Излъгах я лошо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Излъгах я лошо
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1496 пъти
Преди близо година се запознах с настоящата си приятелка. На работното място, но не сме колеги. Много ми хареса, много ми беше хубаво и приятно да комуникираме и тя откликна на този ми интерес. Но когато ме потърси във фейсбук, попадна на един мой стар профил, който беше свързан с бившата ми приятелка, с която се разделих месец преди да се запозная с настоящата. Съответно там имахме обща профилна снимка, споделени моменти, не знам си какво друго... И моята настояща приятелка тогава автоматично реши, че съм обвързан. Аз не отрекох твърдението й. Убийте ме, не мога да кажа защо.
След това всичко беше филм. В смисъл такъв изживяхме период на платонични любовници, дори и раздели, защото не искам да се разделям с момичето си. Като бях навлязал в лъжата вече трябваше да се измъкна с достойнство - не можех просто така да зарежа човека до себе си.
Преди месец се събрахме с приятелката ми. Всичко е ТОП с нея. Не съм нито най-чувствителния мъж, нито съм мека Гана, но тя е най-невероятната жена, която някога бих могъл да мечтая. С времето се убедих, че просто е изрисувана за мен от живота. Всичко преживяно с нея е като някаква приказка.
Но наближават празниците. Аз винаги ги изкарвам със семейството си при баба и дядо, тя знае това още преди да се запознаем, и разбира се ще бъде с мен. Но... в общи линии миналата Коледа аз бях в ужасно настроение, защото бях зарязан от бившата. Всички навярно помнят и ще припомнят това. А приятелката ми смята, че сме се разделили преди няколко седмици с нея... И имам проблем.
Единият ми вариант е да рискувам, да не й кажа преди да отидем, и да стискам палци никой да не ме издъни. Ако се случи обаче според мен ще си ме намрази.
Втори вариант е да й призная, при което обаче съм склонен да вярвам, че дори да останем заедно, тя няма да ми има доверие. Много е трудна с доверчивостта, а това е нещо голямо, за което я излъгах. А и поддържах дълго лъжата. И съм я карал да страда в периода, в който си мислеше, че имам жена до себе си... Абе, може и да ме намрази.
Трети вариант е да предупредя половината род да не говорят за бившата ми и нищо свързано с нас. Например, защото приятелката ми ревнува или нещо такова. Но не съм много убеден, че такава лъжа може да остане скрита за цял живот.
Мнения?

П. П. Да, хора, знам че съм върл идиот, глупак и т. н. Но пък истински я обичам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2ed66910eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Яко си нагазил лука няма спор.. Но, според мен, едно от наай-важните неща в една връзка е именно честността! Няма смисъл да увърташ. Говори с нея съвсем чисто и искрено. Започни с това,че държиш на нея и че я обичаш. Най-вероятно ще и стане гадно,когато разбере първоначално,но истинската любов може да мине през всичко!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ca50af6451
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи ѝ! Тя има право да знае, а и ще ти олекне. А каквото стане. "Направи каквото трябва, а да става каквото ще!" Не знам какво бих направила на нейно място. Постъпката ти е меко казано ужасна!!!
Ж32

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b582c1c55d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам защо хората , не само че си усложняват живота , ами и намират начин да забъркват страшни каши . Ако продължава да стоиш с това положение , няма да ти стане по-добре ,а още повече ще затъваш .Разговаряй често , така и тя ще се успокои .От теб зависи да ти заима доверие .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f1232beaad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Предстои ти да изсърбаш каквото си надробил и никак няма да ти е сладко. Аз не бих се доверила и не искам да имам нищо общо с човек, който започва връзката си с мен с лъжа. Глупостта ти не е само в това, че си се оплел като патка в кълчища, ами и че не си изтрил стария си профил. След като не си с дадена жена за какво са ти снимки, постове и пр. с нея?
Можеш да прекараш празниците само с приятелката си и без това сме в карантина и не е добре да се събира човек с повече хора, ще измислиш там нещо.
Но истината има неприятното свойство винаги да излиза наяве и то когато най-малко очакваш.
По-добре е приятелката ти да я научи от теб все пак. След това вече зависи от нея какво ще реши. Но каквото и да стане поне ще имаш урок за следващия път.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 203b33ad70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако знаеш мъжа до мен какви лъжи ме и казвал твоето е едно голямо нищо, казвай в прав текст и забрави
Ж30

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e89c7244e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Кажи истината,защото на лъжата краката са къси.......а тя ,ако те обича,ще те разбере.....36 г. бяхме заедно,изгледахме си децата и внуците,имахме си голямо доверие и преди 10 дни моят най любим мъж почина от ковид 19 и ме остави да плача за него,доверието е много важно в една връзка.Желая ти успех . От Ж на 56 г.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 136149186a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ново 5, да лъжеш че, имаш друга връзка човека с който си във връзка. Обикновено крият, тоз' пък наопаки офф...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fb53de4543
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Защо ти беше тоя стрес? Третият вариант, предупреди всички, че темата за бившата е абсолютно неуместна.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fcd7396dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Помоли родата да не споменава това... дори не знам защо на някой би му хрумнало да повдига тая тема на Коледа, докато си с новата си приятелка. Извинявай, този човек трябва да е много просто парче.
Другият вариант, ако някой все пак реши да се прави на умен и спомене, е да кажеш, че е била някаква временна, но все пак тежка раздяла, искала е да помисли, да остане сама за малко и бля-бля и после пак сте тръгнали. Ако тук някой започне да те конфронтира пред половинката ти, че не било така и да разказва, да сипва сол в раната и прочее, директно един задвратник и довиждане. Това не е нормално поведение в подобна ситуация.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c5b851978f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Глупаво е да говорят за нея, кой го прави изобщо.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3ba52eb31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   3ти вариант предупреди ги на тази тема да не отварят дума.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 591e3be92c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Пич, ти не си глупак, ти си задник. Искрено се съмнявам да обичаш тази девойка, единствено обичаш това как тя те кара да се чувстваш. Ти НЕ заслужаваш доверие в момента, честно казано ме съмнява и в бъдеще да го заслужиш. Момичето ти ще разбере по един или друг начин, така че ѝ кажи предварително ако наистина искаш да закърпиш нещата. Обаче оттам нататък следва да промениш изцяло начина си на мислене.

Иначе лично аз се надявам да те зареже. След подобни едногодишни мъчения, просто не заслужаваш това момиче. Да не кажа че не заслужаваш никоя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker