НЕпоредната тема за самотните мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

НЕпоредната тема за самотните мъже
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2736 пъти
Това ще е дълго.
Директно казвам, че темата е подбудена от всичките други теми относно сами или девствени мъже, които не могат да намерят половинка.
Последно време забелязвам, че доста такива се навъдиха, за някои от тях е очевидно къде е проблемът, за други не чак толкова. Но броят им е факт, и независимо колко право имат или нямат да мрънкат, повечето от тези пичове, на мен ми прави впечатление, че макар и изказани по различен начин, изводите и наблюденията им съвпадат с моите (от последните 2 години).

Сега за мен. На 28 съм. Бил съм с не много, но не и с малко жени, около 20тина. Имал съм 4 дълги връзки, най-късата 1 година, най-дългата (последната) 3, и 2 от по около 2 години. Тук ще изпадна в малко повече детайли за себе си, за да се получи пълна картинка.
Среден ръст съм 175см, 67кг, тренирам доста (е, в момента само вкъщи де), стегнат съм, даже горните плочки леко се виждат, рамене като топки, широк гръб, гърди, ръце и т.н Не съм едър, но съм докарал естетично тяло (за следващото лято ще съм още по-добре). Хората ми казват постоянно, че изглеждам много добре. В лице, не съм Брад Пит, но на хубав ден, постриган си давам едно 7/10. Черна коса, зелени очи, остри черти. Абе симпатичен съм, но не съм някакъв велик красавец, дето им падат ченетата на мацките. Просто съм над средното ниво.
Образован съм - 2 европейски унивеситета на високо ниво.
Имам и богата обща култура, мога да говоря с всеки на всякакви теми. Абе като цяло, не е скучно с мен, никога.
Не съм и сухар, веселя се, смея си се, шегувам се постоянно, флиртувам, излизам, запознавам се с хора, обичайните неща.
Живея сам в семейния ни двустаен апартамент (много добре си е). Имам си и кола (не че би трябвало да е от голямо значение, споменавам за сведение).
В момента нямам работа, но чакам отговор, все тая, не е проблем, пари имам.
В сексът съм си супер (думи и реакции на момичета, с които съм бил). Даже с една бивша обикаляхме по BDSM партита из Европа. Абе и в секса никога не е било скучно, даже бих казал, че ми е една от най-силните страни. (Да, знам, всеки така казва, но за целта на темата, нека приемем на доверие всичко, което казвам, все пак, нямам причина да лъжа, не съм дошъл да flex-вам, а да създам дискусия).
Като поведение - нахакан съм, казвали са ми, че имам леко player/bad boy-ско излъчване.

Уточних тези неща, за да не скочат сега в коментарите както на 30+ годишните девственици - ама ти сигурно щот си смотан, щот живееш с майка си, щот нямаш това или онова. Всичко си имам. Или поне повече от повечето хора. Да, привилегирован съм.

Преди малко повече от 2 години се разделихме с последната ми приятелка (малка беше, взех я на 18, сега е на 24, и още иска да си развява байряка, ОКИ). Проблемът идва, че това е именно най-честото, което виждам от жените, през последните 2 години. МАСОВО не искат връзки. Независимо дали са на 18 или на 28, че и нагоре. Даже бих казал, че някоя на 18 би била по-склонна да се обвърже (но да не навлизаме в това, не е ключово).
Сексът не е проблем. Даже до преди месец, за месец и половина, си намерих 5 нови, 3 от тях ги въртя периодично. Но и те не стават за връзка - едната е чужденка, дето след някой друг месец може да напусне страната, другата е омъжена, третата е.....странна (не е ключово).

За последните 2 години пробвах с доста момичета. Нещото, с което се сблъсквам най-често е една апатия, тотална незаинтересованост, нежелание за инвестиция в комуникацията, еле пък среща (ще кажеш, че е такъв зор да си вдигнат дупетата и да излязат за една бира/кафе или каквото там). Даже основният зор да е накарам някоя да излезе, а не това след срещата да стигнем до секс.
Друг проблем, който срещам е абсурдно високи изисквания, на които те самите не отговарят. МАСОВО. Даже имам чувството, че повечето жени се оглеждат и дебнат на всяка буква за какво да те резнат, вместо да търсят допирни точки. Държат се и говорят, все едно изискванията са им в камък издялани, докато аз се опитвам да съм по-гъвкав и да намеря път към човека. Отсреща не срещам нищо подобно.

Тук може би трябва да вметна, че никога не съм се занимавал с някакви бесни кифли. Говоря за съвсем нормални момичета.

Генерално какво наблюдавам - масово, мъжете са по-жадни отвсякога. Жените масово са по-незаинтересовани отвсякога.
Малък процент от мъжете правят редовно секс с различни жени (примерно топ 5-10% от мъжете), има и да кажем 10-20%, такива като мен, дето им върви над средното. Почти цялата останала част от мъжете имат по няколко бройки за целия си живот и до там. И има едни 10%+-, които пък изобщо не правят секс, девствени са, или от години не са правили.
При жените такова нещо няма, освен ако не е по тяхна воля. Опции колкото искаш. Пускат си тиндъра, и даже да не е хубава, даже да има някакви големи недъзи, пак, кандидати бол.
Има огромна разлика между опциите, които имат мъжете и тези, които имат жените. Което води и до парадокса на избора - когато човек има твърде много избори, е по-склонен да не вземе нито един.

Та така.....от 2 години не мога да намеря момиче за връзка. Като критериите ми не мисля, че са високи, да не е дебела, да изглежда нормално, да е усмихнат човек, да можем да си говорим, и да е сексуално разкрепостена (защото въображението ми е богато и не мога без тези неща). Естествено да е поне малко от малко образована и перспективна за бъдеще. Иииии, най-трудното - да приоритизира връзката ни. Това е.

Та предвид, че по всички критерии, аз съм над средното ниво, и на мен ми е трудно, мога само да си представям какво е за много други пичове. Примерно имам 2ма познати, които са девствени. Единият е на 26, другият на 29. Този на 29 живее в София, програмист, умен е, има хобита, социален е, висок 185, слаб, добър, мил, възпитан, грамотен и т.н. Единственото е, че не е особено симпатичен в лице и тяло, и не е нахален като мен. Може да не съм прав, но го чувствам като някаква вселенска несправедливост този човек да седи сам, и толкова да не се намери едно момиче да прояви интерес, а вместо това да ходят да се чукат с разни бедбойчета, и след години да стигнат до "оф те тея мъжете, за нищо не стават".

Още малко наблюдения за жените - масово над 25 (че някои и от по-рано, е тук имаше една тема от някаква на 18, дето вика, че се чукала с различни и вече не можела да се обвърже емоционално), са АДСКИ емоционално обременени, кисели, криви, съдещи за щяло и нещяло.
Друг фактор са бройките. Има проучвания (можете да си ги проверите), които сочат, че броят сексуални партньори афектира способността на жените за pair bonding (демек емоционално обвързване), при мъжете това не се наблюдава в такава сила (не знам защо). Естествено, не съм моралист, на мен лично не ми пука за самата цифра. Пука ми за крайният резултат, който наблюдавам. И той си е такъв, че масово, тези момичета виждат мъжете като ТОТАЛНО взаимнозаменяеми. И въпреки, че може би малко почна да се изтърква - да, жените вече наистина и в това отношение почнаха да стават повече мъже - чукат и бягат, а пичът остава да се чуди какво стана. На мен ми се случи няколко пъти вече.

Искам да уточня и че нищо от горните неща, не го казвам със злоба, омраза към жените, или каквото и да е. Да, на моменти, определени аспекти от "играта" са фрустриращи, но това е ИГРАТА. Това не променя фактът, че до преди няколко години не беше така (или пък може и да е било, а аз да съм тъп и да не съм разбрал? Някой да каже?). Наличието на много теми по въпроса тук също е знак за тенденция.

Засега това са основните точки, които исках да споделя. Ако се сетя още, ще добавям в коментарите.
Вие как ги виждате нещата? Какъв е вашият опит последните години?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 212c4ad6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе горната част от поста ти звучи като, все едно си на итервю за работа и се опитваш да се продадеш по-възможно най-добрия начин на работодатела:) Само, че в случея на някоя фуста.И точно там ви е грешката.Правите всичко само и само да се харесате на фустите и това вместо да има привлекателен ефект, то има отблъскващ.Жена и влак гониш ли я, никога няма да я стигнеш.Повечето мъжленца сега се феминизираха и толкова наблягат на външния си вид, само и само да се харесате на жените.Гледате да изкарвате пари за да се харесате на жените.Обогатявате обща култура и социялни умения за да се харесате на жените.Това отблъсква! Жените станаха така, защото благодарение на феминизма те са издигнаха на пиедестал.Мъжете започнаха да им лазят в краката само и само някоя да му обърне внимание, само и само някоя да му пусне, изгубиха достойство и това е най-голямото падение за един мъж в очите на една жена.Бащата лека му пръст до последно беше много вървежен сред жените.Макар последните години да беше останал и без пари и без зъби и без коли, пак му се лепяха.Той викаше така: Сине на изкуство и на любов не се ли научиш, няма кой да те научи.


Ченгиз Хан

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 880f85d73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И ще става по зле.В бъдеще мъжете в долните 20-25 процента няма да могат да си намерят приятелки и ще си умират сами.50% от мъжете така наречените average looking ще започне и при тях така да става заради хиперграмията.Жените реално търсят сексуални партниори мъже които са в горните 20%.И ще става по зле.може да си висок с хубава работа ама ако в лице не си крававец си пътник.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1642646ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Най-вероятно си над средното ниво само в своите очи, и в очите на баба ти евентуално. А това, колко си привилегирован с двустайния апартамент на родителите ти, ме накара да се смея с глас!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 349b6b0bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам, че е анонимен сайта и желаеш да ни предоставиш достатъчно обстотелствена информация за себе си и опита ти, но ми се струва, че имаш по-голямо самочувствие отколкото е необходимо. Споделяш, че правиш секс със семейна жена. От там нататък ми стана ясно, че ти реално НЕ търсиш наистина сериозна жена, толкова колкото се опитваш да ни "втълпиш".
Разбира се моята гледна точка е на вярващ(основно в съдбата, кармата, причинно следствените връзки между отделните събития в живота ни). Ще си позволя да споделя, че според мен да изневериш или да "помогнеш" на някой да изневери е грях, който няма как да остане ненаказан. Идеята ми е, че няма как да правиш грешни неща и да очакваш от съдбата да те срещне с качествена жена.
Малко за бройките, опита, парите и работата при мен- на твоите години съм, мъж. За бройки-подобно на твоите, килограми, телосложение-почти подобно на твоето(бих се описал по подобен начин), изневерявал съм, изневерявали са ми, бил съм с обвързани, разведени, тинейджърки, неориентирани, сериозни, несериозни, натрупал съм известен опит, материалното ми положение, бих казал е по-добро от твоето Наблюденията ми обаче са малко по-различни. Жените след 25 започват активно да търсят мъж за семейство. Около 30 вече отчаяно се опитват да намерят добрия, за тях мъж. Човекът, който да ги разбира, подкрепя, уважава, с когото да пожелаят съвместен живот. Естествено, че имат критерии, нима ние нямаме спрямо тях? Всеки търси най-доброто! Консуматорското общество в което живеем неминуемо подхранва алчността у всеки, друг е въпроса кой колко ще си позволи да му влияе на избора за партньор в добро и зло.
Няма как, като човек учил история, да се съглася за младите сега и преди. Има един известен текст от времето на Хамурапи, в който се говори най-общо за младите, които не са толкова свестни, както навремето. Текста е от около 38 века....
Наблюдавам също, че има много, според мен недотам привлекателни или умни хора, които си намират половинки на тяхното ниво и са си щастливи. Също доста, както споделяш и ти умни, материално подсигурени и в същото време самотни. Това е парадокса на съвременното ни общество. Имаме лесен достъп до информация, на един клик разстояние са милиони мъже и жени и въпреки това сме сами(необвързан съм).
Извода за мен е-когато искаш нещо се съсредоточаваш върху него и се опитваш да го постигнеш, ако искаш сериозно момиче, за семейство то тогава бъди този сериозен мъж, който ще направи впечатление на такава жена, а именно НЕ инвестирай времето и енергията си в жени, в които виждаш, че би имало само и единствено секс, научу се да се чувстваш добре със самия себе си и се оглеждай за стойностните жени, които неминуемо ще срещнеш по пътя си.
"Господ нито оре, нито копае-хора събира"

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a86f04a8cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хм...интересно и странно, но се съгласявам и с теб и с н 4.
Изглежда като да са различни мнения, но в същност се допълват.

Ж

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 94939962d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Може да си О. К. за работа, външност, секс и т. н., но след всичко, което си написал, лично аз също не бих инвестирала намерения към теб и връзка с теб. Ако в една хипотетична ситуация бих си легнала с такъв като теб (макар да не вярвам), то би било само за секс. За сериозна връзка бих потърсила друг тип човек. В сериозна връзка съм, но с мъж, който е различен от теб. Остави, че е по-висок, с добро телесложение, харесвам го външно и е добър в леглото, остави, че е мъжкар и все пак добър и сериозен, остави, че е много деен и с перспективи, просто е различен като човек. От теб лъхат навярно секс партита и други черти, които жените, търсещи сериозни отношения, биха избегнали. Да, с моя приятел не сме били девствени преди да се срещнем, имали сме си приключенията, опита, стараем се, бих казала, че идеално умеем да задоволим партньора си. Но просто не сме като теб. Ето - дългогодишната ти приятелка е била някаква жена, търсеща секс приключения и на която още ѝ се ходело да си вее байряка. Моят приятел не би изкарал години с такава. Ти си бил с нея такава, каквато е. Ти си си я избрал и си бил с нея тлкова време. Ти си ходил с бивша по секс партита. Ти си човекът, който пробва различни момичета и ни го описваш тук. Ние сме различни. Заради това и теб те търсят жените, които описваш. А ние сме се намерили двамата - хора, търсещи и изграждащи сериозни отношения. Не казвам, че си лош, а ние с него сме кой знае какво! Просто лично аз виждам нещата по този начин.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b07646853a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На външен вид , мускули и секс не се обръща внимание , когато става въпрос за сериозна връзка. Даже напротив , тези неща отблъскват . За дългосрочно съжителство с някой бих обърнала внимание на хигиена, домакински задължения , пари и ниво на интелигентност. Живота в днешно време е труден и пълен с отговорности и ако човека отсреща не ти помага с нищо , то какъв е смисъла от тази връзка . Любовта , секса и мускулите си отиват рано или късно,но нуждата от пари и работата вкъщи винаги ще я има . Заради парични проблеми и несъвместимост в характерите , стават скандалите вкъщи и заради това се разпдат дългогодишните връзки, а не заради липса на мускули, младост и красота

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 212c4ad6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Авторе това е така, и моята теория е следната.Чисто като пол мъжете много вече са обезцени за сравнение с преди стотици години.Тогава прадедите са осъзнавали, че мъжката рожба е много по-ценна за оцеляването на рода от колкото женската и са искали от жените си да им раждат предимно мъжки рожби, за да може да оцелее рода.Мъжете са могли да се трудят на къра да изкарват прехраната, да воюват, да майсторят и да дърпат човечеството да върви напред.Не случайно почти всички световни гений са мъже.Тогава единствената функция на жената е била детеродна и жена да роди момиче се считало малко като неуспех.Тогава и жената е била силно зависима от мъжа , да оцелее чисто физически и не е имала друг избор освен да го следва.Сега обаче нещата седят по-друг начин.Жената без проблем може да оцелее сама физически.На много ръководни постове вече има жени.Много големи световния сили се ръководят от жени.Германия е ярък пример.Дори световни сили в момента, които се ръководят от мъже, тези мъже ги манипулират жени.Единствено само в ислямския свят в момента, жената е все още с детеродна функция, там се запазиха старите традиции и там мъжете нямат тия проблеми, които ти описваш.Там няма такова нещо като ,,Стар ерген или стара мома,, извънбрачни деца, педерастия и тем подобни.Злия запад се опита и там да прокара демокрация и феминизъм, ама нещо удариха на много сериозен камък.Въобще това, което описваш е страшно и това е част от план за намаляване на населението на света.Една от страните с най-голяма демокрация в света , и с най-добро качество на живот Холандия, е и с най-много самоубийства на година в цяла Европа.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 618181fac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Просто не търся и няма да приема жена. И без това са много хората.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 55a1df6f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За мен това да правиш секс за една вечер, са хора без ценности. Аз такива връзки никога не съм търсела. Ако правим секс мъжа държа да е сериозен към мен, не да ми предлага, но евентуално. То затова имам само двама в живота ми, но втория не се оказа много сексуален...

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fa6f71126c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Всичко това, което си описал, го има и при жените, и при мъжете. И от двата пола има хора, които не искат връзка, имат нереално високи изисквания и т.н.
Всяка втора дума в поста ти е "масово" - масово жените са лоши, затова ние бедните мъже сме или девствени, или сами. Същото нещо може да го напише и жена, която има лош опит с мъжете.
С две думи, това, което искам да кажа е, че проблемът (ако можем да го наречем така) е за всички, които имат по-романтична представа за връзките (hit and run например в техния свят не съществува) и търсят нещо сериозно. Не само за жените и не само за мъжете.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3de282b3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Авторът.

Еййй, качиха я тая тема, 10 часа след като я написах. То сигурно защото са им изтекли очите на админите докато я прочетат. :D

Чингиз - е хубаво де, ама като не гоня, и те не гонят, и става едно голямо нищо. Като мъже, все пак, нямаме много избор (освен ако не сме някакви много красиви, много известни и т.н., че сами жените да идват), трябва да сме проактивни. Сега, естествено, не всичко трябва да се прави само и единствено с идеята да се харесаш на жените. Аз лично съм избрал да наблегна над неща, които си ме кефят по принцип, но също така ми играят и плюс с жените. Мисля, че е най-рационалното нещо. Имам естествено и хобита, които не ми помагат с жените.

Номер 2. Виждам, че си по black pill-а. :)

3. Смятам, че съм привилегирован не само заради някакъв си апартамент. Той не е от кой знае какво значение. Както казах, споменах го, само защото знам дежурните обвинения какви са.
Мисля че съм привилегирован заради това, че съм роден в добро семейство, с добри родители, че не съм бил лишаван от нищо, от материално до любов, нямам здравословни проблеми, даден ми е добър старт в живота. Също така от към връзки - връзките са ми били с хубави, интеигентни момичета, с които повечето време сме имали доста добри отношения, от които аз съм бил доволен. Не съм имал някакви dating horror story-та, за каквито съм слушал доста от други хора.
Абе накратко, щом мога да си позволя, нещото за което предимно да мрънкам да са жените, значи не ми е толкова зле, на фона на повечето хора. :) Сега, ти може пък да си толкова напред с материала, че ако се озовеш на моето положение, би си теглил ножа. Ако е така, браво на теб, значи ти пък си още по-нагоре. Но като погледна повечето, хич не им е розово.

4. Да, малко така излиза, че седя и се надувам, и се описвам като на CV. Мисля, че е разбираемо, както и ти сам отбеляза, при положение, че се опитвам да дам максимално ясна картинка.
Иначе съм си мислел, в един перфектен свят (може би в бъдещето), би било супер да можеш да отидеш в някаква правителствена организация, да си подпечаташ фактите от любовния си живот, и да се кандидатства със CV. Да се знае всичко предварително, че да няма измами и разочарования. Пък и да не е нужно да седиш да се обясняваш и да убеждаваш.
Иначе да, тези над 25 (някои) се оглеждат за връзка, но отново - толкова са емоционално обременени от миналите си шитни, че поне от моята гледна точка, някак си изискванията им са толкова специфични, конкретни и изваяни в камък (като че ли), че имам чувството, че едва ли не, трябва да си перфектен. Особено като чета и другите коментари по-долу от твоя. Ето ги, казват "ама ти защото ЕДИ КАКВО СИ". Е хубаво, аз не съм казал, че съм перфектен. Ама трябва ли да съм? Трябва да сме перфектни, за да можем да имаме приятелка ли? До тук ли стигнахме? Изброих доста свои позитиви, точно защото като съм слушал от жените за мъжете им или за бившите, знаете много добре - "ох моят беше се запуснал, това не правеше, онова не правеше, в секса беше зле, че и ми изневеряваше, че и пари нямаше, трошеше по комар, по наркотици, не излизаше с мен и т.н., и т.н."
И после хора, като последните коментари ще ми кажат "ама то тези неща не са най-важните", е как да не са ПОНЕ от ключовите? Че то ако примерно сексът не върви, и ако все пак не искате да си изневерявате, това си е доста ключово, защото в една връзка, ти се заключваш да правиш секс само/основно с дадения човек.
Иначе и аз вярвам (то не е нужно много вяра, по-скоро логика), в причинно-следствената връзка между нещата в животите ни. Но точно с изневерите не мисля, че има кой знае какво значение. То повечето хора са изневерявали и са им изневерявали, поне тези дето имаме мааалко повече опит, направо си е неизбежно.
Иначе не си мисли, че хвърлям цялата си енергия в неперспективни жени, та затова е ми остава за перспективните. Не. Просто правя секс с каквито има, докато чакам някоя по подходяща. А какво да правя иначе? Да си троша п*шката от чекии, че после да не мога да го вдигна като съм с човек ли?

6. Е как ще ми кажеш, че външността, сексът и работата не са важни? Особено след като и тук, и на адски много други места, гледам, че това са основните критики към мъжете (особено в България). Айде кажи, че не си попадала на една камара коментари от жени тип "ооо, българските мъже, на 30 с шкембета, запуснати, не се поддържат", "два лева нямат в джоба", "в сексът не ги бива, за кво са ми?".
Ето че и ти си си казала, че си доволна в тези отношения от твоя. Та даже и по-висок бил (хаха). А я си представи, че ги нямаше? Жените много обичате да приемате мъжът по дефолт, като един делукс пакет, който просто ей така се е пръкнал, за ваш кеф, без грам да се замисляте колко време и усилия в себеразвитие отнемат тези неща.
И какво излиза накрая? Един вид ми казваш "абе може да имаш това, това и това, ама според мен ти куца ей тая дреболийка" - значи пак...трябва да сме перфектни мъжете, за да имаме връзка? А това, че жените, в повечето (да не кажа всичките) случаи, изобщо не предлагат същото ниво? Ми не е ок. Най-малкото, сори, ама повечето жени не са били само с перфектни мъже, че да имат такива изисквания. Абсурдно е, до вчера да са я минали 10, 20, 30 човека, от всякакъв тип, а днеска да ми цъфне с изисквания за перфектност, понеже "I'm ready to settle down now......I've had enough of bad boys".

Сега, и аз не съм някакъв класически, семейно ориентиран пич. По-алтернативен съм. И аз си имам особеностите, разчупен съм, и търся някоя, която да е в сходен баланс между "парти" и сериозност....така да се каже. И не мисля, че е нещо лошо, защото като гледам повечето хора бият или в едната, или в другата крайност. Така че един такъв балансиран вариант, би трябвало да е доста добра опция за повечето хора. Но както казвам, аз съм по-гъвкав от повечето хора, или поне така ми се струва. Повечето бягат в някаква крайност и от там, няма мърдане.

7. Хубаво де. И хигиената си я имам. Маниак съм по миенето на ръце.....и на други части на тялото. Момичетата са ми го казвали лично, че са били много зарадвани от хигиенните ми навици.
Домашните задължения - не съм фанатик по чистенето. Но си чистя или пък с приятелките ми, когато сме живеели заедно, сме чистели заедно.
За последната, с която пробвах, преди 2-3 месеца, ходих до друг град няколко пъти да я вземам, плащах за храна, цигари, излизания и т.н., не за друго, а момичето просто в момента нямаше много пари. Излизах целия апартамент сам, преди да дойде за няколко дена. Проявих супер отношение към нея (каквото не съм проявявал досега към никоя), включително и дребни жестове. Абе определено подходих сериозно, защото реших че и тя е такава. И накрая какво? Ново 20. Избяга, май точно защото се държах твърде добре. То май имаше по-голям шанс, ако го бях раздавал по-пренебрежително.
Тук ще вметна нещо - никога не са ме зарязвали, когато съм правел простотии, дори и да са ми казвали, че не искат да ме виждат повече. После винаги са се връщали. Но пък са ме зарязвали когато нещата са се балансирали и когато съм се държал "too nice".
А относно това, че....нека не го наричаме "мускули", понеже звучи адски плоско, а по-скоро "поддръжка"......та поддръжката сексът и любовта/страстта/вниманието, са основните неща, от липсата на които се жалват масово хората във връзки. Как ще ми кажеш, че са до един момент, като гледам какво става, когато ги няма? Тогава за тях се мрънка.

Та главният ми въпрос, в следствие на коментарите до тук е - така ли излиза? Трябва да сме перфектни за да си хванем НЯКАКВА приятелка, вече? Така ли?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4e8861019e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Самият ти пишеш, че търсиш сексуално разкрепостена жена за връзка, а после отдолу пишеш как многото бройки влияят зле на жените. Ами то няма как хем едното, хем другото, сеш се... Много рядко ще намериш жена с малко бройки, която да иска да ти удовлетворява желанията за секс партита, и вероятно ще го прави с нежелание колкото да те задържи, В повечето случаи разкрепостените жени биха били точно тези, които осъждаш - апатичните жени, които са минали десетки, даже стотици мъже, и за тях мъжът е просто едно парче месо за сексуални забавления и всички от едно ниво нагоре са им еднакви.

Ако търсиш сериозна връзка самият ти трябва да спреш с разврата. Твоето собствено мислене е сбъркано, съответно намираш сбъркани женици.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1dd7622e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Нали знаете ситуацията: Нямаш опит, нямаш работа, а за да имаш опит ти трябва работа.

В отношенията ми с другия пол (мъж съм, но мисля че и на жена може да се случи), като чета различни мнения ме карате да се чувствам точно така както описаната от мен по-горе ситуация. Но не знам дали е правилно.

Имал съм една връзка, пълна пародия, че заебах с години да се занимавам. Още от teen годините, се острех на момичета, които не биха се подавали на свалячите-ебачи от моята компания, а то се оказваше, че тези момичета идват наоколо заради тях... Да се изчукат и да изчезнат.
От друга страна от моя гледна точка означава, че съществува момиче, което прави същото като мен, защото аз знам, че аз съществувам.

Ще ви кажа истината. Писна ми да ме боли, писна ми да гледам красиви момичета тук и там, които са колекционерки на мъже. Толкова ме отблъсква това. Ми да нямам опит, или имам малко, или имам нормално и просто не съм изхабен, но продължавам да си търся красивото и стабилно стойностно момиче за мен. Търся това в нея, което съм, и само това нищо друго не ми държи вярата да мисля, че тя някъде съществува, защото знам, че аз съществувам, и че поне 1 е такава като мен. Но да продължавам с истината: На 0 съм в момента, вяра почти нямам, колкото и да не съм девствен, съмненията ми от тип - дали си струва да преливам от "неизхабеност" в "опит" (ако разбирате какво имам предвид)само за да ставам по-отворен и да ми е по-лесно с всякакви момичета, или да стоя да рискувам да остана сам, но да запазя емоции за да ми е по-добре с едното момиче, което вече толкова години не съм го срещнал....
Да, има шанс да си умра сам, но аз в "опит" не вярвам, опит само си търкате гениталийте и се изпразвате емоционално! Променяте се, започвате по-малко да ви пука, което много хора го използват за адмирации, но не и според мен. После искате да сте заедно, семейства ала бала, ама не ви се прави много. Влюбвате ли се изобщо след тоя "опит" или само убивате самота се задоволявате сексуално, докато не дойде момент, в който някой друг може да ви убие самотата, да ви задоволи сексуално, и заебвате първия?

Мисленето на хората тотално ме обърква... Авторе спиш с женена жена. Какво подяволите си мислиш, че правиш, а казваш че си търсиш свестна? Че ти с "толкова" "опит" и с такъв опит където не подбираш, а си причина за нещастието на някой друг, къде си тръгнал да ми пипаш ти свестните момичета? Я СЕ РАЗКАРАЙ! Смотаняк! Няма за теб свестна, за теб има такава като теб!!!

Да, философствам си, мисля, че съм прав, но това за мен самия е като да търся правилния отговор по метода на изключването. Но писва, все едно нарочно нацелвам грешния отговор.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1af3e29c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   От поста ти лъха на посредственост и липса на морал. Единствено за образованието мога да те поздравя, но до там. Никоя нормална жена, няма да тръгне с мъж, който ходи по бдсм партита. Това е тотална деградация. Нито съм моралистка, нито те съдя, но това говори за ниска сексуална култура, потенциален букет от венерически болести и душевни липси. Секса с партньор се влошава неминуемо, защото една обикновенна жена вече няма как да ти е достатъчно интересна и ти ще търсиш все повече и повече извращения дори само межди вас си, за да може изобщо да получиш ерекция и да я задържиш. Ами това се усеща. Същото нещо се случва и ако прекаляваш с порното, рецепторите в мозъка вече не реагират на стимули и трябват все повече и повече извращения, за да може изобщо да се случи нещо, а после качеството на самия секс е изключително ниско от женска гледна точка. И естествено за това жените не ти се обаждат, след сека. Не им харесва, друго обснения няма. Тези, които остават са просто същите като теб и естествено такава жена няма как да е нормална и да иска да гради семейство. То на теб приоритетите са ти да е разкрепостена в секса(демек бдсм партита и кой знае какви други гнусни извращения). Приоритета ти не е семейство, сам си сложил това на едно от първите места. Ето защо ти точно това ще получаваш, вероятно до края на живота си. Надявам се това да отговаря на въпроса ти защо жените не искат сериозна връзка. Искат, но не с теб.

Ж31

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4b53fd9b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Пич, за това има един лаф, че до 25 се правят тези неща. След това и за двата пола е по - трудно всичко и изборът и нагаждането един към друг.
Иначе аз имам същите наблюдения, но за мъжете.... И съм разочарована. Но ето, че има доста хора и мъже и жени търсещи нещо сериозно. Явно не се нацелваме или и да се нацелим, не си пасва е.

Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1cbddb7b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Хората не че не искат връзка, но са отчаяни и стресирани, също така голяма част от момичетата и жените държат мъжът да е сексуално разумен у умерен. Повечето си мислят за безкрайните изисквания към тях, за битовизмите, за лесните в днешно време изневери и т.н. Отделно чесно казано обикновено момичетата и жените имат нормално сексуално поведение в леглото, и човек, който е обикалял "BDSM партита из Европа" им звучи като мъжка курва, което си е. Разбира се ти какъвто искаш бъди, просто ти казвам какво би си помислила една жена, държаща на разумно сексуално поведение. Да допуснем обаче, че тя не знае за тези твои подвизи, макар че когато разбере със сигурност ще изпита отвращение, ако е с морални възгледи. В ртакъв случай най-вероятно се чувства като поредният обект в очите ти. Т.е. не умееш да палиш жената и да и създаваш чувство за уникалност. Може би имаш грешен подход, след като срещаш такъв отзвук. Аналогично на твоите впечатления, имам около 4 приятелки свободни в 20-тте в момента, които наистина са обезверени, казах ти поради какви причини. И 4-те са красиви и с приятни характери, след всяка среща се чувстват все по-зле. Обикновено им липсва нормално човешко отношение и време за опознаване. Съгласи се, че 3 срещи са крайно недостатъчно за сериозно обвързване примерно. Особено као пичът отсреща се държи сексуално агресивно и напира за обвързване. Бъдете по-обрани и търпеливи, опознайте човекът срещу вас, тогава мислете за сериозни отношения.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7a3b25134e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ей такива кат мене дето са сериозни и са ги метнали 3-4 мъже и вече не им се заниамва да търсят,нормално е.Или като разберат е няма смисъл да са читави си правят квоото искат

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6abf0744d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Въртиш 5, от тях 3 едновременно и питаш защо жените не са сериозни към теб. И аз не бих. Тия неща се усещат, неблагонадежден си. Физика, мускули и секс партита не задържат жена. Други качества трябват.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 16851cf656
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Чисто и просто не само създаваш впечатление на човек с несериозни намерения (поради мимолетните сексуални връзки, които очевидно поддържаш), но и някак (дори чрез и през написаното) излъчваш именно такава необвързваща реално енергия, която неслучайно е разпозната от няколко души, написали коментари тук.

Аз лично не бих желала да имам връзка с човек като теб — тези със сериозни намерения, търсещи истинската жена до себе си, не си лягат с почти всяка срещната, не преспиват с чужди жени, не излизат на срещи с „доста момичета“ постоянно. Имаш „плейбойско“ поведение, което не си осъзнал (или поне си потиснал тази истина в себе си, тъй като не би могъл нравствено да я приемеш), именно и заради това никоя не желае сериозна връзка с теб — просто им изглежда, че не си постоянен, все се навърташ насам-натам уж в търсене и можеш и да изневериш (дори и без твои обяснения, коментари за опита ти и т.н. жените сме с интуиция, в която от време на време се вслушваме).

Червени флагове...

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8532d3c564
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Не знам човек, на 21 съм, знам че си имам своите проблеми, но наистина не мога повече с тази самота. Искаше ми се да имам нормален живот, както другите хора, но явно просто ще си остана сам самичък завинаги. :(

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 212c4ad6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Авторе едно е да изглеждаш добре и да го правиш за себе си, друго е да го правиш за да се издигнеш в женските очи.А жените имат сензори, с което усещат това.Освен, което е , ако се класираш след първа среща за втора, повечето те пускат на тестове(което за мен е доста унизително, за един мъж) като примерно да ли ще и кръшнеш, да ли си отговорен, да ли искаш само за секс да я ползваш.Трябва да си старо куче медалист, че да я наиграеш, особенно, ако не е лапе, ами някоя кака, къде я е ,,брулил вятъра,, Ето ти бързо се издаде още с първия пост, че уж търсиш сериозна, но повечето гледаш нещо колко редовно да топнеш чушлето в боба:) Виж как те нахокаха:) За другия път да знаеш, да не ги говориш тея неща пред тях.Освен , което за да се наеве някоя с теб, което дори в тия сложни временА:) не е чак толко трудно, ти трябва да покриваш минимум изискванията и за мъж.Тя си има тестове, с които да те пробва, и ако не покриеш минимума, отлиташ във френдзоната, от която няма излизане.


Ченги Хан

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b07646853a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Точно тези красавци с мускулите пропиляват младините си в коцкарлък , парите си за перене и показ по заведения, влагат енергията си във правене на тяло, за да се харесват на жените . След години , когато младостта и красотата си отиде се оказва , че не могат да предложат нищо друго освен да лежат на дивана и да ги обслужваш .Когато бях малка и аз държах да имам красив и вървежен мъж и отбягвах задръстените.След време разбрах, че точно тези, които не парадират с външния вид излизат най-стойностни партньори. Когато поживееш с някой разбираш ,че корема и килограмите не означават нищо,

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1dd7622e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   до 17.

Мисля, че 3 срещи са абсолютно достатъчни за сериозно обвързване, още повече, ако на 3тата среща не го чувстваш, а усещаш как иска само тялото ти, това си е абсолютно достатъчно за да знаеш, че трябва да кажеш "ЧАО" в случай, че търсиш сериозно обвързване, а не еднократно.
Тук сериозно обвързване не говорим за секс, а за "искам да те опозная и привличаш ме".
3 срещи са много, от 3 може да различиш дали отговора ти е крайно "не" или крайно "да".
Ако не е крайно "не" значи е "да". Защо? Защото, е това, което търсиш, но в състояно на 3 срещи! Искаш да продължиш да видиш, дали 4-та 5-та среща продължават да са това, което търсиш, в състояние 4-та 5та среща. И просто не спираш, защото ти е добре. Но ако си на 30, за 3 срещи ще знаеш. Дори мисля, че ако си на 30 и имаш 3 срещи, значи ще имаш и 4та.


До 23.

Аз като имам мускули и не съм си пропилял младините в коцкарлък, да остарея и да погрознея ли трябва за да си намеря готина жена? Моля не генерализирай, остава като някакво послание в обществото, от дума на дума, че после се приема за непоклатима истина, а аз съм си чисто доказателство за мен, че не е така.
Но и само аз да си го знам не става, щото утре като ме видиш, бройките и мисленето ми няма да са ми изписани на челото.. ще видиш мускули и ризка и ще си кажеш онова в поста ти. Спрете да генерализирате. Карате ме да се чувствам, че всякаш не съществувам и признавам, че ме ми става силно неконфортно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 212c4ad6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   23 Нека да преведа на аудиторията ,,Когато бях малка и аз държах да имам красив и вървежен мъж и избягвах задръстеняци ,, Тоест, като бях по-млада много обичах да се е&ва с бед бойс( именно утрепки) и режех без основание сериозните и свестни момчета ,,След време разбрах, че тези , които не парадират с външния си вид, излизат най-стойностни партьори,, След време разбрах че бед бойс въпросните утрепки, с които се шибам не стават за семейство, а мьохловците с добре платена работа са по подходящи,, Аве всички жени са к&рви и искат да въртят бройки като мъжете, и да са наиграят до към 30г. възраст, и чак после да хванат смотльото, ама тръгнали да четат морал на автора.Авторе нали знаеш женското ,,Не,, всъщност е ,,Да,, трудна е за разбиране женската логика знам.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b9dba83fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   12, авторе,

Не си схванал коментара ми. Дори приятелят ми да беше всичко, което е като външност и т. н., че и отгоре, ако моралните му виждания и поведението му не бяха такива, каквито са, нямаше да съм с него.

Както и да е. Със здраве! И весели празници!

Номер 6

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1dd7622e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   От 24 не разбирам защо ми слагате 1/5 звездички. Всякаш казвате, че най-често срещания модел хора е най-важен и други не трябва да съществуват. А уж ревете и ви е писнало от оня модел... Май май искате да сте си в комфортната зона и само да пищите колко е гаден живота.

Това е пример за проблемите днес, виждате нещо различно, което не го разбирате, значи не става. А продължавате да търсите същите мъже, които после плюете и заради тях слагате всичко под общ знаменате. Ми заслужавате си го. И жалко за онези, които са преминали през ада, но никой не вярва, че съществуват.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c226f4871f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Аха.. Да започнем с тези 20, с които си бил - Не сме в многолюдната Германия, слез на земята. Тенденция за самотните и "бях с 20" и то в БГ?? Взаимоизключващи са тези двете неща. Стига сте лъгали за вързията и бройките си, тъпня е. Познавам разни мъже, мъже с визия, харизма, глас, интелект.. Не са такива, каквито си мислите, а именно обградени от внимание. Тенденцията с ергените, е тенденция от изкуствено предизвикани "фактори". Много жени си мислят, че един стабилен мъж е голяма лъжица за тях, защотото робуват на стереотипи. Пример - Не всеки хубавец във форма е батка, комплексар, плейбой. Не всеки спортист е фитнес фанатик, но те не го разбират. За тях, всеки атлет е комплексар!!! И се ориентират към разни смачканяци, чукундури и балъци, защото самите жени са смотани. Разбирам тенденциите, разбирам ги отлично! Те са изключително сбъркани и тъпи, размазана мода - олигофрения! Не съзнават, че един мъж алфа е много по-далечен от представата им за алфа, а именно някой нацепен и татуиран злодей. Алфата е сериозен, представителен, правилен външно с интелигентен вид мъж. Ето, виж Жан-Пол Белмондо и цялостната му визия, това е алфа мъж. Те си представят съвсем друг вид мъж.. Давам пример с актьори, но и те са мъже, мъже, на които нашите майки са се кефили. Той не е баш красавец, но има харизма и авторитетност. Те си мислят, че Любо Чука е алфа и реагират остро. Не, той е просто силен, опасен, голям на размери мъж, това си го представят за алфа. Алфата е характер, да си държиш на думата, да си доблестен, да те забелязват жените, да те желаят, това е алфа. Може и той да е доблестен и честен, но тук говорим и за излъчване. Те, инстинктивно разпознават качествените мъже. Мен, например, който съм над средния ръст, но не чак толкова висок, над средно тегло за мъж 80кг., ме заглеждат. Защо, защото спортувам, имам правилна физиономия и десетки пъти са ме смятали за женен, обвързан или заобиколен от жени. Ок, но не съм. Реално, като мен се очаква, че трябва да имат 20 зад гърба, а аз имам само 2 и съм на 32, което и ориентировачно е реалната бройка на повечето мъже под 30, изключенията са с още 2 повече нааай-много. Бързите и платени сексове, не са бройка! Връзките са важни. Всеки девствен ще направи бройки с 500 лв. бюджет, нека си говорим реално. Има абсолютна истина, женската истина я остави..

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3de282b3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   От Автора.

Така.....какви изводи си правя аз от написаните неща.
Ако бях споменал как от 2 години не съм правил секс, щях да бъда обвинен, че съм лузър или че не съм достатъчно активен, а чакам на готово. Уточних, че не е така, и съм нападан, че правя секс, докато чакам някоя за връзка. Общо взето, типично по женски - каквото и да правиш, все мъжът е в грешка. xD Абе...големи сте.... :D :D :D

btw, понеже много хора се хванаха за тези "секс партита", и явно си представят някакви диви оргии с десетки хора (мда, обикновено невежите хора, така правят - представят си неща, които са далеч от истината), да уточня, че като сме ходили, никой не е правил нищо с никой друг. Даже и самите ние не сме правили нищо. Ходили сме на гледаме и за вълнението. Това е.
Всичкото сексуално експериментиране, което съм правил, е било с дългосрочните ми партньорки. С такива еднодневки нищо интересно, обикновен секс. То и с постоянните повечето време си е нормален сексът, просто понякога сме си използвали някакви играчки, или си говорим мръсотии. Не знам какво толкова си представяхте вие, че говорите за някакви кой знае какви извращения, но явно имаше нужда да уточня още малко. :)

А тези от вас, дето казват, че "сериозните жени" не искали такива неща......я погледнете тази тема, и пак ще си говорим....
http://spodeli.net/1/story-18890-400.html#h
Има доста жени там, които си имат дългосрочни партньори, и си правят какво ли не с тях. Имат си и фантазии просто. Всичко е точно и здравословно. И много жени имат доста брутални фантазии. И жените искат excitement в живота си.
Вие тук, едва ли не го изкарахте, че ако човек иска сериозна връзка, направо трябва да забрави за секс, различен от 1 път в месеца, по милост, в мисионерската, с чершафа отгоре. Това е абсурдно, и не се харесва и на самите жени. Наслушал съм се на жени, които са били със слаби/скучни сексуални партньори, и накрая са ги зарязвали точно заради това. Така че май излиза, че угодия няма. :)

Номер 18 - ти па.....метнали те 3-4ма и вече край. Баси слабите ангели дето имате жените, честно. Е от там идва отговорът на "всички мъже са еднакви" - "че кой те е карал да ги пробваш всичките". Е да де, ама вие не сте ги пробвали всичките, или много даже, а някакви си там 2-3-4ма, и вече правите изводи. Мен са ме "метвали" десетки жени, по всевъзможни начини. Че аз като тръгна като вас, предвид колко ми се е насъбрало, направо трябва да налитам на бой като видя жена навън. А не го правя. Напротив. Винаги се старая да влизам с отворено съзнание, да не бързам да съдя, че даже и да ги оправдавам, дори и да виждам червени флагове. Може би съм и наивен до някаква степен, но и аз душа нося, тая романтика в себе си, чувствителен съм, влюбчив съм. :)

Също да вметна, че точно пък тази, с която сме ходили по партитата, си беше сигурно най-сериозната жена, с която съм бил. Беше и по-голяма от мен, с много сериозна работа, страшно интелигентна и независима жена. При това, на око мога да кажа, че бройките й бяха тогава някъде между 5 и 10, при положение, че беше на 26-7 години, което си е доста ок. Значи все пак има такива жени.
Това го казвам, за тези дето си мислят, че "нормална жена не би правила такива неща". Така е. Нормална, сигурно не би. Но стойностна, инлигентна жена, със здравословен сексуален апетит и въображение, би.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3de282b3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   От автора:

25 - хаха.....не исках аз да съм този, който го казва, ама си е баш така. Просто се опитвам да съм по-мек тук, че да не се превърне в безкраен ши фест цялата тема.

26 - а ти не схвана моя. :) Ако не изглеждаше както изглежда, и имаше същите морали и ценности, щеше да го пратиш у лево, светкавично, при това.

28 - Не знам, пич. Живея в голям град. Пробвам, струвам, намират се жени, чат пат. Аз май го описах в темата, ама до тази година имах 12-13 (да кажем 12 за улеснение на сметките) бройки. От които 4 дълги връзки, демек 1/3. И това са при 12 години полов живот. Демек, предимно дълги връзки и чат пат съм пробвал с някоя друга между тях, в търсене на партньор (все пак, няма как да си сигурен как ще се развият нещата преди да пробваш). Идват по около 1 на година. Не е много, нито пък съм бил само с 1, 10 години, и после да съм нашарил 15 за 1 година. Това също би било ексесивно.

А за какво е алфа - твърде много спорове по тази тема съм водил по други форуми. Накрая винаги се стига до едно и също - "абе коко динев алфа ли е?!" :D .
Друг проблем с твоята дефиниция е, че Белмондьовци няма за всички жени, така че освен ако не предлагаш няколко милиона жени да се чукат само с, който е алфа по твоите дефиниции актьор.....малко абсурдно ми се струва. Пък и все пак всички тук сме горе-долу обикновени хора.
Иначе си прав, че повечето мъже имат по 2-5 бройки. То и аз го казах доста по-горе. Интересно, ама при жените няма такава тенденция. Те си се лашкат, да не им дреме, а после, както в една друга тема тук казваха "ти нямаш право да й държиш сметка за това, че е била с 50" - хаха. :)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b07646853a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   До 25, Нямаше нужда от такъв превод с просташко и неграмотно изказване. Но е така, хората се учат с опита си и е нормално всеки около 30, независимо дали мъж или жена, който търси сериозна връзка да има опит с противоположния пол и да се оглежда за по-сериозни неща от външния вид и плоския корем. И затова казвам и на автора, че ако ще търсиш човек с който да създаваш семейство тези неща са без значение. И ако вие мъжете търсите девственица на 20-30 в днешно време няма как да я намерите.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 94939962d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Номер 30, авторе,

Разбира се, че е нормално да правим секс с хора, които ни привличат по един или друг начин, а критериите на всеки са индивидуални и субективни. Не виждам защо акцентираш на това. То е естествено! Но за сериозна връзка е нужно и още доста повече освен това. И точно там е разковничето. Кой какви хора и среда избира, допуска и изгражда около себе си? И защо? Получава и съответното. А ти продължавай да противоречиш на целия свят, ако искаш. То си е за теб. Толкова от мен.

Пожелавам ти весели, смирени (не примирени, а смирени, т. е. с мир и равновесие в душата) и осъзнати празници! Както и щастлив, пълноценен живот! Бъди здрав!

Номер 6/26

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7c4f3e2156
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Според мен не сте разбрали достатъчно добре, автора. Той е искал да каже че се е опитвал да създаде връзка с дадените мацки с които е било просто секс за една вечер или поне с някой от тях. Работата е там че те прото не са искали това същото нещо като него и нещата са се прецакали.

Не разбитам и защо го съдите че е преспал с някои от мацките за една нощ или си ги е чукал системно(тъй наречените фък бъдита). Нещо май ви е яд че вие не сте чукали така като него или сте го правили а не ви кефи, еми то си е ваш проблем бе. Не разбирам и защо това е от такова голямо значение за една връзка, при положение че той вече е споменал че е имал сериозни връзки. Пък и той няма да тръгне да й разправя за завоеванията си, вие ако така правите пред гаджетата и и сте супер искрени сте много смешни тогава.

В днешно време няма такъв разврат какъвто говорите толкова много, да има хора които правят много секс с различни партьори, но те са малък процент останалите си седят при гаджетата щото знаят че няма да стане толкова лесно после ако са сами или са много грозни(бз да ми се обиждате). Разврат има само за някои хора. Това естествено не трябва да ви озлобява и да дрънкате на автора че трябвало да се кротен и тем подобни глупости.

И жените и мъжете са лицемерни щом нещата опрат до секс и вързки така че не се изкарвайте много светци пичове и пички. Както за едните са важно няколко неща, външния вид- поне да се подържате и изглеждате във форма, социален статус- да сте социални общителни да сте готини за компания, да имате пари- нямам предвид да сте богаташи ами да можете поне да си платите сметката и таксито ако нямате кола, да не те безработен лентяйн, да не сте злобни комплекари които ги е яд на щастливите хора заради своят скапан живот. Мога и още да изброявам ама се надявам че сте сханали идеята.

Да не се отклонявам, авторе този тъй наречен сух период го има при всеки и мъже и жени, много мрънкат че са сами. Но няма значение колко много си вървежен, понеже като не си на точното време в точното място и късмета не ти бачка удряш гредата.
Продължавай да се развиваш в живота и да се подобряваш, поне правиш нещо за себе си за разлика от другите мързеливци които само си бършат сополите. Просто трябва да нацелиш точното време и съответно ще си намериш мацка, аз го вярвам все пак има доста добро CV :D Съдейки поне от това което си написал имаш един стабилен опит с мацките. Знам че е кофти, но се научи да търпиш това е нещо което всеки мъж трябва да се научи да прави, защото няма как непрекъснато да си с някой понякога си сам и се налага да го преодолееш. Контактувай с приятели, пиши си с мацки, прави си заниманията поне да се разсейваш. Аз съм същото положение като теб и аз си търся някаква мацка и наистина те разбирам колко е кофти да ти липсва нежност и женско внимание, то всеки мъж се нуждае от такова.

Айде със здраве и аз вярвам че ще си намериш, продължавай да "нахалстваш" и съдбата ще ти даде възможността която искаш

Успех братле !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: afb0b7d3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Номер 28 Жалко, но трябва да призная, че си прав. Считам се за симпатична жена, а и осъзната за слабостите ми, но е факт: колкото по-по-най- е един мъж, толкова повече се напрягам. Е, не е вина на мъжа, но човешка психология. Всеки иска да изпъкне с нещо, а при толкова готин партньор: да, кефи те, да, възхищаваш се, но ти лъсват комплексите, дето всички ги имаме.

Авторе, звучиш привлекателно по моему, и без даже да си хубав, това, че умееш да мислиш е голям плюс. Имай предвид обаче, че това може да не е толкова ок - жените да с мислят, че можеш да имаш всяка и да им създаваш несигурност.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fb4a0c84a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   В края на поста си описал проблема на жените - емоционално обременени, носещи товар, с объркана ценностна система.

Причините са лошото възпитание(българите имат традиция да неглежират дъщерите си), лошия пример в семейството(жените са по-попиващи негативното), многобройните връзки още от тийнеджърските години(натоварват се повече емоционално и психически), социалните мрежи(доста голям фактор, за тях става по-важно да имитират кифлите и да имат вървежен профил отколкото да гледат кое е по-полезно за тях). Червен флаг е ако жената е твърде активна в тях.

Търси жени от културни семейства, където са им обръщали внимание, не са им давали да скитат толкова по дискотеки и не са им давали да ползват социални мрежи. От доста лекари съм чувал как забраняват на тийнейджърките им да гледат телевизия и да ползват компютри за цели, различни от образование.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker