Възможно ли е жена с дете да се влюби ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е жена с дете да се влюби ?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2185 пъти
Здравейте, за първи път пиша тук и се надявам на добри съвети от потребителите на сайта. Моята история е следната. Забърках се с жена с дете преди около три месеца на работното ми място. Тя ми е пряк ръководител, аз съм на 22, а тя на 31 години. Флиртът ни беше изключително вълнуващ от самото начало, тя се държеше страхотно с мен, аз й отвръщах със същото. Нещата се получават все по-добре и по-добре. Мисля обаче, че започвам да се влюбвам в нея. Смятам, че и тя постепенно се влюбва в мен. Но едно съмнение ме тресе всеки ден, нейното дете, малка дъщеричка, ходеща на детска градина. И така питането ми е следното: може ли жена с дете да обича мъж, има ли място в сърцето й за още една любов, или щом има дете, то е любовта на живота й и всички други чувства са несравнимо по-слаби? Има ли смисъл да се опитваме и най- важното, има ли как тя да се влюби в мен истински, да ми се отдаде? Защото аз съм готов да го направя за нея, но не искам да съм наранен накрая...
Аз мисля все пак, че е възможно жената да се влюби, въпреки това, че има дете(пропуснах да каaжа, че бащата на детето не е в картинката от доста време). Та какво мислите вие, възможно ли е жена с дете да се отдаде на мъж???
Мерси предварително :**

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 168ba054d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи какво имаш предвид. Ако говориш за това "да ти се отдаде" да означава ти да си ѝ светът и да те обича повече от всичко на тоя свят - не.

Но ти дори и да ѝ направиш детето, после пак ще си номер две, което е напълно нормално и така трябва да бъде.

Сега, това изобщо не означава, че хората, които имат деца не са способни да обичат... глупости. Дори в някои случаи на такива хора им липсва много близост и интимност, защото едното няма общо с другото. И чувствата им изобщо не са слаби поради този факт.

Гони си щастието, бе мойка, това дали ще се влюби до уши зависи само и единствено от теб самия.



Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0cd69de17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О, бягай на далече от тази повлекана. Сега ти прави мили очички, но след време ще съжаляваш, помни ми думата. Къде е мъжа и в цялата картинка? Не живеят ли заедно?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 86d2b531aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Къде е таткото на това дете? Много е важно при какви обстоятелства не са заедно.

По възможност си търси жена, която не е раждала.

М32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 79a1f68116
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се забърквай, мен. По моя край на такива дет заемат жени с чужди деца им викаме тамазлък. Направи си твое. Не ти трябват храненичета.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 27e4f9248e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Какъв мъж си на тези години ,гледа да има ебач,защото никой не я иска ,просто жените като се разведат и гледат да се хванат на някой клон ,а дали е тънък или дебел им е все тая ,защото все пак е клон ,ако разбираш мисълта

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6fb4ced604
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм на 31 с дете на 3. Честно, трудно е, но не и невъзможно. Но с дете вече си видял по-голяма обич наистина.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 87c0a5382b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще ти кажа едно нещо - ако постави теб на първо място пред детето си, тя не е добра майка. Така че прави си сметката, какво всъщност искаш - добра жена, или такава която да е обсебена от теб.

Колкото дали подобно нещо би пречило на връзката ви - не мисля, стига да имате и двамата подход към детето и тя да не позволява да ѝ се качва на главата. Ще трябва да положиш усилия и да не правиш разлика между него и собствените си деца, ако евентуално ви се родят.

В крайна сметка проблема е основно в твоята глава в момента. Поговори с нея за да се изясните и така. Предвид твоята възраст, за нея може да е просто флирт и да не търси сериозна връзка с теб.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c033e9e1af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Е, тя любовта към дете и мъж е различна. Щом е сама, защо не. Макар, че аз например на 30 не бих се занимавала с. 22 годишен, по-скоро ти си доста млад още за нещо сериозно, а като станеш на 30, тя ще е на 40. Но няма невъзможно.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 96d2b79b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Да. Възможно е. Казвам ти го от позицията и опита на жена с деца, която сега има друг партньор и определено е човекът, когото най-много съм обичала. Смея да твърдя, че той също ме обича и полага усилия за връзката ни. Планираме и по-сериозни стъпки.
Но няма как да знаем как би се развила вашата история.
Едно е сигурно - подобна връзка изисква доста повече компромиси.
Каквото и да стане - успех и щастие!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 96d2b79b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Важен аспект е, че той приема децата ми и се грижи за тях, а аз му отделям специално внимание. Ако ни погледне някой непознат, не би разбрал, че децата не са общи.
Децата ми са изключително важни за мен и на всеки трябва да е ясно, че ще се грижа за тях с всички усилия. Но това не значи, че не бих отделяла внимание и на мъжа. Както са написали по-горе - любовта към мъжа и децата е различна и връзките са различни.
Отделям време само за него (доста по-малко от свободните жени, но така е винаги, когато има деца - независимо дали общи или не), но и той отделя време за децата ми. Както би им отделя време един баща. Съответно и те го приемат отлично и всичко е топ!
За такава връзка са нужни израснали хора, за да се получи.
Не всеки е способен на нея и не е длъжен. Но е възможна! И определено е възможно да бъде прекрасна!!!
Номер 9

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0cd69de17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много е важно да се разбере къде е мъжа и. Тогава мога да ти кажа дали ще се получи..

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d68dd26ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Иска да спи с тебе, ясно е. Може и да си търси друг спонсор, някакъв мъж да си има под ръка да и гледа детето. Самотни майки с деца трудно се котират, затова си търси друг. Прекалено си млад да се набъркваш с деца, бивши съпрузи и целият този турски сериал. Търси си свободна жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4f90fdc5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Млад си да вземаш жена с дете. Правете само секс да трупаш опит. Сам си го набии в главата, че ще се учиш от каката и толкоз. Опитай се да я приемаш буквално като учителка по частни уроци. Не забравяй, че е разведена. Това не говори добре за нея и за мъжът естествено. Обрекли са детето си да расте в неловко положение. И двамата не са били съвестни хора. ГАРАНЦИЯ!
Една брадва да не цепи дървата е виновен и сапа!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a21edbd2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Бате, тая ще те изяде с кокалите. Само чакай да видиш какво ще стане, ако отидеш при нея да живееш. Или шибай и и казваш преди това, че друго не искаш, или ще ти стъжни живота. Самотна майка и си флиртува с 22 годишен. Е батко, по голям червен флаг от това здраве му кажи

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4d8bacf33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Всичко е възможно...както и 20 годишен да хлътне по 40 годишна, от опит...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0e8f596245
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Напълно възможно е да се влюби, но дали ще си признае и дали ще предприеме по сериозна стъпка е вече друг въпрос. Ако е умна жена, лесно няма да се подаде на пеперудите в стомаха. Трябва да си много търпелив да спечелиш доверието и напълно, да и покажеш че си достатъчно зрял да приемеш детето.
Аз например, бях напълно разбита и срината след раздялата с съпруга ми, не вярвах че мога да обичам друг освен децата си. Живота обаче, имал други планове, появи се мъж толкова смел и твърдоглав, че ми доказа напълно обратното. Сега съм влюбена като 17 годишна,чета съобщенията му и се смея сама, щом го видя и очите ми светват. Връзката ни е от разстояние, не сме правили секс повече от няколко пъти, казвам за да не си помислят, доброжелателите, че ме е спечилил с тава че е голям е**ч. Той също е разведен с деца и нещата при нас са малко по - сложни. Признали сме си чувствата и двамата, но и да не бяхме го направили то се усещат тези неща. Планове не правим за напред, понеже съм му казала, че за мен децата ми са на първо място и не ми се рискува да намесвам друг мъж в живота им. За сега се наслаждавам на момента, в крайна сметка както знаем всички пеперудите и тръпки те си имат срок на годност.
Спечелил ме с внимание и отношение.
Авторе мисля, че ще ти е много трудно, но не се отказвай, щом си сигурен че я обичаш бори се!!!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 502f766f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Разбира се, че и ние жените с деца имаме сърца и желание за любов. Може да се влюби в теб- разбира се. Въпроса е, че ти си малък и надали можеш да и предложиш сериозна връзка, живот и сигурност ( не се обиждай нищо лично). Жената с дете има нужда от мъж с дете, защото няма как ( или много трудно) мъж без дете да разбере какво е да си родител. Според мен ти искаш само да се позабавляваш временно, жената ти харесва, влюбен си, но се замисли, че по този начин може да объркаш много живота на жената. По- добре я остави да си намери по- подходящ партньор, както и ти се ориентирай към същото.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 90042a3bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Няма горна граница за любовта. Това, че обича детето си, не значи, че не може да се влюби в теб. И ако се влюби в теб, не значи, че обичта към детето и ще намалее.
Това са различни видове обич. Ако е свестна обаче, няма да пренебрегне детето си заради теб.
Така че прецени дали си ок да влезеш във връзка, в която винаги ще присъства и детето. Ще е различно от това да имаш връзка с жена без деца. Няма да може да ти отделя толкова време и внимание.
Ако стане сериозно ще трябва да встъпиш в длъжност на пастрок, което също е отговорност.
Но отговорността, подплътена с любов не е така тежка.
Така че помисли :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f9d1401f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Разбира се, че може да обича. Това, че има дете не я прави нечовек. Сваляй си я и не му мисли повече. Според мен тя търси секс най-вече.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0fa9a551a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   "Но ти дори и да ѝ направиш детето, после пак ще си номер две, което е напълно нормално и така трябва да бъде. "

"... кеото е напълно нормално, според мен"

Ето. Поправих те :)

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ee2ebb8561
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Да,възможно е.Или направи първата крачка скоро или изчакай още малко за сигнали от нейна страна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 752f5aa929
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Повечето от вас се мислят за застраховани, е аз също мислех така и се оказах сама с бебе на 2 месеца. Да избирам бой или спокойствие? Е трудно ми е да, но по-правилно решение не съм взимала! Имам вина и аз да, че повярвах, че с детето сме по важни от "мама". Според мнението на повечето от вас, никой самотен родител не заслужава втори шанс? Ще ви видя вас след време, че разводите вече са повече от браковете! Относно съмненията на автора: По-важен от детето никога няма да бъдеш, било то чуждо или твое. Инстинкт на майката. Можеш да бъдеш обаче наравно с него, като просто го опознаеш и го уважаваш като свое! Имай в предвид, че ако майката не те взима насериозно, никога не би те допуснала до детето. Това, че има дете не значи, че не може да обича. Любовта към детето е по-различна от любовта мъжа. По мое мнение скачай смело, всичко от теб зависи!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 752f5aa929
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Повечето от вас се мислят за застраховани, е аз също мислех така и се оказах сама с бебе на 2 месеца. Да избирам бой или спокойствие? Е трудно ми е да, но по-правилно решение не съм взимала! Имам вина и аз да, че повярвах, че с детето сме по важни от "мама". Според мнението на повечето от вас, никой самотен родител не заслужава втори шанс? Ще ви видя вас след време, че разводите вече са повече от браковете! Относно съмненията на автора: По-важен от детето никога няма да бъдеш, било то чуждо или твое. Инстинкт на майката. Можеш да бъдеш обаче наравно с него, като просто го опознаеш и го уважаваш като свое! Имай в предвид, че ако майката не те взима насериозно, никога не би те допуснала до детето. Това, че има дете не значи, че не може да обича. Любовта към детето е по-различна от любовта мъжа. По мое мнение скачай смело, всичко от теб зависи!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b5c26ed71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Знаеш ли колко много разведени жени има, които след това си имат друг мъж. Майка ми също. Даже имам брат от нея и мъжът и. А ти с този въпрос все едно питаш, "Когато една жена роди дете спира ли да обича мъжът си" ми не разбира се. Трябва да има друга причина за това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a937a5f22e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   За пореден път се потрисам като чета коментарите колко задръстени хора има в тази България. Авторе, казвам го от позицията на самотна майка с дете - да, жената с дете може да се влюби. Защо пък не Може да я привличаш и защо пък да няма и влечение към по млади като мен например. Давай смело напред и да не ти пука. Всичко е възможно. А тези многознайковци и философи не ги слушай.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8832d4b398
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Невъзможно е, особено ако жената е женена. Това значи, че тя просто иска секс, иска някой да я изчука. Пробва се дали още става, дали още хваща окото. Изобщо не я интересува за твоите чувства. Накрая се връща при мъжа си и детето си и ги целува със същата уста, с която те е целувала теб и това е нормално за нея.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8832d4b398
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Ей, бурсук, сега си нагаждам нещата. Ти ли си този, който мъти главата на жена ми? Знаех си, че става нещо в тази болница довечера ще я разпитам и накрая ще пребия и нея, и теб!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2cb9aa8b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Важното е, че върви флирта и това на двамата ви доставя удоволствие, кара ви да се чувствате щастливи и желани, няма значение дали има дете. Това са чувства по възвишени от останалите. Какво ще последва след като преминете определена граница и станете обвързани един към друг, това е друг въпрос. Нали сте щастливи в момента.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker