Любов ли е или? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов ли е или?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 785 пъти
Дори нямам идея откъде и как да започна и какво изобщо питам. :D

Момче съм, на 20г. В доста забатачено положение.

От 13-годишни бяхме в един и същ клас с моя приятелка. И така до завършването. Случи се така, че и двамата сега учим в София, а бидейки си в родния град по време на пандемия, попаднахме в една и съща нова компания. С нея имаме доста общи неща и се разбираме по наш си, особен начин, но се разбираме. Някак специално е.

След като на една Нова година се скарахме яко, преустанових контакт с нея за доста време, докато скоро не излязохме на кафе в София и какво стана, що стана... ама ей ме - пиша.

Тя си има приятел от 2-3г., нямам идея, не им ги смятам. Изневерявала му е n-брой пъти. Той знае за всички, но това явно не му пречи.

Тъжното е, и съжалявам за нейния, че аз съм някъде в този "n", но само излизахме в продължение на месец(преди да се скараме/скарахме се за друго/ на НГ) и сме се целували, нищо друго. Нямах абсолютно нищо към нея тогава, а и след като преустанових цирка. Бях по-малък, тъп, някакво разнообразие просто да има.

Пичове, не знам какво имаше в тва софийско кафе, ама нещо стана. Сега, в новата компания, има нов принц на бял кон, с който се гонят. Дори не мога да опиша какво чувствам, защото не е типичното харесване/привличане, ама като видя, че се дърпат настрани с тоя най-новия и си откачам. :D

Не знам дали има по-абсурдна история и как аджеба се докарах дотук, но няма да продължавам да разказвам. Знам, че този човек не е подходящ за мен. Знам и че максимата "ако изневери с теб, ще изневери и на теб" е в пълна сила тук. Коренно различни сме в това отношение. Аз търся сериозен човек, с когото да се крепим и да вървим напред, а тя надали ще се settle-не скоро. Няма и да чакам, ако се появи правилната.

Въпросът е какво да сторя, за да се запазя психически. Да ѝ кажа, че видимо развивам някакви чувства; да се отдръпна изцяло от нея, което би означавало да оставя немалка група от нови, готини и умни хора, с които си станахме приятели; някак да осъзная, че този човек абсолютно не е за мен и да си избия мислите от главата? Не знам, наистина...факт е, че нещо се случва в главата ми и адски много се дразня сам на себе си. Съветвайте, моля!

П.С. Осъзнах, че описвайки я така, сякаш описвам чудовище. Просто това беше важното в случая според мен. Иначе е едно от малкото момичета с акъл, които познавам. Интересува се от политика, спорт и други неща, които на мен са ми ежедневни занимания, но характерни за неособено много хора на нашата възраст.

Сори, за дългото писание. Благодаря ви! <3

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 642b4adbab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интересувала се от политика и спорт- че то от тези области се интересуват и в селската кръчма... Щом ти е приятно в компанията, остани си в нея, но тази си я избий от мислите. Ако е имала чувства към теб, днес щеше да е с теб, не с някой си там. Игнорирай я и си потърси приятелка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker