Изпревари ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изпревари ме
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1221 пъти
Здравейте! Момче на 19 години съм и пиша тук, защото няма на кой да споделя. Ето какво се случи:
Бях си харесал от горе-долу два месеца едно момиче, което е на 17 години. Започнахме да си пишем, като винаги аз бях инициатора. Излезохме няколко пъти на кафе, като мисля, че мина добре.
Преди две седмици бяхме навън с приятел от детството, който ми е като брат, когато я срещнахме съвсем случайно. Поздравих я и започнахме да си говорим с нея, след което ги запознах. Като си замина, ''брат ми'' ми каза, че мацката е добра и ме пита какъв й е фейсбука и инстаграма. Аз му ги дадох, но му заявих, че аз си я заграждам и да не се опитва с нея. Той ми обеща, че няма да предприема нищо. Да обаче преди три дни отново бяхме навън, когато ТЯ му се обади. Той си я ухажваше, тя си му се радваше. Аз седях и си мълчах. Когато приключиха разговора, го попитах дали беше забравил обещанието си, пък той ми отговори на въпроса с въпрос дали съм за една путка. Казах му, че не съм и да си я взима. Докато бяхме двамата, той не спря да й пише. Като се прибрах изтрих всички чатове с нея, махнах я от социалните си мрежи и й изтрих телефона. Не мисля да се карам за едно момиче с него, защото сме приятели от доста време. Нито пък с нея, спрях да й пиша и да я занимавам. Като си иска него, да си върви при него.
Викат му красавеца. Колкото мен е. Има си опит с момичетата от малък. Иначе е висок 175см., което си е нормалния ръст, не е висок, нито с някакво тяло. Има си харизма и момичетата, често си падат по него. Аз от своя страна не съм Ален Делон в лицето. Висок съм 198 см. Преди тренирах футбол, но спрях и преди година започнах кикбокс, като по този начин си подържам форма. Зле съм с момичетата. Не съм срамежлив, заговарям ги, но просто не ми върви.
Бих бил благодарен, ако някой прочете това да ми даде съвет, дали постъпвам правилно и какво да правя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: c7e8f7a51f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като цяло постъпката на приятеля ти не е ок. Все пак ти си му обяснил, че се интересуваш от момичето.
Ако тя го беше потърсила - мисля че не би трябвало да му се "сърдиш", защото е нейно решение. Но щом той я е потърсил, според мен не е мъжка постъпка.

жена32

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1dde978053
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си балък така и жена си, ще предлагаш на приятели.
В днешно време няма приятели да знаеш, моя съвет е да му счупиш кокалите на тоя.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e8957c429b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Той не ти е приятел. Дълбоко се заблуждаваш за него. Това, че се познавате от деца нищо не значи. Хората растат и се променят. Той се е променил. Не ти е приятел и те е предал.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9091cd0227
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изтрий приятеля, не момичето. А в живота трябва да се научиш да действаш, да си искаш, и да си взимаш, ако ти се дава, защото никой няма да те чака. И докато се кумиш, какво искаш, дригите действат. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3bae680c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А дали той не е за една путка да развали приятелството ви ? Я си опичай акъла че тоя не ти е никакъв приятел, а чист използвач.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 738bcdb100
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "Зарежи" "брат си"! Въпросът не е в момичето, което най-вероятно не е имало особен интерес към теб - въпросът е принципен! Разбира се, че, ако харесвате едно и също момиче и тя избере него, това не е повод за драма помежду ви! Въпросът е в подмолните му действия! Надявам се да ме разбереш правилно.
Ж32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 919e5c1b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласен с номер 5. Трябвало е да удариш същата контра: като не е за една путка, да не я търси-нали той това твърди.
Иначе да даваш контактите на жени, на други мъже е супер балъшка постъпка. Трябвало е да го отсвириш, т.е. че ти си там и той работа няма с това момиче.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bc58e3b08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Приятел, недей ги слуша тези отгоре. С момчето може да сте приятели и след 10 години, с момичето едва ли. В живота си е борба, да се възпроизведеш. Радвай, се, че ти е отмъкнал женската пред очите и поправи грешките си за следващите пъти. Естествено, имай си едно наум и повече недей го допуска до твои набелязани женски. Реално погледното, щом не ти е вързала след няколко кафета, ако не беше приятеля ти, щеше да е някой друг. Горе главата и само напред!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0322584383
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ебаси яките коментари WTF.

За първи път само яки коментари. (Коментари очaкващи одобрение: 1 бр ) за този вече не знам :P

Човече, не си пораснал за да се нервираш и от личен опит ще ти кажа, че ще пораснеш и ще се сещаш за тоя момент. Не се дръж добре с "брат си" по никакъв начин. Съветвам те да си го махнеш от обкръжението, че ще ти съботира живота докато е там. Ще се научиш, че той трябва да взима най-якото, а ти да зимаш само огризки от него. Това не е приятел.
И аз имах един приятел, който ми "открадна" момиче, докато аз се свалях с нея. Не че той успя да я свали, но прецака нещата между мен и нея ясно, видимо и без да му дреме. Сега не сме близки с него, дори скоро ми доказа, че изобщо не трябва да го имам около себе си дори 1 път в годината както направихме.
Нещото за него беше, че той от когато тръгна с едно ново момиче(още бяхме близки с него) я ревнуваше от мен. Не искаше да излизаме заедно, не искаше да сме където и да е аз и тя близко. Държеше я настрана и или не я водеше в компанията или и той не идваше. И мисля, че причината беше точно, защото ми открадна онова момиче, което споменах по-горе. Уж се прави, че не знае, но по изражението му се личи, че си спомня и го е страх сега да не направя същото с него да му го върна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker