Да разкажем за връзките си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да разкажем за връзките си
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1962 пъти
Четат ми се всякакви истории.

Ако искате, разкажете за приключилите си вече връзки, за сегашните си. Какво смятате, че сте научили досега и какво ви е било много полезно? Имало ли е връзка, която ви е потресла буквално и ви е променила? Каквото ви е на душата, напишете го, нека да се учим едни от други чрез опит, ако е възможно.

Бъдете здрави и усмихнати!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0cf0aacda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На първо място обичайте себе си после другите.. за да е успешна една връзка винаги мъжът трябва да обича повече
Ж 30

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ccc44d8283
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами хайде, авторе, разкажи.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 09dd9dcf72
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

3.   Номер 1, мъжът да обича повече, а в замяна да получи една използвана п*тка и гаден характер, който да търпи. Би могло мъжът да обича повече, единствено ако жената е девствена и му е вярна. И тъй като жените в днешно време са минати от 10 мъже, в почти всички случаи жената трябва да обича повече. Това обаче е неприсъщо на съвременната жена- на нея мъжът и е длъжен за всичко, само защото тя е имала " привилегията" да се роди жена. С други думи- ще правя секс, с който ми падне( преобладаващо спи с боклуци, които естествено не я обичат), после решава, че иска успешна връзка, тоест семейство, намира си някой балък, който освен да и угажда на прищявките, е длъжен да я обича повече. Тя колко го обича и дали прави нещо за него няма значение явно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8e666085f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В настоящата ми връзка вече съм "у дома". Сега усещам какво е взаимност, грижа, общ стремеж... Няма и намек от мислене като при Номер 1 и Номер 3 - кой колко, ама как, ама защо... Всеки дава каквото може от себе си и го прави с желание и плам! НИЕ сме ЕДНО ЦЯЛО!!! Ето това е ЛЮБОВТА!!!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2794b072f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съвременната жена не умее да обича. Разбира се има изключения, но те са малко. Уникалното при нея е, че тя винаги си търси мъж за фасада.
Жената, която най-много съм обичал и съм се раздавал за нея по всякакъв начин просто се оказа ... Едва след като се разделихме разбрах, че е имала доста бурен живот. Човек не може да избяга от навиците си, егоизма си и собствената си глупост, освен ако няма силна воля и съзнание да промени това.
Аз избрах да прекарам живота си сам. Не ми се рискува повече, а и нямам нерви. Когато са те лъгали години наред много трудно можеш да повярваш в някого.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f0c847b35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   №3 Нима боклуците които не са я обичали не са били мъже? Нима девствеността на всяка една жена не е била дадена на мъж? Нима пениса на мъжа не е бил ползван до сватбата му и жена му няма да получи един използван? Не разбирам защо слагаш всички жени под един знаменател, а мъжете делиш на групи?
Ако мъжете искат девствена би трябвало да се задържат при първата жена на която са взели девствеността и да не обезчестяват жена с която не мислят да остаряват. Ако днес нещата изглеждат така както си описал, то мъжете са виновни, те са онези които без да обичат истински лъжейки получават девствеността на жените. Никоя жена на света не си дава девствеността от курвенски наклонности, за да си е дала девствеността значи е повярвала че е обичана, а мъж я е лъгал че я обича.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fb95b6f6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   N1 е права. Мъжът трява да обича повече и да дава повече. Това е смисъла на връзките.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b2a0b45d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Н 3 е толкова озлобен и кух че, нищо не е разбрал от краткия коментар на н 1. После се чудят такива мъже защо не им се получава с жените.
По същата куха логика ние пък трябва да си мислим "ползван х•й за къв ми е" но пък пропуснатите веднъж като ги "отсрами" жена, се вземат за "мачовци" и почва оглеждане за още.
Мъжът трябва да обича повече защото е по- логичен по принцип и по- малко се води по емоциите си. Трябва му повече време да опознае включително собственото си дете за да се привърже. Оценява повече собствените си вложения (материални и еможионални) отколкото тези на жената до него и т. н. нещица които кух пропуснат като н 3, няма как да знае и/или разбере.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 97d4e022d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   към 1. най-тъпото изказване което съм чел тук. Че нали жената е любовта как така мъжа трябва да обича повече. Момичета вие сте слабия пол, вие сте тези които се отдавате на мъжа. Мъжа е този, който по-добре може да владее емоциите си и чувствата си.
#1, това е най-тъпото изказване от жена, което съм чул, дано и други жени те поправят, че направо се разочаровам от времената.
Още от времето, когато са се женили девствени, нали това е идеята, първоначалното отдаване, ти да усетиш, че си му дала химена си, да се почувсташ уязвимо пред него, така че от него да си създадеш мислите за жена, да ти остане за винаги, привързването ти към този мъж, с който ще прекараш живота си. Влюбването, да ти влезе толкова надълбоко заради тези първи стъпки, което ще те спре от харене на очичките и това да разделяш привързаността си към друг.
Абослютно празни приказки 1.... Що за изказване, от къде ги измисляте толкова унищожаващи мисли да публикувате на публични места. Да отказвате природата от его.
Ако си жена, и не си обичала повече мъжа, ти не си живяла. И най-вероятно си си оставила парчетата по бройките ти преди мъжа ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ece3d3ac1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напълно подкрепям номер 3

До 1

Трябва да си супер себична и изключително нагла, за да твърдиш това!

За да имаш посочените претенции (и тук е важно да отбележим скритите такива, които се подразбират от написаното твърдение – мъжът да осигурява материалните блага, да обезпечава семейството, да е опора за жената във всяка една житейска трудност... ), трябва да си свръх красавица и то девствена! На употребявани п@тки никой не се кланя. Няма толкова тъп себеуважаващ се мъж. Виж льольовци има всякакви, също и всевъзможни п€ткопоклонници.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 44cba589ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Когато давам души се обичат еднакво и по равно, тогава можем да говорим за любов. Когато единият винаги се чувства прецака, или се узмъчва с въпросите дали или, обича ли ме или не ме обича, тогава говорим за несподела любов. Просто някои хора използват други, дори съм сигурна, че повечето от тях си мислят, че обичат, а всъщност не е така. Аз от връзките си винаги съм оставала с горчилка и тъга. Сега съм с човек, който за 4 години не разбрах дали ме обича или не. Всъщност то е ясно, че не ме обича, а просто е свикнал с мен и знае, че като мен друга няма да намери, държи си ме като нещо сигурно на рафта, за всеки случай просто да не е сам. Не иска брак, не иска и деца, мислех че поне детенце иска да си имаме, днес разбрах, че и дете не иска. Трудно е, като си тръгна и какво нима ще срещна правилния, всички са лицемери и егоисти. Малко са хората които обичат с цялото си сърце, хората са лоши, повечето от тях и винаги добрите хора страдат. Това ми е мнението като цяло, не вярвам, че някой ден някой ще ме обича, така както аз съм обичала и обичам. Единствено знам че майка ми е тази, която истински м е обича и искам да бъда майка някой ден, но мъжът когото обичам, дори и това не иска с мен човекът не иска нищо, освен да ми загуби от годините, времето, и чувствата.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 42bd2222a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Западните общества буксуват и търпят демографски катастрофи, понеже жените загубиха всякакво уважение към мъжете, които де-факто движат обществото напред. Престанаха да изпълняват и задълженията си като жени, а именно - да раждат и отглеждат деца...
Емнаципация? Фиминизъм? Това е "добре" само за конкретния женски индивид, и е супер-зле за много повече хора и за обществото като цяло. Обществото, обаче, е напълно абдикирало от задълженията си подобен самоабравил се индивид да го поставя на мястото му...

Какво става в арабския свят? Може да е "изостанал", обаче жените уважават мъжете си! И дори и да не им се иска - задължени са да го направят. И раждат по 10 деца... И не се правят много на еманципатки, феминистки, шефки и световни лидерки.

И нищо чудно, че след 20, след 50 години, точно те (арабите и мюсюлманите) ще са 10 пъти повече от нас. И тогава ще заминем всички ние, със все самозабравилите се феминистки начело, в небитието...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: be72372b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Напълно съм съгласна с номер 1. От моите връзки и връзките на близките ми хора съм стигнала до същото заключение. Ако мъжът обича повече, връзката е много по-успешна. Хора като номер 3 обаче няма как да вникнат в смисъла на думите.
Ж23

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7f094a28c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Разказвам.
Пъвра дългогодишна връзка - изводът който си извадих е че мъж изневерил ли е веднъж, пак ще го направи. Тук не говорим за еднократна изневяра. Мислех си че проблема е в мен, че не давам достатъчно. После осъзнах, че единствената грешка, която допуснах е прекаленото ми търпение към него. Човека свикна с това, че всичко което направи ще му бъде простено. Научих си урока.
Втора връзка, едногодишна - Изводът, който си извадих, никога да не променящ себе си заради някой друг. Ако някой те обича такъв какъвто си, никога няма да се старае да те променя.
Изводът ми от двете ми връзки е винаги на отстояваш себе си и никога да не вървиш против спбствените ти принципи. Ако виждаш, че нещата не са както трябва си тръгни навреме.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c8451a8db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Ей затова масово мъжете са сами, защото разсъждават като номер 3. Няма проблем, за нас остават само свестните, така че всичко е точно. Нека ревнивите женомразци, които търсят непорочната Мадона с външност на манекенка, умения на шеф - готвач в кухнята и интелект на професор да продължават в същия дух. Останалите мъже ще ни оценят подобаващо.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9229a58d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравейте, моята лична история започна преди 14-15 г запознах се с момиче с което ми беше много приятно, давах всичко за нея подкрепях я и така бяхме си добре въпреки многото зависливци около нас. Но под натиск или друга причина ме остави и се хвана с един селски бек разведен с дете, което за мен беше... Все пак имах късмет да се запозная с много добро, умно и благоприлично момиче която вече ми е съпруга и имаме две красиви деца. Извода е че живота си е е. ало майката брато.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f3715d7c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   На младини бях наивен и глупав спрямо жените като малко кутре. То не че сега е по-различно, но поне си въобразявам че съм си извадил някакви поуки, а дано ама надали.
1. Имах приятелка от обща компания /не сме стигали до секс/ която в продължение на месеци идваше у нас през уикендите когато родителите ми бяха на вилата, тоест бяхме сами, никой не ни смущава, пием биричка или кафе, слушаме музика говорим си, мацката седи у нас до никое време и към полунощ ми казва че трябва да се прибира и аз балъка вместо да я натисна на диванчето и виках такси или я изпращах пеша до тях.
2. Друг случай - съученичка / не сме стигали до секс / аз яко я свалям, и накрая я увещавам и тя се съгласява да отидем у нас да правим секс, а мацката на другата сутрин рано заминава с родителите си на море. И отивайки към нас да правим секс минаваме покрай едно кино и виждаме голям плакат че някакъв филм който тя не е гледала а е искала да гледа ще го излъчват за последна прожекция. И тя започва да ми се моли да гледаме филма защото е последна прожекция, аз и казвам ама какво става със секса, защото тя трябваше рано да се прибира поради предстоящото и пътуване и тя ми обеща и се закле че веднага след морето ще си изпълни обещанието. И аз балъка вместо да я дръпна у нас и да правим секс взех че купих билети за филма, а след киното я изпратих до тях. След две седмици като се върна от море категорично отказа да правим секс, защото там се била запознала с някакво момче, обичала го вече, били двойка и не искала да му изневерява.
3. Друг случай - Запознавам се с едно момиче, не сме двойка но се виждаме често и излизаме някъде на заведение или разходка, поне един път седмично. Естествено сметките за пицария, сладкарница и т. н. всеки път ги плащам аз - и това в продължение на 2 две години, поне веднъж седмично. И чак след две години въпросната мацка ми пусна, и като е ставало за въпрос тя ми казваше, ами аз те чаках ти да си поискаш или си мислех че не ти допадам. А постфактум разбрах че през тези две години докато съм се мъкнал от време на време с нея тя е имала интимни приятели.
4. Друг случай - като ученик правя за втори път секс, тоест тя ми е втора с една кака по-голяма от мен. Първия ми път беше с друго момиче на тъмно, вечерта, а втория път с каката е през деня на дневна светлина у нас. Почваме секса в класическа поза тя отдолу аз отгоре, аз я клатя яко, обаче по едно време виждам как си обръща очите / от удоволствие явно е било / ама аз си мисля че и е прилошало и ще припада и ставам от нея и я питам дали иска да и донеса вода, а тя ме гледа учудено и каза че ако още един път стана от нея ще ми откъсне онази работа.
5. Друг случай - имах сериозна приятелка уж, в началото стана на въпрос кой с колко е бил преди това, тя вика ти като мъж пръв кажи, аз до тогава бях с две, викам ако кажа две ще се изложа и затова послъгах малко и добавих още три несъществуващи бройки и и викам 5 са. А тя ми вика и нейните били 5 или 6 и аз се успокоявам, че горе долу има някакъв баланс, тя с 6, аз с 2 горе долу бива. Обаче в последствие в разговори все се изпускаше за някое бивше гадже и връзка и аз започнах да се съмнявам дали са 5 или 6. В крайна сметка след време се разбра и от нея и от общи приятели и познати че тя е била с около 40 човека преди да се познава с мен. След време се разделихме, ама по други причини.

м/34

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 101726339c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Какво да ти кажа. В началото на 20-те съм и от момичета само лошо съм видял. Същото се отнася и за повечето ми приятели, които не са лоши момчета. А като се замисля какви семейни жени ще са новото поколение, просто ми става смешно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker