Чувствам се скапан и изоставен, няма да издържа. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се скапан и изоставен, няма да издържа.
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1190 пъти
Здравейте пише ви М на 28 години.
Разделих се с приятелката ми след 5 годишна връзка, не мога да ям да спя да се разхождам, мисля само и единствено за нея.
Не съм себе си, отслабнах с 9кг и не мога да спра да мисля за нея. Имам ужасни торбички под очите и не приличам на себе си. Нямам стимул да работя и да се развивам. Никога до сега в живота ми не ми се е случвало да изпитам подобно нещо. Ходих два пъти на църква. Опитвам се да направя контакт с нея да поговорим поне.. Нищо.. тя дори не ми каза с каква причина се разделяме.
Имам чуството, че психиката напълно ми е рухнала и не мога да продължа напред. Знам, че изглежда детски отстрани, но наистина мисля за най-лошото не мога да се съвзема и сега по празниците предпочитам да съм напълно сам. Но когато го правя дупката става все по-дълбока и по-дълбока.
Моля ви за съвет които са минали през тази ситуация кое и как ви помогна за да се съвземете малко, любовта се оказа безкрайно силно чувство.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: d778f2e65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно трябва да преминеш през това,защото има нещо да учиш.Не изглеждаш детински,на всички ни се е случвало.Започни да се събираш полека лека,търси и намирай малките неща на които да се радваш.Сигурно най -много ре измъчва това,че тя не желае да говорите.Тогава не насилвай нещата остави и не рови там повече.Опитаи да се грижиш пивече за себе си.Трудно е,но може да дойде друга любов по-силна и по -истинска.Преди години излизах с момече,което много харесвах.Явно той мен не достатъчно, по-скоро се опитваше да има приятелка без да влага емоция.В един миг реши да се разделим,не ми го каза директно,а под някакъв предтекст,че желае да правим секс( дотогава небяхме правили идвамата).Казах му ясно,че ми харесва достатъчно и бих приела той да е мъжа.Загуби ума и дума и си тръгна,без обяснения.Писледваха цели 4 месеца мълчание, след което се засякохме на парти на приятел и едва тогава проговори.Извини се и каза,че съжалява.От тогава до ден днешен ,когато се засичаме случайно винаги ме поздрвява.
Когато една врата се затваря,незнаеш коя нова се отваря.Събери се и гледай напред,имай вяра,че всичко ще се подреди

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d778f2e65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбира се, че ще издържиш!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 22d7ee58de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имаш два варианта - да живееш или не. Ти избираш. Включително и как да живееш живота си.
Съвземи се!!! Нали си жив, уж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 875bcacc1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей, не става ясно от колко време сте разделени в историята ти. Аз след раздяла бях по същия начин, две години преживявах човека. Повярвай ми щом една връзка е приключила, те очаква нещо много по-добро и ще бъдеш щастлив. Потърси някой психолог или психоаналитик, не е срамно, нито грешно да потърсиш помощ, ще ти помогнат със сигурност! Бъди смел, млад си, животът е пред теб. Излизай с приятели, знам че сега всичко е затворено, заради ситуацията с вируса, но може да излизате просто на разходки или да си ходите на гости, да слушате музика, да играете игри. Ходи на работа с желание и се старай, може и кученце да си купиш, то със сигурност ще те кара да се чувстваш по-добре! Но моля те потърси и професионална помощ, ако трябва вземай някакви успокоителни, всичко ще премине. На доста хора се е случвало да бъдат в такава ситуация, няма да се предаваш! Успех , весели празници и намери вярата в себе си, бъди егоист и мисли за здравето си! :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a7e1fa9a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Приятелю, и хубаво, и лошо, всичко минава. Дай си време да се освестиш. Не се е свършил светът, има и други жени, дори много.
Интересно ми е, защо за тези години не сте сте оженили?

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 56aa0a70f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Продължи напред и не се занимавай. Няма да се съберете никога.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 416fe5cf0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На мене в такава ситуация ми помага факта, че не ми харесва да се чувствам зле. И си казвам: Ама от къде на къде ще се чувствам зле? Като си го кажа това осъзнавам, че от това че ми е зле аз само си вредя.С други думи почвам да уважавам себе си. Винаги ми помага.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1d43ef7a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, говоря ти от опит и това което описваш съм го преживял 100%.
Искам да ти кажа че ще отмине, но трябва време! Знам какво е да обичаш и да даваш всичко от себе си а насреща греда. Знам какво е да си водещото звено в връзката и изведнъж да те изключат. Ще ти дам няколко съвета с които да го преодолееш по леко.
1 ви не я търси. Щом не е искала да отвърне не се принизявай и не се моли!
2 ри Не се изоставяй дори да ти изглежда че не можеш да бъдеш с друг човек това не е така, и ще се убедиш сам но след време!
3 ти Излизай забавлявали се и се опитали да спреш да мислиш за нея, и къде сте били какво е било. Квото такова. По ведро и ще се оправят нещата. Не Забравяй всяко зло за добро, говоря от опит! Поздрави

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b1b2e11791
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ох, горкият...Така е. След дълга връзка, особено без подобаващ завършек, и когато не ти дадат обяснение, точно така става - губиш посока в живота, и изпадаш в депресия. Така става, когато станеш зависим от друг човек.

Как стана раздялата точно? Искаш ли да споделиш малко повече?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e42b43dcea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ще го преживееш! И аз бях така,две години го преживявах. Малко,по малко,ще мине на заден план и така. Намери си занимание,което да те отвлича от лошите мисли.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 316e4b9185
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Така е, момче, сигурно няма човек на тази земя, който да не е бил зарязван. Сигурно мислиш, че никой не знае как се чувстваш, но не е така. Всички сме минали през това.
Просто си дай време, пострадай, пореви, помързелувай... По някое време ще забележиш с изненада, че птичките още пеят, че слънцето грее, че хората се разхождат... И ще се плеснеш по челото и ще си кажеш: абе аз какво правя? И ще продължиш напред

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 212075c4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   ОТ АВТОРА:
Не се оправям на Бъдни вечер бях сам, на коледа също не искам да виждам и да контактувам с никого. Не виждам смисъл в живота си в момента. :( боли ужасно много.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1d43ef7a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Айде айде ще се оправиш ! Не си струва да се измъчваш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3ad4e33f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз преминавам през неприятни настроения и отчаяние, като разбрах за брака на човека, който толкова много обичах с друга. Много хора страдат от подобни неща. Нищо не може да направиш, търпиш, гледаш да се разсейваш с нещо и чакаш няколко месеца силната болка да отмине.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker