Въпрос към жените основно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към жените основно
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1029 пъти
Здравейте читатели. Пише Ви един объркан мъж на 30 години. От 4 години съм в съвместно съжителство с дама на 24 години. Всичко между нас върви добре, без изневери и лъжи, имало е караници, но е нормално -във всяка връзка мисля ги има. Всичко върви добре между нас и за дете мислим и бъдеще градим заедно, но до момента, в който разбрах някой неща. Нейните родители са против мен, майка и основно. Доскоро мислех, че ме одобрява като партньор на дъщеря и и като човек, държи се добре с мен, но иначе на приятелката ми говори само негативни неща за мен и за моето семейство и то основно неща, които приятелката ми и споделя, защото имат силна връзка, редовно говорят и явно и споделя почти всичко, а майка и тези неща ги използва срещу мен. Приятелката ми не ме защитава много, на майка си говори едно, а на мен друго после, Примерно казва на майка си " с Иван се скарахме и го оставих да се успокои малко и го оставих за 2 часа ", а реално изобщо не е било така, а напротив винаги се опитва да се сдобрим като съм разстоен идва и ме гушка, изслушва ме, редовно ми повтаря колко съм важен за нея и колко ме обича (не мисля че ме лъже, защото не е от тези хора, доста е предавана в предни връзки и мрази лъжите и изневерите много ). Със семейството ми тя също се държи добре, уважава ги, но с майка и когато говорят не е точно така. Случвало се е да каже нещо лошо, ако наистина е имало защо и го е казвала и на мен, открита е, но и на майка си го споделя и оттам тя започва да говори лошо. Не мога да разбера защо пред майка и казва едно, както примера дадох, а всъщност е друго съвсем различно. Чувал съм ги случайно да си говорят тя и казва, че ме обича, колко неща направила за мен и ми доказала, че ме обича. Дошла в новия град заради мен, зарязала всичко заради нашата връзка и това трябвало да ми докаже че тя ме обича. Хора честно не знам какво да си мисля вече, объркан съм. Всичко, почти което става между нас и го казва дали хубаво или лошо всичко... Когато майка и беше казала нещо лошо за баща ми, тя излъга майка си, за да защити баща ми. Наистина виждам че се старае колкото може, държи на мен, когато се скараме иска бързо да се оправи, , ако съм ядосан ме успокоява, повтаря че сме едно семейство, че майка и ме харесва, баща и, а всъщност те говорят лошо. Майка и е двулична това го разбрах, с мен се държи по един начин, зад гърба ми по друг. Дори моята приятелка е говорила негативни неща за майка си пред мен.... Не знам какво да мисля, как да постъпвам.... Дайте съвети, още повече от жените искам мнения и съвети! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: c5e015f8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бягай брат с 300!!!
Имах вземане даване с такова мамино момиче ,оженихме се ,дете и след година ми каза чао ,що ?!?! Щото маминка тъй каза ,тъй иска .
Сега е раздвоена между теб и нея и за това лъже и овърта ,не държи само на теб ,което е най-важното

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b4f714a82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колкото и да са близки, не е нормално да се обяснява с подробности на майка си. Във вашата връзка сте трима! Спасявай се, момче!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2836f1b664
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз имах една такава приятелка. Мама беше на първо място винаги! Въртеше ги едни, сучеше и винаги накрая ставаха патаклами само заради мамчето, която имаше психични отклонения на всичкото отгоре.

От малка я е обработвала и я манипулираше КАКТО си пожелае, без нашето дори да осъзнава.

За съжалание НИКОГА не приключват добре тея връзки. Ако няма да бягаш с 300, поне имай едно на ум, братко.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3b6ec287b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Махай се!
След като имат толкова "силна връзка" с майка си, това е по-лошо дори от комбинацията мамин чехльо!
Жените и змиите се опитомяват само поединично...

твой доста по-възрастен и патил приятел

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fc319b5ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вие не сте изградили семейство, нямате дете, а вече сте навлезли в кръговрата "майка ми, майка ти, баща ми, баща ти", тя казала, другата отговорила и т.н. до безкрай Ако държите и се обичате много, зарязвайте ги и заминавайте далеч от тях. Ще ви отровят живота заедно. Вариант Б - разделяйте се и кой откъдето е. При вас явно ще е второто.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 441513262b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мисля, че е възможно просто да има нужда да се разтовари говорейки с нея. Много жени го правят, някои с майките си, други с приятелките си. Казвам го и аз като жена. Излизаш, изливаш си каквото се е насъбрало, пообсъждате си проблемите, пооплювате си любимия, но всички си знаете, че той си е вашият любим и това, че сте казали тези неща, не означава, че не го обичате или се колебаете и т.н.

Друг вариант е просто да седнеш и открито (не обвинително) да поговориш с нея, да й обясниш как действията и думите й те карат да се чувстваш и да изясните защо се получава така. Не се страхувай да бъдеш уязвим, да покажеш, че се чувстваш зле. Човешко е, нормално е, а и уязвимостта сближава.

Според мен я попитай нещо тежи ли й, чувства ли се все едно е направила голям компромис(и) заради теб (като това, че е дошла в друг град или пък нещо друго). Или се притеснява, че ако те подкрепи пред майка си, може да си развали отношенията с нея? Има хора, които по една или друга причина са нездравословно много свързани с единия или двамата си родители и за тях (дори много често без да го осъзнават) е немислимо да се "разделят" с тях. Причините могат да бъдат всякакви, но аз мисля, че тя е човекът, който може да ти даде отговорите, които търсиш.

Успех :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ae2ce574f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Както мамините синчета не са добра стока за една жена, защото мама винаги е по средата, така и момата хваната за полата на мама също не еок. Тя винаги ще е там между вас
Късмет

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1f90d43b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Майка и я е научила да си докладва всичко. Ще, не ще, това и е вменено. И при мен беше така. Бях научена, че трябва да споделям всичко на майка ми. И ако не го правех, чувствах вина, която не можех да си обясня.
Вероятно извърта нещата, за да избегне конфликт. Да кажем майка и не одобрява дадено поведение, а дъщерята хем чувства задължение да сподели, хем пък знае какво ще последва ако си каже нещата на 100%.
Кофти е, защото приятелката ти вероятно не осъзнава, че това не е хубаво. Тя е научена, че това е нормално и трябва да го прави.
Въпросът е колко поддава на майка си. Явно щом е с теб, а пък майка и не те одобрява, има собствена воля. Според мен, не я отписвай още.
Важно е как се държи с теб, а не как се оправя с властната си майка (освен, ако безропотно не и се подчинава, разбира се).
Ж32

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker