Често мисля за нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Често мисля за нея
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1086 пъти
Здравейте,
Имам приятелка, която обичам, сгодени сме от 3 години, брак не сме сключили до момента (тя не бързаше поради лични неща аз винаги съм ги приемал и не е било никога проблем помежду ни), като за догодина сме планували брак и сватба. Но не мога да спра да мисля за едно момиче, запознахме се преди 5 години, като в деня на запознанството ни сигурно бях в деня, в който всичко ми се получаваше с лекота, та още тогава видях как очите й изтекоха по мен и си личеше че първото впечатление от мен бе на 1000% положително. Впоследствие винаги сме се разминавали, само още 2 пъти съм я засичал набързо като тя винаги ми честити празници и ми пише, като от километри долавям интереса й към мен. Аз й отговарям, пускам й бъзици, тя отвръща на тях не знае че съм сгоден (никога не е ставало дума). Та наскоро пак ми писа и в течение на разговора пак стана дума да се видим (което винаги поради едната или другата страна не се случва) и се бъзикахме как пак няма да се случи, като оттогава мисля доста често за нея. Знам колко абсурдно е всичко това, жената до мен е страхотна и въобще й не ми хрумва да й изневерявам/да се разделяме и т.н., просто не мога да си избия от главата другата вече известно време. Чудя се как да спра да мисля за нея? Нямам намерение да й пиша така или иначе и да се срещам с нея, знам че след няколко месеца пак ще ми пише (тоест 3-4 периода от годината, в които за по 4-5 дни си пишем има). И въобще защо ми е толкова интересно това момиче, при положение че страшно малко съм комуникирал с нея и на живо и с писане, както и по същия начин защо тя така се интересува и проявява интерес към мен (аз нямам идея дали си има приятел, но по-скоро мисля, че няма)?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3914afd1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно имаш проблем във връзката си, щом уж всичко е наред, а мислиш за друга. А с втората бъди честен и й кажи, че си зает.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 487f8e988b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Амиии жена съм,но и аз съм в сходна ситуация с един мъж (само че аз съм свободна, а той идея си нямам дали има приятелка ). И аз често си мисля за него, но пък от друга страна знам,че просто най-вероятно това се дължи на факта,че е останал нещо като неизживяна тръпка, а не че толкова ще си паснем като двойка. Интересно защо криеш,че си сгоден? Не от нея, а от всички.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 27e7dfd146
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Едно кафе може и да прекрати идеализирането на мадамата, иначе какво? Цял живот ще се чудиш? Кажи й, че си обвързан, но ще ти е приятно да пиете по едно кафе.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a7d14956e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мнението на номер 1 съм. Кажи ѝ че си сгоден и интересът към теб, определено ще затихне. Задай си въпроса: Всичко ли е наред в сегашната ти връзка? Другата може просто да ти харесва, но нищо повече. Пишете си през 3- 4 месеца, вероятно за да си честитие празници, в което няма лошо. Може би те приема като приятел? Не знам... но внимавай, че от двата стола, обикновено се пада на земята. Бъди честен най - вече със себе си. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 132c7b1564
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако толкова не можеш да спреш да мислиш за другата (че и бъзици си пускал на вс отгоре), помисли добре дали ще се жениш за жената до себе си. Все пак ще е много зле за нея да е с мъж, който мисли за друга. Някои мъже (и жени) сте толкова лесни. Метнат ви въдицата и вие веднага.. Ужас

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b98c1f3e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   @Автора
Не го крия по принцип, всичките ми близки приятели и роднини знаят, постоянно сме с родителите си, роднините, просто не е афиширано за всички чак. А и като не ме е питала и никога не е ставало дума за тия взаимоотношения, то и аз не съм повдигал темата, бъзикаме се за други неща и дотам. Не върви ни в клин, ни в ръкав да изцепя, че съм сгоден и ще се женя.
Тръпка е, наясно съм, сигурен съм иначе, че ще си допаднем, но вече съм открил човек до себе си, за да си търся втори човек, с когото ще си допадна, а и малко или много го има риска да не си паснем.
Има интерес, като не мисля, че е само приятелски, най-малкото от 5 месеца нямам фейсбук, а тя ми се включи да ми честити рд-то, тоест или има слонска памет, или е положила усилието да запомни кога ми е и да се включи на деня. Не мисля, че това се прави извън най-близките приятели, или хора, към които изпитваш нещо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b98c1f3e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е обади се на втората, вижте се, обясни й, че я харесваш, но имаш друга, пък ако искаш почни връзка само с нея, сигурно е готина, щом я харесваш нея

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b98c1f3e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От два стола нали знаеш какво става? Помисли си добре

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b98c1f3e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Зарежи и двете и почни с нова, видяло се е че с тия двете си приключил.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b98c1f3e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Толкова ли не останаха мъже, които да държат на половинките си. Първата те обича, разбирате се а ти гониш някаква тръпка с която си пишеш 3 пъти годишно. Мъжка му работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker