Не знам дали се притеснявам напразно, или има причина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам дали се притеснявам напразно, или има причина
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1886 пъти
Здравейте,
От телефона на приятеля ми открих регистрация в сайт за секс запознанства. Обясни ми, че друг е направил въпросната регистрация, което ми се струва малко вероятно. Да, когато сме ходили по заведения преди си зареждаше телефона без да го гледа при барманите, но никой според мен не би се занимавал с това. Когато бях бременна напреднала бременност пък имаше във получени във Вайбър снимки, две снимки на полуголи жени. Каза, че са пратени от негов братовчед, който живее в Англия и често му праща вицове. Скоро питах въпросния братовчед и той каза, че е пращал само вицове, ако е имало от някой виц такава снимка е било това, само снимки не е пращал. Двете снимки са без текст по тях, както някои вицове примерно във фейсбук. Много съм огорчена. Имаме малко бебе, той се връща всеки ден у нас, но телефона му е с код и отказва да го махне. Бил сложил кода, за да не му трия контакти от фейсбук. Веднъж му изтрих няколко, но беше веднъж и много отдавна, а той сега ми замазва много по-сериозни ситуация с тази регистрация. Ако беше казал било е отдавна и съм я направил - добре. Но той отказва и това. Никога преди не бях му се ровила в телефона, само тези два пъти и останах потресена, направих го на шега, не очаквах да открия всичко това. Дайте ми съвет какво да правя, дори и да лъже, той настоява на лъжите си, а аз излизам кръгъл идиот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: aa30e2e98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Голям процент от мъжете обичат да флиртуват онлайн, да разглеждат снимки на красиви жени, да ровят в ппрно сайтове. Просто си гледат. Въпросът е докъде стига той с това поведение, дали се среща с жени от подобни сайтове( за мен е по -вероятно, да не се среща с тях). По важните въпроси, които трябва да си зададете е: Как той се отнася към вас? Грижи ли се за вас и бебето? Отнася ли се с достатъчно внимание и любов към Вас?
Не е било правилно да му триете контакти от телефона, това изразява вашата вътрешна несигурност. Когато нещо Ви тревожи е най -добре, да говорите с партньота си директно за това.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2f4ba9dcc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вие сте в една идилийка просто.

Ти триеш контакти, което показва колко си несигурна и ревнива, той пък си крие телефона, което може да е породено от това, че не иска нещо да се вижда или пък наистина може да означава, че си му разклатила доверието с тези ти прийоми...

Големите хора говорят помежду си... ако имат съмнения - това поражда проблеми. Трябва приоритетите да се избистрят. Поставяш ултиматом, ако можеш да си го позволиш, аз или телефонът и го блъфираш. Ако ли не... се примиряваш със ситуацията и туй то. Съмненията са като ръжда... тръгнат ли - спиране няма.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 65789241ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много ясно можеш да покажеш на твоя хубостник, че нямаш намере -ние да го държиш за опашката и да го следиш, но има голяма вероятност да се разделите, ако доверието между вас го няма. Не изпадай в големи дебати, защото е сигурно, че си го пъха, дето не му е работа. Просто се подготви да се отървеш от големия ебач.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f848854f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом няма доверие във една връзка,пиши я бегала.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 73036da505
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Хора, кеф ли ви прави да съчинявате измислени истории?
Поне като мътите за пореден път нещо си, измислете реални неща, които да обсъждаме.

Майка с малко бебе хваща таткото да си урежда секс... Чудо голямо!
Щом му се прави, да прави!
Чудя се на жените! Мислите си, че мъжът ви трябва да ви е верен до гроб, щом сте му родили деца, а не се замисляте, през какво е минал, докато ви срещне, колко усилия му костват, за да осигури семейството си и най-накрая да ви търпи скования секс! Как ли пък не!
А вие на младини през колко у&я минахте, за да си начешате крастата? На използвана питка n на брой пъти, трябвало да си й верен! А у лево!

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5dc85651e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Човекът още преди бебето е вършал други, но ти не си обърнала внимание.Мъжките оправдания са пълен смях. Някой друг направил баш в такъв сайт регистрация, получава голи снимки пък не ги трие. Фантастики.
Единственият начин май е да го хванеш е да не може да те излъже. Направи си фалшив профил и го пробвай. Родила си дете от лъжлив и шавлив мъж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 192b8c4c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Толкова 'съвпадения', не е на случайност. Поведението му е ясно като бял ден, не че ти си постъпила много добре като си му трила контакти. Ако нещо не те устройва просто си заминаваш, защото няма да го промениш така. Всички жени окуражавате подобно поведение с търпението си и даването на безброй шансове, щото сте си наумили че еди кой си е мъжа за вас и ще го промените. Да, ама не.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 17c4e9a3a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката: историята не е измислена. Пробван е с фалшив профил и казва, че имал жена и дете, не се поддава на флирт. Блъфирала съм и за телефона - пак е с код.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2f11f59a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Направи си и ти профил в един такъв сайт с готина снимка, веднага ще ти клъвнат много мъже, качи снимки на голи мъже в телефона и се постарай да ги види. Като те пита му отговори с неговите реплики.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6b3139deac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спри да се ровиш. Правиш го в отчаян опит някак да установиш, че не е вярно. Но реално няма да научиш това, а в същото време му лазиш по нервите. Ако е толкова голяма драма за теб 1 или 2 изневери, зарязвай го. Само че после ако теглиш чертата ще установиш, че май няма голяма полза за никого. Какъвто си го намерила, такъв е. Не ти го е спуснал някой друг, а е твой избор. Проблем с изневерите имат мъжете, когато разберат с 5-10г закъснение, че децата им не са техни.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 43a3a6a9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мижи да те лъжем. Това е неговата работа. Повече от ясно е, че ти се искаш да му повярваш, но той всъщност те лъже.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 01f297d494
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имаше един лаф - Хайде да не се следим, защото ще се хванем.. И ти така. Седни и помисли сериозно - ако той ти кръшка готова ли си да се разделиш с него и да гледаш бебето сама. От отговора на този въпрос произнтичат твоите следващи действия. Ако отговорът е да, то му поставяш условие да напусне всички тези сайтове и да ти покаже сам телефона си. Ти нямаш право да му триеш сайтове, така навлизаш грубо в личното му пространство и нараняваш достойнството му. Ако отговорът е не - спираш да се ровиш, размишляваш, дебнеш и прочие. Приемаш го такъв, какъто е. Вече имаш дете и отговорност към него. Не си тийнейджърка, която рови и прави сцени.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker