Неяснота в отношенията помежду ни... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неяснота в отношенията помежду ни...
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1048 пъти
Здравейте, на 21 години съм, момче. Получи се така, че последните 6 месеца ми се оказаха доста турболентни откъм емоционални състояния. Влюбих се в едно момиче, ей така от нищото. Познаваме се от малко повече от 2 години, в първата година и половина много рядко контактувахме, но от ден Х сякаш нещо се преобърна за мен. Още не мога да си го обясня. Къде съм се бил заблял преди, та не ми е направила толкова силно впечатление, трябваше да мине толкова време.. Както и да е, не това е същественото в историята ми.
Почнахме да си пишем, в началото почти и само аз започвап чатовете, но не мога да скрия, че си умирах от кеф от факта, че тя винаги си ми отговаряше подробно, никога просто не ми е "сийнвала" или да отговаря с по 1-2 думи. Та така, измина около месец и нещо от старта на нашето сближаване като приятели, вече се бяхме виждали един път на по кафе и се изкарахме страхотно, имаше много смях и определено и на нея и хареса.
То почнахме да излизаме доста по-честичко, преброих 4 излизания в рамките на 3 седмици, интересното е, че за 2 от тях тя ми беше писала и така. :)
Минаха още няколко седмици след последното ни виждане, тя се видяхме някъде в началото на септември отново. Държа да поясня, че дори и когато не сме се виждали си пишехме редовно, даже и тя започна да ми пише първа, нещо което ми даде още по-големи надежди.
Всичко си беше страхотно, докато не дойде един крайно смотан ден в края на септември. На въпрос дали иска да излезем ми отказа, имала работа. Аз не се усъмних, че наистина е заета, обача вече беше късно, миг по-късно след отговора й вече и пишех уникални ми глупости как повече не искам да излизаме и че ми у писнало да ме реже.. Не мога да си обясня 3-ти месец какво ми се случи в този момент, тотално не бях на себе си тогава. Тя разбира се като човек с достойнство си ме отговори подобаващо и не ми остана длъжна, сметнала е, че не си струва да спори с толкова жалък човек. Ами права беше, заслужих си го.
Уж се оправихме след това, писахме си 2-3 дена пак като преди, но се повтори подобна случка като първата... абе само глупакът се спъва в един и същи камък два пъти.
Оттогава уж отново се "сприятелихме", но пък за сметка на това не сме се виждали от 22-ви октомври (всички дати са ми в главата... ) почти и не сме си писали оттогава.. Преди около месец и писах един дълъг роман за това, което изпитвам към нея, не последва отговор.. Нещото, което постоянно ми се върти в главата и ме хвърля в паника и ужас е дали това момиче някога е изпитвало някакви чувства към мен или просто ме е въприемала като приятели? Трябва да разбера дали от онази моя глупост се е отвратила от мен и ме е задраскала, или пък просто това е бил повод да намекне, че няма как да има нещо между нас.. Искам просто да я попитам и да ми каже, работата е там, че ситуацията е доста деликатна и ако и пиша просто ей така "Искаш ли да се видим? " е много възможно да си ме блокира..
Кажете какво според вас е най-добре? Да забравя ли за нея и да продължа както съм бил досега (сам) или...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6b540b2284
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами представи си следната ситуация, не си опознал човека отсреща, изучаваш го, както се вика и един ден - хоп, той се дъни много яко. Ти си умен, отчиташ какво е направил, че това не е никак добре и ти с такъв не искаш да имаш нищо общо, но от друга страна си казваш - добре, човек може да стъпи накриво, може да има извънреден фактор, който да е поставил нещата така, и си казваш - добре, оставям в миналото, продължавам, но внимавам. И малко време след това - хоп, втора яка издънка. Е, какво ще си кажеш, този си проигра картите, толкоз с него. Или не, влизам в ролята на глупака и ще му търпя простотиите.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 233fe75859
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Забрави, губиш си времето.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6cccbc9c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щом искаш нещо повече от 2 кафета, не можеш да си позволиш да вдигаш скандали и то защото тя не иска да се видите в този момент. Може да има работа, може да е неразположена и да я боли корема, може да има нещо друго.За да имаш това, което искаш трябва да си търпелив и да се съобразяваш с другия човек. Иначе няма връзка. Отношенията между хората се основават на компромиси,а ти искаш да става както ти хрумне. Е, ще си стоиш сам ако я караш така. С нея работата е загубена, но поне занапред го имай предвид.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fc95a758a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако те иска,и харесва няма да обръща внимание на издънките които правиш!Не си направил кой знае какво!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f806ac33fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторът е.

Проблемът ми е, че прекалено много съм се привързал към нея и мълчанието й ме побърква. Знам, не трябва да бъде така, но просто не си намирам място от нерви, тайничко си се надявам, че поне ще ми пише и ще се видим все някога. Пък тогава ще си кажем нещата директно, не по разни вайбъри и глупости. Ще приема решението й независимо какво е то, всеки има право на избор. Но просто искам да си го кажем като нормални хора.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 65f3cb19e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти сам знаеш какво е станало. Показал си се като лабилен психически мъж. При първата трудност, си си изпуснал нервите и си показал несигурност и нийди поведение. Лошото е, че тя ти е дала нов шанс и пак си се издънил, затвърждавайки лошото впечетление.
Постави се на найното място и премахни от уравнението сексуалното ти привличане към нея, което ти замъглява преценката и би те накарало да се примиряваш с лошото и поведение. Ако тя те беше направила на пет стотинки от ревност, защото не си искал да излезете или защото си казал "здрасти" на Пенка от съседния вход...Ти как щеше да реагираш? Един път ще си затвориш очите, но ако тя отново сгафи, тогава какво? Няма ли да ти светне една голяма червена лампа що за човек имаш насреща?
Съветът ми е да спреш повече да пишеш и звъниш на това момиче. Така все повече се излагаш и се закопаваш. Изчакай да мине малко време и нещата да се поуталожат. Ако все още има интерес, тя сама ще те потърси. Ако го направи, гледай да се видите на живо и действай много усилено в посока да правите секс. Това събитие ще промени отношенията ви из основи. И естествено...никога и за нищо на света не показвай несигурно поведение пред жена, а и като цяло, защото това е основната причина една жена да загуби привличане към мъж. Ти си мъжът, ти трябва да си "над нещата", да не се впечатляваш особено и да не реагираш на женските "номерца".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 24b633eae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напълно съм съгласен с номер 6. Аз си знам, че сам си обърках нещата, никой не ми е виновен.
Писахме си, приятели сме, ама не изпитвала същите чувства. Не знам. Останах с усещането, че не всичко ми е казала. Или пък само ми се иска да е така? Дано все някога разбера.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker