Мацките го отричат, но то се вижда! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мацките го отричат, но то се вижда!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2532 пъти
Просто искам да попитам, защо отричате, че в онези моменти, когато погледнете към солидни, симпатични и стегнати типове не се замечтавате да си легнете с тях. Изключително се забелязва, когато сте с приятелки и приятели, по заведения и всякакви обществени места. Гледате към непознати мъже, които според всеобщото мнение са вървежни, и вероятно и вие ги виждате в същата светлина, но винаги отричате, че си го търсите. Защо е това лицемерие. Стана ми жал за,един приятел, като видях как неговата се пули в един висок релеф от друга компания, но случайно попаднал в нашата.Беше гадно за момчето, правите го масово. Винаги търсите лошите типчета, за да ви блъскат яко. И после лафите за любов и нежности.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 80882f01e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хора всякакви с вкусове всякакви. Всеки се "заглежда", т. е. вижда. И грозно, и хубаво, и т. н. Всеки има очи и оценява според вкуса си хората. Може някой да ти хареса, друг не. Може някоя да иска да си ляга с едва ли не всеки мъж, когото харесва, но други жени не са така. Да, винаги можеш да кажеш, че човекът отсреща е красив или пък не, както и да имаш неутрално мнение, но това не означава задължително, че искаш да си легнеш с всеки, когото оценяваш положително. Не значи, че изпитваш желанието всеки път! Хора всякакви! И от мъжете, и от жените.
Ж33

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 44681fc906
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не слушай жените какво ти казват, а гледай какво правят и ще разбереш какви са.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 66796624fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   То пък щото мъжете не зяпат мадами и не им изтичат очите, нали? Но когато го прави мъж явно е оправдано, защото бил ловец и други такива смешки. Жените трябва да са като глухи и слепи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 669f04eb99
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е като съм необвързана много ясно че ще гледам,ама като съм с гадже не се занимавам да обръщам внимание или да заглеждам други мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 61ebe5ec4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз се чудя защо някоя жена би отрекла това... Предполагам е част от социалната ни роля все още да сме скромни, уж да не мислим за секс и прочее глупости, от които много дами не са се отървали. Но между ушаците, обикновено, се въртят точно такива мисли. Не се срамувам да призная, че гледам мъж, който ми харесва, но бих си спестила изказвания като "искам ма пълни кат агни" и т.н., защото са грозни независимо от коя страна. Най-тъпо е да седиш да се пулиш срещу някой готин представител на противоположния пол, а после да се правиш на умряла лисица.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fdd265e136
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Българка и любов и нежност взаимно се изключат. Ганьовата дъщеря си ги харесва такива, тва не е нещо ново. Който иска що- годе сносна приятелка в днешно време, не се занимава с българки, особено тия от младото поколение, за по- възрастните не знам. Ама и те не са кой знае колко по- добри.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fae16be2f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много хубаво генерализираш, но ще ти кажа нещо честно и то ще ти отвори очите за жените.
Понякога влизам в магазин и се заглеждам в рокля и я гледам дълго време, но дори през ум не ми минава нито да я пробвам, нито да я купя и проблемът не е в цената. Това ми се случва и с мъже, понякога забелязвам някого и си правя заключението, че е много красив, но това не означава, че искам да се запознаем или да спим заедно и ако дойде при мен, няма да проявя интерес.
На вас ви става като видите красива жена, ние не се подмокряме от всеки красив мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4a51cd7aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Е гледаме си, не може ли? Вие как гледате дупета, цици, следвате разни разголени мацки в инстаграм, гледате порно и т.н.? Нали, едно е да го загледаш за малко и съвсм друго да почнат да ти текат лигите по него докато си имаш човек до теб. Има един морал и възгледи разстояние между двата вида.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 31aa498e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Защо според теб солидни, симпатични, стегнати мъже са непременно лоши момчета?! Просто завист?
Естествено че, ги гледаме! Не сме слепи! Естествено че, и ние като вас богат и видите хубаво момиче си представяме бързи сценки! И какво?! Ако някоя отрича пред половинката си е само защото въпросната половинка ще е от токсичните ревнивци които отричат естествените процеси- зрително възприятие- действие на мозъка- химична реакция!
Хич даже не отричам, наслада за окото (и не само) си е да виждам симпатични, стегнати, солидни мъже!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3d2b5c1826
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мутра...

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 85c73fee44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти да не си автор и на това писание "Каквито и да са времената днес, темата за лошите момчета е все така актуална"?
Напомняш лисицата от старата приказка, която като не стигнала гроздето казала, че е кисело.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1e3da13b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всеки ценител на хубавото може да погледне. Хубав мъж само някоя сляпа няма да го отрази.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 674a17174a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ти сериозно ли? :D Все едно като мине някоя дългокоса красавица с идеални пропорции мъжете се обръщат на другата страна сигурно? :D Когато нещо е красиво е красиво и не може да му се отрече, дали било мъж или жена е без значение. В моята връзка това да се загледаш в нещо красиво е напълно нормално. Аз съм хетеро, но ако се появи някоя много красива мацка, понякога се и обръщам да я гледам.. Красота просто, естетика. Мъжете гледам да ги поглеждам по-дискретно де, но не се крия от приятеля ми. Преди няколко месеца погледнах един мъж за няколко секунди и моя до мен "Симпатичен е, и той те гледаше до преди малко" :D

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a818abcba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Едно е да мечтае да я дъни такъв.И ние мъжете си мечтаем често да чукаме разкрепостени мурви, и се заглеждаме по такива.Тов е човешко.Какво обаче правиш на практика е важно и как ще ти се стече живота.Всички жени, които познавам, и са имали връзки с лоши момчета в момента имат доста лоша съдба.Лошите момчета са ги били и зарязали с по едно две деца, някои от тях са успели да хванат някоя шматка, да ги носи на гърба си, повечето обаче имат доста лоша съдба.Живеят мизерно и се бъхтят сами и едвам свързват двата края.Кравичка с теленце, особенно на балканите, много трудно се навива да вземе някой.Повечето и мераклии са само за чук и бек.Сещам се за една бивша, бяхме на една бензиностанция тамън платих на касата и се качвах в колата, на няколко метра от нас беше спрял някакъв с едно бмв и го завъртя в кръг(дрифт) и тя нараво изпадна в екстаз и едва ли не се подмокри.След месец и бих дузпата, понеже тя ми призна, че ме помислила и мен за лошо момче, понеже съм разполагал с пари и съм карал бмв.После я напъна яко глада и ми се молеше да я взема.Отказах.После се хвана с бивш бандит, отиде да живее с него.Няколко години животът и беше ад, той и наду и стомаха.Сега е самотна майка живееща изключително бедно с болна майка.Не злобея или да и се подигравам, понеже не съм видял лошо от нея, но това е съдбата на почти всички жени занимава ли се с лоши момчета.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 94e0d25c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Мъжете също се пулят в присъствието на други жени.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2ea2a68855
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ми не си прав. Бившият имаше такава работа, че беше на път доста време. Работя с доста хора, така че срещам почти всекидневно някой (поне преди короната). Поглеждала съм друг и съм си мислила, да изглежда добре, но не е моя приятел. И до там. И после като се чуех с гаджето и се разтапях...

Това, че на твоя приятел се е случило одсказва, че мацката не е влюбена в него. И не можеш да съдиш за всички жени по n=1.

Лола

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a646b1cd55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Няма нищо лошо, нормално да ги привличат такива мъже, но после да не се правят на ощипани като се окаже че мускулестия тип е пълен тъпанар.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 03e639d45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Много е удобно да си мислите,че всичко опира до една визия. "Този има плочки,затова не харесва мен,а иначе съм толкова добра партия". Да, когато някой изглежда добре,той прави впечатление и на мъжете, и на жените. Но това съвсем не е достатъчно, за да плени една жена. Имам един познат- слаб е като солета, сравнително нисък е за мъж, общо взето на външен вид съвсем не е нещо особено. Обаче е толкова общителен, позитивен, контактен, НАЧЕТЕН и възпитан, че където и да отиде, всички жени се захласват по него. Та,да..затова ви е лесно да мислите,че харесват само мускулести и богати мъже. Все пак се изискват много усилия да се научите как да говорите с една жена, да повишавате непрекъснато общата си култура, да бъдете интересни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 78a7cb2801
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   А ти защо не отидеш да спортуваш и заприличаш на "вървежните" мъже?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2318689b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Звучиш като човек, който се има за вървежен. А темата, респективно коментарите би трябвало да ти потвърдят "прозренията" и да ти повдигнат самочувствието.
Аз ще кажа, че това, че някой изглежда симпатично или предизвикателно, не е единствена причина да си легнеш с него. Като видиш какви простотии дрънка, какво неадекватно самочувствие има човека отсреща, тръпката за секс моментално се изпарява. Също, това че ще се загледаш по друг/а не означава, че не обичаш човека до себе и че не те възбужда. Така че недей да съжаляваш приятелите си, защото току-виж си се оказал по-достоен за съжаление. ;)

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6f23eace26
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Бъди сигурен, ще започнат да те убеждават, че си тъп, заблуден и нз си къв. Нали знаеш сюжетната линия? Аз харесвам високи и атлетични симпатяги--можех да бъда с такъв, ама не го заслужавах--новият ми приятел е далече от представите ми за яко момче, но имаме общи интереси, амбициозен и не ме ревнува--осъзнавам, че не ме привлича, но го обичам(това кърти направо :D хахаха)--харесах едно друго момче по мой вкус, обаче се страхувам да не се скарам с гаджето си--рискувах и преспах с него, но ше му кажа, че няма да се получи и ше си остана при моя, той ме обича и не искам да го наранявам(МЕГА СМЯХ, АМА МЕГА. ХАХАХАХ)--ние не правим хубав секс, а пък аз си имам нужди(пак гледа за някой алфа)

БРАТ, ТОВА Е ТОЛКОВА НЕЛЕПО, АМА ТОЛКОВА НЕЛЕПО. Имате брутални проблеми с егото си, момичета. Не си признавате нещата. Пичаги, ако си имате приятелки, знайте, така са почти всички ше бъдете сменени по някое време. А, на тия дето са се задомили и са родители, олеле майко. Там какви рога се носят, а колко ли тежат...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6e80aca71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Прав си авторе, ама то е двустранен процес. Аз като съм с моя рядко съм се загкеждала, трябва да е наистина ама наистина страхотна гледката. Даже след това ми е ставало неудобно, но той дори не забелязва. Обаче знаеш ли какво, забелязва много женски индивиди и си ги гледа, ама все отрича. Вече не ми пука и аз си зяпам, даже си харесвам един, защото знам че и той си харесва други. Писна ми да говорите за мъже и жени по отделно, всички хора сме еднакви понякога. И друго да ти кажа, една жена като е влюбена, ако ще и Джони Деб да и се слага няма да го погледна, аз започвам да се оглеждам когато ми липсва нещо, като например внимание, онзи поглед разбирането, и когато той зяпа други аз се комплексирам и ми става тъпо.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3f112b9a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   По същата причина, поради която и вие мъжете пулите очите пред някакви кифли, силиконки и джуки тип “възпалена вагина”. Хората сме еднакви, и мъже и жени, какво да правиш.
Ж21

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8242a48c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Много не си наясно с материала и си зверски невеж, но такива сте си повечето, не се учудвам. Поредният... Затова сте сами.

Ж,23

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1779b2d890
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   А ти, авторе, защо отричаш, че харесваш мъже? Правите го масово. Виждала съм няколко мъже, които харесват мъже, значи всички сте такива. Познавам те. Ти също си такъв.

Айде стига глупости. Ако приложим твоята логика, с теб трябва едва ли не да сме един и същ човек.

Ще ти се жените да те искат.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f029ee08bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   това го научох по трудния начин и после като ги почнах и вътре и горе, изполвах ги по пълна програма

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c3f9327bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   аз като бивш спортист не смятам че това е така! Тренирал съм фитнес близо 12години с течение на времето започнах да взимам хранителни добавки и още по-сериозни препарати. В един миг се бях превърнал в анимационен герой целия бях релефен но внимание от женския пол почти нулев, с времето осъзнах дори че тези неща малко или много вредят и на ерекцията докато не дойде момента в който аз загубих всякаква чуствителност а желание за секс имах огромно. Тогава се осъзнах и спрях всякакви боклуци и така на татък, дори спрях и да тренирам и сега макар и на 36г да съм обеден че имам по силна ерекция от така наречените спортисчета на по 20и няколко годинки които се имат за животни. Такаче който си мисли че тези неща не са опасни много силно се лъже и всеки втори спортист го знае просто не си го признава

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 55765ef85c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Аз пък не знам защо, готините, нахакани, нацепени, интелигентни и т.н. мъже следва да се квалифицират непременно като лоши момчета. Под лоши момчета, ако се има предвид мутри, пройдохи и т.н. си падат плиткоумни жени, макар и някои да са красиви....по скоро тунинговани. Колко хубави жени, с образование, професии, произход и т.н. сте ги видели с гаджета някакви подобни тъпанари. Ако има, са нищожно малко.
Иначе напълно нормално жените да се заглеждат по хубави мъже, както и обратно. А и това е напълно нормално, ненормално е някакъв пишльо, шкембелия и посредствена да е хванал хубава мацка.....освен, ако не е само хубава. Съжалявам, че ще го кажа, ама с какъв аргумент по-грозните или средностатистически мъже претендират, че им се полагат и на тях хубави и умни жени. Освен ако не са с яко кинти. Ама бил добър, ама много я обичал и уважавал........ами то такива има и от по-класните мъже. На тях се полагат/по нормално е/ подобни жени.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 143a7c5eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Н14, между копнежите и реалното дънене е тънка граница, нещата се случват доста лесно. Аз, един стрийт фитнес маниак от едно десетилетие, мога да ти разкажа много неща за изневерята, нямам една сериозна връзка в тоя живот, всичко е било с обвързани момичета за по дни. Подозирам, че ще остана дълго на тоя хал, но не ми е зле. Като имамаме предвид, че до напредналите 22 бях самец на ръчна, може да се добие хубава представа. Да направиш скок е хубаво, но се иска характер. Проблемът е, че аудиторията е тенденциозна и преобладаваща от едната страна, трудно мога да убедя някой в нещо. Ще допълня, че погледите са половин път към онова, останалото зависи от загледаният мъж. Не се успокоявайте, че роклите ги заглеждате, ама няма да ги купите. Ясни са нещата.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9793174c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Като ви чета, осъзнавам каква късметлийска съм. Аз просто нямам този проблем, защото за мен еталон и за привлекателност, и за ум, и за лични качества, и за социално присъствие е... собственият ми съпруг. Обикновено ми правят впечатление мъже, които външно приличат на него и ги заглеждам. Докато ги гледам, обиковено си мисля нещо от рода: "Я колко добре му стои на този човек светло бежово сако, трябва да взема такова на мъжа ми, ама той пък ще каже, че е твърде гейско, познавам си го аз, нищо, ще го убедя, че е много елегантен в него, ще накарам и някоя приятелка да му го каже и ще си го носи, много ще му отива, особено с велурени мокасини..." През това време въпросният гражданин също се вторачва в мен, аз отклонявам поглед, но подозирам, че си мисли: "Тази пък мацка как ме е зяпнала, ще ме изяде направо, неотразим съм значи".

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ea741d74d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Естествено, че ще се заглеждаме по добре изглеждащи и стегнати мъже! Не виждам защо трябва да се оправдаваме или извиняваме за това.!Ти авторе да не би да не се ли заглеждаш по стойни и красиви жени? Ако самият ти не привличаш подобен тип внимание, то вземи мерки. Не се изисква кой знае каква дисциплина, за да се храниш правилно и да тренираш 2 пъти в седмицата. Ще ти се отрази добре и на самочувствието и ще си по зает със собствената си паничка вместо да си навираш носа в чуждата и да завиждаш.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1779b2d890
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Ма хора, никой не се интересува чак толкова от вас конкретно. Как не го разбирате. И перо да си забучите в задника, ако не ви харесва, не ви харесва. Всеки си мисли, че светът се върти около него, а другите са му придворни и са създадени да го радват.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5d1ed6b7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   защото са кучки

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: da696423c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Имам засиленото чувство, че написаният от 25 постинг, е написан от жена, която вижда и разглежда профилите на мъже, които не са й били симпатични с мненията си в сподели, че и знае така подробно положениетоним. Сега сериозно, 25, разсъждаваш на онзи тъп принцип, че като пишем еди какво си, ние сме еди какви си, етикираш. :) Никой, ама никой не ти гарантира, че можеш да познаваш мъже по писането, просто си леко повърхностна и не си чувала, че интелигентните хора имат критическо мислене. Само тъпащината гласи, че един мъж с критика към жените е отблъскван от тях, напротив, може и да е женен, с гадже, в предстоящо встъпление към връзка, какво знаеш ти? Кудкудякането е аргумент при глупавите, не при умните. Знаеш ли, мен са ме описвали по същия начин десетки пъти тук, а с някои съм се разминавал и са ми въртяли глава да зяпат, да, това е съвсем реално, колкотони дс не го проумявате. Малко е така ,,Харесвам го, ама няма да му го показвам" и се правите на важни. Гроздето наистина е кисело, ако съдим по смехотворният подбор с мъжете, на който ни правите свидетели.Толкова ли нямате самочувствие, пе да излизате с мухи, които зяпат лошо, като видят някой по-едър и чаровен от тях. Мястото ви не е там, така пе няма нужда от крайните ти констатирания.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker