Трябва ли да отвърнете ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ли да отвърнете ?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1438 пъти
Здравейте,
От много време се двоумя, дали е правилно да поставиш/отвърнеш на отношението от някого когото си обичал със същото. Историята е дълга и лична, само ще споделя, че става въпрос за любовна връзка, изневяра и от двете страни (и двамата изневерихме на семействата си), последвана от раздели, проблеми и много изминало време. Аз никога не посегнах на семейството и, и не се свързах с мъжа и, докато тя много пъти се свърза с бившата ми, изкара кирливите ми ризи пред нея и роднините ми, винаги се опитваше и искаше аз да дам всичко, за да получа евентуално. Не обвинявам никой за моите постъпки и действия, не е било на сила... но едни думи постоянно ми се въртят в главата " Ако ме обичаш, ще дадеш и направиш всичко за мен безусловно", маниполация или? Резултата е аз съм сам, тя е до мъжа си. Въпроса ми е свързан дали си заслужава да накараш тази жена да плати за думите си и постъпките си, по начина по който ти самия си платил?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: a93727cc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва ли да удостояваш, злобна жена с внимание?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ef15c56bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Токсична е жената, много злобна явно.
Не бих паднала на подобно ниво, да си тровят душата с такова същество.
Но със съпругът и бих говорила дотолкова, доколкото да контролира поне малко изблиците и за да спре да занимава мой вече бивш. Но не захранва злоба и глад за отмъщение. Тя е жалка, не бъди и ти, не се занимавай повече с нея, тя сама достатъчно си "отмъщава" на себе си, предполагам и мъжът и вече не я "брои" и тя съвсем е врътнала от бяс.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fb4c2a0247
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не. Всеки сам кове съдбата си и то точно с действията и реакциите си. Не можеш да контролираш нейните изблици, но можеш да реши какъв човек искаш да бъдеш и да се държиш като такъв. Никое същество на тази планета не заслужава да се оставиш на яда, злобата и болката. Тя е провокирала негативни чувства в теб, ако отвърнеш няма да се почувстваш по-добре и тя няма да те остави на мира. Това ще се превърне в безкрайна война с неясен изход.
Това, което смяташ за манипулация, наистина е такава. Жената е казала мъдри думи, но тя самата не ги разбира, защото ако те обичаше, нямаше да постъпи с теб по този начин и тя също би дала всичко за теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6be34c077e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако все още контактуваш с нея, спираш връзка, не я блокираш, а не отговаряш, не й звъниш, да се нуждае от помощ, пак не отговаряш, дори не четеш какво пише. Безразличието е достатъчно, жените се стремят към внимание, но когато си безразличен и нищо не може да те трогне, емоционално и психически ще я разклати. От жена.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2e3cc59c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не,времето ще я докара до по-гадни ситуации,явто си е ингригантка.Жена 34г.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 40d9f777ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен, създателя на темата . Мъжа и почти нищо не знае или знае само това което е било изгодно да му каже.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 197a94e578
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз мисля, че хора, които са те тормозили без да има причина, трябва да бъдат натикани в миши задник, но пък аз съм страшно отмъстителна и злопаметна. Ако не ти идва отвътре - недей. Моят приятел, например, е точно обратното и никога при никакви условия не би тръгнал да се разправя и да си връща, точно обратното. На мен ми носи несравнимо удоволствие да си връщам тъпкано, само така се успокоявам, даже ми е някак развлекателно. Тия работи, че всичко се връща, Господ вижда и помни, не ми изглеждат много надеждни, а само опит за мързеливо успокоение. Направи го единствено, ако го чувстваш и ако има с какво да удариш силно, да знаеш, че ще я заболи, а не ала-бала, махленски разправии. Колкото и да е грозно за някои, много хора разбират само като ги започнеш с техните камъни по тяхната глава. Когато започнах да отвръщам на децата, които ме тормозиха в училище, тогава те спряха да се занимават с мен.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 26c395bb7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора. Не съм такъв човек по принцип, винаги съм избяхвал скандали, бягал съм от разправии , интриги и никога не съм отвръщал. В крайна сметка до къде ме доведе това, любовница която ме водеше за носа, качила се на главата ми, чакайки нейните решения за моя живот. Имаше много обрати във връзката ни , много грешки , много време. Никога не съм искал да говоря с мъжа и или който и да било неин роднина, в крайна сметка те нищо не са ми направили, защо трябва аз да ги наранявам. Опитвал съм се и до сега съм успявал да пазя достойството на човека който обичам и той да го запази пред семейството си , бившите си , приятели , колеги дори . Докато тази жена към която все още имам чувства , не направи най-големия балък , пред бившата ми и родителите ми. Дълго време не бяха напълно изяснени отношения ми с бившата , разделени , не живеехме заедно , но някак не приключили напълно. Но защо тя си позволи да се меси в тях и да ги решава.
Има жени които държат единия клон по всякакъв начин докато не се хванат здраво за другия , разбирам го , страх , деца , неизвесност , друг човек с който не знаеш дали ще се получи и още много неизвестни. Винаги ме обеждаваше в противното , но вече не вярвам в това. Живеем като съквартиранти , не правим секс ... и още много.
Както и да е, въпроса е друг, дали да започна и аз да отвърщам на ударите по дойстойството ми дори на хора които обичам или не ? И не е ли мъжко , да си поговоря с мъжа и , каквото той иска да разбере , а не да се крия ?
Хитра е ... изигра си много добре картите.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2c43dadf85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пак някакви истерии, този път от мъж. Господине, как точно изневерихте на семейството си, че на това доста се смях?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1c270509cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На такива като теб и тази пача защо ли изобщо са ви семейства?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker