Да я целуна ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да я целуна ли?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1914 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 26 г. Предстои ми приятно приключение в рамките на 1 двн с жена на моите години, с която от много години смея да кажа, че сме близки приятели.. В последните 2 години покрай работа в различни градове някак си загубихме комуникацията помежду ни, а и аз донякъде може би се държах леко дистанцирано, защото тя си имаше сериозен приятел и близостта ми с нея само ме караше да се чувствам нещастен.

Макар и от дистанция, в последно време подновихме контакта си. Истината е, че още от тинейджърските години ме е привличала физически, а напоследък и емоционално, откакто подновихме общуването. Привлича ме и бих искал да бъде тази, за която съм чакал толкова време - до сега почти винаги съм влизал в зоната "само приятели" и на практика нямам ни една истинска дълга връзка. Нямам информация да има човек до нея и се чувствам длъжен да опитам късмета си.

Поех инициативата да се видим, като тя също изглежда беше доволна от тази идея. В края на месеца се уговорихме да се видим, като тя предложи да ѝ отида на гости у дома.

Зная, че тази ни среща ще е много хубава, има много какво да си кажем 1 на друг, но една мисъл ми се върти в главата постоянно: дали да направя смела крачка като я целуна като се видим с риск да ми бие шута и да ми чуят ушите пак "само приятели" или да изчакам за някоя от следващите ни срещи.

За себе си ще кажа, че съм добре образован и финансово независим, за нея е валидно същото така че пари и материални интереси не са обект на дискусията.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8b6756b2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Целуни я, но не за "здравей", а опипай почвата и изчакай/създай подходящ и романтичен момент.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4fcc69334d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако усещаш целувай на секундата! :) Една целувка нищо не може да промени към по-лошо! Само обратното. Защото е проява на смелост и решителност

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 87af797aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен, изчакай. Не сте се виждали отдавна, вижда ми се прекалено агресивно от вратата за краката, така да се каже :)
Може да и подметнеш нещо от сорта, че си я харсвал в тийн-годините, за да видиш как ще реагира. И вече ако усетиш подходящ момент, тогава да се пробваш евентуално.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 198ca5e50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом те е поканила у тях насаме, значи има голяма вероятност да си в играта. В този случай, даже предприемането на някакви действия от теб, ще е очаквано от нейна страна.
Постарай се да си изкарате чудесно в шеги и закачки, по някое време, когато настъпи момента (трябва да го усетиш) се навеждаш и я целуваш.
Ако тя все пак рязко се отдръпне, откаже целувката те отреже с "Ама аз мислех, че ние сме само приятели...", в никакъв случай не се извиняваш, оправдаваш или показваш някаква негативна емоция. Казваш просто, че така си почувствал нещата и ако за нея това не е ОК, за теб няма проблем. След това ти си прецени дали ще си другарувате или ще спреш комуникация с нея. При отказ е важно да не се реагира емоционално и да се запази самообладание.
Най-важното от всичко, е че с това си действие, ще се покажеш, че си мъж с топки, който не се страхува да заяви какво желае и да предприеме конкретни действия да го получи.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 86199b812d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да,опитай с целувката

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 503ab3babe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пич, тя ако те е поканила у дома си с идеята да сте само приятели .... нещо не е в ред у тази жена. Общо взето самата тя ти дава зелена светлина. Действай, но ако ти откаже - не настоявай. Ако наистина не иска нищо повече от приятелство - по-добре прекрати контакт с нея, иначе ще попаднеш в една дълга драма.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e8a2b75457
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Направо се стягай да евеш, ако не я натиснеш тя си мисли че си гей и ти е приятно две женички да си бъбрите насаме.
Ако ще и сервираш след 1 ; 2 или след 5 месеца или години , че не си гей и я харесваш, то тя ще разбере че си тотален лигльо ,подлизурко и изтривалка. И понеже жените са слабия пол то вместо да те разкара ,ще продължи да се разтакава с тебе за да си четка егото, самолюбието и да се надува и самоутешава с теб. Докато в същото време се оглежда за някой мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4ed0b58e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Питаш като някое хлапе. Ами ще прецениш според настроението и, момента, разговора, какво отношение към теб ще прояви. Тези неща се усещат ясно. И не се настройвай много предварително, нещата са хубави като стават спонтанно, не по сценарий. Остави ситуацията да се развива от само себе си, не прибързвай. Ако налиташ на първата среща на целувки и пр. може да не стигнеш до втора. Не нахалствай, особено ако ти даде да разбереш, че си оставаш във френд зоната.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: db41de4088
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не бързай,има време за всичко.Виж накъде отиват нещата и тогава....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: da46109c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не бързай от "вратата за целувката" но като се видите целувка близо до устните, ъгълчето ще е между "по грешка" и "близо до целта".
А след това в зависимост от развитието на деня, усетиш ли момента- не го пропускай щом и от години се надяваш да се случи точно с нея.
Не го мисли толкова, смейте се, забавлявате се, вероятно целувката ще се случи и без това :)

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 362ead8ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Може да се каже в този случай да не се заравяш много в собствени мисли и да гледаш да си обективен спрямо взаимоотношенията ви и това какви сигнали подава човека отсреща, но това за мен би било погрешно. Прекалено конформистко е. На практика се казва нещо от сорта "Обърни внимание на условията и се съобразявай". Не, ти имаш истинско чувство, което явно от доста време търси проява, така че във всеки случай - бъди искрен спрямо него. Но все пак го има момента с това как да се случи това. Малко затворено звучи това да отидеш и да я целунеш, планирайки предварително мега внимателно. Както и да си го представяш, то няма да се случи така, а пък и като не се случи така, не се опитвай да насилиш момента. Вижте се, забавлявайте се като близки хора и чак като мине някакво време можеш да прецениш дали да я целунеш, да ѝ кажеш, че не можеш да спреш да мислиш за нея, че е най-прекрасното нещо, което ти се е случвало и т.н. сериозни изказвания. Просто не прекалявай с драматизацията.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 150d1113e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тя 10 години те е смятала за дружка и ти още вярваш, че ще стане нещо. Ако една жена реши, че си и дружка, ще си такава, докато не остане на сухо и по приятелски не поиска секс от теб. Явно не я привличаш и е страшно егоистично от нейна страна да те държи до себе си. Нейното е садизъм, а твоето-мазохизъм. Реално нищо не губиш като я целунеш, но ще се засегне с :" ама ние сме само приятели, ти си перверзен" и т.н.
Преди да се видите, кажи и , че я харесваш като жена и искаш да се срещате като гаджета и чак тогава реши дали изобщо да се видите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1a68373a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Целуни я в подходящия момент - но не се напрягай цяла вечер да мислиш кога е подходящо. Ще го почувстваш.
Занеси и бутилка вино, ще ви подейства добре на общуването.
Успех!
Ж 42

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker