима( повече ще са, щото се съмнявам да си чак толкова тъпа да се ожениш за този, а и дори да се ожениш пак ще търсиш разнообразие при други). А и ква е тая логика, че като са само трима нямаш опит. И кво ще рече опит, или с някого си пасвате или не.И с един да си била, може да е хубав секса, и цял отбор да те е минал преди това, а ти натам отиваш с тва мислене, може да е зле положението със сегашния ти тъпкач, извинявам се партньор. Отвратен съм от мисленето на младите момичета, че колкото повече мъже ги минават толкова по- добре. Нямала проблем и да гълта, ми ти хубаво си гълтай на 10 човека, пък после си хвани някой балък да те храни и пои. В днешно време тия връзки са някаква пародия- всичко се върти около секса, не става дума за никакви чувства и привързаност. Е, ако имаше чувства нямаше жените днешно време да са минати от 10 човека, а шяха да са 2-3, което е и нормално. И какъв груб малоумник трябва да си, че да наречеш приятелката си курва. Дори и да не си влюбен в жената, от елементарно уважение и възпитание не трябва да използваш такива думи. Като животните сте, събирате се да си задоволявате нагона, но пак сте недоволни. Тази история е за раздел Секс и интимност, не за Любов и изневяра. Тва вашето няма нищо общо с любовта!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b5ea84fbb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Просто очевидно не си пасвате в тази съществена част на една връзка- секса. На различна вълна сте. Възбуждате се от различни неща. Допадат ви различни неща. НО! Има ли желание, има и начин.
Ако си сигурна във връзката ви и държите един на друг- трябва да обсъдите нещата открито, да пробвате различни пози, приятни и за двама ви, да включите повече "любовна игра", повече ласки, целувки на различни места по тялото, (лубрикант, ако имаш нужда), да пробвате с някоя секс-играчка/вибратор или с някоя изрязана малка дреха- (вкъщи), може по-често ти да си отгоре по време на секса, ти да доминираш понякога, сигурна съм, че на него ще му хареса, защото в тази поза първо, че се наслаждава на тялото ти, второ, че позата позволява пълно удоволствие и за двамата, понякога на мъжете/момчетата адски много им харесва жената да доминира, а и позата е някак по-страстна.
Пиши ни дали и как си се справила с проблема.

The Little Donut

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ad66bdf719
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Цитат ......" Но някак е прекалено агресивен характер на моменти(един-два пъти се стигна до физическа агресия) и не се съобразява с границите "

Бягай на далече от този, щом в началото при тази възраст си позволява физическа агресия, не ми се мисли какво ще е след някоя друга година. Просто го остави този и се радвай, че си си отървала от него в началото преди да се озовеш в ада. Намери си свястно момче с което да си пасвате и което да те цени.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1d5563e378
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Планове за бъдещето...тук вече ме разсмя! Това пък, че познаваш родителите му не е никаква гаранция за семейство и т.н. Човекът или е голям фен на хард порното или е обикновен грубиян без никаква сексуална култура. Интересно ти какво разбираш под "държи се добре с мен" , щом след два реда следва "един-два пъти се стигна до физическа агресия"- това за първите 6 месеца от познанството ви! Това, че не те пребива ежеседмично ли? На твое място повече би ме притеснявал характера и изобщо отношението му към мен, не само секса. Но явно повечето подобни "връзки" се въртят само около него. Няма в тях нито любов, нито приятелство и уважение, затова и сексът ви е като между животни, лишен от ласки и нежност. Ти самата нямаш самоуважение след като му позволяваш да се държи с теб като с парцал, че си взела и да се чудиш как още да се унижаваш да се правиш на маймуна, за да благоволи да те изчука. Каквито и вибратори, изрязани рокли и гащи да обличаш, стриптийзи и свирки да му правиш и ако щеш гола на челна стойка да му заставаш и това ще му омръзне и ще ти изневери. Защото не гледа на теб като на любима жена, а на секс играчка. Човек, който те обича няма да те нарече курва, нито да прояви насилие.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a9c2873162
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   В подобна ситуация съм,аз съм на 22, той на 28,живеем заедно от година.Праим секс веднъж или два пъти месечно.Два пъти секс в месеца е изключителна рядкост,това не е нормално,но имам проблеми по между си,постоянни скандали от негова страна.
Не споделяш дали имате проблеми помежду си,разбирате ли се,ако се разбирате и нещата не вървят не е много нормално да. Въпреки,че не съм интимна често с приятелят си но го обичам страшни много.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6aca6e065b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом ти посяга, веднага го зарежи.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 17ea08991f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами то всеки нормален средностатистически, разумен индивид като прочете темата ти, ще стигне до заключението - да се разделите. Защо си с него?

За някои сексът може да не е въобще важен, но за теб е. За някои възпитанието и уважението може да не представляват стойност, но за теб - да. За някои доминацията може да им допада, на теб - не. Тогава?

Бой ли ти се яде? Ако почакаш още малко и от това ще опиташ.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 471ac3ec1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Можеш да си спестиш време и нерви и да се разделиш с него сега. Или да изгубиш 10 години в надежди, че той ще се промени и проблемите ви ще изчезнат и на 32 тепърва да започваш да търсиш читав мъж. Освен ако в опит да го омилостивиш не му родиш дете, върху което да си изкарва агресията.
Проблемът не е секса, а това, че не те уважава и ти посяга.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker