Ходя с него, защото съм отчаяна, че ще остана сама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ходя с него, защото съм отчаяна, че ще остана сама
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1752 пъти
Здравейте,

Ще карам сбито: Жена на 32 години, винаги са ми се подигравали заради това, че съм грозна. През детството и юношеството беше най-зле, тогава нападките бяха напълно директни. Наричали са ме всякакви неща - крив кон, змей, Моджо-Джоджо, вампир, чудовище и т.н. Роднините ми не го обсъждаха пред мен, но десетки пъти ги чувах отдалеч как си шушнат на какво приличам, колко съм страшна, откъде се е взело това чудо и в тоя дух. С времето малко се очовечих, осъзнах добрите си черти или поне така си мисля и нещата станаха малко по-добре. Сега съм просто грозновата и това е факт. Имам доста мъжки черти, телосложението ми е като на хладилник, висока съм 1.80 и изглеждам като борец. Не съм дебела, отпред и отзад съм абсолютно плоска, но ръцете ми са като мечешки лапи и нося 43-44 номер обувки. Просто съм с ужасно едър кокал. Винаги съм се чувствала като Годзила около жените, а и сред доста мъже. Излишно е да казвам, че с последните опитът ми е плачевен. Била съм с двама мъже през живота си, като единият е мъжът, с когото съм в момента. Той е с 4 години по-малък от мен и, честно ви казвам, не знам как ме е харесал, сигурно е извратен или нещо подобно, защото изглежда много по-добре от мен, но явно се е случило чудо. След като се запознахме, 10 минути си бих шамари и се щипах дали не е сън. Но това беше еуфорията и страхотната изненада, признавам си, че се влюбих в него най-вече заради външния му вид, макар че на пръв поглед нямаше нищо кой знае какво смущаващо в поведението му. Държа да е ясно, че не го обвинявам за нищо, нямам това право, защото и аз не съм перфектна. Най-малкото годините гавра и обиди са си казали своето - недоверчива съм, комплексирана, затворена, изглеждам арогантна и студена, но това е само предпазна мярка. А и нещата, с които имам проблеми, датират много преди да се запознаем, така че знам, че не е нещо, което прави нарочно против мен. Пристрастен е към леките наркотици и порното/красивите жени. Пуши трева буквално всеки божи ден и е така от гимназията. След скандали и молби имаше няколко периода на прекъсване, но после пак всичко наново. Странно, но не изглежда като миризливите напушалки, които хората си представят, но това съсипва мозъкът му. Параноичен е, не помни почти нищо, ако не е пушил над 15 часа, става много раздразнителен и нервен. Самонавива се, че не може да направи елементарни неща, ако не се напуши - не може да отиде до магазина, да си напише работните отчети, да играе комп. игри, абсолютно нефункционален. Гърлото му е непрекъснато възпалено и подуто, но това не го спира. Борим се да посети специалист, но се запъва, а на мен ми омръзна да трябва да помня всичко вместо него, да му търпя лошите настроения, защото не си е намерил коз. Аз реагирам страшно остро, обиждам го, наричам го жалък наркоман и той просто ми казва да го оставя като не ми харесва.
Проблемът с порнографията не мисля, че е нужно да го обсъждам. Знам, че тука е много пипкаво кой какво одобрява, но понякога създава проблеми - случвало му се е да не му стане или да спадне, защото си е набил 2 злобарки по-рано. Отворя ли лаптопа ми излиза какво ли не и то все разни убийствени красавици. Има си любимки, които следи. Обича да разглежда снимки на момичета, навън доста често се заглежда. Най-тежко е положението с групите тийнейджърки с шарени коси лятото, направо му потичат лигите. Пробвала съм и аз така да загледам някой мъжага много явно, но той изобщо не ме отразява. Стигнах дотам да го излъжа, че бивш колега ме е поканил на среща, за да видя дали ще се впечатли. Единствено ми каза, че се радва за мен, сигурно е хубаво за една жена да е желана. Но непрестанно ми казва колко съм красива, колко ме обича, колко ме харесва, така всеотдайна и любвеобилна съм била. Често ми прави малки подаръчета, разни смешни работи... ужасно загрижен е за мен.
И не знам какво да правя. Мъчим се заедно, ясно е, но без него оставам напълно сама. Няма да го зарежа, нямам абсолютно никакъв избор сред мъжете. Освен него нито един мъж не е проявил интерес към мен в последните 8-9 години. С тази тенденция не вярвам, че някога ще ми се отвори парашутът отново. Оттук насетне, колкото и да се грижа за себе си, ще ставам само по-зле. Не го обичам, използвам го за компания, признавам си. Не защото е лош, а защото сме прекалено различни и не си пасваме. Неговите интереси са ми ужасно скучни, а той много държи половинката му да взима участие и да имат общи хобита. Това също води до търкания. Ако имах избор, щях да го оставя да си търси подходящо момиче, заслужава. Пак казвам, че никой от двама ни не е лош, говоря за силно несходство в характери и виждания върху живота. Стоя с него, защото никой друг не ме харесва, това е истината. Много дълго време бях сама, години наред никой не ме е прегръщал. Ако не беше той, щеше да е същото. Ужасно е да си грозен и нежелан. Затова съм се хванала като удавник и непрекъснато си повтарям как трябва да съм благодарна и къде ще намеря по-добър, а изобщо заслужавам ли го, като не мога да предложа почти нищо. Боря се с реалността и принципите си нон-стоп.
Има ли други, които поддържат връзка от отчаяние и се мразят заради това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 94ccc261e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Звучиш като доста интелигентна /а си и много грамотна/ жена.
Пиша ти, защото имах в у-ще приятелка, която беше над 1,80 и отнасяше много подигравки за това, като най-безобидната беше щъркел.
След у-ще замина за Холандия и след две години си дойде с приятел-холандец - висок, рус, чипонос, синеок и много симпатичен. Доста съученици се чудеха какво е видял в нея - грубовата, доста смугла с крив нос, но тя, също като теб имаше страхотно чувство за хумор и себе ирония - винаги беше много забавно с нея.
Още са двойка, имат трима сина. Тя се оказа находчива и оправна, научи бързо езика, откри си собствен фитнес салон и онлайн магазин за някакви хранителни добавки. Виждах я преди две години и изглеждаше много свежа и привлекателна, за разлика от някои съученички, които минаваха за красавици, а сега са доста повехнали.
Ж 42

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 724b9d69e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не дочетох до края. Аз съм в подобно положение. На 32, необвързана. Красива съм и разликата не е огромна. Цял живот са ме сваляли, но почти никой не иска сериозна връзка. Всъщност доста мъже искат, но са или смотани, или не ми харесват на външен вид. Аз не съм дебела, защо да ходя с пълен или плешив например. Съветвам те да не го оставяш. На второ място може да се консултираш с психолог, имаш много травми. На трето, задели пари, в днешно време с пари можеш да си докараш уникашен външен вид. Аз съм решила да си правя корекция на носа. Една две корекции, тук там грижи, отслабни, ако си пълна и това, че краката ти са 43 номер няма да се забелязва. Важно е комплексно да си по-поддържана. После ще започнат и по яки мъже да те харесват. Но не го отрязвай този, ще си самотна и ще се самоизмъчваш. Аз също ходя с мъж, който дори не харесвам, използвам го за секс. Просто в живота е трудно да срещнеш принца.....

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cf7d3a821f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Страх те е, че без него ще останеш сама, но истината е, че ти и с него в един момент най-вероятно ще останеш сама. Представяш ли си да създадеш семейство с пристрастен тревоман? Такива главоболия може да ти доведе, че да си останеш не просто сама, но сама с дете и без пари. Не си струва риска.
Освен това ми звучи като и на него да му е все едно - може и той да е с теб, за да не е сам, докато не си намери друга, или заради секс, финансова подкрепа, подслон. Никой не заслужава това. Има предостатъчно грозновати мъже, с които ще се чувстваш по-равнопоставена и по-спокойна. Просто им обърни внимание и на тях.
Познавам дебели жени, които избиват комплексите си и явно целят да се докажат пред обществото, като излизат със стройни фитнес мъже. Излизат е силно казано - ходят у тях през нощта и никога не биват представени пред приятелите им. После се чудят защо като си намерил красива приятелка, ги блокирал отвсякъде.
Така, че не бъди мазохист - оттърви се от напушляка и си потърси някой на твоето "ниво". Не знам дали е толкова ниско, колкото го описваш, но важното е, ти да се чувстваш равностоен партньор във връзката. Тогава и любовта ще си дойде по естествен път.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7a51c9fd35
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А секса как е?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 958953006e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Има много не толкова привлекателни, но със самочувствие.
Не вярвам да си страшилище.
Аз пък не си представям как със с някой пък не го обичам, ама що да не го обичаш, ако се разделите ще ти е гадно, то тогава се срещаме че обичаме.
Ами другите работи са много зле, такива маниаци са истински ужас, моят мъж е гейм манияк, но явно имало и по-лошо.
Стой си с него.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0cf50954ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Със сигурност има. Ако намериш своя комфорт с това положение, то може да е дори приятно за теб. Имайте си всеки своето хоби, а това с тревата явно се явява по-сериозният проблем. Може би това ще ви раздели един ден.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b3236b44fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стана ми криво докато те четох, признавам си. Никога не съм се замисляла от "другата страна" как е. Жена съм, дребна и от тези кото пък не се отърват от мъжко внимание. Повярвай ми, за мен е нежелано, досадно, неприятно. Също, коства много да се отсее правилният човек просто защото 99% симулират, играят всякакви роли за да се харесат и трябва да се прилагат разни токчета за да изкараш малко от истинската им същност и да прецениш дали си струва повечко опознаване. А после дори в здрава и стабилна връзка, очеизвадна за околния свят, пак не спират досадниците, но тогава поне е ясно че, са отпадък и няма нужда дори да се държа учтиво, режа до кокал без да се замисля, бързо и на мига.
За теб.... в голяма грешка си относно "грозотата" ти, но като ти е гравирано в мозъка това от съвсем малка, а после в годините затвърдена, трудно ще видиш другата ТИ.
За това ще имаш нужда от външни влияния, потвърждения от други хора. Надявам се да знаеш английски език.
В Германия, Австрия и скандинавските страни е пълно с високи и едри жени като теб. Това не ги впечатлява. Което ги впечатлява обаче е по- екзотичната визия. Примерно ако ти отива по- тъмна коса, ще се отличаваше от тях. С лек грим (наистина само загатващ) тип "азиатски очи" се опитват да зяпат.
Тоест, подобни на тях на ръст (въпреки че, и по-точно дребни като мен се премятат) но с по- различна визия, екзотична за тях.
Опитай в чужди сайтове за запознанства. Сама ще се убедиш в интереса към себе си и ще осъзнаеш неща които сама иначе не можеш.
Имам приятелка тук където живея ( Испания) огромна е, даже си мислех в началото като се запознахме че, е травестит. Освен че, е огромна е и с груби черти на лицето, като както тя сама се шегува "изсечени с брадва". Смекчава с лек грим доколкото е възможно без да изглежда гротескна, с дълга коса е което смекчава още повече излъчването и и си е възпитала сама меки движения при ходене, жестикулиране и въобще езика ма тялото.
Тук включително испанци които са среден ръст 175 см "изтичат" по нея. Иначе по- голям интерес получава от немци, скандинавци и руснаци. Има си приятел, в стабилна връзка са, но тя си обича и да предизвиква внимание защото "харесва ми да ми потвърждават и напомнят че, съм красива жена"
Няма защо да се "мъчите" взаимно с твоят човек щом не сте си точният човек за здраво и щастливо общо бъдеще.
Имаш голям избор, само дето още не го знаеш и за това не се и "оглеждаш".

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 04be600949
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това са някакви глупости. Щом смяташ, че външният вид ти не е добре, спестяваш пари и отиваш на поредица пластични операции. И после си търсиш нормален мъжл Ти хем си знаеш проблема, хем не го решаваш. А се занимаваш с някакъв наркоман и нещата при него ще стават още по-зле. Не се примирявай, ами спести пари или изтагли заем, отиди при пластичн хирург.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b5c979970a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей, пише ти мъж на 34г.
Наистина съжалявам за положението ти, но от двамата ти си по-достойната. И ще обясня защо смятам така. Твоите недостатъци не зависят от теб, а неговите са изцяло по негова вина. В крайна сметка всеки сам избира как да живее живота си (това важи и за двама ви), неговият избор явно също е направен. Ти, поради травмите, които си понесла в детството си, сега изпитваш страх, дори бих отишъл по-далеч - паника, да не останеш сама. Затова си се и хванала като удавник за сламка за него. Не си мисли, че с тези си зависимости той е много желан.
Повярвай ми, аз също знам какво е да отнасяш подигравките в детството си. Аз също съм доста висок от малък, но имам и трудности с общуването, дори говорен дефект, който малко или много ме е карал да се срамувам и образно казано ми е бил спирачка "да не си отварям много устата", понеже ще ми се подиграват и за това. Иначе с годините се промених, смея да кажа, че се разхубавих, но истината е, че много трудно допускам хора до себе си, а интерес от жените към мен не липсва.
Горе са ти дали много добри съвети. Аз по принцип не одобрявам пластичната хирургия, освен в случаите, когато е по медицински причини свързани с претърпян инцидент. Но, ако външният вид ти смачква самочувствието, защо да не опиташ и такава процедура? Разбира се, без да е натрапващо се и да има подути джуки и т.н.
И последно - смятам, че той по-скоро не е достоен за теб, а не ти за него. Горе главата, опитай се да го промениш, ако не - зарязвай го и тръгни по своя път, а той (пътя ти) все някога ще се пресече с достоен мъж, с когото ще се обичате.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: da42852088
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не само грозните са сами.Даже по-често красивите жени много много трудно си намират половинка, дори и "само за секс" е трудно.Не съм намерила обяснение за себе си, но около мен се случва точно това - не толкова привлекателни жени веднага си намират свестни мъже, че и любовници въртят, а много хубави и сериозни като поведение жени са абсолютно сами.Включително и аз в момента. Друго, което забелязвам е, че някакси не попадам в ситуация, където да срещна подходящ човек. Все някакви утрепани около мен. Ела да видиш бившия ми мъж, ще дам пример. Водим детето на зъболекар и хоп, в кабинета чака за преглед готина мадама, с която потенциално той може да започне разговор и така, да стане свалката един вид. Просто така се случва около него, че постоянно има възможности и то без да ги е търсил нарочно. Аз съм хубава жена, но от много време нито ме е заговарял мъж, нито ме е докосвал, не че аз съм капризна и надута и много избирам, а чисто и просто нямам никакъв избор! Ха сега де, как става така? Съдба явно.
Така че това, че не си красавица изобщо не е фактор.Други неща имат значение.Този твоя напушения обаче, няма да изкарате дълго, тревата е сериозен проблем. Ако се появи дете ще стане в пъти по-лошо за теб.
От това, което споделяш, трябва да поработиш за самочувствието си и вътрешния поглед върху теб самата, да се цениш повече и да вярваш в себе си и собствените си сили.И правилният за теб човек ще се появи!

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0b19f8eb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виж сега според мен не трябва да седиш с някого само от страх. Знам, че е трудно сляпо да повярваш, че има човек за теб някъде там, след като до сега не ти е вървяло, но има надежда винаги. Този факт сам по себе си доказва, че си струва да дадеш още един шанс на живота. Фокусирай се над себе си и знай, че външният вид не е от значение. Животът намирс своя начин да балансира всичко, ти мисли за себе си и как ти да си добре. Това че не си щастлива, значи, че заслужаваш повече. По- добре да си сама от колкото с някой, който не те прави щастлива. Както казаха хората преди мен- може да се чувстваш по- сама дори докато си във връзка. Животът е твърде кратък за толкова големи компромиси със себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 22a4b61346
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Слушай, и грозноватите имат право на любов. Пък често и си я намират. Ако не го обичаш, ако в душата си усещаш, че не е твоят човек, то няма значение дали е най-хубавия, дали се държи мило, дали пуши трева, какви плюсове и минуси имате и двамата. Не мога да ти кажа дали ще намериш друг, но на себе си дължиш да опиташ. Пък и на него - всеки трябва да е обичан, а не просто да си съжителства нещо там с някого.

Що се отнася за външния вид, все си мисля, че се виждаш по-крайно и че помниш себе си като дете. А като жена си се променила и вероятно разхубавила. Във всяка жена има по нещо красиво, най-вече в тези, които не го осъзнават...

За финал ще оставя това тук:

Грозното момиче се събуди
малко по-красиво заранта.
Някакъв човек незнаен, чуден,
беше го прегръщал през нощта.
Грозното бе станало красиво,
тихо се усмихна на деня.
Не изми лицето си щастливо,
за да не измие и съня...

Успех, каквото и да решиш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker