Да обичаш много по- възрастен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да обичаш много по- възрастен мъж
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1474 пъти
Здравейте! Пиша, просто за да споделя. Обичах зрял мъж, възрастовата разлика беше неподходяща. Човекът нямаше жена до себе си и за това реших, че нещо би могло да се получи, уви, било е едностранно- понякога само младостта не е достатъчно привлекателна сама по себе си. Нямам отблъскващ външен вид, чисто и просто не ми се отвръшаше. Имам желание да ви споделя причините, поради които ме привлече толкова силно- добър, почтен човек. Скромен. Усмихнат и весел, не красавец, но човек с чар. С подход и уважение към хората, независимо жени или мъже са. Не се взема за голямата работа, Земен, интелигентен. Често идваше при мен и си говорехме много за простичките неща от живота. Освен, че обичах този мъж, най - важното, и го уважавах - и той мен също явно, макар и да знаеше за симпатиите ми, не ме употреби физически, дори според мен да е знаел, че има възможност. Сега някой ще каже може да не си го привличала - и така може да е, прави сте. Споделям тук всички неща, които ме стоплят и натъжават като се сещам за него, защото на него очевидно не е уместно. Така и ми олеква поне малко. И хора, не съдете винаги. Не всичко е пари и интереси, понякога чувствата нямат граници и човекът копнее за повече -било то от неподходящия. Важното е да си го признаеш, и да станеш. Пожелавам на всички да сте много щастливи и винаги споделено влюбени!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2c6e7d2491
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокйно, никой не те съди. Този мъж е олицетвоорение на всичко за което жената търси в светсните мъже. Може да чака да пораснеш малко, а може и да останете приятели, след като всичко при теб мине. Не се отчайвай има хора до теб, ето пиша ти :).

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c9a9f8ebd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм мъж и ще ти отговоря. Не се чувствай виновна, за това че нещата не са се развили както ти би пожелала.

Възможно е този мъж да си има редица от лични проблеми, които да го възпрепятстват от по- задълбочени отношения (с теб).

Пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f00796f948
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1, Номер 2 - благодаря ви, всичко най - и на вас!
Номер 2, ако прочетеш пак, именно като мъж , искам да те попитам - какви проблеми, освен очевидното - че просто не те харесват . Човекът се държеше добре , с уважение и инициатива за контакт, щом загатнах за симпатиите си , той , разбира се , се усети за какво става въпрос , но каза , че връзката е неподходяща и той няма какво да предложи в нея - за мен това е ясен и категоричен знак , че чувствата не са взаимни . Поне добрият и уважителен тон се запази , както и доброто отношение. Понякога малко се питам какво не ми достигна и дали ако бях по- друга , щях да имам шанс , но осъзнавам , че любовта не е нещо, което става насила .
Дано сте прави и той остане с най - добри отношения към мен, да остане поне взаимното уважение ... За приятелство - трудно, много трудно , когсто единият обича , другият - не .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 581a06d58c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Възможно е също разликата във възрастта да го плаши, т.е. и той да те харесва, но го е страх не просто да не го отхвърлиш, а да го направиш по обиден и накърняваш достойнството му начин. Тук съм чел теми, в които се изказват няколко 22-23 годишни жени, които постоянно изразяват негативни неща за по-възрастните от тях мъже с повече от 7-8 години. Явно има такива нагласи сред по-младите жени и той просто си знае, че ще бъде оплют, поради което просто си го спестява това. Ако толкова те привлича бъди ти по-активна, кажи си какво изпитваш. В най-лошия случай ще бъдеш съвсем деликатно и щадящо за тебе отхвърлена, а в най-добрия може да се получи стахотна връзка.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d4e486799b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Имах подобен случай. Чувства се адски виновна. Подсъзнателно знаех, че той е обвързан, макар да не ми го казваше директно и въпреки това продължавах да изпитвам същите силни чувства. При мен обаче лошото е, че той ми даваше някакви надежди докато не видя, че наистина хлътвам и се осъзна, че той си има приятелка и не е редно да разиграва нито нея, нито мен.
Недей да таиш надежди. Просто си живей живота. Ако нещо е писано да стане, то ще стане. Може да не е сигурен в себе си. Може да страда по стара любов. Може да обмисля как да действа. Причините са безброй и ние можем само да гадаем. Не пришпорвай нещата и не се чувствай виновна, защото няма за какво. Всеки човек изпитва чувства и това не е нещо, от което да се срамуваш. Със сигурност не си сама в това, през което минаваш. Извлечи поуката от това, което ти се случва и не задълбавай в мислене. Ако не изпитваш желание да говориш с него за това, което чувстваш, значи не си сигурна в себе си и трябва да изчакаш. Когато се почувстваш готова, няма нищо срамно да говориш с него, но трябва да сте много наясно със себе си какво искате. Пък ако не се получи просто така е било писано. Не се отчайвай!

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9f41b08393
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много млади момичета се влюбват в много по-възрастни мъже.Абсолютно нормално е,тези мъже са интересни,преживели са много неща,има чар някакъв в тях.Само че не пишеш на колко е години за да се опитаме да погадаем защо не се е получило между вас.Ако е над 50 си мисля,че се страхува да не се изложи пред теб в сексуално отношение.Има много мъже над 50,които трудно се справят,особено с много по-млада жена.Но това са просто догадки,защото не му знаем годините.Иначе защо няма да иска щом не е обвързан?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bb4020d775
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може да има здравословен проблем и да знае, че ако тръгне на по-близки отношения с теб, няма да издържи здравословно. Примерно има високо кръвно, прекарал е инфаркт или нещо подобно. Щом се държи така значи има причина.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fe600d2b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз обичах жена, доста по-голяма от мен и все още я обичам, но просто няма как да се получат нещата. Това много ме натъжава и ме кара да се чувствам някак си виновен.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0d37f5ba28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Благодаря ти от сърце за пожеланията, чул те господ! И ти също бъди щастлива! Само искам да ти кажа, недей прибързано да тълкуваш нещата от негово лице, защото той нищо не ти е казал в прав текст и е много възможно да грешиш. Той няма как да е сигурен в това, което ти изпитваш към него, защото и ти нищо не си му признала в прав текст, а той от дистанцията на своя опит не иска да се самозалъгва с някакви завишени очаквания и затова е сдържан. Овен това, имайки пред вид възрастовата разлика, очевидно не желае да те прави мишена на обсъждания и упреци от страна на еснафската и ограничена българска среда, защото добре я познава. И също, като доста по-възрастен, сигурно чувства отговорност за съдбата ти и вероятно смята, че имаш право на по-добър избор, що се касае до възрастта. Това отново го характеризира като благороден човек.
Изводът от това, което написах като предположения е, че ти нямаш право да решаваш нещата от негово име, а трябва просто да ги изясниш - затова твой ред е. Колкото и да те плаши това. Можеш, разбира се, да си спестиш директни признания на чувствата си, но определено трябва да му засвидетелстваш интереса си. Той няма да е активният по причините, които по-горе изброих. И не иска да те притиска и да те поставя в неудобно положение. Ти можеш да го поканиш някъде и ей така, неусетно, без много думи повече с погледи и усмивки, да си кажете всичко. Успех! Никога не се предавай пред трудностите. Вярвам, че той няма да те нарани, какъвто и обрат да приемат вашите отношения. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f00796f948
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторка :
Номер 6, 7 , да , преминал е 40.Изглежда добре и е човек, който се движи активно , но е споделял, че има известни здравословни проблеми ( не доразпитах, защото не мисля , че е редно да ровя там, където човек сам не допусне когато прецени .) . Сексът и за мен е важен, предполагам за един мъж - даже повече . Смятате ли , че евентуални сексуални смущения от негова страна обаче биха му попречили да се впусне , ако имаше взаимност?

Номер 8, виновен не си. Тези връзки, за съжаление и двата им варианта са трудни, а когато жената е по-зрялата, скрупулите даже са повече. Но аз съм на мнение , че стига при никакви условия да няма трети човек и двама души са свободни , то ако се обичат, най - редното е да са заедно ако ситуацията позволява . Ако твоята любима е майка, ако има все още не съвсем пораснало дете , може това да я спира . Ако е преживяла развод - също . Приемането от близките , от хората е трудно . Жената търси сигурност - под сигурност в случая нямам предвид материална , а емоционална -ти достстъчно сигурен ли си, че би бил стабилен в отношенията ви? Че да застанеш зад нея и когато е най - трудно . Ако наистина държиш на нея , защо не поговорите ако сте достатъчно близки? Да , голяма е вероятността да не излезне нищо както при мен, но поне ще ти олекне - за това и споделих с хората тук , а може и да имаш късмет ! Желая ти успех !

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f0d4d7b92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Вече отдавна съм пъчен, обръгнал боец с много и стари рани. Все още чакам моята малка женичка, имаше и други да, но не беше тя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker