Да започна отначало или да дам шанс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да започна отначало или да дам шанс?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1113 пъти
Здравейте, на 24 съм и бях в 2 годишна връзка с едно момче, с което имаме и добри и лоши преживявания. Преди половин година се разделихме, защото той си позволи да ме удари 2 пъти и да ме обижда. След тази случка той каза, че това никога повече няма да се повтори, че съжалява адски много и че ще се промени. Аз му отговорих, че ми трябва време и че не желая да бъда с него, защото един път посегнеш ли - ще има и втори и трети път. Откакто се разделихме до сега не е спирал да ми повтаря, че ако се съберем всичко ще е много различно, ще бъде като приказка, че няма никога да ме разочарова по такъв начин отново, ще даде всичко за мен и т.н. Няколко пъти сме се карали, въпреки че не сме заедно, защото не съм му давала шанс, стигало се е до обиди и ми е казвал, че си иска всички негови подаръци обратно. А относно моите чувства към него - липсва ми, все пак 2 години не са малко, а и е първата ми сериозна любов. Не мога да кажа, че съм безразлична, но определям, че шансът е по-голям да не се върна при него отколкото обратното.
След като се разделих с него се запознах с едно друго момче, което не е от България. Пишем си от няколко месеца и ми е много приятно с него, той знае за историята ми с бившия и ме подкрепя да го разкарам завинаги, защото ме е наранил достатъчно. Искаме много да се срещнем, но поради тази обстановка в момента е трудно дори невъзможно. Той е много мил и грижовен, според мен никога не би ми посегнал, защото е много спокоен и уравновесен човек, но все пак чрез интернет е трудно да се каже със сигурност. Много бих искала да му дам шанс и имам чувството, че ако се върна при бившия ми, ще чувствам някаква празнина, че не съм дала шанс на момчето, дори ако не е от България.
Много ми е трудно, бившия ми спомена, че в момента си пише с друго момиче, с което са си казали, че не са сигурни все още в чувствата си, но той настоява, че иска само мен. Не знам до кога ще е тази обстановка и кога ще може да се видим с момчето от чужбина. От едната страна е да дам шанс и да се разочаровам за пореден път, или пък всичко да е много по-хубаво от преди, а от другата страна стои нещо съвсем различно и ново, нещо за което съм си мечтала от както се запознахме с него... Но все пак не знам как ще се развият нещата, как родителите ми ще приемат чужденец(въпреки че е от балканите и езиците ни са сходни) и други неща, за които евентуално има да мисля в бъдеще. Вие на мое място как бихте постъпили? Моля ви дайте ми съвет. Благодаря ви за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 029b22613c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продължи напред, с чужденеца или с друг, само не се връщай при този, който те е удрял.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4e1cf7a569
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, няма да се промени! И сега проявява агресия, макар и не физическа, но защото няма достъп до теб "върни ми подаръците" баси жалкаря! В никакъв случай не се връщай при него!
Без значение дали ще пробваш с другото момче или не, при бившият не се нанизвай отново че, ще ти пати главата.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bd04535596
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Какво означава "посагнал", авторке? Какво означава - посегна ми два пъти и се разделихме? Той за да ти "посяга", не е от хубост, нали се сещаш? По-добре ще е да кажеш цялостната картинка как стои, а не само "шокиращите" факти, които всички ни трябва да убедят, колко е лош приятеля ти...

Тази ситуация с блокирането на границите няма да отшуми още дълго и не виждам как сърбина ще те кл&ца.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6a924a703f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се връщай при бившия!
ж33

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 66aa4e3c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Въз снова на какво точно той смята, че всичко ще бъде различно? Само на думи?!? Ако му "дадеш шанс", то е шансът е да те удари трети път. Всичко е въпрос на възпитание. След като те е ударил ДВА пъти, такъв е неговия мироглед, отношение. И тук коментиращи са казвали - "тя си го заслужи". От друга страна, хората се променят. Не мога да ти кажа да му дадеш ли шанс - питай сърцето си, но бъди готова за поне още една тупалка.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: db73aa3005
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Никога не се връщай при мъж, който те е удрял. Той пак ще го направи, може да е след 1 година, но ще го направи. Раздели се окончателно с него и го блокирай. Не се занимавай с него. И да си пише с друго момиче, ще удри и него. И то ще избяга...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0041102db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки си е продължил живота, какво още го мислиш тоя бивш? Той се зарибява с друга, ти също. Не се надявай на промяна, шансът да се случи е минимален .Удрял те е, но щял да се промени- това е страшен виц. Така викат всички насилници, познай колко я вярно. Бившият е изпята песен, навърта се да си има резервичка за секс. Щом се е стигнало да раздяла с някого, значи така е трябвало да стане. Прекъсни връзката с миналото, за да имаш бъдеще.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a16424a4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Я помисли, щом те обижда и си иска подаръците обратно, това звучи ли ти като да се е променил спрямо преди ? Сега си задай въпроса, щом не се е променил, има ли смисъл да се връщаш при него ?

Оттам нататък нещата зависят от теб.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a80825e9f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря на всички за мненията и съветите. За да дам малко повече информация за ситуацията - бившият ми беше много мил в началото, много грижовен и добър. Скарахме се малко преди да се разделим, заради глупости и дребни работи и ми посегна два пъти. След тази случка ми се извинява доста време и ми обещава, че това никога няма да се повтори, че беше огромна грешка, но аз взех окончателно решение. Моли ме за втори шанс и ми обещава, че ако му дам втори шанс всичко ще е много хубаво, ще направи всичко за мен и ще станем семейство и т. н., а за момичето ми казва, че ако му дам шанс ще я разкара на момента - на мен ми е ясно, че няма как да чака мен години и да се надява, аз не се и съмнявам. Казах му да започне начисто с нея, да направи нея щастлива, но той твърдо настоява, че единствената, която иска и копнее съм аз, поради простата причина, че имаме много общи неща между нас и сме си първите, познаваме се от преди да бъдем заедно доста време също. Не мога да крия, сещам се за всичко, което сме преживели заедно и понякога ми липсва и изпитвам тъга, че нещата се случиха по такъв начин, има яд в себе си, че ми е причинил зло и се опитва по всякакъв начин да ме задържи, защото го блокирах няколко пъти, поради безизходица. Виждам го колко се старае, но просто не искам да бъда разочарована отново, знам че ако не опитам, никога няма да разбера дали е искрен и дали наистина се е променил, но миналото ме спира.
От личен опит с моето семейство знам, че наистина посегнеш ли един път ще има и друг, баща ми го е правил с майка ми и въпреки че не е постоянно се е случвало няколко пъти и предполагам продължава да се случва.
Момчето не е лошо, наистина лишаваше себе си понякога, за да можем ние да сме добре, не пие, не пуши, но ме е страх. Приятелите ми не го харесват, смятат го за комплексар, защото постоянно се оплаква колко е изморен, колко много работа върши и колко е трудолюбив, а другите не чак толкова. Вярно, че не трябва да се слушвам в мнението на другите, а в моето собствено, но нямам смелост да направя такава крачка. Благодаря ви отново за мненията и за отделеното време! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker