Нямам сърце... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам сърце...
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3573 пъти
Не знам какъв човек съм аз, чувствам все едно, като някой телевизор който предава само черно-бяло и не отразява никакви други цветове. И така в продължение на 5 год. вече съм така празен и безчувствен направо се побърквам...

На 21 г съм знам млад съм, но имам чувството че съм видял всичко на този свят. И така причината заради моето състояние е разбира се Любовта (несподелената обаче, за мое съжаление). Бях се влюбил в едно момиче, но нищо не се получи между нас, и от тогава имам чувството, че съм си извадил сърцето и съм си го сложил в някой буркан на бюрото.

Казват че времето лекува, аз мисля, че просто свикваш с липсата на този човек, когото си обичал, свикваш с мисълта, че никога няма да си с него/я и продължаваш да живееш. Опитах да я забравя, излизах по дискотеки, пих много, излизах с момичета нищо сериозно разбира се не можех да бъда с тях, защото постоянно си мислех за Нея и така 5 дълги години.

Макар че не си общувам с нея, само здравей и здрасти, тя си няма и напредстава какво направи с мен, какъв безличен човек ме направи... Вътрешното ми Аз крещи да отида при нея и да й кажа всичко, но мозъка ми казва, че ако го направя ще ме помисли за луд. Вече мисля че само тя може да ме направи щастлив и да върне цветовете в живота ми.

Не знам какво да правя искам пак да общуваме, но не знам как, нямаме общи приятели, имам и само Facebook-a, а и не сме си говорили от толкова време, някак си тъпа идея е след толко време да й напиша Здрасти, как си еди какво си...

Защо животът е толкова гаден и несправедлив, да искаш само 1 момиче и да не можеш да го имаш. Дали ако разбере по-някакъв начин ще си промени мнението в смисъл да сме нещо повече от "най-добри приятели" (това като го напиша и ми се повръща), преди време бяхме такива уж?...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4ef9a872f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Колко мсилиш, че човек живее? А когато се обърне и си казва от типа, трябваше да постъпя иначе, нещо което днес бих сторил и. т. н. т Много мои познати не са между живите, и да знам крайна съм, но ако не постъпим така както искаме, ни остава да не живеем. Живот за когото, няма един ден да си кажем, че сме пропуснали. Помисли или пък май не, това ми се вижда, че не ти върши работа, защото си го мислили премислял.. Ами действай, дори и в лудоста си, ами бъди луд... Кой е нармален днес? ! Нека бъдем луди, луди от опияняващата любов. Не чакай, не удължавай повече тези чувства, и когато тръгнеш да е така сякаш няма утре.... А смелоста сама ще ти бъде най- добрия другар!!!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: effc7a9e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами като нямаш смелост да й признаеш чувствата си ще продължиш да се чувстваш така? Какво толкова страшно има в това да кажеш на някого, че го харесваш и обичаш?
Ти си мъж все пак-трябва да поемаш инициативата.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 05035aad2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Момче, действай... аз съм от другата страна, има един мъж който ме харесва, разпитва наляво и надясно за мен, но в същото време не прави нищо да сме заедно, а аз не съм безразлична към него. На инат не правя нищо, защото и аз съм на мнение че това е работа на мъжа. Но като чета историята ти и се сетя че и при него може да е така, направо ще полудея. Мисълта ми е, че вие сте мъже и вие трябва да поемете инициативата, иначе как ще знае жената, че наистина имате някакви намерения към нея. Дори да не се получат нещата, не мислиш ли че е по- добре, отколкото да се чудиш след време какво би могло да бъде.. поне ще знаеш, че си опитал. Бъди смел и направи нещо по въпроса, ще съжаляваш по- късно. Така и ти се измъчваш, а може да си спестиш всичко това. Успех от мен!

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9bb79a514c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, разбирам че ти се струва тъпо след толкова време да и пишеш едно "здрасти, как си? ", но в крайна сметка имаш ли друг избор за да я заговориш? Ако наистина тя е единствена за теб, просто ще трябва да събереш смелоста да я заговориш колкото и тъпо да ти изглежда, помни че нямаш друг избор.
Аз бях и все още съм в тази ситуация, има едно момиче в което се влюбих преди година някъде, и бяхме само на едно здрасти, но аз отидох при нея и й поисках скайпа. Но така и до днес не съм и казал какво изпитвам към нея.
Пожелавам ти успех!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ffdaaa32be
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пиши й и спри да се тормозиш.Така ще знаеш дали да се надяваш или да затвориш тази страница и да продължиш напред заедно със сърцето си.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8488f962a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Моето момче,явно ти липсва самочувствие и се боиш от евентуален неин отказ, знам ли и аз...
нормално е за възрастта ти.
но я се взимай бързо връце и те си съсипвай живота за глупости! животът е пред теб, тепърва започва...
тегли една черта и продължавай - или става с тази девойка, или не става - е, среден път няяяяма!
виж какво ще правиш с нея - и продължавай! стига със сантименталните лиготии и пост - романтични нестроения (които вече са и много демоде, между другото!)
успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 541ad36390
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ще ти мине:)Всичко минава:)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2565f74f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Защо му казваш несподелена любов, щом тя не знае за твоите чувства, а как може да си сигурен, че тя също не изпитва същото? Защо не се е получило между вас?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 318217ae20
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   :))) Сигурно и тя из някой форум пише "Нямам сърце...."
Ето ти едно клипче да погледнеш:
http://www.youtube.com/watch?v=j-fWDrZSiZs&ob=av2e
Без коментар

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 318217ae20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Истината е че ти не я заслужаваш, не заради друго ами просто не я обичаш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2565f74f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторе какво стана защо не пишеш?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 202ae7f357
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Нищо не е станало всичко си е по-старо му не съм и писал, тя си има приятел от незнам от колко време вече, а относно това дали тя знае за чуствата ми да знаеше, аз и бях казал преди години че я харесвам и т. н и тя тогава ми каза че искала да сме само приятели и ме чувствала много близък бля бля глупости. Аз искам пак да започна да общувам с нея, но си нямам никаква представа как да стане това нещо, защото тя изглежда е щастлива с сегашния си приятел и май няма да има смисъл от моята поява... И не и пиша не от липса на смелост или самочувствие, а просто е минало толкова много време и сега изведнъж да се появя от нищото "здрасти абе да ти кажа аз все още мисля за теб", вие как ще се почувствате ако някой ваш съученик след 4-5 год. почне да ви пише че все още мисли за вас и не спирал, а всъщност през цялото това време дори не ви е виждал...??

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0d540bd377
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Никой не ти казва да нападаш така... тръгни от обикновено общуване без да се обясняваш в любов. Няма лошо в това да я питаш как я кара, какво се случва с нея. И така от приказка на приказка знае ли се докъде може да се стигне... А ти сам ще прецениш дали е щастлива със сегашния си приятел или не, то ще си проличи. Ако няма надежда, просто продължи напред и някой ден ще се появи жена, която също ще има чувства към теб, не тъпчи на едно място. Успех!

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: acadbb5d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   В живота си човек винаги има по една такава любов, за която е страдал до болка и не знае накъде да тръгне. Защото, каквото и да направиш, все ще е тъпо, ако тя не изпитва нищо към теб. Предлагам ти да й напишеш едно дълго писмо, като й признаеш всичко, което си изпитвал през тези 5 години и да й признаеш причините, поради които си се въздържал да й признаеш това. Же ните обичат тези неща, опитай, не се знае как ще се получи. Нищо не губиш... Само внимавай да не те почувства като натрапник. Просто й кажи истината такава, каквато е...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: acadbb5d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Не всеки, който сти очи правия път, е минал по него. Вземи каквото и да е решение, направи това, което ти диктува сърцето. Ти най-добре знаеш какво да направиш. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker