Казах му да не ме търси повече... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Казах му да не ме търси повече...
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2226 пъти
Здравейте, жена на 23г съм, бившият ми също. Пиша тук, защото постъпих доста глупаво за пореден път. Преди 2 дена се разделих с приятеля си, защото му казах да не ме търси повече и той взе, че за първи път ме послуша. Емоционален човек съм и съм реагирала и преди така 1-2 пъти затова той ми каза, че вече му е писнало.
Предните пъти се сдобрявахме на следващия ден след като той ме потърси.

Нашата връзка е от половин година. Реагирах така, защото не бяхме излизали две седмици, защото той беше зает да играе игри. Каза, че имал такива периоди, които отминавали. Твърди, че ме обича и няма да започне да си търси нова приятелка сега, защото не искал. Имаме общи виждания за бъдещето, примерно да се преместим в друг град. Не съм сигурна, че някой друг мъж на тези години би помислил в тази насока и би се преместил с мен. Мъжете на тези години трудно биха се съобразили с желанията на жената, по-скоро биха наложили своите виждания. Затова не вярвам, че бих си намерила нещо по-добро. Държи се добре с мен, грижи се за мен, обича ме и затова ме е яд, че казах тези неща. Аз също имам чувства към него просто много навътре приемам нещата и се наранявам.

Той иска да си останем приятели. Как е най-добре да постъпя, за да си го върна? Да останем приятели докато не размисли или да спра да го търся? Притеснявам се с времето чувствата му да не изстинат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 716afee037
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако мъж те иска в живота си, няма сила, която да го спре. Ти си казала да не те търси и човекът ти е уважил желанието, защото уважава теб самата. Писнало му е да бъде все тоя, дето ще се сдобрява и ще върви подире ти. Иска се сила да се оттеглиш като ти кажат Не. Евала!
Реши се какво искаш последно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 64865f24e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Търси нещо около 30 г, аз на 23 съвсем друго ме вълнуваше, живях на мах за момента, а момчетата драги гърли знайте, че повечето от тях мислят за сериозни връзки, семейство, деца не преди 28-30 г дори след това, другото е просто илюзия

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9c94daaa71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   ти си много зле за мен, ако това е перфектното момче за теб? Ми ти явно не си видяла за какво става на въпрос има много бих казала успяли момчета на по 23г а този с тези игри и с милите думи къде ти затваря очите изобщо не е успял или перфектния мъж. Стегни се мила защото живота теб чака как ще си го изиграеш, защото този ми се вижда мързелив щом намира време за игри и след време ще напълни с кредити. Бягай докато си жива от такива

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6812198a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да си го върнеш, защото си глупава и не мислиш и се поддаваш на глупави емоции. Не ти е трябвало изобщо да го махаш. Сега ще си търпиш. Знам няколко такива тъпи момичета около твоята възраст, които имаха сериозни момчета до себе си, с идея за семейство и деца, а те простите кози ги махнаха. Сега си блъскат главите що за прости са били.

Ценете хората до себе си, до де е време.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 42694fa58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Сякаш го е писало 13 годишно хлапе. Извинявай, ама много незряло и инфантилно ми звучиш. И като идете в друг град, какво, ще станете други хора ли? И там ще е същото...даже по-зле.
На мястото на приятеля ти и аз няма да те потърся повече. И приятелството ти не ми трябва. Искал две седмици време БЕЗ теб, ами ок, щом мислиш, че те обича, грижи се за теб (каквото и да значи това), занимавай се с нещо и ти тези седмици. Или си като някоя лепка и трябва нон стоп да е с теб?
И какво ще го връщаш, ти самата пишеш, че е вече бивш. Като кажеш веднъж КРАЙ, значи край и до там. Всеки уважаващ себе си човек би се отдръпнал.
Да ти е за урок, следващия път мисли и после слагай точка.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a7e974fbaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това им е грешката на жените-мислят си , че няма да намерят някой по-добър и затова стоят в токсична връзка с години. И когато вече са сигурни, че искат да я напуснат, не могат, защото ефекта на сварената жаба им пречи. Представи си една жива жаба в тенджера. Пускаш и малко по малко котлона, после изключваш. И така непрекъснато-пускаш , водата се топли бавно, но се стопля и жабата накрая иска да излезе, когато стане много горещо, но не може, защото е полу-сварена. Този синдром е описан подробно в интернет, може да го гооглн-еш. Та и тези жени така-или дори и мъже- партньора им ги обижда, не им обръща внимание, малтретира ги психически и физически, дори и само един от тези признаци да е налице, това е токсична връзка. После следват периоди на сдобряване, след това се случва нещо още по-фрапиращо и така накрая искаш да си тръгнеш, но не можеш, защото вече си свикнала с този начин на връзка, живот и т.н. Дори и аз си признавам, че съм така. В такава връзка съм вече над 15г. и не мога да си тръгна. Но ние имаме и дете, имоти и т.н., прекалено сме обвързани, а и никога не успях да се отърва. Ти имаш златната възможност да си отървеш, след като бившият ти е съгласен. Възползвай се и не се обвинявай, че си чувствителна и емоционална. Емоциите ти и чувствата ти са важно нещо и ако ги изпитваш значи има защо. Вярвай на интуицията си и на 6-тото си чувство. И не се заблуждавай, че няма да намериш по-добър. Ще намериш точния за теб човек. Това, което не върви, няма да върви и занапред, затова не съжалявай. Би ми се искало и родителите ми да ми бяха казали това, вместо да защитават него и да изкарват мен взискателна и да ме убеждават, че всички мъже са такива.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d2d968b4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Постъпила си глупаво защото си глупава. От 6 месеца сте заедно и казваш, че за пореден път си постъпила глупаво. И друг път си реагирала така (1-2 пъти) защото си емоционална. Ами от 1-2 пъти няма да му писне от твоите реакции, явно са били доста повече затова ти казва, че вече му е писнало. Сигурно си някоя невротичка и той вече не може да те понася и затова приема решението ти да не те търси повече с удовлетворение. Такива като теб рядко ще се намери мъж да ви играе по свирката. Ако аз бях на негово място щях да приема предложението ти от сърце, с най-голямо удоволствие и щях да ти кажа въобще да не правиш опит отново за събиране. Ти може да си емоционална, но аз имам желязна логика и разбирам много добре женския характер. Такива като теб нямат място в живота на истинския мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 909ff5c32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Дай му ануса си и ще притичка като козленце!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 19816b9fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Млад е 23, игрите ще са с него поне още няколко години, но ако решите нещо по-сериозно, може да са проблем. Едно време в моя приятел щяхме да се разделим точно заради игрите, е оцеляхме, не беше лесно. Игрите намаляха с времето, но докато стане минахме и през доста други неща

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c095c17b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Върни си го?

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b84f5b1084
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Женската природа не е да се бори за мъжа. Женският архетип се характеризира с приемане, съхраняване, не със завоюване. Никъде в природата женската не се бори за мъжки. Тя чака и приема този, който се е доказал добър за нея. Яйцеклетката също за никъде не бърза и за нищо не се бори, тя също приема. Една жена е ценна а присъствието си, то е най-голямото й оръжие. Според мен най-добре ще бъдеш оценена в отсъствието си. Ако искаш този мъж за мъж, а не за любовник или приятел, просто недей да му даваш присъствието си. Така ти влизам в ролята да завоюваш мъжа, да му се доказваш и подобни. А това не е естествено и отношенията се преобръщат, а мъжът влиза в женска енергия и става чакаш, неинизиативен, иска само да приема, т.е. да получава и понеже, това не е в хармония с природата му става вечно недоволен и фрустриран.
Скоро имаше тук в сайта история за момиче, което е простило изневяра, старае се максимално да постигне добри отношения с приятеля си, грижи се за него, а той става все по-груб, взискателен и пасивно агресивен към нея. Човек би си помислил, че е по-нормално изневерилият партньор да завоюва обратно хармонията във връзката, но... Това не се случва. Не се случва, защото тази роля е вече заета от момичето, което според мен поради лични страхове и неувереност не е оставила време на мъжа да влезе в ролята си, да се върне сам, а тя да го приеме (щом така е решила), а се е уплашила, че няма присъствието/отсъствието й няма да се оцени и е побързала тя да предложи прошката си, тя да предложи връзката да се излекува. А предлагайки това тя поема отговорността, че това е възможно и сега го доказва с ласки и грижи, вместо тя да приема такива.
Аз не те оневинявам напълно за пререагирането, хубаво ще е да поработиш върху него, но искането ти не е ненормално според мен. Искането ти е основателно, реакцията ти не съвсем. И след като вече е ясно, че не си мислила това, което си казала, а си пререагирала, нали доколкото разбрах е имало разговор. Значи няма какво повече да направиш, щом това е станало ясно, а той иска да останете приятели, значи не е готов да се съгласи с искането ти за повече време заедно. Възможно е да се чувства обсебен основателно, или пък не. Ти трябва да бъдеш честна със себе си тук. Но и при двата случая липсата на борба от твоя страна, липсата на присъствието ти за известно време ще бъдат пространството, в което той ще може да премисли може ли да ти предложи, това което искаш. А за теб пространство в което да размислиш искаш ли да приемеш, това което ти се предлага. А не в първия миг да се задоволяваш с нещо, което реално не те устройва и ще избие в бъдещето. Например не те устройва приятелство, но се съгласяваш и след няколко дни излиза, че всъщност искаш друго и човекът отсреща се чувства притиснат и още по-отблъснат.
Би било хубаво да сме толкова уверени, че сме ценни като хора, че да не се страхуваме от охладняване, обезценяване и подобни, а да можем да си позволим нормални изисквания към партньора, и когато евентуално не ги получаваме с тази увереност, че сме ценни да ги потърсим на друго място, където те ще ни бъдат предложени, от някой с нужди по-близо до нашите, от някой по-близък до нашата чувствителност. Разбира се, че няма съвършени хора и отношения и винаги се налага да правим компромиси, но те не трябва да се превръщат в жертви и борба за любов. Според мен ти можеш да направиш компромис понякога приятелят ти да се отдава на хоби, но би било жертва да се съгласиш да му бъдеш приятел.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b592d39d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Изключителен коментар на Н11. Това е женската роля и енергия. Много е важно след като се съберете пак да му създаваш драматични усещания. Един мъж трябва да е пречупен за да е верен и добър съпруг

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d683c9f38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не можеш да контролираш емоциите си. Но в една връзка трябва да уважаваш партньора си. А ти го гониш като досадно куче. Той си има достойнство и ако го е преглътнал един-два пъти не значи, че ще го прави цял живот. Не си щадила достойнството му, обидила си го и той си е тръгнал. Няма да се върне, а ти си получила ценен урок в живота.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3bf2d27fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   1 правило! Не казваш това, което НЕ искаш. 2 правило! Не подценяваш интуицията си! На 23 години и да не се вижда 2 седмици с приятелката си, защото играел игрички на компютъра? Ти това ли искаш в живота си? Ако да - потърси го, но знай, че има много добри мъже, с които да имате общи планове и ако те те искат в живота си, ти ще го знаеш и осезаемо ще го усещаш! Друг е въпросът дали ще е взаимно.
Ж32

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker