Кога да ѝ кажа, че я обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога да ѝ кажа, че я обичам
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1231 пъти
Преди десетина години, когато постъпих в университет, се влюбих в една състудентка. От момента, в който я видях, усетих интуитивно, че тя е моята половинка и я обикнах буквално от пръв поглед, колкото и безумно да звучи. Сякаш съм я познавал от доста преди.

Така и не събрах смелост да предприема нещо, а и тя през повечето време беше във връзки и 4 г. се измъчвах, не можех да спра да мисля за нея, да я гледам, да я сънувам, да си мечтая за нея. Бяхме и в една компания и постоянно я гледах и се измъчвах. Разтапях се и се паникьосвах всеки път, като говоря с нея. Лицето ѝ е ангелско, характера ѝ благ, очите тюркоазени, има магия в тях. Като те погледне, омекваш и губиш ума и дума. Дори за тези години след завършването често си мислех за нея и не съм срещнал някоя, към която да изпитам подобно чувство на нещо познато.

Както и да е, завършихме и всеки си хвана пътя. От един и същи град сме, макар че никога не сме виждали преди това, но тя остана в града на университета, а аз се прибрах в родния. Та преди 2 месеца се засякохме случайно и си поприказвахме. Станала е дори е още по-красива. Оказа се, че покрай кризата е останала без работа, на всичкото отгоре се е и развела и решила да се върне и да започне на чисто, за да не и напомня лошите моменти онзи град. Аз си казах, че така или иначе няма да я видя повече, та ако ми откаже, поне няма да е неловко, като бях сигурен, че няма да се съгласи, тя все пак е доста по-красива от мен. Тя пък взе, че се съгласи. Това беше отдавна жадувана мечта и нещо, което не съм вярвал, че ще се случи. Дори се опитвах да
се примиря, но безуспешно. И сега - ние сме гаджета. Ако само преди 3 мес. някой ми беше казал, че това ще се случи, щях да го помисля за луд. Но ето че понякога невъзможното става възможно.

От 2 месеца имаме връзка и на мен ми е трудно при срещите си с нея да се стърпя да не изразя обичта си към нея и да ѝ призная колко труд съм положил, за да я забравя безуспешно и от колко време я обичам. Когато видя тези очи и тази усмивка, ми иде да ѝ се нахвърля, да ѝ се врека във вечна любов. Това е като да си срещнал духовната си половинка и да го знаеш интутивно, но тя да няма и представа. Знам, че повечето хора не са преживяли такова нещо и трудно ще ме разберат.

Обаче ако дам воля на чувставата си и си призная колко много и от кога я обичам дали това няма да е стресне. Предполагам, че за нея това на този етап са си просто срещи и секс. Дали ще ѝ стане приятно или ще се уплаши, че искам връзката ни да се развива по-бързо? Защото и на мен ми е доста трудно да се преструвам, че за мен е просто жена, с която излизам. Трудно е да държа в себе си толкова силни чувства и не им давам воля да излязат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0c949c024f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човеко, вземи се малко в ръце, поспри със сантименталните изблици и поезията в проза! Те и тийнейджърите вече не са толкова инфантилни. Че нямаш опит във връзките с жени е ясно, но все пак си мъж към 30те! Дръж се като такъв, не като пубер. Колкото повече и показваш, че си обсебен от нея, че зависим толкова повече и четкаш егото. Като издигаш нея на пиедестал, принизяваш себе си. Тя вече го е разбрала с интуицията и опита си и е усетила, че в тази връзка е в по-силна позиция от теб. Не е толкова крехка емоционално, че да я изплашиш с нещо, не е девица, минала е през повече връзки от теб, брак и развод. Сега търси спокойствие и лекува стари рани. Не казвам да не я обичаш, но освен чувства, човек има и разум. Не пришпорвай ситуацията, не бързай с планове за бъдещето, семейства, деца и пр., не се показвай отчаяно желаещ. Радвай се на момента и толкова! Времето ще покаже дали тя споделя чувствата ти или иска само приятел за секс.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2decb8f3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами кажи и че отдавна я харесваш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e0b23327c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кжеш ли, че я обичаш толкова рано направо си събирай багажа, защото ще те напусне. Не се разкривай. Противно на всякаква логика,която си чувал жените не обичат да им се обясняваш в любов. Нека има тръпка, нека се чуди дали си нейн на 100 % или има и друга.
Иначе кажеш ли обичам те и тя вече те приема за даденост и почва да ти трови нервите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cf36cd5a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако тия неща й ги споделиш директно, ще те отреже. Ще изглеждаш отчаян. Аз го правя само ако вече е дошъл краят. Не си признавам чувствата. Това те прави уязвим. Имай предвиж, че прекомерното ти внимание ще наведе на тази мисъл само. Гледай да не изглеждаш жалък в очите й и да не те употреби. В момента ти си прекалено влюбен и си в неизгодната позиция.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7629bc58ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Да ѝ се ВРЕКА в любов", бе братко...


Ебати лумпелите, после се чудите защо те са божествени, а вие сте плебеи.

Изобщо няма значение колко си некрасив и колко е красива тя. Жените се влюбват в други неща, като мъжественост, стабилност, амбициозност, хумор и не на последно място У-ВЕ-РЕ-НОСТ!

Ако си мислиш, че тя е по-добра от теб, как може да говорим дори за равенство в отношенията ви??? Така погледнато в обречено на крах.


Братан.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6ec7eadbc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виж, за теб всичко може да изглежда страхотно, но помисли си хубаво - дали по този начин няма да досадиш на жената?
На тебе приятно ли би ти било някоя да ти обяснява постоянно, колко те е бленувала, сънувала, колко труд е положила, за да те забрави, и подобни изблици? Сигурно ще приятно и ласкателно месец-два, но след това застрашава да се превърне в ужасна досада!
Зарежи ги тези неща и продължете напред! Пътувайте, говорете си за живота, за общите виждания и планове... Какво евентуално ще съградите заедно.
Иначе наистина много рискуваш да досадиш и отблъснеш!
А и сигурен ли си, че не е с тебе само защото е в немилост? Сигурен ли си, че при една случайно съзряна по-изгодна пария от тебе, връзката ви ще просъществува?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ab11fb2613
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ще изглеждаш отчаян и ще те приеме за даденост.
Не си изливай душата и показвай чувствата!
Още повече, че е възможно да те използва за заместител
на емоционални липси, да не търси в момента сериозна връзка.

Ж 42

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f5cde115a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Темата е измислена и я пуснах, само за да разбера какво мислите по принцип - дали мислите, че ако един мъж обича жената до себе си трябва да е по-търпелив, преди да го сподели. Само че в стремежа си да не се разбере съм се увлякъл в описанията, а и исках да акцентирам върху това, че "много я обичам" и да подчертая бленуването. Обаче вие за това се хванахте - не знам вие ли сте дребнави или аз съм се увлякъл, но не се получи това, което исках.

Но все пак разбрах - че всички смятат, че трябва да си крием чувствата. Според мен пък трябва да сме по-откровени, стига да подберем правилно момента. Благодарение на това имам щастлив брак.

Айде и извинявайте ако има нещо.

ПС: иначе преди да срещна жена си, наистина бях влюбен в една състудентка от моя град, но слава Богу, че докато събера смелост, тя се хвана с друг, а аз впоследствие с жена ми. Иначе щях да изтърва жена ми, а с нея сме щастливи вече доста доста години. СъдбЪ...

Надявам се това да послужи за размисъл колко излишно нападателни сте, особено Братан-Хасан.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b84ff5adfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами обичай я, при теб е, отпусни се.
Според мен не само не е удачно да й казваш, но и ти самият трябва да забравиш за това. Минало е. Тази ситуация в главата ти натоварва с очаквания жената. Ще си повярваш, че си вложил повече чувства, ще станеш просещ нейните и ще развалиш всичко.
Забрави, зарадвай се, гледай напред. Някога напред, напред в бъдещето, в някой специален момент, може. Такова е мнението ми. Ако аз в началото на връзката чуя, че човекът срещу мен едва ли не цял живот е мечтал и мислил за мен, няма да се стресна и да избягам, но ще се гипсирам яко. Няма да мога да се отпусна, сигурно ще си мисля колко съм се променила от това, което помни и ще се опитвам да го имитирам вместо да бъда себе си. А тия неща са уморителни, ако не можеш да бъдеш автентичен с някого започват да те натоварват срещите ви.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d8e069517b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Може да и кажеш, че имаш чувства които ти дават желание че искаш да я закриляш, да я подкрепяш и да я виждаш по- често. Това ще и даде представа на каде отиват нещата без да и го казваш в прав текст.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 739fe294f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Хората си правят труда и си губят времето да ти отговарят, а ти си правиш социален експеримент...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2decb8f3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз пък мисля, че когато решиш може да и кажеш, не прекалява с думите обаче. Предпочитам мъж който ме обича и ме желае, отколкото безчувствен като мъжа ми, няма комплименти, няма желание, все неговите неща влечащи го си гледа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 13401c7e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Кажи ѝ, че я обичаш, когато сте заедно и го почувстваш. Не се притеснявай да го кажеш, сподели, че я обичаш, но не изпадай в мелодрами.
Ж

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker