Не знам дали да влизам в този филм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам дали да влизам в този филм
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1215 пъти
Харесвам една жена. Много. Желая я всячески, изпитвам чувства към нея.
Познаваме се от много дълги години, сестра е на мой приятел. Когато живееха заедно е имало случаи, в които сме се виждали всяка вечер. Имало е ситуации, в които сме спали в едно легло. В него период нито тя ме е харесвала, нито пък аз нея.
Какво се случи? На едно събиране в ранните зори на тази година си говорихме много. И преди се е случвало, но нещо нея вечер ме грабна. Направо бях зашлевен като с мокър парцал къде съм блял до сега. Не знам какво беше различното и до този момент. Просто... мога да кажа, че в един определен момент нея вечер аз просто осъзнах, че я искам. За вечерта и за остатъка от живота си. В същата вечер, но по-късно, темата на разговор беше сексуална, а когато навлязохме навътре в материята, аз й казах, че няма да я свалям. Защо? Защото към него момент имаше друга жена, с която се занимавах, и не беше нормално да правя глупости. Все пак да не забравяме, че е сестра на мой близък приятел.
С мацката, с която излизах, търсех начин да се разделя по достоен начин. Там имах известни затруднения. Но новата ми възлюбена все пак успя да се запознае с нея. И, честно казано, останах шокиран от това, че я прие толкова радушно и приятелски. Очаквах ревност. Мислех че чувствата са взаимни, така го бях усетил въпросната вечер на влюбване.
Разделих се с мацката, с която бях, успешно. И започнах да вардя възлюбената си. По-скоро да ни уреждам срещи без да бъдат само между нас. Но тя не идваше винаги. Понякога пък оставаше заробена в телефонния екран.
На рождения ми ден обаче бе благоразположена и ми обърна специално внимание. На финала бяхме само двамата с останалия алкохол на фона на приятна музика. И аз я исках. Много. След дълъг разговор за живота, я помолих да танцува с мен. И танцът се оформи доста страстен, приключи в ранни зори в леглото ми. Събудих се преди нея, гледах я дълго време и просто й се наслаждавах. Събудих я, отново правихме любов, тя пак заспа. Беше страхотен ден. По някое време я събудих да хапне, отново правихме любов, след което аз заспах. А когато се събудих, тя беше станала. И изобщо не мислеше да го правим отново.
Каза ми, че случилото се е било грешка, макар че много й е харесало преживяното. Обясних й се в любов. Може би прибързах, не знам. Но аз така го чувствам от вече много месеци. Копнея за нея, не само физически. Искам да опозная душата й, искам да ми разкрие ума си, искам да притежавам сърцето й. За първи път изпитвам толкова силни чувства и според мен това е истинската любов, няма какво друго да е. И не очаквах нейния отговор, че тя далеч не е влюбена в мен. Изкарала си е добре, много ме харесва като човек, но не съм нейния любим - имало друг. С който надали някога ще бъдат заедно, но тя просто не можела да спре да го обича.
И сега...
Ами, не знам дали да бъда настоятелен. И търпелив, разбира се. Всичко в мен крещи да продължавам да я търся, да обикалям около нея, да си я опознавам, да й позволявам тя да ме опознава, да действам. Понякога ще я имам повече, друг път ще ми бъде далечна. Но ще вижда, че съм там и макар да не й говоря за любовта си, навярно ще я усеща. И някой ден може да реши, че я иска и може да ми даде същото.
Тя обаче ми казва да не се самозалъгвам. Че много обича този друг и че не би причинила точно на мен мъката да бъда с нея, докато копнее за него. И че нямало какво да стане между нас. Не държи даже да останем в настоящите си отношения, буквално се изрази, че не й пука за тях и съвсем спокойно може да не ме вижда до някой важен повод за брат й.
Не знам дали имам шанс изобщо. Времето, което изкарахме заедно в леглото, бе наситено с много страст. Възможно ли е да има толкова много без поне някакви наченки на чувства? Нейното оправдание е, че от много време не била правила секс преди това. Възможно ли е да прави всички тези неща с мен, ако чувствата й към другия са наистина толкова силни? Като цяло е доста стойностен човек и някак си представям любовта й като безкрайно вярна. Навярно е възможно да съм бил наистина грешка. Самозалъгвам ли се, че имам шанс? Защото наистина много искам да продължа да се въртя около нея и да се надявам, че един ден ще бъде жената до мен.
Да си избия ли този филм от главата или да вляза в него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4feaaa178d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Де да знам, противно на всяка логика и аз си мисля, че имаш шанс. Някакво странно шесто чувство. Но, чак да влизаш във филма, не. Внимавай да не станеш обсебващ, внимавай да не изглеждаш отчаян. Живей си живота, пък каквото стане. Остави я за известно време да оцени отсъствието ти. Но, когато те търси откликвай.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 38d3b9d129
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-добре се дистанцирай. Няма по- по жалко от мъж или жена да се лепне за някой и да се върти и да се надява. Най- вероятно си жалък в нейните очи. Моят съвет е да изчакаш да видиш какво ще предприеме тя.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0bc15763d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Продължавай тя като е влюбена във друг и няма как да е със него ще избере теб след време!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1e1fd87426
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много обича този друг, ама ти го пое, тамън на три пъти... айде да е била мато пияна вечерта, ама заранка е поизтрезняла...
Ех, тея жени как силно обичат, баси...

Чука те и ти вика, че си грешка. Пък ти ще ходиш да я гониш?

Аз не бих...

Ако си настоятелен и я преследваш може и да я спечелиш, женито го обичат и понякога пречупват чувството на необич. Та ако мислиш, че това е целта на живота ти и ТЯ е човекът за теб - давай, следвай смело.



Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0878f0916a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да, има шанс. Скоро ще се разочарова, от този, с който не може да бъде, ще му се ядоса и тогава гледай да си наоколо. След това може и да се влюби в теб. По така написаната история, очаквам такъв банален развой на събитията. Другия възможен сценатри е онзи да й обърне внимание и да са известно време заедно. А когато я зареже, ти трябва пак да си наоколо.

Ж31

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0b35cbc892
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Никога не може да си сигурен, какво се върти в ума на друг човек. Ти може да възприемаш преживяването по един начин, а тя по съвсем различен. Най-правилно е да не си слагаш рамки и ограничения. Прави това, което сметнеш за добре, но ако друга жена привлече вниманието ти, не я отхвърляй. С други думи, можеш да се надяваш, че нейните чувства ще се събудят в даден момент, но това не бива да те спира да си живееш живота и да си даваш шансове за чувства към друга.
Ако за сестрата на твоя приятел всичко е било само секс, то определено няма какво толкова да сториш. Предполагам, че самата тя си е мислила, че и за теб е само плътско удоволствие и нищо друго. Можеш да говориш с нея, да излизате в компания и да се надяваш тайно, но не и насила да я накараш да се влюби. Безсмислено е и да се пазиш за нея, да я гледаш като през тръба и да няма нищо друго на този свят за теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: da26e036b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кауза пердута. Като те чета, сякаш го е писала някоя от онези жени тук, дето ги режат директно, но те си продължават с "обичам го", губят години в отчаяние и самота. Защо си мислиш, че като се е ч-кала с теб, все някога ще те обикне? И жените правят секс без любов и за една нощ. Нямаш шанс според мен.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d7f1586412
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Никакъв шанс пич. Тая жена е зле в емоционално отношение, от типа жени искащи това което нямат. 100 процента съм убеден че ако любимия ѝ отвърне на чувствата, ще ѝ омръзне скоропостижно. А ти ... ти си бил използван като емоционален и физически отдушник. Нищо повече. Според мен си уреди една среща и ѝ кажи в прав текст че не е редно да използва мъжете така. Пък ти не бъди балък и бягай, защото на тая жена не може да се има доверие, дори да се влюби в теб временно.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 14586dd505
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Заеби я. Толко си я издигнал на пиедестал, че човек ще каже, че е извънземно красива и уникална. Сигурен съм обаче, че е поредната, която е получила малко внимание и се прай на интересна. Като не иска да е с тебе я оставяш да се шиба, с който иска.
Сигурен съм, че ще се върне в момента, в който усети, че повече не се интересуваш от нея.
И като се заибяснявате в любов на тея тъпи путки.
Тя му вика не искам да съм с тебе, а той и вика обочам те

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 74fd5ad5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тя не те харесва за връзка. Оправдава се уж с някакъв си, за да не ти го каже директно. Тотално я игнорирай. Най-вероятно няма да те потърси. И по-добре за теб, ти би ли ѝ имал вяра на тази?

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6d1ec3cfa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Да, има шанс,бъди около нея.Ако с онзи другия неможе да има отношения и е наясно, трябва врме, да заздравеят раните и.Поне 3 месеца.Бъди около нея, нещата има шанс да се получат и да оцени,че си се появил точно навреме. Много харесвах един младеж, с когото нямах шанс, след около месец се повяви тогавашния ми приятел,допадаше ми,но нищо повече от това, мислех за другия. След проявено търпение и разбиране, след ок.6 месеца разбрах,че той ,а не онзи бленувания е истински и има иснско отношение към мен.Връзката ни продължи ок.2 години,после се разделихме,.Имаш шанс ,ако онзи е затворил вратите за нея,един ден рано или късно ще се събуди.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: da26e036b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като нямаш самоуважение и си готов да си един заместител на някой друг и щом да обираш огризките те прави щастлив, върти се около нея и чакай да се откаже от него , че да дойде и твоя час.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker