Намразиха ме, след като се разделихме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Намразиха ме, след като се разделихме
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2717 пъти
Здравейте!
Имали ли сте моменти, в които ви става зле като си спомните миналото си? При мен е така понякога. Опитвам се да гоня лошите мисли, но понякога те се натрапват и това ми напомня за стари чувства на нещастие и тъга. Как се освобождавате от тях, как успявате да повярвате, че не сте били виновни вие?

Чувствам се много виновна, въпреки, че не съм.
Преди време имаше едно момче. То бе първото момче, в което се влюбих. Сънувах го, мислих за него, лягах с мисълта за него… Оказа се, че и то ме харесва. Започна се много обещаващо. Появиха се много силни чувства. Като всяка връзка. До третия - четвъртия месец. От тук по – накратко..

Започнах да правя мили жестове… това бяха моментите, в които той трябваше да отвърне и обичта да разцъфти. Но… сякаш той беше увреден. В началото беше мил, като за всяко начало – когато не се иска много, но по – късно - нито ми звънеше, нито ме изпращаше вечер, нито се жертваше.

От време на време изпадах в нервни кризи, понеже се опитвах да провокирам чувствата му, но той само се гавреше с мен, аз плачех, а той се смееше и ми затваряше телефона. Беше осъзнал, че само го плаша. Толкова се бях влюбила, че бях ослепяла. Бях като една патка, сляпа патка, която сама се бута между шамарите. Станаха доста сериозни проблеми… нашите ми забраниха да се виждам с него, но аз се преборих с тях. Но май не е трябвало…
Тогава писах много истории тук…
Вие ми помогнахте.
Аз не съм забравила.

Дадохте ми сили да се огледам и да разбера истината.
Тогава ви бях споделила отделните случки и неща. Пишех много истории в този сайт… И всеки път вие ми отговаряхте така, както предполагах, само ми трябваха сили да го разбера и аз.

Намерих сили да го оставя… Не го потърсих месец… Той не спря да ме търси, да ми пише, да реве по телефона… Докато бяхме заедно не ми беше писал нито един смс, но като видя зора се скъса да ми пише.. изобщо сети се направи всичко, което някога не е …

Само че аз не искам да му дам още шансове… бях му давала много, но просто без той да разбере. Бях решена, че искам раздяла.

След това загубих всички общи приятели, които имахме. Подминават ме. Някои ме намразиха много силно, понеже ги излъгал, че съм му изневерявала… Вървял наляво и надясно да ме изкарва лека… а не беше така… просто не можеше да понесе истината, че го напускам заради него… !!!

Ето с това не мога да се преборя… че толкова хора сега ме мразят, защото той е лъгал какво ли не… аз само дочух някои неща, но каквото и да е говорил аз само се освободих от този кошмар…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1cffbfa162
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съжалявай, такива приятели не ти трябват, щом са ти били приятели са те и познавали, разбра ли са що за човек си и на какво си способна и ако наистина са ти били приятели нямаше да повярват на клеветите спрямо теб. Но за съжаление приятелство няма в днешно време. Живей и гледай напред чакат те хубави дни

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: fcabc68b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виждаш ли, колелото се върти.... като си го зарязали е започнал да те търси. И въпреки това той не заслужава втори шанс..
И между другото изобщо не трябва да ти пука от хорското мнение, то така или иначе хората винаги говорят-с повод и без повод....
Намерила си сили и си прекратила тази връзка, не прави грешката да започваш отново...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4ccb2993dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поздравления, че си намерила сили да го оставиш. Обикновено всяко начало е страхотно, докато не те спечелят. От там нататък започват да се успокояват, че си им в ръцете и край на милите жестове. Напълно съм съгласна с думите на номер 1. Не съжалявай за такива хора, те не са твои приятели. Явно не те познават, а и не искат да знаят що за човек си, щом не се интересуват и от твоята гледна точка. Вярват на него, а все пак монетата има и друга страна. Намери хора, с които да си прекарваш времето добре и които наистина държат на теб и се интересuват от теб, доколкото това е възможно. Не съжалявай за нищо, всичко на този свят се случва поради някакви причини, които по- късно осъзнаваме! :)

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8a074a5612
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Лисицата като не стигала гроздето казала, че е кисело.
Някой хора така живеят само като клеветят. Все другите черни, те най -хубавите. Лошото е, че те се имат за безгрешни и ти идва да ги отръшкаш, че да те запомнят!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1377f918d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ох! Как те разбирам... ;( Бившият ми, който още не мога да преживея, докато получи нежност, беше мъжът-мечта... Получеше ли нежността, от която се нуждаеше, покажех ли се зависима от него, риташе и блъскаше, даже не искаше да ме прегърне в отговор на моята прегръдка, а аз си изплаквах очите по него... Какво ли не съм правила... И не мога да ги разбера тези мъже просто... Толкова жестокост и безразличие как може да крие едно човешко сърце?
С него загубих и общите ни приятели, защото ми е трудно да съм в неговата компания вече... Нещо хем трепти е мене, хем плаче....

Само дето не е разправял подобни простотии...
Но е добре, че си скъсала с него, аз живях с моя над година и накрая връзката ни приличаше повече на раково образувание, отколкото на нещо здраво!
Не тъжи за хорското мнение... Понякога хората са само пешки за игра... В твоята история ти си царят, а ако той "умре"- играта свършва... ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker