Жените, които вярват на "астроложки"... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените, които вярват на "астроложки"...
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1304 пъти
За втори път ми се случва толкова рязко да ме отрежат поради "астрологични" причини въпреки наличието на поне малко взаимни симпатии. Първия път преди 6 години една мацка с която излизахме няколко пъти ми прати СМС да й кажа в колко часа съм роден. Въобще не се замислих защо (само спекулирах, че е нещо астрологично, но не ми пукаше) и понеже си знаех долу-горе часа й го пратих. И тя изведнъж взе да охладнява. После си писахме и се оказа, че се консултирала с нейната "добра приятелка-астроложка" и тя й казала, че съм бил крайно неподходящ за обвързване. Днес имах почти същата случка, отново "много добра приятелка, дето се интересува от астрология" съветва момичето, с което излизах. Аз, съвсем забравил първата случка, й написах часа си на раждане във фейсбук чата. Какво става с тези жени?! По такива параметри ли си избират мъжете?! Не е ли важно да има взаимна симпатия, разбиране, да се харесват хората?! Какви са тези хороскопски глупости?! Как двама човека, примерно братя близнаци, родени на една и съща дата и един и същи час имат различни характери?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0c3c029639
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Особено ако са "християнки" си е направо смешно. Не ги мисли! Ще те заболи главата.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a44595ef2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Астрологията е реална наука. Най-големите предводители в миналото са имали лични астролози.
Щом те ти казват, явно не ставаш за връзка. Нормално е. Астрологията е по-голяма от всички ни. Много ме е яд, че мъжете не се допитват до астрологията и нумерологията.

Жена на 39

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 106914bc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Защо изобщо се оплакваш? Примрял си си да си хванеш психично болна ли? И не, не всички жени сме психично болни и си избираме мъжете според луната и кога е паднал първия сняг. Като ви гледам комплексите и изразите на повечето, явно привличате хора със същия умствен капацитет колкото е вашия. ;)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6c59fee464
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха не е било причина, а повод. Нов трик за лесно и бързо освобождаване.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cd08f363f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   от автора до 2: И как да не ставам за връзка като съм имал сериозни връзки? Значи не е възможно някакви псевдо-астролози да бъркат, ами аз съм не ставал? Не е те да не стават, ми аз? Хахахах.

И като най-големите предводители са имали лични астролози какво? Те са имали и лични лекари, които са ги лекували с кръвопускане с пиявици. Това значи ли, че лечението с пиявици е истинска наука? Кажи ми как астрологията обяснява разликите между близнаци, тризнаци които са с една и съща дата на раждане, на едно и също място, а някои даже са родени и в една и съща минута? Че и ДНК-то им е еднакво. Ама пак различни хора стават, с различни характери?

до 3: Оплаквам се, защото ми се насъбра напоследък. Не беше само това с часа, дето ми гледат асцендента, ами въобще някои жени като питат за зодия и започват да си правят изводи, започваат да си променят отношението. Това не са изолирани случаи. Как обобщават за всички "козирози" примерно. Бах маа му, че то в Света има 800 милиона хора Козирог и те с всичките "не се разбират".

По същество I'm just venting, защото тези жени ги слагам в графа "умствено неадекватни", отписвам ги и не съжалявам. Ок съм с това, че съм ги отписал. Просто се бунтувам срещу глупостта.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 70a5c8e62a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Не познавам жена със съветваща я "астроложка"!
Мисля,че това е поредната пързалка от жена,за да те разкара по-лесничко.

Ако не е лъжа,то те имат нужда спешно от психолог.
Трезвомислещ човек никога няма да се замисли за подобно нещо,а ще те опознае преди да си вади генерални заключения.







~darkgirl~

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d1614ea727
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз също се увличам по астрологията и ми е нещо като хоби да разглеждам натални карти и да чета по темата. Но за взаимоотношенията си с един мъж никога няма да разчитам на зодиакалния му знак. Или си прекарваме добре, или не, не е голяма философия. Ако има пасвания и съвпадения, супер. Но дори най-известната астроложка в света да ми каже, че някой мъж не е подходящ за мен, ако на мен ми е приятно с него, няма сила, която да ме откаже да общуваме. Та в този ред на мисли, не мисля, че подредбата на звездите е била причина момичетата да охладняват към теб.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3a28167a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз пък съм жена, която дори не знае коя зодия, кой месец е. А понякога дават хороскопи по БТВ и аз сменям канала. Но пък харесвам любовта от пръв поглед. Ако не заобичам някой веднага няма как. Сегашният ми е 2-ри. Не съм питала за зодии. Знам си рождения му ден, но не знам коя зодия е. Веднъж си говорихме за него с една приятелка и тя ми заговори нещо за зодии и ме попита коя зодия е гаджето ми и аз дори не проверих. Даже съм в другата крайност. Ако имам дете, сигурно няма да му запомня зодията.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a44595ef2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   От Н2,
Авторе, ако ставаше за връзка сега щеше да си семеен. Астрологията е точна наука. Приеми го

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b766d352df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Интересна тема се заформи тук. Астрология – все пак завършва на „логикус” т. е. наука. Няма да се впускам в подробности за това. Мъж съм на 45 години и когато към 27та ми година настъпи един преломен момент в живота, лека полека взех да се увличам по темите с духовни насоки. Паралелно с това и започна и моята връзка с партньорката. Тя е антипод на мен във всички параграфи, сфери в живота и така на татък. Едно от тези увликателни занимания беше и Астрологията и Номерологията, изчетох купища литература на тази вълна и колкото повече сравнявах двата хороскопа на мен и на нея, толкова по- ме увличаше тази магия и вярвах, че има някаква ИСТИНА в тази НАУКА. Стига да знаеш къде и какво да гледаш в хороскопа и звездите при транзитите. Имаше показатели в нашите натални карти, които оказваха периоди на промени в някакви сфери. Тъй като разликата ни във възрастта е точно един цикъл от 9 години, при единия настъпва един период, а при другия друг, съответно и няколко други фактори от тези астрологически показатели указваха времето на раждането на... Близнаци. Понеже с напредването на възрастта, добих поглед и върху себе си като човек, който се увлича по различни интереси и съответно след време губи този първоначален устрем към всичко и така и тази наука отиде в историята, като един вид трупане на опит. Както казах и при единия и при другия от двама ни имаша показатали, че децата ще са БЛИЗНАЦИ, така и стана-децата ми са близнаци. Как, що... Случи се. Сега идваме и на твоя въпрос за разликата като характери и личностно развитие на всеки един от тях. Е, след толкова книги по тази АСТРОЛОГИЯ вече знам, че освен тази наука има и други някакви „ЛОГИКИ” който ще трябва да се преоткриват, дали ще е ПСИХОЛОГИЯ дали НОМЕРОЛОГИЯ, дали ФИЗИОЛОГИЯ, но се различават по нещо си. От онзи период на тяхното раждане аз спрях да чета тази литература, но от време на време се връщам, защото усещам, че има ИСТИНА, но къде и как? Отностно партьорката ми. Когато звездите бяха благосклонни към нас, чувствата и емоциите един към друг бяха силни. Сега и те се промениха, като във всяко семейство има срив в отношенията ни. Какво казва АСТРОЛОГИЯТА по този въпрос, не знам. Но от личен опит знам, когато моята ТРАНЗИТНА ВЕНЕРА минава през 7 дом, ми е най кофти. Така че, всяко начало си има и край. Днес един ще ти е партньор в живота, утре друг. Днес един ще ти е бизнес партньор, утре ще ти е друг. Даже казват, че и лекарите и докторите ти трябва да са ти спрямо твоя хороскоп. Иначе добър лечител-за един, на друг може да не е. Живей си и се доверявай на шестото си чувство ;)

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 982e1bf6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Кви са тия глупости от жената на 39 години????
Сигурен съм,че си поредната стара мома с домашни любимци,докато пишеш поредните си безумни коментари си ги погалваш удовлетворено. хахах
Пу,пу,добре че не съм срещал все още такива фенки на астрологията,бегай бате с триста.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e08e7d378c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хора, продължавайте в същия дух и ще оставите Алена без работа :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b766d352df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравейте, аз съм номер 10 и след като изпратих предходното в мен нахлуха и други размисли и реших да ги споделя и тях. Както казах в онзи период на духовни теми аз четях и Номерологията, и както намекнах, при мен и партньорката ми имаше доза съответствия и по тази част. Еднакви „ключове”, на имената, Еднакви числови вибраци и ред други сходни неща. Приех, че нещо ни е вързало двамата, щом има толкова еднакви неща, а в същото време сме различни и по характери и по разбирания за живота. Аз съответно като по-голям имах едно разбиране, тя друго, в същото време тя по-мъдра и по заземена, обвързана с консерваторското мислене за живота. Когато четях и се интересувах от тази тема, тя я приемаше с присмех, но... ;) Да се върнем на теорията за конспирацията, който е чел Дан Браун „ШИФЪРА НА ЛЕОНАРДО” знае, че този който търси символиката и знаците, той ги намира. Така и при нас, от инереса ми към номерологията където и да погледнех все намирах едно и също число което ни обединяваше и двамата (поне, така го бях приел аз). Отиваме някъде на хотел и номера на стаята се оказваше този „ключ”, пътувам в автобуса и номера на билета същия, влизаме в консултация при някой лекар и номера на кабинета същия „ключ”. Понеже и го намеквах постоянно, тя си промени мнението, че има нещо, но какво... Вярно, че си имаше и изключения, не е като от 100% да са 100% с този символ, но пак процента да се падне това число беше по голям от колкото да не се падне. Та, както има последователи на темата „ОТ ИСКАРО, ПО ДЪЛБОКО НЕМА... ”, така има и пътешественици обиколили знайни и незнайни места и се опитват да доказват противното на противниците си. Подкрепям и съм съгласен с номер 2, но пък не всичко е и МИСТИКА В ЖИВОТА, не всичко се свежда до „Логиката”-Астрологията, Номерологията. В някой науки има един модел, „че това, което е под горното, няма как да бъде поставено след горното в подредбата на нещата, т. е. то трябва да е първо поставено и след това да е другото(горното). Авторе, ще тръгнеш с някоя девойка, която според нейния хороскоп, не си пасвате, нито тя, нито ти се интересувате от тази тема и след време се разделите и взаимно ще бъдете огорчени. Но човек който се е интересувал по Астрология и сравни двата ви хороскопа, може да открие тези знаци на конфликти и да ти ги покаже, а ти дали ще ги съпоставиш с конкретните моменти и ги разбереш е друго. Човека който владее тази материя, трябва и да умее правилно да я разтълкува и обясни.... ”ОТ ИСКЪРО ПО ДЪЛБОКО НЕМА, ... НО САМО В ТВОЯ КРАЙ” ;) Аз и предполагам всички вие останали хора, със собствените си очи не виждаме АТОМА и КЛЕТКАТА, най малките градивни частици, но те съществуват ли? Аз не знам, ако не ми предоставят микроскоп с който да ми я покажат и да я видя с други „очи”, тогава ще знам дали тя съществува. ;) Как ще обясните на малкото дете как работи автомобила, и как се задвижват механизмите по двигателя, как от една искра се получава от постъпателното движение на буталата и се преобразува във въртеливо движение на коляновия вал и от там на двигателните колела. А как излита една ракета в космоса. Както има ЧЕРВЕНИ ФЕНОВЕ на един отбор, така има и ФЕНОВЕ НА СИН отбор. Привърженици на една наука, и привърженици на НЕУКА. Привърженици на ФАРМАЦИЯТА и привърженици на билкарството. Не трябва да има конфликти между двете а ЛЮБОВ И ХАРМОНИЯ, иначе едните без другите не могат самостоятелно да съществуват ;). НАВЛИЗАМ В ТОЧКА „4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие! ” и искам да се извиня на модератотите ако съм пристъпил правилата.
М 45

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker