Възможно ли е лъжата ми да бъде разкрита? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е лъжата ми да бъде разкрита?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2292 пъти
Здравейте, темата е малко несериозна, но все пак бих искал да чуя и друго мнение. Нека преминем към нея.
Студент съм, 2ри курс. Няма да споменавам какво уча но просто ще кажа, че е доста, доста трудна специалност.
Вниманието ми винаги е било насочено главно към ученето, защото от малък бях решил да уча тази специалност и затова именно не съм се занимавал с момичета, нито съм ходил по дискотеки, нито съм употребявал наркотици и тн. Някой може да каже, че съм асоциален, но не, аз просто гонех и още гоня целта си. Както и някои други второстепенни цели. Именно заради това нямам голям опит, да не кажа никакъв с жените. Правил съм го, целувал съм момиче и тн. Абсолютно всичко, но нищо дългосрочно. Просто 2 изцяло сексуални връзки за няколко месеца. И къде е проблемът тук?
Веднъж в началото на учебната година колегите се бяха заговорили на тема връзки, секс и тн. И питаха един от тях защо е някакъв замислен, мълчалив, да не би проблем да има някакъв. Питаха го да не би да е девствен. И той най-откровено си каза, че никога не е правил секс. Започнаха да му се подиграват много, наистина много. И още го правят, дори. Чак започнах да го съжалявам. Тъй като моят опит с жените не е особено голям и не исках изпадам в същата ситуация като този колега, реших да излъжа. Казах, че имам приятелка от доста време, но просто живее в чужбина и се виждаме рядко. Предполагах, че просто ще ми кажат някоя дума и всичко ще отмине. За съжаление не е така. Постоянно ме питаха за нея, да я покажа, да ги запозная и тн. Един ден ми омръзна и просто се разрових из Инстаграм, намерих профил на момиче, което ми хареса визуално и им показах нейна снимка. Отново мислех, че с това всичко ше приключи. Пак сгреших, оттогава досега пак продължават да ме питат, нахалстват и тн. Но ме тревожи това, че може случайно да попаднат на инстаграма на въпросното момиче и да стане проблем. Възможно ли е това? Има ли как да намаля вероятността или нещо такова?
Казах им, че няма да давам повече обяснения, но ако намерят инстаграма на това момиче и разберат, че лъжа, тогава какво да правя? Какво да кажа, ако разберат и започнат да ме дразнят и мен, че лъжа и тн?
Чувал съм досега и за други хора, като мен, които не мислят много за жените, а се занимават със своите интереси, каквито и да са, но при всички винаги има оплюване, че били гейове, че имали проблеми с общуването, че са грозни и какво ли още не. Това е още една причина да излъжа. Просто моя живот се е стркъл по различен начин и в него не е имало много време и място за любов, секс и подобни, но защо по дяволите това не може да се обясни на повечето хора? Досега ми се е случвало човек да разбере думите ми, но за съжаление тези хора се броят само на пръстите на едната ми ръка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1b21675692
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Върни се в детската градина да си играеш с децата!!! Абе ти добре ли си??? Какви са тия филми???? Я се стегни, учи, гони си целите и не се занимавай с елементарнициОт Ж 56 г..

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b6527c328f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   К'ви са тия нахални сополи и откъде накъде ще им даваш обяснения? А ти, за да те грее какво ще си помислят някакви недое**ни келеши, явно си го заслужаваш. Щом им се обясняваш, че и лъжи измисляш, а не можеш веднъж да им скръцнеш със зъби и да те оставят на мира, това говори че имаш слаб характер, което е много зле за мъж. Сложи ги на мястото им и им тегли една майна и бъди МЪЖ.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: baf9155bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи, че сте се разделили и ти е много тежко, затова да млъкнат най-после, не знам какво друго да предложа... малко ме ужасява, че големи хора, се подиграват на други, които са девствени или нахалстват да ровят в личния живот, да се запознават с половинките и т.н. Ебати дебилите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b8bf0620a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Интелигентен си, вероятно.
Трябва да не ти пука от чуждо мнение. За каквото и да било. Постига се с годините и промяна на начина на мислене.
Кои са те?! Кой си ти?!
Иначе.....просто си покани някоя колежка да движите заедно....отделно от тези твой приятели. Поне за месец. Би трябвало да разберат, че няма за какво да те разпитват повече.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6810c8bad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   При следващ разговор ВМЕТНИ, че сте се разделили и сега си търсиш приятелка. На въпроси- ама защо отговаряш, че темата е болезнена и не говориш. Така имаш шанса всички общо да забравите снимката. И друг път без глупости.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f226a46576
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.
Ж

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b1c362268b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами , те те тормозят , както и девственото момче . Недоумявам , как може да съществуват такива безпардонни тъпаци . Не им давай обяснения , независимо кого и как са намерили . Започни и ти да бъдеш нападателен , когато те са такива към теб . Не се давай .
И , хора , не си споделяйте на-големите тайни със случайни хора . За вас те са нещо много специално , докато за кибиците са клюки и майтап на ваш гръб .

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e6d589fc74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Можеше просто да кажеш, че си имал само кратки, несериозни връзки (нищо, че са две, числото пак е множествено) и занапред сигурно ще е същото, докато не завършиш. Това е истината при теб. Тогава и да те бяха питали нещо, можеше да кажеш, че няма да коментираш какво и с коя си правил, понеже си е някак долно.
Сега, ако не си признаеш истината, ти остава да скъсаш с въображаемата ти приятелка. Ако намерят профила на истинското момиче, кажи че не си наясно какъв е този профил и не те интересува особено фалшив ли е, втори ли е и така нататък.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 184a934a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Квото сам си направиш, нали знаеш... Майната му на някакви досадни хора, дето са временно явление в живота ти. Що ти трябваше тоя стрес?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a971b36b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами честно да ти кажа, до някаква степен си го заслужаваш, въпреки че не подкрепям постъпката на колегите ти да се подиграват и на двама ви с другото момче. Много добре си знаел, че ще го закачат, ако каже че е девствен, и все пак си решил да повдигнеш въпроса пред всички. Сега малко или много ти се връща. Но това са детски работи, неприсъщи за хора в университет.
Иначе има няколко варианта.
1. Казваш, че сте се разделили с момичето и повече не те закачат на тази тема.
2. Казваш цялата истина за връзките си. (не че трябва да даваш отчет на някого, но явно хорското мнение е от значение за теб) И гледай да накараш приятелите си да спрат да се смеят на другото момче.
3. Зарязваш сегашните си приятели и си намираш нови. Не знам какви приятели ви се водят, щом ви се подиграват като третокласници.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 38cb4d7fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разбии носа на най-дразнещия, който те тормози, и другите ще спрът моментално. Винаги работи.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 38cb4d7fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Просто не лъжи повече така пич, на тебе не ти е неприятно защото може да ти разкрият лъжата, а защото не си искрен пред себе си и всякаш твоя истински живот не съществува, защото ти го скриваш зад някаква лъжа.
Просто не лъжи повече. Ако ти е тежко кажи им, не заради тях, а заради теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f9a6457803
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   А, може да не искаш ена или приятелка, не е задължително. Може би са те разкрили и затова питат. Кажи, че си хванал друга от близкото село. Тва си е твоят живот и в него може да няма или да има много жени, но е глупаво да се смеят на някой, че е сам и не е правил секс, живота не е само секс.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d2a5570117
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Какво те интересува мнението на другите. Уж си сериозен, а се занимаваш с простотии.
Лъжата води до още лъжи и накрая се оплиташ.
Ако те питат за още неща, просто ги игнорирай, или им кажи истината. Есяко чудо за 3 дни.
Бас държа, че и те са девствени или с по една бройка.
Как беше лафа. Ако един мъж е спал с 10 жени, раздели на две. Ако жена е спала с 10 мъже, умножи го по две.
Тва за бройките и връзките всеки си фантазира и съчинява измишльотини.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c80d66f8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз не мога да разбера защо някои сте толкова зависими от одобрението на околните. От мненията и "приетото" от други хора. Инстикт някакъв да сте част от стадото? Да не би по цвят и есенция да сте различни? Че нали точно това е което ни прави уникални? За нищо на света не бих копирал други, беше страхотно да открия себе си в стадото и да се отцепят малко в страни.
Страхотно е бъда себе си, да уважавам и обичам себе си без значение какво мисли стадото и общото им "съзнание".
Не разбирам какъв е тоя устрем да бъдете едно с останалите...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2fae13778e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не ке крии зад учене, цели и т.н. защото няма общо. Ученето,. връзките, секса са паралелни неща в живота. За всичко има време. И не е нужно да отговаряш винаги, като ге питат. Намери си момиче поне за една вечер и бъди по-социален.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dd2d9aecb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Тези твои колеги си падат малко инфантили. Явно, че ти не си такъв. Тогава защо общуваш толкова много с тях, че и им се отчиташ чак?
Пази дистанция. Избери си няколко по-свестни, с които да си помагате в учебния процес. Но и с тях не се сближвай прекалено, за да не изпадаш в ситуации.
Ако е за компания, търси по-подходящи хора. Никой не те е вързал за тези ;)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cf7e203c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Обърни дебелия край - почвай да питаш конкретния - ти пък къде е твойта проятелка или пък приятел що пък не!
Така ако седиш и чакаш нападки и мислиш като за тях а не за този и онзи конкретно, ставаш като боксова круша на която всеки и бие по един юмрук по пътя си докато преминава.
Ти си девствения, сетихме се.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b84881a37b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   В подобна ситуация съм, само, че съм доста по-голям от теб.И при мен е на работа.Необвързан съм, но лъжа, че имам приятелка ,която е в друг град и следва, и че до като не завърши, нашата връзка ще бъде от разстояние.Аз работя с доста по-големи и улегнали хора и уж културните и възпитани западняци.Имаме един колега сред нас, който явно е девствен и има проблем с жените, скъсват го от подигравки и гаври.Чак женско име са му измислили и тия глупаци нямат мозъка да размислят, че така още повече го смачкват, и че го унижават.При мен обаче не любопитстват много, защото аз ги респектирам много и знаят, че няма да допусна да ми навлизат в личното пространство и бързо ще ги закова.Един колега се опита, изкаше да му покажа снимка на приятелката ми, под предлога, че той ми бил показал на жена си.Аз му казах, че няма да му покажа снимка, защото това е лично и не го чуствам близък.А това, че той ми бил показал на жена си, е било без аз да съм изявил желание да я видя.За съжеление обществото е такова в цял свят.Ако си в зряла възраст и нямаш връзка, започва да се шушука, че или си обратен, или че нещо не ти е наред.Дори бих казал, че и дискриминиран, но не директно.Просто ще плюят зад гърба ти, че си саможивец, че може да си обратен, че си провал и т.н. Слага ти се етикет ,,бракуван,, Преди никога не съм лъгал, но виждам погледите на хората, когато им кажа, че съм сингъл.Едни такива смесено между подигравка и съжеление в едно.Не искам да лъжа, защото това ме напряга, глупаво е да лъжа за такива неща.Има вероятност и да се разкрие, ако си дълго време с тия хора, пред които подържаш тази лъжа и ставаш жалък.Аз вече не съм на тази работа с тези колеги и се чудя на следващата как да процедирам...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6a30f50496
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Не знам каква ти е трудната специалност, но те предполагат голяма интелигентност, а колегите ти са прости парчета. Поколението ви е възпитано от Биг брадърс, риалитата и масовата простотия по медиите. Не всички де, ето примерно ти не си такъв и простотията те дразни, но не можеш да реагираш поради по-доброто възпитание, което си получил. Моят съвет е да смениш компанията, защото средата влияе и рано или късно ще попиеш от тяхната простотия най-малкото за да се впишеш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0c0b3faa1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Изгради си защитна стена и система, с която да блокираш въпросите, които са ти неудобни, аз лично така правя понеже не обичам да споделям и да ме разпитват сульо и пульо. Примерно можело е да кажеш, че си имал няколко връзки преди, разделил си се скоро с последната и сега още не си намерил подходяща. За сегашното положение може да кажеш, че сте се разделили заради дистанцията и толкова.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e5f6c6bc97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   1. На лъжата краката са къси. Вероятно ще те разкрият някой ден, само уточняваме в кой.

2. Ако все пак искаш да намалиш шанса това да стане скоро, имаш няколко варианта:
- направи лъжата истина. Намери Инстаграмаджийката и започни да я сваляш. Ако си паснете, тя вече ще ти е гадже и само ще се налага да внимаваш да не чуе от някого от кога сте заедно вие двамата, т. е. проблемът става по-малък. Ако пък се окаже твой тип, може дори да ти помогне със замазването на лъжата.
- при следващият разпит започваш да ги гледаш недоверчиво и удряш монолог в стил "Защо питате? Кефи ли ви гаджето ми? Искате ли я? Много ли ви се прави секс с нея? " и такива неща. Най-вероятно хората ще помислят, че си ревнивец и инстинктивно ще спрат да те подпитват за жената от снимката, за да не преминеш от въпроси към... кашлюк, уреждане на сметки.
- научаваш /ако вече не знаеш/ поне по една неприятна тема за всеки от разпитващите и винаги щом те почнат за гаджето ти, ти се измъкваш с някакви общи приказки, а после повдигаш темата-кошмар на най-интензивно разпитващия те. Това ще откаже него, а останалите ще се притесняват да повдигнат темата следващия път, за да не се окажат на мястото на клетия човечец. Ако не стане от раз, правиш го два пъти и ги оставяш да се сетят каква е идеята. Но не с някакъв яд или агресия, даже можеш да се направиш на ударен и все едно не си очаквал да е толкова неприятно за тях.

При втори и трети вариант няма да запазиш имиджа на доброто момче, но пък няма да те усетят, че си лъжец. А и няма гаранция, че едно ще сработи - може да е лезбийка или да си има гадже, а може и въобще да не си търси такова. Или дори да е омъжена - провери ли го преди да ползваш снимката?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 025b8e3843
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Автора:
Благодаря много за съдействието ви

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7dc794a775
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Това реално поведение на студенти 2ри курс ли е??? Не визирам теб специално, авторе, макар че ти им играеш по свирката, вероятно защото искаш компания. Много нахални и арогантни пишлемета, радвам се, че аз като бях студент попаднах на страхотни хора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker