Поредната история за "Не мога да забравя бившия"! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредната история за "Не мога да забравя бившия"!
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1398 пъти
Здравейте!
Момиче на 22 години съм. Живея в малък град и си имам приятел от година и половина, той е на 28.
Сегашния си приятел го обичам много, не искам да го загубя, правим планове за бъдещето, подкрепяме се взаимно, семействата ни се познават. Но... винаги има едно голямо НО, но не мога да забравя бившия си приятел.
Бях на 19! С бившия имахме много токсична връзка. Много се карахме, но и двамата не искахме да загубим другия. Имаше моменти, когато с месеци не си говорихме или виждахме и после изведнъж той идваше пред нас или ми се обаждаше, и всичко започваше отначало. До момента, когато той не ми повярва. Едно момче, което ме харесваше, но аз го отрязах, му казал, че всяка вечер съм с различни момчета и още такива гнусни истории. А аз тогава бях девствена. Та и бившия ми му повярвал, защото са приятели. Тогава ми наговори ужасни неща, каза ми, че съм курва и лесно момиче. Каза ми, че се разочаровал от мен и не искал да ме вижда повече. Тогава вече за доста дълго прекъснахме всякакви контакти. Бях много наранена, че този човек, който ме познава най-добре не повярва на мен, а на друг. Тогава след 4 месеца той ми се обади и ми каза, че след седмица заминава за Франция и искал отново да се видим и да опитаме пак. Аз въпреки всичко приех това. Ужасно много го исках и потъпках гордостта си за него. Тогава го направихме за първи път, той ми беше първия и най-накрая ми повярва. И ден преди да замине ми каза, че не съм момичето, което искал и, че нямаме бъдеще. Бях съсипана, просто няма такава болка. Тогава си казах, че наистина повече няма да го търся и да се унижавам. Реших да го забравя. Той замина и аз продължих напред.
След около година се запознах със сегашния си приятел и нещата се получиха от само себе си.
Но просто не мога да забравя бившия си. Има моменти, когато 4-5 месеца не се сещам за него и после бам изведнъж отнякъде ми изскача мисълта за него и цялото ми душевно състояние отива по дяволите. Изпадам в депресия, мисля си къде сгреших, той къде сгреши и какво не е било наред с нас. Когато разбрал, че си имам приятел доста поразпитал познати от града за връзката ми. Даже е казал на моя приятелка "А уж казваше, че ме обича" за мен.
Мечтая отново да го видя, да го докосна, да бъда с него. Да бъдем както преди. Да ме ревнува, да ме обича както преди. Да се караме, да се сдобряваме. Мечтая си за него даже, когато съм с приятеля ми. Искам го, искам го и това е!
Изпитвам и вина, че си мечтая за бившия, след като до себе си имам мъж който ме обича. Не искам да нараня сегашния си приятел като го напусна, не искам да го боли или страда. А и аз също много ще страдам. Мисълта сегашния ми приятел да бъде с друга ме подлудява, но в същото време аз мечтая да бъда с друг. Знам, че не го заслужавам но и не мога да живея без него.
Просто имах нужда да споделя, не мога повече всичко да тая в себе си.
Благодаря, че прочетохте историята ми! Ще се радвам, ако споделите своите съвети. Искрено ви благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: ee71f2015b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ето поредният пример за жена, която мечтае за токсичния бивш, който я е обиждал и мачкал, а не обръща внимание на свестния, който е до нея. Мания по лошите момчета, алфите и униженията.
Зарежи сегашния, не си за него. Търси този, който те е стъпкал и се надявай, че този път ще има друг изход. Някои жени не оценят какво имат, ами си мечтаят за bad boy-а , който ги е унижавал.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4dd699d36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Звъннал е точно преди да замине, целта му е била само една - да спи с теб и очевадно я е постигнал.
Човек, който е спал с теб и след това те е зарязал не те обича. Ако те обичаше би направил висичко да запази "вас" като двойка. От написаното оставам с впечатлението, че той просто е имал план и ти си позволила този план да бъде приложен върху теб самата.
Не знам дали обичаш приятеля си, но мислите ти са кофти, но от всичко написано бившия ти и думите му "А уж казваше, че ме обича" ме навяват на мисълта, че той не те обича, но би те пазил за секс...нищо повече. Не мисля, че си сгрешила с бившия ти, но това, че си неспособна да се "отдадеш" на сегашния ти е проблем.
Но бившия ти не е постъпвал с теб както постъпват хората, които обичат. Неговите действия са били акто на човек, който не обича, а си "чеше егото", защото ти си била готова на всичко за него.

Няма амисъл да се измъчваш с въпроси какво е било, къде си сгрешила ти, къде е сгрешил той. Гледай бъдещето си. Понякога единствената причина да не се получи между хората е ,че са на различна вълна. Понякога някой обича, но не е обичан. Това е най-простата истина, която най -трудно се възприема, защото никой не иска да признае пред себе си това - обичам, но не съм обичан. И търси други причини...но няма.

Успех.

Единственото, което мога да те посъветвам е да признаеш пред себе си, че си се доверила на грешния човек, че си била използвана за секс и да продължиш напред с гордо вдигната глава.

Жена32

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2d46d629af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох, нямам думи. Яд ме е, че въобще го прочетох.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 70018e1c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ей нямате угодия жените. Как може да търчите след някакви тъпаци, дето Ви правят на 5 стотинки, когато си пожелаят, ама не - Вие пак ги търсите, защото обичат да ви тъпчат и унизяват...

Човек трябва да има и някакво достойнство! Щом не се е получило между вас в миналото, не мечтай че нещо ще се промени за вбъдеще. Научи се да оценяваш какво имаш до себе си!

За мен като мъж - жената до мен трябва да е човек, на когото мога да разчитам винаги, да и имам много голямо доверие, да се разбираме през по голяма част от времето заедно, да имаме еднакви ценности и да гледаме в една посока към бъдещето!

М.34 г.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6139309307
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Бившият ти приятел веднъж те е предал като е повярвал не на теб , а на някой друг. нарекъл те е к ва. После , понеже явно е бил на сухо, те е извикал, като те е излъгал, че иска да започнете отначало. Ти веднага търчиш при него, той те изчуква, задоволява си физическите нужди и ти казва ясно, че двамата нямата бъдеще. Тоест че той не те иска за друго освен за секс. Той те предава втори път. Лъже те за да те изчука и те захвърля. Какво още трябва да ти направи, за да разбереш, че той е лъжец, че се подиграва с теб и не те иска освен за секс? Може би трябва да те набие? Ако се върнеш при него освен гаврите с теб ще получиш вероятно и бой. Но... ти си толкова заслепена, че сигурно и след това ще си мечтаеш за него. На това му се казва мазохизъм.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 418efcaade
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към 1. само да кажа, че използването на "алфа" нещо в този сайт започва да става много объркано със съвсем друго значение.
Алфа е алфа. Алфа не е Мачо, ебач играч, възползвач на чувства.

Прочетете за алфа, всички жени биха искали поне Алфа, алфа е добрия.
Алфа е силен не само на физика, той подобрява себе си и прави слабостите си сили. Алфа не се държи като идиот с жената до себе си, за да жената да се чувства в капан и да не иска край на връзката, дори и да знае, че трябва. Алфа се държи с жената с уважение, и малко жени биха заслужили Алфа.

Главния герой на филма "300" (цар Леонид) може да се обясни като Алфа мъж. Ако не сте гледали филма, гледайте.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 387e36bfa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отвратителна история.
Авторке, хората се отнасят към теб така, както им позволяваш. Бившият не само не те е обичал, но е нямал и елементарно уважение към теб. Ти си му позволила да те третира като нищожество, явно толкова се уважаваш самата ти.
Противни и гнусни са ми хора като теб, казвам ти го откровено. Абсолютно нечестно, егоистично и лицемерно е отношението ти към сегашния ти приятел. Да не кажа друга, по-неприятна дума, започва с К. Остави го да си намери жена, достойна за любовта му, а ти си чакай оня незабравимия, за да се отнася с теб като с парцал.
Пишеш, че не искаш да нараниш приятеля си? А да си с него, но всъщност да искаш друг и си готова да му измениш, стига другия да ти подсвирне, това какво е? Какви планове, какво бъдеще го чака с теб, че ти вече емоционално си му изневерила!?
Заради такива като теб пишат, че жените са долни, гадни и т.н. Но нищо не остава нито скрито, нито неразплатено в този живот.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 211d60467b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Той се е оправдавал, че вярва на приятеля си, за да има причина да те зареже и унизи. Не му е вярвал, дрънка е просто глупости, които да те наранят и провокират. Не си му пускала, за да се занимава с теб. А преди да замине е искал да те види, защото се е надявал на секс преди заминаването. И го е получил. И толкова! Само те е лъгал. Проумей го! И не разбирам как може да изпитвате чувства към хора, които се държат така с вас... Надрасни себе си! Развий се!
Ж32

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4a0b312ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кoлa, чacoвник и жeнa къcмeт рaбoтa брaтчe никoгa нe трябвa дa ce дoвeрявaш вceки мoмeнт мoжe дa cи прoмeни нacoкaтa или дa тe ocтaви нa cрeд кръcтoвищe.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ee71f2015b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   7 от 1
Повечето мъже във филмите са алфи-силни, смели, корави пичове, защитаващи със зъби и нокти жена, семейство, родина и т. н. Не се сещам за филм с главен герой мъж и той да не е идеализиран до безкрай и просто пич. Не случайно в екшъните няма слаби волево мъже, нито в другите филми има такива, които постъпват като бившия на авторката.
В реалността нещата са малко по-различни. В реалността алфа за жените е точно най-якия, най-търсения и желан мъж в града, най-грубия, най-тежкарски държащия се, най-силно излъчващия похот и мръсни помисли. Това възприемат жените като алфа мъж- едно лошо момче, тежкар. Мъжете, които не са такива, са им скучни, защото не ги унижават, няма тръпка, страдание, няма интрига. Авторката да си потърси друго лошо момче.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 36934db844
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   7, доколкото си спомням, зад гърба на Леонод жена му правеше нещо. В смисъл имаше и паралелна нишка на сюжета и с нея. Това заради ситуацията в бг с “нашите” жени го споменавам.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3b866a054a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Към 7. Точно така. Алфата е силният, успешният мъж, лидерът. Бетата е също успешен, силен мъж, но не чак толкова, колкото алфата.

Това, което тук имат предвид, е Омегата - слабак, или Зетата - гадняр, който за нищо не става.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 418efcaade
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Към 5. Само си представи 1 жена в миналото как е действала. Защо викам миналото в коментара ми? Защото жената е давала безкрайно и колкото има и то безвъзмездно.

Момичето не е виновно, че онзи е идиот. Такива са ни времената странни, единия го е страх, другия страда. Това ако не е било във времето, в което между 14-25 се прави масово "САМО СЕКС" на цената на много разбити сърца, когато нямаш сила да си признаеш, че само това искаш за да имаш по-голям шанс за успех, момичето би било ценено, а онзи не би взимал решение да постъпва така(вероятно заради приятели или тенденция).
Още от начало се знаят намеренията, но колкото по-млад в главата толкова по-трудно виждаш: "Връзка просто е така, не ми се жени/омъжва или влюбва много, но ми се занимава с другия пол."

Има и такива жени, които по обратния начин разбиват мъжки сърца.

Общо взето мъжете трябва да са силни да поемат мъжки мътища, а не "аз съм голямата работа" пътища, още от млади за да се изгради истински мъж в тях. А жената трябва да и чиста (pure).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker