Той ме заряза - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме заряза
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1285 пъти
Здравейте, на 23 години съм и живея в Германия. Със приятеля ми се запознахме във Фейсбук, като и двамата се знаехме от училище. И той живее в Германия, но в България сме от един град и от един квартал. Влюбихме се и той започна всяка седмица да идва при мен. Живеехме на 300 км един от друг. Намерихме си квартира и вече от 1 месец сме заедно в нея, но не спираме да се караме за миналото ми. Ходихме 8 месеца и да е имало 1 без скандали. Стана така, че той пожела за празниците през декември да види майка си в България и реши, че ще си заминем за месец. Каза ми да не започвам работа отново (тъй като напуснах старата, заминах далеч от приятели и семейство). Аз се съгласих. Преди 2 вечери отново се скарахме и той ми каза, че не ме иска. Майка ми също не може да ми помогне с нищо. Сега оставам без любовта на живота ми, без квартира и пари. Борих се за тази любов като за живота си. Но той вече е непоколебим. Не желае дори да ме вижда, убижда ме и ме унижава пред приятели и семейството ми. Обади се на майка ми и й крещя, разказа й че бях изнасилена преди години от 3ма (нещо, което бях споделила единствено на него, защото смятах, че ще ме разбере). Сега не иска да ми даде шанс да остана още месец-два, да си намеря работа и квартира и да се изнеса. А пък и аз не съм сигурна, че искам да си го причиня. Всеки ден плача, спрях да се храня и да спя. През цялото време той ми убиваше самочувствието като ми казваше, че съм напълняла, че с мигли и грим съм по-красива или както той казва "С мигли те обичам повече." Нямам никого, който би могъл да ми помогне. Не искам да оставам с него в квартирата, но нямам друг избор. На всичкото отгоре още го обичам и не мога да стоя и да гледам как той си живее живота, а аз се самоунищожавам. Моля Ви дайте ми съвет какво да правя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0d68403d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ех, тея любови на живота, бе... ще те остави да спиш под моста, ама това ти е любовта на живота...

Ти затова го обичаш, щото те третира като изтривалка след кален футбол. Ще си щастлива иначе, само да си те прибере, нали? Да си живеете в идилията, в която в 90% от времето се карате и си крещите, ама ще си се обичате, нали?

Аз бих ти дал съвет да пораснеш и да спреш да гледаш с улюбените очи, ама ще стане ли?


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 966703c92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери си нов мъж и работа.
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fc8cdaef3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Махай се час по-скоро! Отивай временно при познати, роднини, приятели. В който и да е град. Събери си нещата и се махни незабавно! Прекъсна всякакъв контакт с него и никога повече не се занимавай по какъвто и да е начин с този човек! Никога!!!
Ж33

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6814dd90d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нямаш ли някакъв вариант да останеш при приятели? Да се върнеш на старото работно място? Или може би да се прибереш временно в България?
Всячески търси начин да се махнеш от този токсичен човек и го зачеркни възможно най-скоро от живота си. Дори да обърне плочата и да ти се моли да се върнеш, гореописаните от теб неща крещят, че той не е стока.
Понякога ни се случват лоши неща, за които след години (от позицията на дистанцията на времето), осъзнаваме, че всъщност са били добри за нас. Вярвам, че твоят случай е такъв и може би сега животът ти отваря път да срещнеш по-подходящ мъж и да си истински щастлива с него. Както казват, най-тъмно е точно преди да изгрее Зората :) Горе главата!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 22245e7660
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не знам кое му е толкова трудното, че повече жени не могат да го разберат - не е достатъчно само да обичаш някого за да имаш връзка, а трябва и теб да те обичат. Толкова ли нямаш самоуважение и не обичаш себе си, че позволяваш да се държат с теб като с парцал? Той те гони на улицата посред зима като куче, ти го наричаш любовта на живота ми? Как може да повярваш на приказките на някого и да напуснеш работа, квартирата си, за да отидеш да живееш с него, като си изцяло зависима, без пари, без никой близък в друг град? И то при положение, че непрекъснато се карате, тоест не можете да общувате нормално? Отделно пък, че се доверявате да си разказвате миналото и това ви прави още по-уязвими? Извинявай, но това не е любов, а някакъв мазохизъм. Вместо да ревеш отивай и търси помощ - от социални грижи, поне да те насочат към някаква благотворителна организация, църквата, обади се на приятели да ти изпратят пари, търси начин да се върнеш в града, където си била и пробвай да се върнеш в старата си квартира и работа. Ако е невъзможно в Германия, прибирай се в България.
И проумей, че това не е най-голямата ти любов, а най-голямата ти глупост. Любовта не е само готин секс, комплименти и празни надежди, а е и грижа за човека да теб.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3741eeb982
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Първо, на никой мъж не споделяй, че са те изнасилили 3 ма души. Сподели го с психолог и ако трябва се лекувай при него. Тези неща не се разказват на всеки, особено на мъж. После, той ясно ти казва, че не те обича. Махай се незабавно от него. Ако трябва се върни в България, ходи на психолог, стабилизирай се. Той не ти е любов ами ти е тормоз. Човекът не е свестен, лош е и те тормози. Защо си спряла работа, за да му паднеш в ръцете, за да си зависима от него и той да прави с теб колкото лоши неща си поиска? . Помисли за себе си, остави го него. Спасявай се по най-бързия начин от този лош човек.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker