Момичета/жени, кои намеци ние мъжете не схващаме, когато ни харесвате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момичета/жени, кои намеци ние мъжете не схващаме, когато ни харесвате?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2131 пъти
Случва ми се доста често да чувам израза "тъп ли е, че да не забележе?" И осъзнавам, че да, наистина е тъпо от наша страна.

Имал съм моменти (и не само аз, а и много мъже), в които момичета са имали интерес към мен и съм го осъзнавал твърде късно.

И така, стига толкова дъра-бъра. Вие сте. Нека направим една интересна дискусия:

Какви намеци давате на момчетата и те не го осъзнават?

Момчета, вие какви очевидни намеци сте получавали от момичета, но сте го осъзнали твърде късно?

Кои неща е хубаво момчетата да знаем за жените по принцип, но сме супер невежи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: ada9b05ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И...мъжете в изчакване да се изкаже някоя жена че, да скочат да "изясняват/ възпитават" какво трябва да мислят, казват, правят жените::) хаха тц

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aa3213cb57
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм директна,понеже къде схващам намеци къде не,та затова и не правя,а директно си казвам какво искам

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ff4a508e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   към 1. Ти бъди силна и го кажи, па.. ние ще си правим сметка. Идиоти от двата пола винаги ще има, ние трябва между техния хейт да живеем и да го игнорираме. Иначе нали знаеш, единствения начин да не се провалиш е да не пробваш. Същото се отнася и за мъжете, не ме разбирай едностранно. Аз държа на това и го правя за жените дори без да съм потвърждавал. Просто темата в момента е към жените.

Мъж.

Стана ми интересно точно твоя отговор да чуя.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6bc0d4267e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Всички намеци на жените схващам.
Работата е там,че не съм заинтересован.
Да съм си сам ми е най-спокойно и гот.

Един младеж на 30 г.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4480f59610
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мисля,че мъжете разбирате много добре намеците ни, както и ние вашите. Че някой някога се прави на неразбрал е отделен въпрос.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5cbe71378c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Когато по една случайност винаги разполагаме с време, когато ни се обядят да помогнем, да изслушаме, да посъветваме, да направим услуга. Отдават го вероятно на отзивчивост. Но истината е, че жените се отнасяме доста небрежно към мъжките проблеми и през ум не ни минава да се нагърбваме с тях. Тръгне ли една жена да "спасява" някой мъж, значи той не й е безразличен.
Другият сигнал е, че жената не се съгласява на спонтанна среща. Ей така, след 10 минути в кафето. Причината не е, че се прави на важна, а че не се е погрижила за външността си така, както би искала, и предпочита да отложи срещата за следващия ден, за да се подготви.
И третата сламка. Тя задава въпроси. При това от личен характер. Интересува се какво става в работата ти, ще ходиш ли на почивка, успя ли да приключиш ремонта, сестра ти скоро ли ще ражда, майка ти намери ли лекар за проблемната става - все неща, които ти вероятно някога мимоходом си споменал, но тя ги е запомнила. Това е ясен знак.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cfb1862b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Въпросът е защо трябва отношенията между мъже и жени да се основават на намеци? Защо трябва излишно да си усложняваме живота? Не е ли по-лесно директно да си казваме какво искаме и кого харесваме? Да, по-лесно е, обаче някой ще каже, че такива са "правилата". Не може жената да направи първата крачка, да покаже първа, че харесва някой, за да не я помислят за "лесна". Мъжа е този, който трябва да покаже пръв интереса си, той е "ловец", а жената е "плячка". Той трябва да завоюва, а жената да седи покорно и да си чака. С такива ли "правила", трябва да живеем, или в 21-ви век е по-разумно да ги отхвърлим и да започнем да живеем нормално и всеки да си казва, а не да премълчава, надявайки се другия да се "сети"? Е да, ама другия няма как да се "сети". Или по този начин се връщаме в първобитния строй, където не комуникацията е важна, а са важни знаци, намеци и т. н? Усложняваме живота и после жени обвиняват мъже и обратното, защото не се "сещат".

До номер 6 ще коментирам третата сламка. Всичко, което описвате е абсолютно правилно, за задаването на въпроси от личен характер, че означават харесване от страна на жената. Обаче има и друга гледна точка. Жената може да зададе въпрос относно ремонта дали е приключил даден мъж, но то е
защото иска да препоръча строителна фирма, от която е много доволна. Просто приятелско, човешко отношение, а не, че иска нещо от него.

В примера за майката дали е намерила лекар за проблема си е същото. Може да се тълкува, че иска да препоръча добър специалист, просто иска да помогне.

И двете гледни точки са правилни, и че харесва, и че предлага помощ.

Едно действие може да има различни тълкувания, включително любовен-сексуален интерес, но не и само това. Само, че ако гледаме на действието само през погледа на "Харесва ме, иска да си имаме нещо общо", може да стигнем до абсурдни ситуации. Жената да иска да препоръча добра фирма, добър лекар и т. н. защото са добри, как по друг начин да се изрази, че някой да не си помисли, че иска да спи с него и дава намеци? Просто няма как.

Хем се говори за социализация, човешко, приятелско отношение, но незнайно защо всичко се тълкува през призмата на любовта и секса между мъже и жени.

Не всичко се върти около секса. И като каже жена "Ела с мен", се тълкува като намек, че е дала "зелена светлина", ама друг път. Зелената светлина е само в главата на тълкуващия, ако гледа едностранно на нещата.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 96506a882f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторе, сега ще ти кажа, какви са женските намеци.

Любимото им занимание е да седят като сови, да бръщолевят като кокошки, да псуват като каруцарки, да усукват като змии, да се изразяват едносричково като папагали, да са душевно инертни, самозвани, лицемерни, на моменти гадни до отвратителност, с "лек" уклон към тъпоумие, което се равнява на тяхното "ентелегентно" остроумие, предоставящи дърварски секс с липващи свирки, цоцащи свежа кръвчица на още неопитни младоци, подхилкващи се кобри с една единствена цел - МАТЕРИАЛНО ОБЕЗПЕЧЕНИЕ!

Авторе, тъй като предполагам, че спадаш към категорията на по-младите и неопитни мъже, ще ти го кажа така:
Каквото сам изградиш, това ще имаш. Включително цялата връзка с дадена жена, целият интересен разговор, флирта, огромната част от материалните блага, финикийските знаци..., ти ще трябва да й направиш деца, ти ще ги издържаш, ти ще купуваш коли и ще ги обслужваш, ти ще покриваш разходите за екскурзии, здраве, обучението на децата и тн., и когато въобще имаш сили и време за секс, не си и помисляй да бъдеш егоист, защото много бързо ще се превърнеш в "завиден" рогоносец.

Спри да се питаш какви сигнали ти дават. Натискаш до дупка и ако пусне, пусне, ако не, да се е*бе, а ти на следващата...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 02a328c447
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всъщност в повечето случаи, поне при мен, мъжете са разбирали, ако имам интерес. Може би такива мъже съм харесвала - интуитивни. Не мога да ти кажа как, какво и кога - то е твърде индивидуално и моментно. По-скоро при мен е имало обратния проблем - учтив човек съм и много мъже са интерпретирали това погрешно като свалка и натискане от моя страна. За мен е удивително и се радвам, че не всички мъже са такива, но у нас има не малко мъже, които си мислят, че само заради поздрав с усмивка, вече имат правото да досаждат, понеже според тях им се натискаш. А има места по света (дори и у нас), където всички се поздравяват, дори непознати. Жалко, че това няма почва при всички хора у нас! Така че съветът ми е да не се притесняваш дали не си разбрал даден сигнал на симпатия - ако и ти харесваш дадена жена, действай (но не досадно), ти си мъжът! А ако не я харесваш, е все едно дали тя проявява интерес, за който не си разбрал. Освен ако целта ти не е само секс, но мисля, че е некоректно да подмамваш така. И двамата трябва да са наясно, не да се лъжат. По-скоро се притеснявай да не разчетеш като "сигнал" обикновената вежливост, добро възпитание и социален такт. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker