Как можеш да разбереш предварително дали партньората е полигамен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как можеш да разбереш предварително дали партньората е полигамен?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1294 пъти
Здравейте,
Мъж на 30 г., симпатичен, добре сложен физически, не съм с наднормено тегло и съм сексуално активен. Доверчив съм и напълно моногамен. Когато обичам един човек изцяло съм отдаден на него. Нулев шанс да изневеря или да залитна. Голи манекенки да ми се предлагат няма да ги погледна. Животът обаче ми поднася извенади.
Преди три години скъсах с момиче, което много обичах и всичко правех за нея. Живеехме заедно имахме планове. Накрая я хванах и то съвсем случайно. Оказа се, че го е правила с различни мъже. Скъсахме. Питах я защо го прави какво и липсва? Когато разбра, че няма шанс да се съберем, тя откровено ми призна: " Правя просто секс за забавление и това няма нищо общо с чувствата ми към теб. Тези мъже, с които съм била нищо не означават за мен". Явно изневярота и е начин на живот. Разделихме се цивилизовано. Всеки по пътя си.
Една година след това започнах връзка с друго момиче. Обичам я и се разбираме. Живеем заедно вече 2 години. Мисля, че и тя ме обича. Не съм крил нищо от нея за миналото си. Питах я още в началото дали може да живее само е един сексуален партньор, ама честно. Тя ми казва разбира се, аз не съм такава. После леко се замисли и ми вика откъде да знам какво ще стане с мен след 5, 10 или 15 години. Нищо не казах. Нека нещата се развиват от самосебе си. Досега не ми е дала повод да се съмнявам в нея.
Прави ми впечатление и друго. Изневеряващите не ползват никакви предпазни средства. Те не мислят за собственото си здраве и здравето на съпрузите си. Мъжете казват през стъкло не целувам. Жените - любовници много бързо се съгласяват. Мъжете се надпреварват да се хвалят как любовниците им предлагат пълна програма - гълтане, празнене и въоще всякакъв вид секс. Представете си тези жени правят секс и с мъжете си, обратно и мъжете любовници, правят секс с жените си в къщи. Тук мернах една тема на една жена, на която любовникът и се оказал хив-носител. Тя се беше побъркала и сама се питаше защо и е любовник, след като със съпруга си води активен сексуален живот.
Мисълта ми е, че живота с такива скрити лимонки никак не е приятен. Познават ли се такива хора предварително или просто се прикриват умело?
Благодаря Ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 34b3b2b9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жена съм и не мога да повярвам, че има и други хора като мен. И то мъже. Четох няколко теми, които ме вдъхнаха надежда, че все още са останали свестни от силния пол. Ще ти кажа, че и аз не изневерявам и съм сигурна, че не бих залитнала. Разбира се, човекър, който много обичах, ми изневери. Остана ми горчилка и все още нямам връзка. Честно казано съм дълбоко разочарована и не знам дали искам да имам. Особено разбирайки някои подробности, които ти описващ.... Няма предпазни мерки, пълна програма... Просто не ми се обяснява. Не искам да изживея никога повече това. Споделям мнението ти и се чуда аджеба защо по дяволите тези хора се хващат във връзка?!?! Явно са садисти и им е кеф да нараняват. Ще ти кажа само едно. Не слагай всички под общ знаменател. Знам, че може би ти е трудно. Аз самата не мога да се отърся още и да дам шанс отново на някой, но като жена, която не е изневерявала, ти казвам, че има и такива хора. Явно сме малко и не се нацелваме.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2e9c2fd56b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сегашната ти приятелка ти е дала много адекватен отговор, поне по мое мнение. Всеки променя мисленето си с годините и никой не е в състояние да знае как ще се чувства след 15-години във връзката си. Определено не е мечтаният отговор, но е най-честният възможен.
Мисля, че е най-добре тези неща са се обсъдят в самото начало директно. С течение на времето различни теми ще ти покажат как размишлява жената, ще я опознаеш и ще знаеш със сигурност възгледите ѝ. Ако тя е полигамна, това все ще си проличи и стига да си честен пред себе си, няма да си затвориш очите за знаците.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 150adda6b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Влизаш на My Partner/Properties и проверяваш дали отметката на More than one partner е цъкната. Или виж дали е инсталирано приложението Вярност 9.0 - най-новата версия!

Сега сериозно: как точно очакваш да разбереш това предварително? Това да не ти е компютър или да имат някакви надписи по тях под формата на етикети?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 462962de9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога да кажа, че успявам да позная всеки. Има някои очевидни, други се скатават. Единственото, което се научих да правя, след години горчив опит, е да не вярвам на никого и за нищо. Той може да ми обяснява колко е влюбен, моногамен, благороден и т.н., аз му викам "аха, да, добре", но в главата си знам, че това е 99% ала-бала и никога не можеш да знаеш какво ще му хрумне утре, кога обичта ще си отиде, дали няма да го досърби ей така. Няма начин да предвидиш бъдещето. За нищо на света не бих се клела дори в неща, за които съм силно убедена, че не бих направила. Винаги има изключения, винаги може да се случи нещо инцидентно - да, дори да хлътнеш по друг човек. Тия работи не се поддават на рационално мислене. Всички лъжем, хората сме непостоянни, егоистични и, като цяло, бая противни създания. Затова винаги си имам едно на ум и живея сравнително спокойно поне що се отнася до въпроса с изневярата. Не изпадам в параноя, страх, не дебна... просто знам, както знам, че 2 и 2 е 4, че това е много вероятно да се случи, приемам го и толкова. Ако имам късмет да не ми изневери - супер, радвам се. Ако стане - подготвена съм, нещо очаквано е. Няма да е приятно, но поне не съм живяла с някакви надежди. Не разсъждавам отвъд това. Около мен няма човек, който да не изневерява, пълна скръб е. Ако не изневеряват, то искат да се докопат до нещо по-така, някоя по-красива или някой по-мъжествен, ама не им връзват, затова си остават с въздишките и мечтите, задоволявай се с половинка-утешителна награда. Още по-зле. Та така... предварително си връзвам гащите, очакванията ми са на под нулата и си свиркам. Много трудно е да го приемеш, цената е разбито сърце не един или два пъти, но това е единственият начин, поне за мен, да имам спокойствие във връзката по отношение на кръшкането.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3b9ad96b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не можеш да разпознаеш такива хора, в началото.Не се притеснявай за сегашната ти приятелка, отговорила е така ,защото никой никога не знае точно какво ще му дойде до главата. Щом досега всичко е наред, и комуникирате,разбирате се и си помагате, има шанс, нежеланите да ги държите далеч от връзката си.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 924de9014c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имах като първата ти приятелка, човекът беше умен, интелигентен и изобщо не му личеше, че начинат му на живот е кръгла нула, много пъти съм го питала и е лъгал всеки път и на края сам си призна...няма как да се разбере предварително, едно е сигурно какъвто си на 20 такъв си и на 50. Колко лесен може да е животът ако всеки знае какво иска и не си играят с чувствата на хората
Ж30

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 255692b31a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Убедена съм че, ги разпознаваме бързо, просто много хора са свикнали от съвсем малки да се самозалъгват. Дори това е част от възпитанието. Детските приказки тип пепеляшка напеимер. Дядо Коледа т.н. подадена фантазия докато ти се оформи търсен ефект чрез надежда и очакване и после рязко ти отнемат оформената вече идея и ти трябва да продължиш все едно нищо особено не се е случило. Нещо подобно се случва с много хора.
Само дето не искат сами да си отнемат фантазията въпреки очевидната истина.
А настоящата ти приятелка е била откровена и е реалистка. Ти знаеш ли какво може да ти се случи след 5- 10- 15г? Това което можеш да направиш за да си спокоен е да се разберете че, ако някой от двамата реши да "пробва" с друг, се влюби в друг т.н. да бъде откровен с партньора си и се разделите цивилизовано. Никой няма право да отнема свободата на другия да реши дали иска или не да бъде с човек който е полигамен или просто "имал/А временна тръпка".

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7897e01ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не знам, но аз някак ги усещам още на пръв поглед. И до сега на 90% съм се оказвал прав. Личи им някак по поведението, езика на тялото, не знам, не мога точно да обясня, но определено ме свива под лъжичката, като се натъкна на такъв човек.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d25fe23e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Aз разбирам някак си да са много години заедно, но такива връзки на година две, да се изневерява и е странно. Ако не си женен, по-добре да оставят човека и да го правят с който искат.
Иначе семейния живот е труден, хората си писват и сексуално. Аз също не си падам по тези неща, но ако мъжа ми много дълго не ми обръща внимание, а някой готин мъж ме иска, може и да не му мисля много. За сега нямам такива предложения, но идеята не ми харесва, но така ми е омръзнало да съм с мъж, дето не ме забелязва...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 88062ff4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хубава тема!

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: da2de7b859
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Факт, че няма как да знаеш какво ще се случи сле години, но аз не смятам че съм способна да изневеря на някой, понеже аз няма да мога да живея със себе си и на мен ще ми е кофти от това е съм предала неие доверие, ама айде м*йната му на другия човек (понеже според мен тръгнеш ли да изневеряваш значи ти е все тая за партньора ти, поне от моя гледна точка) ама аз със съвестта си няма да мога да живея.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: eaa4507cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Почти всеки е такъв. Всъщност нормалното е да си полигамен, а ние моногамниците ще си патим цял живот. Лоялност, морални ценности и така нататък не съществуват от много време. Такъв е живота и трябва да го приемеш, колкото по-бързо приемеш този факт, толкова по-спокойно ще живееш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a1c7c06388
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   4 колко хубав коментар, мен ме досърбя само от коментара и, пък за друго да не говорим!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b379ab60f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Тая предишната ти приятелка е била голяма курва- хем с теб, хем с други. Ти си я разкарал, радвай се, не би искал да си на мястото на балъка, който ще се ожени за нея, след като е навъртяла сериозен километраж преди него, а и когато е с него ще продължава да навърта. Квото и да ми разправят жените, че нямало значение бройката, е ясно, че има. Всеки би предпочел да кара ако не чисто нова кола( девствена), поне да е на малко километри( по- малко тъпкачи). И ако изминатите километри дават отражение върху техническото състояние на колата, то при жената най- вече страда психиката. Тоест възприема мъжете все повече като сексуални обекти( любовниците) или като източник на материални облаги(балъка, който ще я храни и пои и ще се самозалъгва, че има жена, която го обича). Те мъжете, с които ти е изневерявала хубаво не значат нищо за нея, ама ако ти значеше нещо за нея, нямаше да ти изневерява. И все пак ако попаднеш на някоя свястна, би трябвало да то усетиш, но да знаеш, че са рядкост. В повечето случаи ебеш и бягаш за съжаление. Иначе при българките е най- зле- хем изневеряват, хем с нищо не показват, че поне малко държат на теб. Но пък за тва съм писал в други теми.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ddd57e4d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Всяка ще ти изневери евнтуално... Това ти е казала и поредната.
А дали са открито развратни си личи по поведението, особено в компания. Също и как си я "свалил"...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 43c0d756ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Моногамността е една идеалистична илюзия, характерна за спечените и с лоши гени хора. На подсъзнателно ниво лошогенните си траят и не хвърлят мног-много семето си, за да не влошават генофонда. И обратно-красивите, интелигентните се опрашват доста по-интензивно и качествено и така репликацията се подобрява и математически погледнато и генетически. Нека не се изкарваме светци и не обобщаваме, тя природата си знае работата. Нито е била моногамна преди хиляди години, нито ще бъде такава и след милион. Хайде моралистите да си слагат вечер а и през деня една по-голяма маска на лицето за да не личи визуалната им ощетеност и нека не ръсят тук мъдрости характерни само и единствено за самите тях.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aff6924a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Много са ми смешни такива коментари като на н. 20. Ами дайте тогава всички да се чифтосваме по график и ще бъдем щастливи. Така ли? Защо тогава създаваме семейства, раждаме деца, влюбваме се? Ами то излиза, че няма смисъл.
Кое ти кара да бъдем верни - любовта ни към един човек!
Кое ни кара да бъдем отговорни - ясното съзнание, че имаме задължения към любими хора!
Кое ни кара да не се държим като разгонени шимпанзета- осъзната потребност, че трябва да градим щастието си с един човек, ако това не е възможно да се оттеглим и преоткрием себе си по друг начин и да намерим друг път.
Навъртяната бройка от сексуални партньори не решава проблема тя само показва, че въпросният човек има проблем и то много голям проблем.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 255692b31a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Н 20 толкова ти е зле генетиката че, ужас ме хваща от размножаващите се като теб... увредени, безполезни паразити, но се множите като хлебарки..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker