Тия двамцата ме развеселиха - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тия двамцата ме развеселиха
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1604 пъти
Преди 5 години бях с една жена, която наистина обичах, но беше тотал грешен за мен избор впоследствие. Просто в характерите си не бяхме един за друг. Исках я имах я, но като се осъзнах след емоцията и тръпката продължила 2 години, то третата ни беше кошмарна и тогава видях, че няма никакъв шанс нещата между нас да ги бъде и прекратихме връзката по взаймно съгласие, като аз бях инициатора това да стане факт. Събрах си багажа и я напуснах. След раздялата няколко месеца по късно, разбрах че си е привикала някакъв и така. Бях изключил тотално за нея все пак минаха 5 години.... до преди две седмици когато я засякох в една страница тя и този актуалния и същия мъж. Понеже аз си лаиквам и коментирам и хоп гледам тя лаиква и коментира също а преди това хич си нямах идея че и те са там, като останах с впечатлението че тя държи да я забележа едва ли не, защото преди това не съм попадал на нейни коментари там. Та си викам брехххх тез къв го дирят тук. И тя коментира а онзи пък и лайква коментарите. Както и да е аз си продължи по старо му да си коментирам и лайквам и тъй. След седмица обаче гледам тя коментира някой отново и лайква, но аз не го виждам вече. Хаха като цъкнах тоз нейния ме блокирал. След толкова години тоз ме блокирал чак сега и за какво незнам, тя не ме е блокирала той ме блокирал. Все още немога да си го обясня, но определено ми е супер смешно понеже аз с тази жена не съм комуникирал цели 5 години. Грам не ми дреме, просто ме гризе любопитството на какво се дължат тези техни/негови действия според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4e86beef6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изревнувал те е, не го мисли- давай напред!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 93447f17b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тя му е разказвала някакви измишльотини за теб, за да го накара да ревнува и тя да си вдигне цената. Не се занимавай с тях.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 77e42d2fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Е, какво се занимаш в жена от преди 5 години? Какво значи актуалния и, та те реално са заедно от 5 години, това си е дълга връзка. Какво ги гледаш и следиш, все едно те вълнува още какво прави? Коментират си в същата страница като тебе, какво престъпление наистина. Звучиш като човек , който още го вълнува тази жена и човекът, с който е. Ако ти беше все тая, щеше да се сетиш, че сте имали нещо общо и да отминеш. Ама ти гледаш профили, прави ти впечатление кой кога и какво харесва, явно те гложди отвътре, че не е с тебе. Просто ревнуваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4e1abb458e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти пък толкова да се впечатлиш от тази глупост, че чак история да напишеш тук...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 07d8d5380f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До коментар 3. Изобщо не ме вълнуват тези хора и техния живот още повече, че аз бях човека които си тръгна. Видях спомних си стана ми любопитно погледнах и се учудих тва е. И съм го написал и подчертал в по горе описаното. 5 години ще ревнувам хора дето не съм чувал и виждал. Какво изобщо коментираш въобще, аз съм задал ясен въпрос ти си тръгнал/а мен да анализираш. В случая найстина не ревнувам защото дори бях забравил за тях като хора, но и да бях ревнувал ти какво присъда ли ще ми издаваш? И на 80% процента съм сигурен, че това е коментар писан от жена лъха си отвсякъде.

Автора

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 77e42d2fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   5 от 3
Ами просто самото определение актуалния и ме разсмя. Та хората са заедно от 5 години, много повече от вашата връзка с нея. Ако ти беше все тая, нямаше да гледаш профили, че даже и помниш как се казва приятеля на бившата толкоз години. Та това си е ненужна информация, защо я помниш все още?
Имал си нещо с нея, имал си, ама чак те интересува кой е приятелят и, че чак неговия профил... Просто ревнуваш и те яд , че не е с теб. От толкова потребители в тази страница ти следиш бившата и приятелят и, какво коментират, харесват. Че чак и тема тук си написал за жена отпреди 5 години сега какво правила из нета, оплюваш приятеля и. Просто ревнуваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 868d7792e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До коментар 6

Добре нека ти обясня по подробно и дано ме разбереш правилно този път. С тази жена изпитвахме силна обич един към друг, макар и с много различия между нас. Нещата се влошиха брутално когато тя се опита да ме променя като човек. Неща като къде да живеем, какво да работя, как да живея едва ли не и т.н. а аз като доверен слуга трябваше да слушам и изпълнявям всичко без глас. За мен това бе и е абсурдно и не след дълго прекратих връзката. Тя си търсеше хем любов да има, но и мъжа да е такъв какъвто тя си го въобразява в главата си. След като я напуснах аз дълго време бях силно обиден и бесен, наранен от цялата тази ситуация, но с времето я приех и продължих напред. Тя самата бързо бързо след мен само няколко месеца след това скочи като маймуна на друг клон и той си е същия този актуален и сега. Няма лошо всеки си продължи по пътя аз по моя тя по своя като си намери слугата послушкото който търсеше. Не го познавам този човек но знам кой е и съм сигурен, че тя за него е всичко докато той за нея е просто марионетка. Сигурен съм, че тя не го обича, но пък обича слугинажа му. Любов няма и съм сигурен, че и липсва това между нас. Сигурен съм и в това, че тя или му е говорила за мен и умишлено го дразни. Преди да я напусна това нещо и го обясних или имаш това между нас или имаш един чехльо и толкоз решавай, е тя реши има го и то отдавна вече. Очевидно забелязах как в тази страница тя показателно искаше да я забележа да ми напомни за себе си явно и онзи определено го усеща всичко това, но е безсилен и е несигурен и в ядът си ме блокира. Думите които и казах преди да направи своя избор се оказаха верни. Дълго страдах от това нейно решение, но продължих. Не я ревнувам, не му я искам, не искам никакъв контакт с нея цялата е негова и то от 5 години вече. Просто всичко което и казах се оказа вярно във времето и съм щастлив, че тогава взех правилното решение за себе си а тя сега съм сигурен, че съжалява нооо много късно е либе за китка. Затова се за интересовах повече, затова беше всичко. Както са казали хората "каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи".

От Автора

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dbdd7584a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Като не можете да преглътнете истината не пишете теми.
П.С. Да колегата 3 и 6 ти го е казал,аз го потвърждавам,ако не се интересуваше от двамата нямаше да пускаш теми,още по-малко да го мислиш що аджеба те е блокирал.
На нея и дреме на... колко си активен във ФейсбукО.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 868d7792e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Като чета коментарите на автора май се наслаждава на кофти ситуацията. При мен беше нещо подобно разделихме се след като ми изневери и 2 години по късно ми лайкваше постове, като накрая ми и писа. Е казах и тактично да се разкара. Но факта че ми лайкваше и ми писа в положение на зарязана и едва ли не съжаляваща ме израдва, защото мен вече ми бе през дедовия тъй като когато аз страдах за нея тя се вече се чукаше с друг, тъй че авторе схванах те но тази не струва и никога не е струвала. Напред брато, зарежи ги такива коври не си струват дори и вниманието което си отделил.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cf141d461a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7 от 6
С тази дълга история не трябва да убеждаваш мен или някой друг, че не ревнуваш. То просто е очевадно. Първо, откъде знаеш какво правят тези двама души във връзката си? Да не им светиш? Че и гадаеш за нейните чувства? Осъзнаваш ли колко налудничаво звучи? Може ти да не си ставал във вашите неща, а този човек да е за нея. Хората, да ти кажа, се променят за 5-6 годинки. Сигурно отдавна не е момичето, което си познавал. А хората са различни във връзките си, няма две еднакви. Щом са заедно толкова време-5 години, за каква актуалност става дума? Знаеш ли какво изобщо значи актуалност?
Просто имат дълга връзка. Хората са щастливи заедно, крайно време е да го приемеш. Просто ти не си не си бил за нея, явно този я е оценил и направил щастлива.
Че и специално заради теб ще харесва и коментира! Колко наивно и смешно. Не си центъра на вселената, наистина. Много хора не са постоянно активни в групи и страници, приеми го. Аз примерно коментирам когато нещо ми стане интересно. Иначе само гледам публикации и това е. Едва ли мадамата ще рови из всички членове на тази група, които може са над 1000-2000-5000, специално да търси някакъв си бивш отпреди 5-6 години, че да я забелязва. Ако наистина го вярваш, си страшно наивен. Просто хората са активни, където си искат. Не всяко действие се върти около теб. Нито пък момичето съжалява, че те няма, явно си е страшно добре и така, с човек, който я уважава и обича. Ти явно живееш в мечти как търчи подире ти и пада на колене и виждаш във всичко някакви знаци и кроежи. Мадамата няма да се върне, колкото и да следиш активността и във фейсбук. Загубил си я, край, това е. Звучиш като бивш, който още тъжи за изгубена любов и се обсебва от връзката на бившата. Тайно си мечтаеш да се чувства супер зле, да реве за тебе, защото още я искаш. Просто си обсебен и ревнив. Ако си бил такъв и по време на връзката ви, нищо чудно, че е приключила.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 868d7792e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Само не разбрах и да ревнува и да не ревнува какво от това, човека ви пита друго.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 868d7792e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До коментар 8

Е немога вече хахах потвърждавал....
Не знам, но определено с колегата ме забавлявате вече.
Опитвате с зъби нокти да ме накарате да кажа, че ревнувам и немога да разбера аджеба защо когато всъщност е обратното. Вие явно знаете по добре от самия мен хах.

Автора

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 868d7792e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До 10

Както и да е, благодаря ти за изчерпателните отговори, но не съм съгласен с теб. Не за друго а защото аз живях с този човек и знам за какво иде реч. Но пак казах все тая начесах си езика тук затова пуснах и темата и дали е така или не това което мисля отново ми е все тая. По скоро се надявам да е така или както каза коментар 9 ако е така просто се наслаждавам на ситуацията. Но няма значение майната им хайде живи и здрави

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cf141d461a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   12, просто звучиш като ревнив бивш, който иска целия свят да се върти около него и момиче отпреди 5-6 години да иска да е с тебе. Толкова да те е яд, че очевадно си е продължила живота, че очевадно е добре във връзката си, че виждаш някакви схеми. Ако наистина правеха нещо за твоята особа, щяха да ти пишат директно, да коментират твои постове. Човекът те е блокирал , защото явно му е казала, че си странен. То си и личи по коментарите ти тук. Просто ти се иска да ти гърчи в краката. Цялата тема е един гневен изблик на ревнив бивш, който не е успял да задържи друга жена след тази. Нейната връзка за теб е фарс, ами твоя любовен живот как е? Щастлив ли е?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dbdd7584a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Опитваме,поне сме различни хора,не като теб да си пишем сами коментари. Хаха
П.С Погледни си хаштага,мен.
Спести си романите,няма кой да ги чете,обърна ти се внимание.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cf141d461a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   13, авторе, ти си живял с този човек , ама преди 5 години! Хората се променят, връзките са различни. Явно ти не си ставал за мадамата, а с този са си паснали. Страшно ти се иска тя да е зле, да страда по твоята велика особа, да и липсваш, защото и ти го изпитваш. Ти четеш ли какво пишеш? Сигурен си бил, че тя няма нищо към него, че и липсвало това между вас?! Кой мисли така, освен отчаян и даже злобен човек?!Просто отчаяно искаш да е така, защото я обичаш. Ако си имаше приятелка до теб в момента, хич нямаше да ти дреме за връзката на твоята бивша отпреди 5 години. Можеше даже да се зарадваш, че е намерила човека в живота си.Реално може да са семейни след време. Но явно след тази жена не си успял да задържиш друга, любовния ти живот е зле, затова толкова се впечатляваш и чак искаш момичето да страда за теб все още. Прави ти впечатление и се отдаваш на такива мисли за кроежи, защото си сам и явно от дълго време си сам. Не че си нямал приятелки явно,за секс или опит за връзка, ама не са се задържали. Явно ти се иска да си незаменим за това момиче, ама не се получава.
Щом ти харесва да вярваш, че мадамата страда и цели дни и нощи мисли планове как да ти се хареса, че реве по цял ден, нека да е така. Получи това ,което искаше с тази тема-внимание, което отчаяно ти липсва. И наистина сам си написал мнение, което затвърждава твоята налудничава теза, че си още незабравим. Имаш проблеми със себе си. Момичето се е спасило.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 662a4ecf52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Много си се развълнувал,че чак история пишеш тук все едно кой знае какво толкова е станало...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker